Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 52 דקות, MiniMiz3r כתב:

עמית סגל

טור של תועמלן.

זה קשקוש. הוא מתיימר לדברר את חמאס, אבל הוא פשוט משקר. חוץ מאור ומור היו עוד לפחות שישה חטופים שהחמאס לא פרסם סרטונים שלהם.

הוא טוען שהמשפחה של אבינתן היא היחידה שסיננה את השיחה מחמאס, כשבפועל הם בכלל לא קיבלו שיחה.

image.thumb.png.5fa70a924888e14594810b3343ba26cb.png

בקטע הזה הוא למעשה מודה שבזכות המחאה וההפגנות שהזיזו את טראמפ, הושגה העסקה:

image.thumb.png.8ccfda187d0fee8f0bad7add42da0834.png

ובמילים שלך:

לפני 4 שעות, MiniMiz3r כתב:

קראתי את הכל ולא מצאתי אפילו עובדה אחת חוץ מהתאריך

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם (נערך)

לאמריקאים אין שום מנופי לחץ על מדינות כמו סעודיה, מצרים, קטאר וטורקיה שמתורגם ללחץ על חמאס?

עריכה אחרונה על ידי stx
פורסם
לפני 3 שעות, MiniMiz3r כתב:

ההסבר הראשון הוא שהטוען לא גר בישראל ואין לו מושג.

ההסבר השני הוא שהטוען הוא אדון חדיפה סמיר אל כחלות בכבודו ובעצמו שקם מקברו כדי להפיץ את תעמולת חמאס בקארס פורום.

ההסבר השלישי הוא שלטוען יש מושג והוא פשוט משקר ביודעין.

שקרן ותועמלן של חמאס תקרא לחברים שלך ולא לי.

בינתיים העובדות מראות שאתה פשוטמלא יודע על מה אתה מדבר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

עד עכשיו לא כתבת עובדה אחת, אז... 

לפני 45 דקות, פינדר כתב:

בקטע הזה הוא למעשה מודה שבזכות המחאה וההפגנות שהזיזו את טראמפ, הושגה העסקה

לא ממש, הקטע הזה לא קשור בכלל למנגנון העסקה. גם איזה חטופים צולמו או לא צולמו לא רלוונטי, ולא ברור לי למה אתה מגיב על זה ולא על הנושא. 

פורסם
לפני 10 שעות, Night Driver כתב:

כולם תמורת סיום המלחמה. זה על השולחן יותר משנה ורק עכשיו כשכפו עלינו פתאום זה הפיתרון האופטימלי.

כולם היה תמורת נסיגת צהל, לא רק סיום המלחמה, וריקון בתי הכלא.

בעסקה הזאת צהח עדיין שולט על רוב הרצועה ובתי הכלא לא מרוקנים, אפילו להפך, נשארו עדיין יותר אסירים מאשר לפני ה7.10.

והמלחמה עדיין נמשכת גם אם בצורה שונה.

פורסם
לפני 17 דקות, Night Driver כתב:

גם שם דובר על פרימטר. פשוט ישראל סירבה למומ בטענה של רק פעימות.

לא דובר על פרימטר.

דובר על נסיגה ראשונה שחרור מספר קטן, נסיגה מלאה ורק אחר כך שחרור השאר.

פורסם (נערך)
לפני 28 דקות, Night Driver כתב:

גם שם דובר על פרימטר. פשוט ישראל סירבה למומ בטענה של רק פעימות.

לא נכון.

א) לא היה שום פרימטר, ובכל מקרה הפרימטר עצמו לא מספיק

ב) ישראל לא אמרה מעולם "רק פעימות", ישראל התעקשה להפריד בין נושא החטופים לבין סיום המלחמה. המשמעות המעשית של זה במשך רוב הזמן הייתה נסיון להגיע לעסקה שבה יחזרו לפחות חלק מהחטופים, כי חמאס לא היה מוכן לשחרר את כולם בלי סיום מוחלט של המלחמה ונסיגה ישראלית מעזה. מוקדם יותר השנה התקבלה החלטה לחתור לסיום המלחמה ולהפסיק עם נסיונות להגיע לעסקה חלקית (עסקה חלקית משמעותה שהמלחמה בהגדרה מתארכת בפרק זמן של חודשים) - ובמקום זה להגיע לעסקה מלאה שתעמוד בתנאים של ישראל, וזה אכן מה שקרה בסוף. 

עריכה אחרונה על ידי MiniMiz3r
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

מה שהיה לפני חצי שנה זה לא העסקה של טראמפ. אז דיברו על נסיגה מלאה של צה"ל ושחרור כל המחבלים מהכלא.

נכון שביבי מרח את המלחמה אבל גם לחמאס יש אינטרס למרוח את המלחמה לנצח. עד שלא שכנעו אותם הספונסרים בקטאר, בחיים לא היתה מתקבלת עסקה כזאת.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

מיקי זוהר: חמאס החל לתכנן את ה-7 באוקטובר עם הכניסה של ממשלת בנט כי הוא הריח חולשה.

הם לא פחות מחלאות המין האנושי, אנשים חסרי מוסר, הם וכל מי שמצביע להם. 

עריכה אחרונה על ידי madmaxx
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
פורסם
לפני שעה, SlowRide כתב:

מה שהיה לפני חצי שנה זה לא העסקה של טראמפ. אז דיברו על נסיגה מלאה של צה"ל ושחרור כל המחבלים מהכלא.

נכון שביבי מרח את המלחמה אבל גם לחמאס יש אינטרס למרוח את המלחמה לנצח. עד שלא שכנעו אותם הספונסרים בקטאר, בחיים לא היתה מתקבלת עסקה כזאת.

ברור שלשני הצדדים היה אינטרס למרוח את המלחמה וברור שהצד השני מפלצת צינית ואכזרית. על זה אף אחד לא חולק.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
בתאריך 17.10.2025 בשעה 08:20, עדי-אל כתב:

מה אתה רוצה?

מה זה בשבילך ניצחון? 

(וזה לא טעות מה שכתבת)

פירוק שלטון החמאס ברצועה - לא קרה.

יצירת שלטון אלטרנטיבי, שלא מגובה בתומכי חמאס, בטח לא טורקיה וקטאר - לא קרה (למעשה, קרה ההפך. שתיהן נכנסות לעזה).

למען ההגינות: אני לא חשבתי שישראל באמת יכולה למוטט את שלטון החמאס. התווכחנו על זה פה גם לפני 4-5 שנים, כשהיו כאן מגיבים שטענו שלא רק שישראל יכולה לכבוש את הרצועה, אלא לעשות את זה בשעות או ימים ספורים.

הבעיה היא שלא רק שלא השגנו את זה, אלא יש סיכוי טוב שהלכנו אחורה. יקח שנים לשקם את מעמדה הבינלאומי של ישראל לדעתי. סביר שהמלחמה הבאה היא עניין של זמן. ואני לא ככ מדמיין איך היא תנוהל ואת מי ואיך נתקוף אם הרצועה תשוקם במימון טורקי קטארי, ותהייה שם נוכחות של אזרחים של שתי המדינות.

...

עכשיו החלק הממש פסימי: יש לישראל שעון חול של שלוש שנים לייצר מציאות בטחונית אחרת, כי לא משנה מי יחליף את טראמפ בבית הלבן, הסיכוי שיתמוך בנו כמו טראמפ, או אפילו כמו ביידן, די נמוך. וגם באירופה, עם כל הכבוד לנציגי הימין הימין או הפופוליסטי שם, בינתיים, במאני טיים הם או נכשלים בהקמת קואליציות כי כל השאר מתאחדים נגדם, או לא באמת תמיד מובילים קו פרו ישראלי.

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 47 דקות, יבגניפ כתב:

פירוק שלטון החמאס ברצועה - לא קרה.

יצירת שלטון אלטרנטיבי, שלא מגובה בתומכי חמאס, בטח לא טורקיה וקטאר - לא קרה (למעשה, קרה ההפך. שתיהן נכנסות לעזה).

חכה.

כולם באופוריה שהמלחמה נגמרה, אני קצת פחות אופטימי. 

פורסם
לפני 3 שעות, MiniMiz3r כתב:

מוקדם יותר השנה התקבלה החלטה לחתור לסיום המלחמה ולהפסיק עם נסיונות להגיע לעסקה חלקית

אהה.. התקבלה החלטה…

וויטקוף וקושנר התראיינו בסופה״ש הזה ואמרו שאחרי התקיפה הכושלת בקטר, הם הרגישו נבגדים וטראמפ החליט שביבי איבד שליטה במצב וזה הזמן לעצור אותו.

אז כן, התקבלה החלטה, אבל מי שקיבל אותה הוא טראמפ ולא ישראל.

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...