Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 2 דקות, farkash7 כתב:

הם באמת חושבים שאחרי מה שקרה ב-7 באוקטובר ישראל תפנה התנחלויות, תשים המוני פלסטינאים שחונכו מגיל 0 לשנוא אותה על גבול כפר סבא כשנתב"ג במרחק זריקת אבן?

They are paying the bill.

אז הם מרגישים שהם יכולים להציג מה שהם רוצים. וחלקית בצדק.

כמובן שלגאון שלנו אין שום תוכנית והוא לא השקיע בשום הסברה ויחסים דיפלומטיים (להיפך), אז אם יציעו ונסרב, זה לא יראה טוב.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)

הם לא משלמים שום מחיר ושום חשבון.
מי ששילם את המחיר ואת החשבון אלו תושבי העוטף ומי שישלם את המחיר והחשבון על מהלך התאבדותי כזה זה כל מדינת ישראל.
מעבר לזה שאין שום סיכוי למהלך כזה לעבור כאן, וזה לא משנה מי יהיה ראש הממשלה. 90% מהציבור נגד מהלך כזה. רק בנאדם לא שפוי יתמוך.

כמו שתיתן כסף למישהו ותבקש ממנו להתאבד בתמורה. ממש מחובר למציאות...

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 28 דקות, farkash7 כתב:

לא מחוברים למציאות שם באמריקה
הם באמת חושבים שאחרי מה שקרה ב-7 באוקטובר ישראל תפנה התנחלויות, תשים המוני פלסטינאים שחונכו מגיל 0 לשנוא אותה על גבול כפר סבא כשנתב"ג במרחק זריקת אבן?
הם באמת חושבים שישראל תיתן לחמאס את הפרס הזה? שהטבח שלו יהפוך ל"מלחמת העצמאות" של הפלסטינאים?

ניתוק כזה מהמציאות אין גם לאנשים בטריפ.

תעמולת בחירות של הזקן הסנילי. גם הוא לא היה חולם שזה יעבור.

פורסם

כן, אבל זהות הממשלה תשפיע מאוד על איך הסירוב יתקבל בעולם. הבאריטון של נתניהו לא יציל אותנו, אבל אם זה יגיע ממה שקרוי "שמאל" - אפילו אם אלה גנץ ואייזנקוט - זה יעבור הרבה יותר טוב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 9 דקות, farkash7 כתב:

הם לא משלמים שום מחיר ושום חשבון

הם מספקים לך את הנשק.

אתמול הייתה 'כתבה' בטמקא שהם מתנים סיוע לפעולה ברפיח בתוכנית מביבי...

- By lifting money bags

פורסם
לפני 3 דקות, David32 כתב:

הם מספקים לך את הנשק.

הם מספקים נשק, הם לא משלמים שום מחיר ושום חשבון. כפי שאמרתי מי ששילם וישלם את המחיר ואת החשבון של מהלכים מטורפים כאלה הם אזרחי ישראל.

מעבר לזה שלפי דעתי הם לא יפסיקו לספק נשק.
ברגע שהם יפסיקו לספק נשק לישראל הם שרופים במזרח התיכון ואף מדינה כאן לא תסמוך עליהם יותר.
ברגע שהם מפסיקים לספק נשק כל מדינות האזור יפנו לסין/איראן.

פורסם

איזו מדינה במזרח התיכון סומכת עליהם?

מצריים וטורקיה רוקדות על כול החתונות, הסעודים וכול האיזור ההוא בהסכמים אחרים...

- By lifting money bags

פורסם
לפני 51 דקות, farkash7 כתב:

לא מחוברים למציאות שם באמריקה
הם באמת חושבים שישראל תיתן לחמאס את הפרס הזה? שהטבח שלו יהפוך ל"מלחמת העצמאות" של הפלסטינאים?

ניתוק כזה מהמציאות אין גם לאנשים בטריפ.

אם אנשים לא היו שונאים אחד את השני מלכתחילה, לא היו מלחמות ולא היו הסכמי שלום אחריהן.

עזוב את זה.

עם כל הצער שבדבר, ישראל שנשלטת על ידי סמוטריץ׳, בן גביר וביבי תתקשה יותר ויותר להציג את עצמה כקורבן במצב הנוכחי. וכמו שכתבתי, ונראה לי כתבו גם אחרים כבר לפני חודשיים, מדינה פלסטינאית זו תוצאה די צפויה של המלחמה, עד כמה שזה אירוני.

השאלה המרתקת היא כמובן האם פלסטינאים באמת רוצים מדינה. אולי לא. תוכנית כזו יכולה גם ליפול על זה שהם יסרבו בתרוץ כלשהו.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 59 דקות, farkash7 כתב:

הם באמת חושבים שישראל תיתן לחמאס את הפרס הזה?

ואם ההצעה הזו היתה מגיעה ב6.10?

סמוטריץ׳ היה מברך? נתניהו היה מתלהב?

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 8 דקות, יבגניפ כתב:

השאלה המרתקת היא כמובן האם פלסטינאים באמת רוצים מדינה

לא יודע להגיד לך אם הם רוצים מדינה, אני יכול להגיד לך שהם לא רוצים שתי מדינות.
גם אם כן, הם לא יסכימו לחתום על מסמך שאין להם עוד דרישות, הם לא יסכימו לנוכחות צבאית ישראלית מסיבית בגדה. הם לא יסכימו שישראל תחזיק את הגבול המזרחי. הם לא יסכימו לפרוז מוחלט של הגדה ועזה (נראה את חמאס חותם על זה). הם לא יסכימו לסיפוח גושי התנחלויות, והכי חשוב הם לא יסכימו שהתהליך הזה יקח 20 שנה, כי אף אחד לא יתן להם מדינה מחר בבוקר או בעוד שנה או בעוד 5 שנים כשכל מה שמעניין אותם זה לרצוח יהודים.
המלחמה הזו לא תביא לשום מדינה פלסטינית הם יכולים לדבר עד מחר.

לפני 1 דקה, פינדר כתב:

אם ההצעה הזו היתה מגיעה ב6.10?

אם היא הייתה מגיעה ב6.10 הייתי אומר שמי שהביא אותה קצת שיכור.
להביא אותה עכשיו מראה על ניתוק מהמציאות.
זה בכלל לא קשור לסמוטריצ' או ביבי. אף ישראלי שפוי לא יתמוך במהלך כזה. אתה תתמוך במהלך כזה?

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

פורסם

אגב ביבי-בן גביר- סמוטריץ:

לפי גוגל 70 אחוז מהמפלגה הדמוקרטית תומכת בישראל, ניתן להניח עוד כמה אחוזים ככה-ככה, וחלק תומכי פלסטינים ושמחו כשתינוקות ישראלים נשחטו.

האם אפשר להגיד שהמהלכים של ביידן שנועדו לרצות את הקיצוניים, כדי למנוע תבוסה מול טראמפ הם זהים למהלכים של ביבי מול בן גביר? לפי דעתי כן. זה גם שם את כל הביקורת של האמריקאים בפרספקטיבה אחרת.

פורסם
לפני 4 דקות, farkash7 כתב:

אתה תתמוך במהלך כזה?

אני לא מתייחס להצעה הספיציפית הזו, כי אפילו לא טרחתי לקרוא אותה.

הנקודה שלי:

ישראל ב15 שנות שלטון הימין עשתה הכל כדי למנוע הקמת מדינה פלסטינית. כולל פעולה הזויה כמו חיזוק החמאס.

ביבי עשה הכל כדי להדוף כל יוזמה וכל תוכנית להקמת מדינה כזו.

זו היתה האסטרטגיה תמיד. כשיש שקט, אומרים למה צריך מדינה פלסטינית? הנה אין טרור ואין ״צונאמי מדיני״ ואנחנו  עושים שלום עם מדינות ערביות והשמאל סתם מפזר הפחדות.

וכשיש טרור אומרים, מה? עכשיו? מדינה פלסטינית? זה יהיה פרס לטרור.

אבל למדינות העולם מתחיל להימאס מהחור תחת הזה במזרח התיכון, שעושה להם הרבה כאב ראש.

וכשאתה נמנע מלהביא פתרון משלך, בסוף ידחפו לך אותו ע׳סבאן ענכ.

ובטח שזה יקרה כשהממשל האמריקאי רואה שתחת ממשלת ימין מופרעת וקיצונית, מתנחלים מבצעים פשעים ביו״ש, בלי אכיפה ואפילו בעידוד הממשלה.

והתוצאה היא, ש4 חודשים אחרי שהפלסטינים ביצעו נגדך פשעים איומים, ממשלות מערביות שהן לגמרי בעדך, כמו ארה״ב אנגליה וצרפת, מטילות סנקציות על אזרחים שלך.

לפני 10 דקות, יובל .מ. כתב:

הם זהים למהלכים של ביבי מול בן גביר?

ביבי לא מבצע שום מהלך מול בן גביר.

הוא נכנע לו לגמרי.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 18 שעות, oryo כתב:

הילדים שלי הם כל חיי, אני מעדיף שיהרגו אותי מאשר שיקרה להם משהו בזמן שאני בחיים. 

לעומתם הקוהורט החרדי *בהכללה* לא מעניין אותי בשום צורה, אין בינינו קשר, יש יותר משותף ביני ובין הקבלן המקסיקני שלי מאשר ביני ובין רוב החרדים שמסתכלים עלי כעגלה ריקה ו/או ארנק מהלך. הוגו עובד קשה למחייתו, דואג לילדות שלו לחינוך והזדמנויות, משתדל להגדיל ראש ולעשות את המיטב, לייצר ערך לאנשים ועתיד טוב לילדים. החרדים כציבור עסוקים באמונה שהם טובים יותר בלי שיש לזה שום אחיזה במציאות האובייקטיבית וגזילת הכספים מהציבור שלי עבור קיום אורח החיים הסובייקטיבי שלהם.

לכן מעניין לי את התחת שהבולבול של הוגו כן/לא חתוך ושהדת שלו היא וואטאבר דת של מקסיקנים. הסיבה היא שהמרחק ביני ובין אדם אחר, עבורי, לא נמדדת בפרמטרים של דת - יש לה אפס משמעות בחיים שלי - המרחק נמדד בהשקפת עולם ותרומה לחברה.  לכן יוצא שחבר פורום אחר כאן, חרדי למהדרין, קרוב אלי הרבה יותר מהוגו. כך יוצא שגם לא אכפת לי במיוחד מהקוהורט המקסיקני בטקסס כי התרבות שלהם בהכללה היא לאו דווקא תרבות "הוגואית". 

בישראל מוכרים את הסיפור הזה כאילו מדובר באיזה עם אחד, כאשר בפועל מדובר בחבורה של שבטים מאוד שונים מודבקים באיזולירבנד  - שעד כאן זה ממש דומה להמון מקומות אחרים בתכלס - רק שבישראל הבית עצמו עובר רעידת אדמה.

בכל מקום יש בועות מיקרו ובועת מאקרו. בישראל הגו את הרעיון המאוד חיובי בתיאוריה וזוועה בפועל - סוציאליזם ישראלי - במסגרתו יושבים כאן בפורום אנשים שבכל שארית חייהם לא יתרמו לחברה בערך קונקרטי את מה שפקקט כמוני תרם בעשור וחצי, ויסבירו שבלעדיהם אין ישראל. מצחיק. מה הלאה, בלי ההומלסים בסן פרנסיסקו נאבד את הסיבה לתיירות בעיר? חברה מתקיימת קודם כל מבטחון על שלל סוגיו, התרומה שלהם היא אפילו לא אפס - אלא שלילית. 

נחזור לשאלה שלך: אם הבן שלי יצטרף לכת, אני אעשה מאמצים להוציא אותו משם. מה שבטוח לחלוטין שאני לא אעשה זה לממן לו את החיים ולתרום לכת שלו מלא כסף בשביל שיצליחו לגייס עוד אנשים. הביולוגיה שלי מחווטת לאהוב אותו אז כנראה שזה ימשיך, אבל אם מדובר בכת מספיק רעה לחברה (נניח, כנופיה) ולא אצליח לשלוף אותו החוצה או להעלים אותם מהקיום - אז אנסה לכלוא אותו ואת שארית חיי אעביר בדיכאון על הילד שאבד. בשביל שלא נגיע לנקודה הזו, אני מחנך אותו. נותן לו כלים והשקפת עולם ע"מ שיצא ממנו משהו יותר מחבר כת/כנופיה, מסייע לו לבנות עמוד שדרה בשביל שלא יצטרך שיוך לאיזו קבוצת מטומטמים בשביל להרגיש שיש לו ערך בעולם. 

הסיבה שאני בפורום היא שיש כאן דעות מסקרנות שאין לי חשיפה אליהן, שאני יכול לכתוב כאן לתוך הvoid בפסאודו אנונימיות וזה מספק פורקן כזה או אחר, ושאני קורא וכותב עברית כי גדלתי בישראל. אם הייתי גדל בשבדיה, כנראה הייתי בפורום שבדי, אין פה שום דבר מיוחד. זה שאתה שם עצמך באותה קבוצה עם כמה פרטים ברמה ירודה זה שלך וזכותך. לי ולגפני אין שום דבר במשותף, הבנאדם גנב סוכן בורות ומחריב ערך סדרתי - שאל את @יבגניפ אני די בטוח שגם הוא לא מרגיש שייך לשעטנז הזה עפ"י דברים שכתב בעבר בעצמו.

עם ישראל, או יותר נכון חלק ממנו, אכן מיוחד מאוד. שילוב בין הון אנושי גבוה, יכולת אדפטציה ואלתור, תרבות חמה ומשפחתית. אבל זה נכון לא לכל עמי אלא לתת קבוצה שלו. אם אני מסתכל על עמי בהכללה - והפוליטיקה הישראלית היא שיקוף די טוב של זה, סטטיסטית, אז ובכן אתה יודע כבר מה אני הייתי צריך לעשות בחיים האישיים שלי בשביל להציל את המשפחה, *שלי* ו*לדעתי*. 

הפער הוא שעל כל אור שעוזב ישראל מאבדת מלא משאבים, ועל כל גפני שעוזב ישראל מרוויחה משאבים - אבל גפני לא עוזב, הוא מספר שזה בגלל שהוא ציוני או ערכי אבל בואו, מי ירצה אותו? 🙄

ישראל היא אכן עם אחד - בכל מדינה בעולם שפורצת מלחמה כולם בורחים, פה האוכלוסייה גדלה בכמה אחוזים תוך שבוע, כולל 300 אלף איש שגייסו את עצמם למלחמה לפני שהחייגן חייג.

אנשי זקא, רבנות ועוד מהמגזר החרדי קפצו ביום שבת לעוטף למרות הסיכון כדי לעבוד ביחד עם כוחות הביטחון.

וכמו שרשמת, אם הילד מצטרף לכת מנסים להציל קודם כל.

האוכלוסייה החרדית מתחלקת לחלקים - חלקם "כבר איתנו" - שירות צבאי, עובדים, זק"א וכו'.

חלקם מתנדנדים, ועליהם צריך להילחם, וחלקם אבודים - הקיצוניים שיורקים על ילדות, מפגינים כדי להגן על הורים מכים ורבנים אנסים. על החלק השלישי לא ארשום את דעתי, אבל אתה מבין מה הגישה שלי אליהם. אפס תקציבים, אפס זכויות, רוצים ללכת לרופא שישלמו יותר מאמריקאי שמשלם על לידה. לא ילמדו בטוב שילמדו ברע.

וכמו שכבר רשמתי בעבר - אחרי המלחמה יהיו פה שינויים גדולים. יותר מדי זמן נתנו לקיצוניים לנהל אותנו, וזה נכון לשני הצדדים.

• אהבתי 2
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 52 דקות, farkash7 כתב:

מעבר לזה שלפי דעתי הם לא יפסיקו לספק נשק.
ברגע שהם יפסיקו לספק נשק לישראל הם שרופים במזרח התיכון ואף מדינה כאן לא תסמוך עליהם יותר.
ברגע שהם מפסיקים לספק נשק כל מדינות האזור יפנו לסין/איראן

צריך לציין אנחנו משלמים על הנשק הזה, ואנחנו גם שותפים איתם בפיתוח ומכירה של חלק מהנשקים האלה.

יש לנו הסכמי הגנה עם האמריקאים, וכולם יודעים מה קורה למי שלא מכבד הסכמים.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...