Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 14 דקות, waterman כתב:

תמהני באילו כינויים הייתם מכנים מישהו מהימין שהיה מעלה תאוריות מקבילות מהצד השני.

אל תדאג למישהו מהימין.  יש מתנדב.

שר המשפטים יריב לוין קרא בתגובתו למקרה לקידום מחודש של המהפכה המשפטית.

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם

לא יודע אם אלו היו פצצות תאורה, או זיקוקים, שנורו בזמן שהזוג המלכותי בכלל לא היה בבית. בכל אופן מעשה דבילי.

אבל זו נקודת אור לכל הדמגוגים העמית סגלים לדורותיהם.

שנתיים של מחאה, מאות אלפי משתתפים ומפגינים ואפס חיילים או שוטרים שנפגעו מאלימות כלשהי.

אבל עכשיו כל אלו שלא הוציאו הברה מהפה כשמתנחלים שברו את הגולגולת של חייל יכולים להזיל ריר על ״אלימות מסוכנת״ והסתה נגד ראש הממשלה שלהם.

מתעסקים בקקי כי זה טוב לראש הממשלה שמדברים על זה ולא על חיילים הרוגים או חטופים נמקים או פשיעה גואה או יוקר המחיה.

והכי גרוע שאין באמת אופוזיציה והם כולם רוקדים לפי הקצב שמכתיב להם משרד ראש הממשלה.

• אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני כשעה, waterman כתב:

עם זאת, הקונספירציות שהעליתם כאן - אינן במקומן עפ״י המתפרסם עתה.

אם זה אכן נכון ( כי כבר אי אפשר לדעת כלום המדינה הזאת עם תרבות הפייק) זה פשוט גול עצמי לכל מתנגדי נתניהו. רק נותר לו עוד סיבות להציג את עצמו קורבן ועכשיו נצטרך לשלם על עוד מאבטח לילד ז'. 

פורסם (נערך)

@יובל .מ.

הבנתי את מה שציטטת והתייחסתי במשפט הראשון.

המשך התגובה מתייחס להודעה הקודמת שלי.

אני חוזר על השאלה:

מה לא מובן במה שכתבתי?

כמה חיילים או שוטרים אושפזו בגלל אלימות של מפגיני המחאה?

עריכה אחרונה על ידי פינדר

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 5 דקות, פינדר כתב:

@יובל .מ.

הבנתי את מה שציטטת והתייחסתי במשפט הראשון.

המשך התגובה מתייחס להודעה הקודמת שלי.

אני חוזר על השאלה:

מה לא מובן במה שכתבתי?

כמה חיילים או שוטרים אושפזו בגלל אלימות של מפגיני המחאה?

https://www.ynet.co.il/news/article/hk6ujpt5n

ואין לי כוח לעבור על שנתיים של הפגנות.

אתה יכול פשוט להשלים עם זה שגם במחנה הליברלי לכאורה יש יגאל עמיר בפונטציה.

יש ישראלים טובים בהפגנות, ויש ישראלים זבל.

פורסם

במחנה של רל"ב יש יותר מיגאל עמיר אחד, האבטחה עובדת טוב ולכן הניסיונות האלו מסוכלים. מי שחושב שזה לא קורה כי זה לא קיים פשוט בוחר להתעלם מהמציאות.

ההתייחסות לפצצת תאורה כ"מעשה דבילי" או שטות או כל דבר אחר, תתקבל כל עוד אותו אדם לא יחזיק גם בטענה שביבי הסית לרצח רבין.

נאה דורש נאה מקיים, ביבי הסית לרצח רבין? אז גם המחאות האלו מסיתות להתנקשות בביבי, ובוודאי גם המעשים.

בואו נהיה אחידים בדעותינו מה מותר ומה אסור, ולא להכשיר מעשים כאלו ואחרים כל עוד זה מהצד שמתאים לי.

• אהבתי 3
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אם זה באמת עבודה של מתנגדי ביבי, הם הרגו בזה סופית את הלגיטימיות של המחאה, שגם ככה לא היו לה הישגים מי יודע מה. ככה לא משכנעים את הציבור שביבי הוא אסון למדינה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אבל מדובר פה בבודדים שמנסים ךהתנקש בו.. זה חדש לך שזה קיים? אני באמת שואל. הרי המחאה מורכבת מעשרות ומאות אלפי אנשים. האם זה שכמה בודדים עושים אקט קיצוני, מבטל את הלגיטימציה שיש בדעתם וזכותם להפגין של ציבור שלם?

• מעניין 1
פורסם

הבעיה היא שהציבור הנ"ל (לפחות כאן בפורום) מגמד\מתעלם\ממציא תיאוריות קונספרציה על הנ"ל. זה מה שמבטל את הלגיטימציה.

• מצחיק 1
  • תוכן חדש...