Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 10 דקות, ברווז כתב:

אתם מתנדבים להיות הקורבן הבא של המון זועם כזה?

או שאתם מעדיפים לגדוע את התופעה כל עוד היא נשלטת?

זה ניסוח שכולל ערימה של כשלים.

1. אני לא רוצה להיות הקורבן הבא של ההמון. אבל אני גם לא רוצה שירו בי או במישהו שאני אוהב, כי לירות למרכז מסה הפך להיות דרך לגיטמית לנהל אירוע.

2. לגדוע את התופעה בוודאי. רק שאנחנו חלוקים מאוד על הדרך.

• אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 13 שעות, פינדר כתב:

אז אנחנו יודעים בוודאות של מאה אחוז שהתנאים האלו לא התקיימו. איך? מבחן התוצאה. החיילות יצאו בחיים, בלי שנורה כדור אחד. לא למרכז מסה ולא באוויר.

שים 2 חיילים בבית בג'נין ותוך 10 דקות הם מתים. תקיף אותם בגדוד חי"ר והם יצאן משם בהליכה עם דגלי ישראל בכביש הראשי בלי אף כדור.

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 1 דקה, ברווז כתב:

בשביל זה אמורה להיות משטרה

אם המשטרה היתה עושה את העבודה שלה ולא מתעסקת בהכלה/ריצוי פוליטיקאים לא היינו מגיעים למצב הזה.

אתה לא עוצר משתמטים, לא מעניש מתפרעים, לא משתיק מסיתים, נותן לזבל להשתולל, וזה מה שאתה מקבל.

ואז ברווז החילוני מחיפה אתה רוצה לתת כדורים במרכז מסה של חרדים בבני ברק. מחריבי המדינה בממשלה שומעים ומתמוגגים מאושר.

לפני 12 דקות, ברווז כתב:

במקרה אחד ההמון לא הצליח לשים את היד על החיילות, במקרה השני זה נגמר במוות של החיילים

זה חירטוט מארץ החירטוטים, להשוות בין שני המקרים. עם כל האלימות והגועל שיש אצל החרדים, אין מה להשוות בין שתי הקבוצות האלה.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 27 דקות, ברווז כתב:

לכל המצקצקים בלשונם. 

אני רוצה לשאול אותכם שאלה אחת. 

תחשבו ברצינות בבקשה לרגע לפני שאתם עונים. בלי טיפת ציניות, בקשה כנה. 

אתם מתנדבים להיות הקורבן הבא של המון זועם כזה?

או שאתם מעדיפים לגדוע את התופעה כל עוד היא נשלטת?

אני לא מוכן להיות קורבן. זה קצת קשה להצליח במטרה הזו בישראל, כן, אבל אני מתאמץ.

מי שמוכן לפעול באלימות כנגד אדם אחר, צריך להיות מטופל בחומרה. 

ככל שיותר אנשים מתאגדים למטרת האלימות, החומרה של הטיפול צריכה לעלות בסדרי גודל.

אחרת זה פשוט לא ייגמר. 

עזוב, תשאל אחרת.

החיילת היא בת של אחד מהמגיבים פה, יורים או לא?

קל להיות "הגיוני" כשזה לא קשור אליך באופן ישיר.

לפני 12 דקות, SlowRide כתב:

זה חירטוט מארץ החירטוטים, להשוות בין שני המקרים. עם כל האלימות והגועל שיש אצל החרדים, אין מה להשוות בין שתי הקבוצות האלה.

מה שהיה אתמול זה הצהרת כוונות, וכבר יצאה כותרת של כמה מחבלים - "אל תיכנסו לערים שלנו".

אתה בדרך לזה.

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 22 דקות, פינדר כתב:

1. אני לא רוצה להיות הקורבן הבא של ההמון. אבל אני גם לא רוצה שירו בי או במישהו שאני אוהב, כי לירות למרכז מסה הפך להיות דרך לגיטמית לנהל אירוע.

2. לגדוע את התופעה בוודאי. רק שאנחנו חלוקים מאוד על הדרך.

ואיך אתה מציע לגדוע את התופעה?

"אירוע". LOL. 

כשה"אירוע" זה לינצ', זו צריכה להיות דרך לגיטימית. כן.

אתה שם לב שאתה ועוד כמה מהחברים פה פשוט מנרמלים אנרכיה. אין דרך אחרת לנסח את זה. 

לפני 20 דקות, SlowRide כתב:

אם המשטרה היתה עושה את העבודה שלה ולא מתעסקת בהכלה/ריצוי פוליטיקאים לא היינו מגיעים למצב הזה.

אתה לא עוצר משתמטים, לא מעניש מתפרעים, לא משתיק מסיתים, נותן לזבל להשתולל, וזה מה שאתה מקבל.

ככל שהבעייה ממשיכה ומחריפה, גם הטיפול צריך להיות יותר אגרסיבי- מה לעשות. 

ואז ברווז החילוני מחיפה אתה רוצה לתת כדורים במרכז מסה של חרדים בבני ברק. מחריבי המדינה בממשלה שומעים ומתמוגגים מאושר.

אתה לוקח את זה למחוזות שקיימים רק בדימיון שלך. 

לא מעניין לי את הטוסיק אם זה חרדים, יוצאי אתיופיה, ערבים או אפילו הלומי קרב. 

זה שאני חילוני לא קשור בשיט. 

אגיד את זה בפשטות ובבוטות לא אופיינית לי: 

אלימות זה חרא.

אלימות של אינדיבידואל זה חרא, אבל קל לטפל באידנידוידואל גם בלי להצטרך לפגוע בו. 

אלימות של קבוצה מאורגנת היטב זה חרא מטורף. ברגע שמאפשרים את זה זה נהיה מצב חרא אחושרמוטה. 

זה לא משנה ולא מעניין מי הקבוצה האלימה. מה הדיעות שלה. למי הם הצביעו. במה הם עובדים או מה הם לומדים או איפה שירתו בצבא. לא מעניין. לא משנה. לא קשור! לנקודה. הנקודה: אלימות זה חרא.

לאלימות תמיד יש קורבנות. לפעמים תמימים ולא קשורים, לפעמים לא כל כך תמימים. זה לא משנה את העובדה שאלימות זה חרא. אני עקבי מאד פה. אלימות זה חרא. נקודה. ואני אגיד את זה שוב, ושוב, ושוב, בלי קשר לאיזו קבוצה מייצרת המון זועם ואלים. גם אם השמאלנים היו מתארגנים להמון לינץ' זועם הייתי אומר את אותו הדבר- אלימות זה חרא. גם אם הביביסטים היו מתארגנים להמון לינץ' זועם הייתי אומר את אותו הדבר- אלימות זה חרא. גם אם מורמונים היו מתארגנים להמון לינץ' זועם הייתי אומר את אותו הדבר- אלימות זה חרא. גם אם יוצאי אתיופיה היו מתארגנים להמון לינץ' זועם הייתי אומר את אותו הדבר- אלימות זה חרא. גם אם הלומי קרב היו מתארגנים להמון לינץ' זועם הייתי אומר את אותו הדבר- אלימות זה חרא.

תן להם קצת זמן, ואם הם היו מצליחים להגיע לחיילות, היינו רואים את אותה התמונה. 

לפני 8 דקות, יובל .מ. כתב:

מה שהיה אתמול זה הצהרת כוונות, וכבר יצאה כותרת של כמה מחבלים - "אל תיכנסו לערים שלנו".

אתה בדרך לזה.

אני אמור לצאת מחיפה לקריות בערב לאימון קראטה שלי, מול מי אני צריך לתאם את הנסיעה כדי שלא אסתכן בלינץ'? (אני לא הכי טוב בקראטה...)

עריכה אחרונה על ידי ברווז

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 4 שעות, יובל .מ. כתב:

לפני 3 שעות, יובל .מ. כתב:

כמו שרשמתי מקודם - גם אני וגם החוק לא מבדיל בין יהודי לבין ערבי.

אם יש סכנת חיים אז יש סכנת חיים ומי שתוקף זכאי לכדור.

במקרה של פינדר ומיכאל, המשפט "המרחם על אכזרים יתאכזר לרחמנים" מתקיים באופן קבוע - לוקחים אנשים כמו דוד זיני שנתן את החיים שלו למדינה בדיוק כמו יאיר גולן והופכים אותו להתגלמות הרוע, הפאשיזם והשתלטות הדת על המדינה אבל מרחמים על מחבלים עם כיפה שחורה שמנסים לפגוע בחיילות. 

יש ביטוי ברוסית: "להשוות אצבע לתחת". באירוע כמו זה שהיה אתמול, אם הוא היה קורה ברמאללה, היו דוהרים פנימה נגמ"שים וג'יפים ממוגנים, לא פרשי משטרה וחיילות מג"ב עם מקלות.

הוראות פתיחה באש משתנות לפי הגזרה. בהר דוב היינו פותחים באש על כל דבר חשוד שזז (ולא זז) מעבר לגדר, בלי "עצור", בלי סיסמה ובלי בלה בלה בלה. בואדי עסל היינו יורדים עם סריקה באש - כדור לכל שיח שיכול לשמש מסתור. בתוך הארץ, ואפילו ברמת הגולן, ההוראות היו שונות לגמרי.

אני מניח שאם אתמול היית רק שולף אקדח, היית מאבד את הרישיון. ואם היית יורה למרכז גוף היית הולך לכלא.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 6 דקות, יובל .מ. כתב:

מה שהיה אתמול זה הוכחה שאין משטרה ואין משילות בישראל. תתחיל לירות באנשים ברחוב כי הם לא מקשיבים לשוטר, זה כבר איבוד שליטה טוטאלי. 

לפני 6 דקות, ברווז כתב:

ככל שהבעייה ממשיכה ומחריפה, גם הטיפול צריך להיות יותר אגרסיבי- מה לעשות

אבל הבעיה מחריפה כי לא מטפלים בה. ה"טיפול האגרסיבי" בירי במפגינים שאתה מציע זה לא מה שיפתור את הבעיה, זה רק יחמיר אותה.

לפני 13 דקות, ברווז כתב:

אלימות זה חרא

אבל זה סבבה ששוטרים ירו באזרחים שלא מצייתים. אחלה.

לפני 14 דקות, ברווז כתב:

תן להם קצת זמן, ואם הם היו מצליחים להגיע לחיילות, היינו רואים את אותה התמונה

הם הגיעו לחיילות. צעקו קיללו וזרקו עליהן דברים, והן ברחו. מפה ועד לשחוט אותן ולהתפלש בדם שלהן זה הדמיון היצירתי של מישהו.

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 3 דקות, mikyl כתב:

אני מניח שאם אתמול היית רק שולף אקדח, היית מאבד את הרישיון. ואם היית יורה למרכז גוף היית הולך לכלא.

אוקי, 

ומה עם כל אלו שהשתתפו ב"אירוע"? לאן הם יגיעו ומה יקרה איתם ולהם???

לפני 1 דקה, SlowRide כתב:

מה שהיה אתמול זה הוכחה שאין משטרה ואין משילות בישראל. תתחיל לירות באנשים ברחוב כי הם לא מקשיבים לשוטר, זה כבר איבוד שליטה טוטאלי. 

יש "לא מקשיבים לשוטר" (כמו, לא יודע, שוטר מסמן לרכב לעצור>רכב מתחיל לדהור ולברוח> מסתיים בהרוגים. קרה לא מזמן. כזה לא מקשיבים לשוטר? או "סתם" לא מקשיבים לשוטר כמו ש-מה, אמור להיות? לא ממש ירדתי לסוף דעתך פה) ויש "התארגנות אלימה של קבוצה גדולה מאד של אנשים שלא מקשיבים לשוטר". 

תבדיל.

אבל הבעיה מחריפה כי לא מטפלים בה. ה"טיפול האגרסיבי" בירי במפגינים שאתה מציע זה לא מה שיפתור את הבעיה, זה רק יחמיר אותה.

הם לא מטומטמים. הם יפסיקו להתארגן בקבוצות ענק לאלימות מאורגנת. 

אבל זה סבבה ששוטרים ירו באזרחים שלא מצייתים. אחלה.

שוב. יש "לא מציית" כמו עם תמרור עצור או לא יודע מה. ויש "חלק מהמון זועם ומוסת" שלא מציית. 

תבדיל. 

אתה לא יכול לקחת [זבוב] ולהשוות אותו ל(עדר פילים אפריקאי) מבחינת מסה...

הם הגיעו לחיילות. צעקו קיללו וזרקו עליהן דברים, והן ברחו. מפה ועד לשחוט אותן ולהתפלש בדם שלהן זה הדמיון היצירתי של מישהו.

וטוב שהן הצליחו לברוח. זה לא מובן מאליו. ואני לא רוצה להגיע למצב שבו אדע אם זה "רק בדימיון היצירתי והחולני שלי". אני מנחש שזה לא רק בדמיון. לא חסר הרבה כדי שזה יקרה; אסור לתת לזה לקרות.

אתה מנרמל אנרכיה ואת אותה היעדר משילות שדיברת עליה כשאתה מגן על הפורעים המסכנים האלו שרק לא הקשיבו לשוטר.

לפני 12 דקות, SlowRide כתב:

לירות באנשים ברחוב כי הם לא מקשיבים לשוטר

אתה יכול בבקשה להקיף בעיגול את מי שלא הקשיב לשוטר בתמונה? 

image.thumb.png.3e5161d37def74463aa72a56c3118902.png

פורסם

היוש ביביסטים, אני רק שאלה. 

איפה אנחנו עומדים עם ההבטחה הגדולה של ביבי שמגובה ע"י טראמפ לגבי הטראנספר של העזתים? מתי זה צפוי לקרות? יש תאריך כבר? זה זז? עובדים על זה? מי אחראי? 

או שבינתיים רק מחלקים להם באקלוות אחרי הטבח אירוע לכבוד הרמדאן ואחרי זה יתחילו? 

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 41 דקות, ברווז כתב:

אתה מנרמל אנרכיה ואת אותה היעדר משילות שדיברת עליה כשאתה מגן על הפורעים המסכנים האלו שרק לא הקשיבו לשוטר

אני לא מגן על אף אחד. אני אומר שצריך לעצור את כל המעורבים ולתת להם עונשים כבדים. זה לא בעיה לעשות את זה כשהכל מצולם ומתועד ויש טכנולוגיות זיהוי פנים וכל זה.

בינתיים אתה יודע מה עשו? עצרו כמה אנשים רנדומלית, את רובם שחררו כבר כי חוץ מלהתגודד ברחוב הם לא באמת עשו משהו. את מי שאחראי לשריפת האופנוע והפיכת הרכב לא עצרו, שלא לדבר על מי שתקף את החיילות.

האם זה מחוסר יכולת או שמדובר בהחלטה לעשות רוח וצלצולים כדי להשתיק את המחאה הציבורית ולהמשיך להכיל את הבעיה, שמשרתת את השלטון?

לפני 41 דקות, ברווז כתב:

כזה לא מקשיבים לשוטר? או "סתם" לא מקשיבים לשוטר כמו ש-מה, אמור להיות?

המון אדם שהשוטר כורז להם להתפזר לא מקשיב, ממשיך לצעוד לכיוון השוטר. אתה באמת חושב שירי למרכז מסה זה מה שצריך לעשות? 

לפני 41 דקות, ברווז כתב:

הם לא מטומטמים. הם יפסיקו להתארגן בקבוצות ענק לאלימות מאורגנת.

הם יארגנו בהתאם, עם נשק מהבית. זה מה שאתה לא רוצה להבין, לך ראש בקיר - אולי תשבור את הקיר, אולי תשבור את הראש.

לך לשורש הבעיה - תאכוף את החוק. גייס את כל מי שצריך. תעצור את מי שלא רוצה. תעצור תקציבים למוסדות שלא מלמדים לימודי ליב"ה. תעניש מי שעובד בשחור. תעקל רכוש, לא יהיו יותר התפרעויות. לא יתקפו חיילים. 

לפני 41 דקות, ברווז כתב:

המון זועם ומוסת שלא מציית

אז צריך לירות בהם? אין יותר הפגנת חולשה מזה.

אתה מבין שאם אין למדינה כלים להתמודד עם הפגנות של המון זועם, אנחנו חיים הודות לחסדיו של ההמון הזועם הזה.

יש למדינה אפשרויות רבות איך לנהל אירועים כאלה, והיא בוחרת להשתמש בהם כדי לשמור על הציבור מפולג ומסוכסך. יוצרים בעיה ומוכרים לך את הפיתרון. 

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 3 דקות, SlowRide כתב:

אני לא מגן על אף אחד. אני אומר שצריך לעצור את כל המעורבים ולתת להם עונשים כבדים. זה לא בעיה לעשות את זה כשהכל מצולם ומתועד ויש טכנולוגיות זיהוי פנים וכל זה.

ו... אתה באמת חושב שההמון הזה פשוט ייתן לשוטרים להגיע לאנשים שבו ולעצור אותם, ככה בשקט, בלי שום פרובוקציה נוספת? הלוואי. 

גם הלוואי שזה יקרה שבכלל ינסו לעצור אותם. משום מה אני סקפטי. 

בינתיים אתה יודע מה עשו? עצרו כמה אנשים רנדומלית, את רובם שחררו כבר כי חוץ מלהתגודד ברחוב הם לא באמת עשו משהו. את מי שאחראי לשריפת האופנוע והפיכת הרכב לא עצרו, שלא לדבר על מי שתקף את החיילות.

וזה למה אמרתי שאני סקפטי... 

המון אדם שהשוטר כורז להם להתפזר לא מקשיב, ממשיך לצעוד לכיוון השוטר. אתה ברמת חושב שירי למרכז מסה זה מה שצריך לעשות? 

זה לא נעשה. תוצאה: לפחות 5 שוטרים פצועים , חלקם עם חבלת ראש. 

שוטרים פצועים מהתפרעות, זה עדיף? 

אני אקח כל פתרון שיביא למצב של פיזור התקהלויות אלימות כאלו. כל! פתרון. 

כרגע אין לא כלים ולא יכולת שמוכתבת מלמעלה לטפל כמו שצריך במצבי האנרכיה האלו. 

אז כן. באקלים הנוכחי, ירי למרכז מסה זה הדבר הנכון לעשות כי זה הפתרון היעיל היחידי שקיים בארגז הכלים. 

יועילו בטובם מקבלי ההחלטות לקבל כמה החלטות ולעשות טיפול אמיתי ועמוק בנושא, ואשנה את דעתי בהתאם. 

כבר כתבתי קודם- יש שלל כלים בעולם לטיפול לא אלים בהתפרעויות. הנה גיגול למעוניינים. ויש גם הרבה אפשרויות יותר ספציפיות לאכיפת החוק שלא מופיעות בתוצאות האלו. 

בינתיים לא משתמשים גם בבואש כי החרדים התלוננו שזה לא נעים להם אחרי ההתפרעויות (כי רק בהתפרעויות השתמשו בבואש, מה לעשות).

הם יארגנו בהתאם, עם נשק מהבית. זה מה שאתה לא רוצה להבין, לך ראש בקיר - אולי תשבור את הקיר, אולי תשבור את הראש.

אלו יהודים, כמו שכולם פה טורחים לציין כל הזמן משום מה. להם אין גישה לנשק, כמו שיש בכל מיני יישובים מעניינים. 

גם אם הייתה להם גישה לנשק. מאיפה יהיה להם כסף לקנות אותו? 

וגם אם הייתה גישה והיה כסף. אם הם מוכנים להשתמש בנשק במהלך ההפגנות האלימות שלהם, אתה לא מבין שהם רק יסלימו בכל מקרה ומצב???????? כשמשהו לא יילך כמו שהם רוצים? 

לך לשורש הבעיה - תאכוף את החוק. גייס את כל מי שצריך. תעצור את מי שלא רוצה. תעצור תקציבים למוסדות שלא מלמדים לימודי ליב"ה. תעניש מי שעובד בשחור. תעקל רכוש, לא יהיו יותר התפרעויות. לא יתקפו חיילים. 

אני מקווה. הלואי. בינתיים, מה אתה מציע? עד שזה יקרה? לתת להם להתגודד ולהשתולל? לפצוע שוטרים, חיילים, אזרחים? 

ולמה אתה שוב מכניס את הדת לתמונה?!

אני היחיד שלא רואה פה משהו דתי??? באמת?! 

אני רואה רק את האירוע. לא את הדת שמאחוריו- היא לא משנה ולא מעניינת לצורך העניין. 

אם זו הייתה קבוצה של חילונים שבאה לתקוף מתנחלים הייתי אומר אותו הדבר בדיוק. 

הנה לכם תרגיל מחשבתי. 

אנחנו, קארספורום, כולל אותי, נתקו, נהג לילה, סלואורייד, פינדר, אנחנו. 

מתארגנים באותה הצורה בשביל להתנהל באלימות כלפי [תבחר מי שבא לך]. 

שוטרים יקרים- נא לירות למרכז המסה של המתפרעים האלימים.

אם אני בינהם? מגיע לי.

אתה מבין שאם אין למדינה כלים להתמודד עם הפגנות של המון זועם, אנחנו חיים הודות לחסדיו של ההמון הזועם הזה.

לחלוטין כן. אתה מבין את המשמעות של מה שכתבת אני מקווה. 

ואני מקווה שאתה מבין עד כמה זה גרוע ומחייב שינוי עמוק.

פורסם
לפני כשעה, פינדר כתב:

אני רוצה שיהיה ברור, אם אתה תהיה בהפגנה ואז תזרוק אבנים על שוטר, או מישהו שאתה אוהב ידרדר פח בוער על אישה מבוגרת - אני אשמח שיירו בך או בו (בלי לפגוע פינדר, אתה בחור טוב סה"כ).

זה לא הפגנה בכיכר רבין שאנשים מביעים דעה על המהלכים של הממשלה. זה גם לא חסימה לא חוקית של איילון שאני ממש לא מסכים איתה וחושב שצריך לפנות בכוח.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 9 דקות, יובל .מ. כתב:

אם אתה תהיה בהפגנה ואז תזרוק אבנים על שוטר, או מישהו שאתה אוהב ידרדר פח בוער על אישה מבוגרת

אתה פשוט לא מבין כמה מהר עוברים מירי על זורק אבנים או מדרדר פחים, לירי על מישהו שלא בא טוב לשוטר בעין. או לאזרח נושא נשק.

בדיוק כמו שאלאור עזריה הוא הבסיס לירי ביובל קסטלמן. זה מדרון חלקלק ביותר.

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 33 דקות, פינדר כתב:

אתה פשוט לא מבין כמה מהר עוברים מירי על זורק אבנים או מדרדר פחים, לירי על מישהו שלא בא טוב לשוטר בעין. או לאזרח נושא נשק.

פינדר- אתה מסרב להפנים שלא מדובר על אירוע של "יחיד" אלא מדובר על אירוע של "המון"? ספציפית, המון זועם ומוסת?

יותר ספציפית, המון זועם ומוסת שמשאיר אחריו שוטרים פצועים???

כי יש הבדל תהומי בין טיפול ביחיד, אינדיווידואל, לבין המוני אדם. 

עריכה אחרונה על ידי ברווז

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 22 דקות, ברווז כתב:

אתה באמת חושב שההמון הזה פשוט ייתן לשוטרים להגיע לאנשים שבו ולעצור אותם, ככה בשקט

כן. אפשר לתפוס חלק בשעת מעשה וחלק לאתר ולמצוא אחרי.

לפני 31 דקות, ברווז כתב:

אז כן. באקלים הנוכחי, ירי למרכז מסה זה הדבר הנכון לעשות כי זה הפתרון היעיל היחידי שקיים בארגז הכלים

כלומר לפנות אותם בכח זה פשוט בלתי אפשרי. הרי אתה מודע לקיומם של אמצעים לפיזור הפגנות, אם בוחרים לא להפעיל אותם, כדור למרכז מסה זה כן יפעילו? לא מבין את ההיגיון שלך.

באקלים הנוכחי יכלו לפרק את ההפגנה הזאת ב20 דקות. אבל בחרו להתרפס בפניהם.

לפני 52 דקות, ברווז כתב:

אתה מבין את המשמעות של מה שכתבת אני מקווה

יש כלים לטפל. הממשלה לא רוצה כי זה יפיל אותה. זה פשוט מאוד.

לפני 46 דקות, ברווז כתב:

להם אין גישה לנשק, כמו שיש בכל מיני יישובים מעניינים

לעבריינים יש גישה לנשק. היחידים שאין להם גישה לנשק בישראל זה מי שלא עבריין.

לפני 48 דקות, ברווז כתב:

בינתיים, מה אתה מציע?

אין כזה דבר בינתיים, יש לאכוף את החוק.

מה זה בינתיים? למה מחכים? 

כרגע מה שעושים זה כלום. מוותרים להם. אם יעשו את מה שהם אמורים לעשות במקום לוותר להם כל הזמן ועוד לתפור להם חוק להשתמטות כדי לשמור על הממשלה על חשבון החוק והסדר במדינה זה יעצור. 

לירות באזרחים זה לא מה שיפתור פה בעיות. זה יהפוך את המקום הזה להרבה יותר מחורבן ממה שהוא היום. זה מדהים באיזה קלות אנשים מוכנים לתת למדינה חופש להפעיל כלפיהם נשק חם רק בשביל תחושת "סדר".

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 2

• תוכן חדש...