Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 5 דקות, farkash7 כתב:

חשבתי לתומי שאדם שחזר מהשבי אחרי שנה וחצי ואיבד את אישתו ושני ילדיו, תינוק ובן 4 בנסיבות טרגיות במשמרת של המנוול כן יקבל ממנו טיפת אמפתיה.
כנראה שאני באמת טמבל.

מהיכרות עם הנפשות הפועלות בסיפור הטראגי הזה. כנראה שביבי לא הכי יבוא להם טוב בעין בלשון המעטה..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 13 שעות, פינדר כתב:

כרגע ישראל אול-אין בצד הטראמפי, כמו שהיה אפשר לראות בהצבעה נגד אוקראינה אתמול באו״ם.

אם יש נשיא בעולם שיאפשר לך לסגת מהסכמים חתומים עם חמאס זה טראמפ.

לפני ה7.10? בטח שהיה אפשר. רק שהוא היה נכס אסטרטגי.

אני חייב לציין שמדינת ישראל, כמו שהיא מתנהלת בחוסר אחריות כלפי האזרחים שלה, אנחנו מתנגים בחוסר אחריות אזורית.

אנחנו צריכים להיות המגן של המיעוטים.

דרוזים זה מיעוט.

רק מזכיר, ערבים ישראליים מוסלמים סוניים זה ממש לא מיעוט, לא בארץ ובוודאי שלא בחול.

נוצרים ביהודה ושומרון זה מיעוט ומיעוט נרדף (אולי בשקט אבל נרדף) !!! מי מכחיד אותו - ישראל מאז שהביאה את הרשות !

מזכיר שבית לחם היתה עיירה נוצרית.

בנוסף, אנחנו צריכים להיות גורם שלא מאםשר פעולות נגד האנושות. כשאסד תקף בנשק כימי, היינו צריכים לפרק לו את הצורה.

היינו צריכים לעזור לאוקראינה. הביבי רצה שקט והיה לו חבר שמו פוטין.

אז עשו איזה קישקוש  והסכם. עם רוסיה. מדינה שהחזירה לייצור מטוסים משנות ה60 כי החדשים תקועים בקו הייצור.

כמו שהחמאס היה נכס וחבר של ביבי.

הכי טוב קצת רעש מדי פעם, הצגות של אני מגן ישראל.

מה העולם ראה עכשיו - מעצמה לשעבר, כיום מדינה כושלת ונחשלת, אבל עדיין כובשת ותוקפת, והסיבה היחידה שנותנים לה כבוד זה האטום. מסקנה - מי שיש לו אטום בפריסה משמעותית, יכול לעשות מה בא לו.

מר אני אכריע את איראן נרדם במשמרת שלו כבר מזמן ועכשיו הוא לא יתקוף שם כי יש לו חבר נכס חדש בבית הלבן...

פורסם
לפני 22 דקות, KipodYam כתב:

מה העולם ראה עכשיו - מעצמה לשעבר, כיום מדינה כושלת ונחשלת, אבל עדיין כובשת ותוקפת, והסיבה היחידה שנותנים לה כבוד זה האטום.

לא נכון. זאת מדינה ענקית עם יותר מ-140 מיליון איש ואין סוף מחצבים. זאת מדינה שמייצרת את רוב הנשק ותחמושת שלה ויש לה יתרון כמותי עצום בצבא היבשה. זאת מדינה שמסוגלת לשלוח את אין סוף אזרחיה למוות והם עדיין ימשיכו להילחם. זאת מדינה שלא מסוגלת לייצר מכונת כביסה נורמלית, אבל מייצרת מטוס דור חמישי SU-57 ונצחה במרוץ החלל. תעזוב את האטום, אתה מאמין שנאט"ו בלי ארה"ב מסוגלת להילחם ברוסיה? 

פורסם

זה סוג הפרסומים של אורי משגב שהופכים אותו ללא אמין.

אבל זה לא קשור לכלום, הקבוצה שהולכת אחרי השטויות האלו היא קטנה ושולית. להגיד שזה מה שמחזיק את ביבי ומונע את ההחלפה שלו, זו טעות.

ערוץ 14 והביביסטים מפיצים כל הזמן תאוריות קונספירציה הזויות ומופרכות. זה לא מפריע להם. להיפך רק מחזק אותם.

גם טראמפ רוכב יפה מאוד על הפצה של שקרים והזיות.

וכמובן שאני לא חושב שזו השיטה שהאופוזיציה צריכה לאמץ.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 14 שעות, mikyl כתב:

לא נכון. זאת מדינה ענקית עם יותר מ-140 מיליון איש ואין סוף מחצבים. זאת מדינה שמייצרת את רוב הנשק ותחמושת שלה ויש לה יתרון כמותי עצום בצבא היבשה. זאת מדינה שמסוגלת לשלוח את אין סוף אזרחיה למוות והם עדיין ימשיכו להילחם. זאת מדינה שלא מסוגלת לייצר מכונת כביסה נורמלית, אבל מייצרת מטוס דור חמישי SU-57 ונצחה במרוץ החלל. תעזוב את האטום, אתה מאמין שנאט"ו בלי ארה"ב מסוגלת להילחם ברוסיה? 

כבר מזמן אין לה יתרון כמותי. הזדמן לי להיות רוסיה לפני חודש, בערים שהייתי בכל קרן רחוב תלויה כרזת ענק המציעה תשלום מיידי למי שיתגייס למלחמה. הסכומים הנקובים נעו בין 1ל4 מיליון רובל. הכל כמובן במסווה של תיהיה גיבור לאומי, תילחם באויבים.

• אהבתי 1

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם
לפני 15 דקות, פינדר כתב:

וכמובן שאני לא חושב שזו השיטה שהאופוזיציה צריכה לאמץ.

בכנות, אני לא מצליח להבין למה דברים כאלו מגיעים לאוויר התקשורת בכלל. 

אני מדבר ללא טיפה אחת של ציניות. 

WTF. למה?! מה זה נותן? 

"היה או לא היה במיקום X". מה? מה זה משנה?! למה שיחשבו בכלל שהוא לא היה (או כן היה) "שם"? ולמה זה צריך להיות מהודהד בתקשורת? 

האם ילד'ז הרביץ לאביו או לא, מה זה משנה?! 

העיתונות של ימינו היא צהובון רכילות בימים הטובים ביותר שלה. העיתונאים שכחו שיש להתמקד בדברים עיקריים, ולא בטפלים. על בדיקת עובדות, אני כבר לא מדבר. זה כבר בר מינן ממזמן. 

אבל שימו לב רגע למשהו מעניין. 

[מתנגדים משתמשים בעובדות מגובות עם נתונים שנבדקו והוכחו]. (תומכים:) "אלו קונספירציות! זו תפירה! לא היה ולא נברא! לא יכול להיות! (עוברים לקללות לגופו של אדם, גופה של אימו של האדם, וכדומה)". 

[מתנגדים משתמשים בתיאוריות קונספירציה]. (תומכים:) "אלו קונספירציות! זו תפירה! לא היה ולא נברא! לא יכול להיות! (עוברים לקללות לגופו של אדם, גופה של אימו של האדם, וכדומה)". 

ומי שצועק יותר חזק, רק דעתו בגדול נשמעת. כנהוג במחוזותינו.

אני דווקא בעד המעבר של התומכים לקללות. זה אומר שנגמרו להם האפשרויות הלוגיות להתנגד לטיעונים שהם שמעו. 

• אהבתי 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

הוא מספר איך כל פעם שבן גביר התרברב בתקשורת שהוא מרעיב את האסירים הפלסטינים, הם ספגו צעדים דומים בשבי.

הזהירו את בן גביר בזמן אמת שזה מה שקורה. אבל הלייקים היו יותר חשובים.

איזה בן אדם נאלח. ואיזה חבורה של ציבור פופוליסטי יש פה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 9 שעות, Supertigre כתב:

חובה על כל חבר כנסת ובטח ממשלה לצפות בראיון של אלי שרעבי לאילנה דיין בעבודה. 

הם עדיין לא מבינים איך זה קשור אליהם.

והאיש הזה שלא לקח אחריות על כל התקופה "שהוא לא ידע כי לא אמרו" זה תמצית של כל מה שקרה למדינה הזאת.

איך יש אנשים שעדיין מצביעים לו. איך? מה יש לכם שם בין האוזניים? אתם רוצים ימין. סבבה. תשימו אדם אחר. יותר נקי. יותר ישר. יותר ממלכתי. למה עדיין מצביעים לנביא השקר הזה?

• אהבתי 2
פורסם
לפני 3 דקות, asix כתב:

למה עדיין מצביעים לנביא השקר הזה?

זו כת, ידידי. כת.

לא קבוצת מצביעים פוליטית, לא אנשים רציונליים.

ראית איך כל הסנגורים שלו בפורום אפילו טוענים שהם בכלל לא יצביעו לו? הם לא ביביסטים נטו, ואם כן הם מנסים להסתיר את זה.

אלו לא האנשים האלו שכותבים ומתווכחים, ושאיכפת להם... זו קבוצה אחרת. קבוצה של אנשים שעברו שטיפת מוח, שבטוחים שעשו לו עוול, שהכשילו אותו, שיש בוגדים מהסמול, שהצבא שלנו רוצה הפיכה, שיש קפלנוחבות, שהתובע הצבאי הראשי הוא נוחבה ושהיועמ"שית רוצה בחורבן המדינה, שהתיקים קורסים, ושנתניהו היה צריך למכור צוללות למצרים בלי לשתף שר בטחון, אבל לפיד לא יכל לחתום על הסכם לתת ללבנון מדוזות.

אנשים שחיים בהזייה ומהופנטים מהבריטון.

• אהבתי 8
פורסם
לפני 46 דקות, פינדר כתב:

הוא מספר איך כל פעם שבן גביר התרברב בתקשורת שהוא מרעיב את האסירים הפלסטינים, הם ספגו צעדים דומים בשבי.

הזהירו את בן גביר בזמן אמת שזה מה שקורה. אבל הלייקים היו יותר חשובים.

איזה בן אדם נאלח. ואיזה חבורה של ציבור פופוליסטי יש פה.

הבעיה היא שהוא מתרברב לא שהוא עושה.

מי שלא עשה את זה עוד הרבה לפני אשם.

פורסם
לפני 3 דקות, עדי-אל כתב:

הבעיה היא שהוא מתרברב לא שהוא עושה.

מי שלא עשה את זה עוד הרבה לפני אשם.

הבעיה היא שהוא עושה את זה בזמן שיש חטופים - מכיוון שמבחינתו זה שהם יהפכו לקדושים מעונים פשוט לא מזיז לו.

פורסם
לפני 11 דקות, פריג'י כתב:

ושנתניהו היה צריך למכור צוללות למצרים בלי לשתף שר בטחון,

ציטוט

ביחס לראש הממשלה נתניהו, נכתב בהודעת הוועדה: "מהתמונה המצטיירת בפני הוועדה בשלב זה עולה, כי בנושאים הנחקרים חל שיבוש עמוק בתהליכי עבודה ובמנגנוני קבלת החלטות בשורה של סוגיות רגישות. זאת, תוך יצירת סיכון לביטחון המדינה ותוך פגיעה ביחסי החוץ ובאינטרסים כלכליים של מדינת ישראל".[27] עוד נכתב בהודעה כי "התנהלותו של מר נתניהו בנושאים הנחקרים על ידי הוועדה הובילה לשיבוש עמוק ושיטתי בתהליכי עבודה ובניין הכוח ולפגיעה במנגנוני קבלת החלטות בשורה של סוגיות רגישות".[28]

ביחס לשר לשעבר יעלון, נכתב בהודעת הוועדה: כי יעלון פעל בניגוד להחלטת הממשלה בכך שהורה על פרסום מכרז בינלאומי ללא אישור ראש הממשלה ושר האוצר, ומבלי שיידע את ועדת השרים להצטיידות. מלבד זאת, הוא אישר רכש של ספינות שונות מאלה שאישרה הממשלה במאות מיליוני שקלים – בכך עיכב את הקמת מערך ההגנה על מתקני הגז.[27]

ביחס ליוסי כהן נכתב בהודעת הוועדה: "התנהלותו של מר כהן בנושאים הנחקרים על ידי הוועדה הובילה לשיבוש עמוק בתהליכי עבודה ובניין הכוח ולפגיעה במנגנוני קבלת החלטות בשורה של סוגיות רגישות. בכך סיכן את ביטחון המדינה ופגע ביחסי החוץ ובאינטרסים כלכליים של מדינת ישראל".[29]

ביחס לאלוף רם רוטברג, סיכמה הוועדה כי "התנהלותו של מר רוטברג בנושאים הנחקרים משקפת חריגה מנורמות התנהגות המחייבות מפקד בצה"ל, והובילה לפגיעה בתהליכי עבודה ובניין הכוח. בכך יצר אפשרות לסיכון ביטחון המדינה ולפגיעה ביחסי החוץ ובאינטרסים כלכליים של מדינת ישראל".

באשר לעובד המל"ל אבנר שמחוני נכתב: "התנהלותו של מר שמחוני בנושאים הנחקרים על ידי הוועדה נעשתה בניגוד לסדרי מינהל תקין ולסדרי עבודה מקובלים בשירות המדינה. התנהלותו פגעה בתהליכי קבלת החלטות בסוגיות מרכזיות לביטחון המדינה, ליחסי החוץ ולאינטרסים כלכליים של מדינת ישראל".[

משום מה נראה ששר הבטחון פעל בניגוד להחלטת ממשלה.

זה אומר  ששר הבטחון לא שיתף את ראש הממשלה. אולי זה מסביר את השנאה שיעלון רוחש לנתניהו שהפיל אותו?!

Just now, פריג'י כתב:

הבעיה היא שהוא עושה את זה בזמן שיש חטופים - מכיוון שמבחינתו זה שהם יהפכו לקדושים מעונים פשוט לא מזיז לו.

אתה אומר שקט יענה בשקט?

יתנו יקבלו לא יתנו לא יקבלו?

מעניין. זה מאוד מזכיר לי מישהו 

• משעמם 1
פורסם
לפני שעתיים, עדי-אל כתב:

אתה אומר שקט יענה בשקט?

יתנו יקבלו לא יתנו לא יקבלו?

מעניין. זה מאוד מזכיר לי מישהו 

אתה יודע כמה שינויים עושים כל הזמן בשירות בתי הסוהר? שמעת על זה פעם בתקשורת? אבל לאפס הזה יותר חשוב להציג כאילו הוא עושה "רע לערבים" כדי לקושש עוד כמה מנדטים מאפסים כמוהו. כל החיים שלו האפס הזה היה כזה, מספיק להסתכל פעם אחת בסרטון ההתפרעות בשוק בחברון כדי להבין כמה שהוא אפס פחדן. 

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...