Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובינתיים במירון, אלפים מסתערים ומנסים לפרוץ למתחם, למרות שהוכרז שטח צבאי סגור ולמרות הסכנה הברורה. 

https://www.ynet.co.il/news/article/sj008hgz4c#autoplay

דרעי ובן גביר גינו את הכוח שהפעילה המשטרה כלפי חלק מהפורצים. 

מדקה לדקה המדינה הזו נשחקת לעוד מדינה מזרח תיכונית טיפוסית. 

חבל על כל הדם והמלחמות, הטמטום מנצח פה הכל. 

• אהבתי 5

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

היפוך תפקידים - פתאום התקשורת מגנה את מי שעברו על החוק, לא מגנה אלימות משטרתית ובן גביר פועל מאוד מהר להשעות לוחמי מג"ב שרק עשו את העבודה שלהם.

יימח שמם של כולם.

בין אם אתה בוגר יום כיפור שחוסם את איילון על דעת עצמך או מבוגר שרוצה לעלות להר בלי אישור - תתמודד עם ההשלכות.

ובן גביר אפס מסריח שמפקיר לוחמים שהולכים מכות יום שלם עם אלפי מפירי חוק כדי לקיים הוראה של הממשלה שבן גביר חבר בה. זבל עופות.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 12 דקות, יובל .מ. כתב:

היפוך תפקידים - פתאום התקשורת מגנה את מי שעברו על החוק, לא מגנה אלימות משטרתית ובן גביר פועל מאוד מהר להשעות לוחמי מג"ב שרק עשו את העבודה שלהם.

יימח שמם של כולם.

בין אם אתה בוגר יום כיפור שחוסם את איילון על דעת עצמך או מבוגר שרוצה לעלות להר בלי אישור - תתמודד עם ההשלכות.

ובן גביר אפס מסריח שמפקיר לוחמים שהולכים מכות יום שלם עם אלפי מפירי חוק כדי לקיים הוראה של הממשלה שבן גביר חבר בה. זבל עופות.

לפני שאתה מדבר על אלימות משטרתית בדקת כמה כמה בפצועים שפונו לבתי חולים?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

משילות זה גם למנוע כניסת אזרחים לשטח צבאי סגור שמטווח ע"י חיזבאללה.

ובכלל מירון צריך להיות עם כמעט אפס משטרה עכשיו החרדים צריכים קצת לקחת בחשבון שאלוהים לא מגן מהכול. אבל זה לא יקרה.

אם כך, אני מציע גישה אחרת - מירון פתוח, מי שעולה מאבד זכויות לטיפול רפואי, ביטוח לאומי בעקבות פציעה וכו'. 

חטפתם נ"ט? קטיושה? משהו? בעיה שלכם. אמרנו שאסור.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 2 דקות, David32 כתב:

משילות זה גם למנוע כניסת אזרחים לשטח צבאי סגור שמטווח ע"י חיזבאללה

נכון ועדיין יש גבול. לא מעיפים אדם בן 75 על הרצפה 

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 6 דקות, Night Driver כתב:

לפני שאתה מדבר על אלימות משטרתית בדקת כמה כמה בפצועים שפונו לבתי חולים?

קודם כל כן, אח שלי קבע במג"ב. 19 שוטרים כבר בבית חולים.

דבר שני, בקבוצות הטלגרם מדברים בלי הפסקה על "אלימות משטרתית" מהבוקר, והשיא עם בן גביר שמשעה לוחמים.

אם לא היה מובן, ונראה לי שאתה כבר מכיר את הגישה שלי - אכיפת חוק אחידה לכולם. אם צריך לפנות פורצים בכוח ועל הדרך להוריד להם אלה לראש כי הם משתוללים, שיורידו. לפעמים אלימות משטרתית זה דבר נפלא, שתדע. בין אם המתפרעים הם סמולנים מקפלן, חרדים שחוסמים את כביש 4 או אולטראס הפועל תל אביב.

לפני 2 דקות, Night Driver כתב:

שאדם בן 75 לא ינסה להיות פושע מפיר חוק.

פורסם
לפני 4 דקות, Night Driver כתב:

מה הגבול?

במצב כיום, לא תיאורתית בימים של שלום.

יש מלחמה, יש שטח מטווח על ידי האוייב. הציבור נאסר מלהיכנס לשטח הזה.

איפה גבול האכיפה עובר?

שוב, מבחינתי, זה שיש שם שוטרים שמסכנים את חייהם בשביל למנוע מאזרחים להגיע למקום *מסוכן* בזמן מלחמה - זה כבר עובר את הגבול

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 13 דקות, David32 כתב:

איפה גבול האכיפה עובר?

לתת לאנשים לעבור על החוק ואז לתת להם לבכות אחרי שקורה להם משהו.

כמו שקורה ביער רעים (הנובה), אנשים מגיעים למקום, למרות שאסור (אזור צבאי סגור) והמדינה לא עוצרת אף אחד.

נראה לי שאפשר להגיע למחסום כרם שלום עד לחניון משאיות שמה (לא בדקתי בדיוק, למרות שזו לא בדיוק בעיה, פשוט צריך למצוא את הזמן בשביל לבדוק).

אם ישימו מחסומים על 232 (הכביש שמוביל לעוטף - וגם זכה בעבר וגם היום להיות כביש המוות) אז ישראל ישראלי ימצא דרך לעקוף ולהגיע דרך השטח.

אז החוכמה פה היא לתת לאנשים אבל גם לדעת לאכוף ולהשים מחסומים, בגלל אירועים כמו הילולה מאוד קשה לאכוף את זה..

לדעתי, לתת להם אבל גם לדעת שיכולים למות שם אנשים (כמובן להשים שילוט וכו'). אפשר לקחת ריזיקה שימותו שם אנשים כמו שימותו אנשים ביער רעים..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

זה היה כל כך ברור שזה יקרה.

היו צריכים להודיע שזה שטח צבאי סגור וכל מי שעולה לשם מסתכן בגיוס לצבא.

אף אחד לא היה מגיע.

• מצחיק 4

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 22 דקות, David32 כתב:

מה הגבול?

אין גבול כשעוברים על החוק וצריך לשמור על חיי אדם. לכל אדם יש את אפשרות הבחירה, הבנאדם בחר בכל מקרה להגיע למקום שאסור להגיע אליו.

לפני 1 דקה, SlowRide כתב:

היו צריכים להודיע שזה שטח צבאי סגור וכל מי שעולה לשם מסתכן בגיוס לצבא.

המקום הוכרז בתור שטח צבאי סגור.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

עדיף היה שיכריזו על השטח לשכת גיוס.

• מצחיק 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 6 שעות, David32 כתב:

בנוסף יש לי בעיה שבגלל הדיכוטומיה הזאת 

אני חושב שאם תחייה תקופה משמעןתית בסין, הדעה שלך תשתנה מאוד מהר. אני מאוד מאוד מאמין בזה. לא באמת יצא לך לחיות בתור אדם בוגר בחברה שבה אסור לך לדבר בפומבי שום דבר אודות הממשל, שבה אתה חייב להתיישר לפי ההורים שלך, שבה לרצון שלך ולשאיפות שלך ולהגשמה העצמית שלך יש בדיוק אפס משמעות ואם תנסה את זה במקרה הטוב ינדו אותך ובמקרה הרע הכליות שלך יהיו מושתלות בתוך לינג מינג. 

אפשר להתווכח על זה, ייתכן שגם לא תסכים איתי, אבל אני חא חושב שיש משהו שאתה יכול לכתוב שישכנע אותי אחרת. 

ארה"ב, על אף החרפונים שבה בשנים האחרונות, הייתה קרן אור בעולם מלא חרא וחושך ועבור האדם שמאמין בחירות וחופש האדם אין שום סיבה אחרת להעדיף או לנסות לייצר שוויון מוסרי ולו במעט מדינה שלחירות של הפרט יש משמעות כמו לקליפה של בוטן כמו סין או רוסיה. 

אגב, ארה"ב אחת האימפריות היחידות שהצליחה להתגבר על החרא הפנימי שבתוך עצמה כמו העבדות. זה לא מושלם שם, אבל מבחינת חופש האדם, חירות האדם, ואותם עקרונות שכל אדם היה שמח להם (כל אדם, גם אם הוא מפחד להודות בבזה) אין מקום טוב מזה ואין מדינה שתרמה רבות לכך. 

• אהבתי 7

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...