Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 22 דקות, SlowRide כתב:

שכחתם את המהומות ב21?

אני לא מסכים עם זה.

היתה הזנחה של הטיפול בפשע במגזר הערבי לאורך השנים, אבל ברגע שבן גביר נכנס לתפקיד, הרצח והפשע במגזר הפכו מבאג לפיצ׳ר.

שים לב לקפיצה במספר המקרים, מרגע שהממשלה נכנסה לתפקיד. מ109 בממשלת בנט-לפיד ל200. ואלו המספרים רק עד ה7.10 באותה שנה. מאז המספרים קפצו עוד יותר.

מבחינת בן גביר פשע ורצח במגזר הערבי הם יעד ולא בעיה. זה מאפשר להגביר את הקיטוב ואת ההסתה ואת הסימון של כל הערבים כמחבלים ועבריינים.

זה גם מאפשר היום, להכניס את השב״כ בדלת האחורית וגם להשפיע על תוצאות הבחירות.

image.thumb.png.74fe998699d9afca31655dd785eb01ed.png

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

הקיטוב וההסתה זאת לא מגמה חדשה. היא בסך הכל קצינה בתקופת בנגביר, כי זה בנגביר. די ברור שהפשיעה בחברה הערבית היא נכס כשאתה משתמש בזה לקמפיין ומכריז שהערבים באים בכמויות לקלפיות. השיטה אותה שיטה. אם לא תפחד מהערבי החמסניק מעבר לגבול אתה תפחד מהשכן שלך בכפר קאסם.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 57 דקות, SlowRide כתב:

גם המשטרה כפופה לבנגביר, שכפוף לראש הממשלה

לשב״כ יש יכולות שאין למשטרה.

אני יכול רק לנחש איזה ובמקרים האלה המציאות בדר״כ עולה על הדמיון.

חוצמזה, כל גוף ציבורי כפוף בסופו של דבר לראש הממשלה אבל לפעמים יש חוליות בשרשרת שלא מתיישרות לפי הראש וזה לא תמיד קל לטפל בהם בזמן אמת, במיוחד כשהם עושים את העבודה שלהם נאמנה וזה המנהל שמחפש לכופף את החוקים.

קח לדוגמה את גלנט ורונן בר שלא התיישרו אוטומטית עם נתניהו.

גם לבן גביר יש אג׳נדה משלו, נתניהו יודע שהוא ממש לא בכיס שלו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הוא תמיד יכול לפטר אותו ולקחת לעצמו את תיק בטחון הלאומי.

פורסם (נערך)

בתיאוריה, ברור. מעשית, לא תמיד.

- ראית מה קרה כשהוא פיטר את גלנט.

- יש לו בג״צים מפה עד הודעה חדשה על המינויים שהוא עושה.

- אם בן גביר הולך, הוא לוקח איתו כמה אצבעות בהצבעות בכנסת.

- עוד מעט בחירות (בע״ה), צריך לחשוב איך הציבור יקבל את זה.

עריכה אחרונה על ידי stx
פורסם

אני כמובן בעד. 

אבל, יש לי שאלה. 

איפה הגבול?

כאילו, אוקי. היום, ארגוני הפשע מוגדרים כארגוני טרור. סבבה, נדרש, אולי סוף סוף משהו יזוז. 

מחר, כל מי שמתקרב לסמים קלים יוגדר גם כארגון טרור? 

מחרתיים, זה יחול על וועדי עובדים?

בשבוע הבא זה יחול על משתמשי פייסבוק (כמו בבריטניה, בערך, בגדול)?

יום אחרי זה, "ארגון טרור" יכלול גם את מפלגות השמאל וזכויות אדם (כמו מה שקורה עם אנטיפ"ה)?

בדיוק לשם זה, נועדה הצעת חוק הרוגלות, שהממשלה תוקעת בנבזיותה, ומפילה את זה על היועמ"שית (כדי להזכיר: החוק לא עבר כי היועמ"שית מתעקשת שהחוק יאפשר לרוגלות להיות בשימוש גם לחקירות שוחד של חברי כנסת, וכמובן שמשום מה בממשלה מתנגדים לזה ולכן החוק לא עובר).

• רעיון טוב! 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 2 דקות, ברווז כתב:

כדי להזכיר: החוק לא עבר כי היועמ"שית מתעקשת שהחוק יאפשר לרוגלות להיות בשימוש גם לחקירות שוחד של חברי כנסת, וכמובן שמשום מה בממשלה מתנגדים לזה ולכן החוק לא עובר

פה אני בהחלט מצדיק את הממשלה.

השחיתות שלהם כל כך צועקת לשמים שאין שום סיבה לבזבז משאב ציבורי יקר ומתקדם כדי לחקור את זה. מספיק להקשיב להם ברדיו.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

איזה ממשלה של סתומים. יש פה הזדמנות לעשות הסכמים עם סעודיה ולהעביר מחיפה נפט לאירופה, אבל מר סמורטיץ חושב שזה לא שווה, עדיף להקים כמה יחידות דיור על איזו גבעה במקום.

• אהבתי 1

פורסם
לפני כשעה, SlowRide כתב:

איזה ממשלה של סתומים. ..... אבל מר סמורטיץ חושב שזה לא שווה, עדיף להקים כמה יחידות דיור על איזו גבעה במקום.

יש לנו שר אוצר שממש (לא) מזכיר את השיר

"נערה ממש אוצר - לא צריך עוד שום דבר"

• אהבתי 1

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם

מסכן הסגול שנאלץ להתמודד עם שרים כאלה.

סליחה על הציניות.

• אהבתי 1

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם
לפני 22 שעות, עדי-אל כתב:

ועכשיו מה עושים עם ההגדרה הזאת?

מושכים לביבי את הדש מעילו..

לפני 12 שעות, SlowRide כתב:

כשיש פעילות פלילית מסוג אחר יודעים לאכוף יפה מאוד.

שמעתי שדוכנים של חילונים נסגרים יחסית מהר. בזכות זה שהמשטרה יעילה כל כך בשאר הפשעים..

• מבאס 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

עד כה ביקרו טראמפ, ואנס ורוביו - לא כולל קושנר וויטקוף. שבוע הבא אורטוגס ושר האנרגיה האמריקאי. 

דווקא נחמד כל הסיפור הזה של הכוכב ה-51 (אולי 52 אחרי קנדה), מתי מתחילים למכור נשק ברמי לוי? 

• מעניין 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 26 דקות, Gosser1860 כתב:

עד כה ביקרו טראמפ, ואנס ורוביו - לא כולל קושנר וויטקוף. שבוע הבא אורטוגס ושר האנרגיה האמריקאי. 

דווקא נחמד כל הסיפור הזה של הכוכב ה-51 (אולי 52 אחרי קנדה), מתי מתחילים למכור נשק ברמי לוי? 

רציתם מהלך בינלאומי, וכשהאנשים הבינלאומיים מתחילים לעבוד זה לא טוב?

מה חשבתם, שהמלחמה תעצר וכולם יפרקו את חמאס דרך הזום?

• אהבתי 1
  • משעמם 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

ואין לזה בכלל קשר לזה שהאורח התורן צריך להחזיק את הרצועה של נתניהו, שלא יחסל מישהו בטעות.

מנסה לדמיין את התגובות של סגל ושאר הליצנים אם היה מדובר בבנט\לפיד או אם אלו היו שליחים של ביידן.

מצד אחד אני מרוצה שיש מי שמונע מחבורת הפירומנים בממשלה להמשיך עד הדימיון המוחלט. אבל מצד שני זה קצת מביש.

• אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...