Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אצל טראמפ, לא בטוח שהרכבת זזה גם כשהיא זזה.

בינתיים זו הצהרה, לא בטוח מה המקור שלה אפילו - בין זה לבין כור גרעיני יש עוד מרחק גדול.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

מעבר לגרעין, נתניהו פינטז שנים על נורמליזציה עם סעודיה ועכשיו הוא זורק את ההזדמנות לפח, בשביל המשך המלחמה והישרדות הממשלה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
בתאריך 7.5.2025 בשעה 17:34, פינדר כתב:

נסכים שלא להסכים.

עדכון: בדקתי קצת פרטים.

מסתבר שגם אם כל חברי יש עתיד היו מצביעים בעד החוק, הוא היה נופל, כי הקואליציה (רובה) הצביעה נגד.

יש עתיד בכלל לא הצביעה נגד, אלא פשוט לא הגיעה.

לא שזה מפריע ל״כתב״ של ערוץ 14 להאשים את יש עתיד, שהיא הפילה את החוק.

image.thumb.png.fa955cf17c25950a7352b0bf2f27e5de.png

image.thumb.png.1139c51ddffddff9417b8cea272c9f49.png

אני אחזור לזה כי היה לי יומיים דיי עמוסים - מודה, דיי נפלתי בפח פה כי לא היה לי זמן לבדוק את ההצבעה לעומק.

עם זאת - האמירות של יש עתיד, על "לא נצביע לשום חוק של בן גביר ועוצמה יהודית", בלי התייחסות לחוק עצמו, מבחינתי מוכיח שהם זבל והכל אצלהם פוזיציה.

וזה בדיוק כמו תומכי הטרור ממפלגת הליכוד שהצביעו נגד ההצעה של ליברמן לבדוק מה המקור התקציבי של הסיוע ההומניטרי לעזה וכמה מגיע מישראל. 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 59 דקות, יובל .מ. כתב:

עם זאת - האמירות של יש עתיד, על "לא נצביע לשום חוק של בן גביר ועוצמה יהודית", בלי התייחסות לחוק עצמו, מבחינתי מוכיח שהם זבל והכל אצלהם פוזיציה.

פעם בשנות ה80 כשמאיר כהנא היה נואם בכנסת, חברי הכנסת של הליכוד היו יוצאים מהמליאה במחאה.

בן גביר, מעריץ של כהנא, היה צריך לקבל את אותו היחס. במקום זה נירמלתם אותו והמלכתם אותו. זה נזק חסר תקנה בעיני. יש עתיד הם אופוזיציה פרווה. אני לא מתרשם במיוחד מהאמירה הזו שלהם, בטח כשהם טורחים להתנצל ולהסביר שבכלל אין להם קשר לזה שהחוק לא עבר.

לא הכל בחיים זה פוזיציה וחבל שגם אחרי שהבנת שבלעת לוקש, אתה ממשיך עם הכיוון הזה.

• אהבתי 7

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

זה לא מוכיח, זאת אפשרות אחת שאתה לא מנסה לחשוב עליה בצורה ביקורתית כי:

https://he.wikipedia.org/wiki/הטיית_האישוש

• אהבתי 2
פורסם
לפני 14 שעות, Shmulik_Miata כתב:

יאללה, מצביעי הימין, תאשימו את היועמש"ית, תאשימו את הדיפ-סטייט, תאשימו את כל העולם בזה שטראמפ סגר עם סעודיה הסכם.

היכן אתם ברגעים אלה?

זהו, הרכבת כבר זזה, שיהיה לנו בהצלחה. ולא, זה לא סתם עוד כותרת, זו הא-כותרת. 

מדינה אבודה.

עוד כישלון מבית היוצר של ביבי.

לא רק שלאיראן יהיה גרעין, ושטראמפ עושה עסקים עם טורקיה, אנחנו נקבל גם גרעין סעודי.

הנחמה היחידה שלי שאף אחד לא חי חיי נצח ( למרות שיש כאלה שמוכרים לאנשים אשליה כזאת) ויבוא יום ונצטרך מישהו אחר.

במקום שיעשו ביקורת מבית ויבינו מי מוביל אותנו לתהום מחפשים אלף ואחת אשמים חוץ מהאשם הראשי שעומד להם מול העיניים.

• אהבתי 2
פורסם
לפני 17 שעות, פינדר כתב:

לא הכל בחיים זה פוזיציה וחבל שגם אחרי שהבנת שבלעת לוקש, אתה ממשיך עם הכיוון הזה

אם ישראל ישראלי היה מסוגל להפנים את המשפט הזה, ביבי לא היה ממשיך לשלוט. 

הכל זה פוזיציה, וישראלי "לא פראייר" - שינוי פוזיציה / הכרה בטעות, שקולה להודאה בפראיירות, הפשע הקדמון והחמור מכולם 🤷😅

אני לא יודע אילו סיפורים יסופרו לאחר הבחירות הבאות ככל שיהיו כאלו, אבל אני קורא את הסיפורים שהמילואימניקים הקורסים מספרים לעצמם כל הדרך לצו ומבין שאין באמת גבול לטמפ' המים. הצפרדעים בטוחות שמדובר בג'קוזי, ועוד רגע מישהו יבוא לסדר את התרמוסטט.

עצוב, אבל זה מה יש. מדינה בהפרעה, עם מסה קריטית של מופרעים ומצביעים שימושיים. 

• אהבתי 2

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 19 שעות, יובל .מ. כתב:

וזה בדיוק כמו תומכי הטרור ממפלגת הליכוד שהצביעו נגד ההצעה של ליברמן לבדוק מה המקור התקציבי של הסיוע ההומניטרי לעזה וכמה מגיע מישראל. 

אצל כולם - הכל זה מפוזיציה.

אנחנו, האזרחים, מעניינים אותם כקליפת השום.

רק כדי לתזכר, זה היה לא מזמן:

https://www.inn.co.il/news/497922

או בקצרה: חוק איחוד משפחות שעלה להצבעה בממשלת השינוי, חוק שעבר במשך 12 שנה הממשלות ביבי, נפל כי האופוזיציה (גם בן גביר שם), הצביעה נגד.

הכל זה מפוזיציה.

פורסם

למה יש לי הרגשה שזה הולך להיות נכון (כי אנחנו אלופים בלפספס הזדמנויות אולי?)

Will the United States recognize 'Palestine' under Donald Trump? - The Jerusalem Post

• מעניין 1

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

מחכה לשמוע את התגובות בערוץ 14 לאחר הצהרה כזאת.........אלופת עולם בהתעמלות אומנותית לא תצליח לעשות פליק פלאק כמו התגובות שיהיה בערוץ 14 לאחר מכן.

• אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

מה כל כך מסובך? יגידו שהוא מושפע מהארגונים האמריקאים שמממנים את המחאות בישראל.

זה לא כזה קשה להמציא משהו כשהקהל שלך מטומטם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ליבסקינד, הפובליציסט המוביל של הימין הדתי, מסביר שהוא והימין תומכים בקואליציה הגרועה הזו. למה? בגלל השמאל. בזה מסתכמים הטיעונים שלו.

אז יובל, זה לא משנה מה נעשה או לא נעשה. כןנ ישימו פיתות מול סילמן או לא. בסוף תמיד יהיה תירוץ מטומטם למה הימין הולך עם נתניהו.

• אהבתי 5
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

וכל זה כאילו הם עצמם לא נפגעים.

בשביל להוציא לצד השני 2 עיניים אתה מוכן להוציא לעצמך עין.

חשיבה מעוותת אבל זאת בדיוק כל הממשלה הזאת - ממשלת דווקא.

• אהבתי 2
פורסם

אכן מוזר אבל לא אכפת להם לדפוק את עצמם אם זה דופק את השמאלנים/חילונים יותר.

בתכלס זה אחד לאחד הקו המנחה של הערבים וכבר כתבתי פה שההצלחה הגדולה של הליכוד זה להפוך את ישראל למדינה ערבית.

• מעניין 1
  • תוכן חדש...