Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 39 דקות, Gosser1860 כתב:

מתסכל אותי החבוב הזה, אני מבין שהוא מדבר לבייס, אבל הוא גם שר בכיר בזמן מלחמה. על איזו התיישבות הוא מדבר? איזו הגירה מרצון?

בעקרון הוא צודק לגבי ההגירה. זה הפתרון הכי טוב לכולם.
רצועת עזה היא שטח קטן מדי בלי שום משאבי טבע/הון אנושי כדי לתחזק 2 מיליון אנשים.
כדי שהמקום הזה יוכל לקיים את עצמו ואת האנשים שבו בצורה ראויה עדיף שחצי יעזבו.
הבעיה? אני לא רואה את זה קורה. אני מוכן לעשות עסק עם הדביל סמוטריץ', תגרום לחצי מיליון לעזוב ואני בא לגור בקרוואן בהתנחלות בעזה.

• אהבתי 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7473

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני כשעה, Supertigre כתב:

אישית, לא מסוגל להיות חבר של אנשים שתומכים באנשים כאלו. זה לא עניין של דעה, זה עניין של לתמוך באנשים שמבחנתי הם פשוט בני אדם לא ראויים (אני מנסה להיות עדין). 

ככה נוצר פילוג שמחזק אנשים כמו ראש הממשלה שלנו.

זה מאד מפתה לסלוד מאנשים שתומכים בחרא, אבל ככה אתה בעצם תומך בחרא בזה שאתה מייצג כמה גרוע מה שבשבילם זה המחנה השני.

היחידים שצריך לסלוד מהם זה הפוליטיקאים.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני שעתיים, mikyl כתב:

כמה רעשנים זה כמה? ואיך אתה מגדיר בן אדם נורמאלי? כבר שמאתי שטייסים עשו קורס טייס על חשבון המדינה וכל מיני דברים אחרים.

פחות ממתנגדי חיסונים

לפני שעה, RK כתב:

קח, תמונה שעלתה באחד השרשורים בפייס. בדקתי תאריך, הייתי בטוח מזמן. אז לא, ביממה האחרונה

כן. כתבתי שיש כמה רעשנים 

לפני כשעה, Gosser1860 כתב:

@יבגניפ "בחוף של עזה..." או "התיישבות מביאה ביטחון" 😕

--

מתסכל אותי החבוב הזה, אני מבין שהוא מדבר לבייס, אבל הוא גם שר בכיר בזמן מלחמה. על איזו התיישבות הוא מדבר? איזו הגירה מרצון?

אני מבין שיש לא מעט אנשים שמאמינים בזה, אבל למה הם צריכים לשבת על ההגה של מדינת ישראל?

הבעיה שלי היא שהוא מדבר.

הוא צריך לעשות ולשתוק 

פורסם
לפני 16 דקות, SlowRide כתב:

ככה נוצר פילוג שמחזק אנשים כמו ראש הממשלה שלנו.

תבחין בין חבר למכר, יש לי מספר מכרים מהיישוב שלי שחלק מהם לדוגמה הצביע לבן גביר כי הם לא סובלים את ביבי אבל לא יציבעו למישהו שהוא "לא מספיק יהודי" כי הם חוזרים בתשובה. היחסים שלי איתם מצוינים עם כבוד הדדי האחד לשני, אבל חברים? זה כבר משהו אחר. 

פורסם
לפני 23 דקות, farkash7 כתב:

Thanos much?

אני לא מסכים עם הכתוב למעלה, איכשהו המקום הזה מקיים כמעט 2 מיליון איש על כלום ושום דבר, ולמעט מתי שאנחנו סוגרים את המעברים ומשטחים שם בניינים/תשתיות בסיטונאות- אנשים בגדול לא מתים ברחובות בכל פינה.

דמיין שהמקום לא היה נשלט על ידי ארגון טרור ולא היה שטוף שנאה, דמיין שהייתה שם מערכת ממשל בערך מתפקדת. 

האם רמת החיים שם הייתה קופצת מ 1 שהיא נמצאת בו כרגע ל 7-7.5 של הישראלי הממוצע? לא. אבל היא הייתה קופצת לפחות ל 4, ואין אדם שם שלא היה מרוצה לעלות מ 1 ל 4 הזה. בטווח הארוך? אולי יותר.

אנחנו לא יודעים איזה הון אנושי יש שם ולמה הוא מסוגל. הכל מופנה לטרור ולהשארת האוכלוסיה חלשה ורעבה על מנת שיתמכו באותו טרור.

אנחנו יכולים לכתוש עד שנה הבאה, להפיל את חמאס, את חמאס 2, את חמאס 3.33: העלבון הסופי ואת חמאס אוריג'ינס, אבל שום דבר לא ישתנה.

אם אי פעם יהיה פתרון, הוא יהיה מדיני. טרנספר הוא לא פתרון, הוא לנסות לזרוק את הבעיה על מישהו אחר.

בפתרון הזה צריכים להיות 2 גורמים:

1- ההכרה שלנו בזה שרצועת עזה שייכת לרשות פלסטינית כלשהי

2- ההכרה שלהם בזה שרצועת עזה שייכת לרשות פלסטינית כלשהי, עם כל האחריות המשתמעת מכך. נגמר ה "אבל זה בכלל לא באשמתנו, זה הם". 

מעבר לזה? לא יודע עוד מה לכלול בהסכם, תפקידם של אנשים שמבינים בזה הרבה יותר ממני.

ובנושא קצת אחר, דיברתי בימים האחרונים עם מספר חברים בחזית ועוד 2 תומכ"לים. למען האמת, התמונה שעולה די מדאיגה.

נראה שאיפושהו ישראל הפכה את יעדי המלחמה ל "להרוג מחבלים" ו "למוטט תשתיות"

כל כמה ימים איזו ידיעה מפוארת על "חוסל מפקד גדוד הטילים עם הראש השפיצי של חמאס" שלאחריו "וואלה בעצם חוסל גם מפקד גדוד הטילים עם הראשים העגולים" וכל מיני כאלו.

את מי לעזאזל זה מעניין, הם מחליפים אותם בחדשים תוך יום.

גם מנסים איכשהו לשכנע אותנו שבעצם העזתי הממוצע כרגע כבר נגד חמאס. (רמז: הוא לא.)

"נחשף השימוש של חמאס במגנים אנושיים"

"נחשפו הזוועות שביצעו מחבלי חמאס ב 7 לאקוטובר ובחטופים בשבי"

נחשף נחשף נחשף. בפני מי? אף אחד בחוץ לא מקשיב לזה ולא קורא את זה. חיסלנו לעצמנו את הלגיטימיות מזמן, ומנסים לפמפם לנו שהנה, עכשיו בעצם כולם יבינו.

אני שואל רק דבר אחד ומודאג לגבי דבר אחד.

השאלה- מה האנדגיים שלנו פה?

הדאגה- ישראל כחברה הופכת ליותר ויותר מיליטנטית מרגע לרגע, בחסות ממשלה שרוצה הכל חוץ מלהתפרק, ולא הזוי להגיד שתתחזק את המלחמה הזו כתירוץ להיאחז בקרנות המזבח.

• אהבתי 7
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני כשעה, Gosser1860 כתב:

@יבגניפ "בחוף של עזה..." או "התיישבות מביאה ביטחון" 😕

--

אני מבין שיש לא מעט אנשים שמאמינים בזה, אבל למה הם צריכים לשבת על ההגה של מדינת ישראל?

הוא לא מדבר לבייס. זו האידיאולוגיה. כמו כלכלה בחסות אלוקים וכו.

בכלליות, יש אנשים שמסתובבים עם זקפה כבר חודשיים, כי תכף מגשימים את הפנטזיות: גירוש ערבים ווילות על החוף בעזה.

חסר סיכוי? יפגע בישראל אנושות אם יצליח? זה מעולם לא עצר אותם. ואני חוזר כמו תוכי: הטענה שבטחון הוא קו מנחה כלשהו אצל פנטים דתיים, ושמעשיהם, מעבר לשירות בצבא, תורמים לבטחון, זה השקר הכי גדול בהיסטוריה של ישראל.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

לפני 13 דקות, Pika007 כתב:

Thanos much?

אני לא מסכים עם הכתוב למעלה, איכשהו המקום הזה מקיים כמעט 2 מיליון איש על כלום ושום דבר, ולמעט מתי שאנחנו סוגרים את המעברים ומשטחים שם בניינים/תשתיות בסיטונאות- אנשים בגדול לא מתים ברחובות בכל פינה.

דמיין שהמקום לא היה נשלט על ידי ארגון טרור ולא היה שטוף שנאה, דמיין שהייתה שם מערכת ממשל בערך מתפקדת. 

האם רמת החיים שם הייתה קופצת מ 1 שהיא נמצאת בו כרגע ל 7-7.5 של הישראלי הממוצע? לא. אבל היא הייתה קופצת לפחות ל 4, ואין אדם שם שלא היה מרוצה לעלות מ 1 ל 4 הזה. בטווח הארוך? אולי יותר.

אנחנו לא יודעים איזה הון אנושי יש שם ולמה הוא מסוגל. הכל מופנה לטרור ולהשארת האוכלוסיה חלשה ורעבה על מנת שיתמכו באותו טרור.

אנחנו יכולים לכתוש עד שנה הבאה, להפיל את חמאס, את חמאס 2, את חמאס 3.33: העלבון הסופי ואת חמאס אוריג'ינס, אבל שום דבר לא ישתנה.

אם אי פעם יהיה פתרון, הוא יהיה מדיני. טרנספר הוא לא פתרון, הוא לנסות לזרוק את הבעיה על מישהו אחר.

2- ההכרה שלהם בזה שרצועת עזה שייכת לרשות פלסטינית כלשהי, עם כל האחריות המשתמעת מכך. נגמר ה "אבל זה בכלל לא באשמתנו, זה הם". 

מעבר לזה? לא יודע עוד מה לכלול בהסכם, תפקידם של אנשים שמבינים בזה הרבה יותר ממני.

לא נמאס לך כבר מהחלום הזה? הרי עשינו ניסוי, "התנתקות", נתנו לעזתים את גורלם בידם, אפשר לומר שנתנו להם מדינה. מה הם בחרו לעשות?
עכשיו תספר לי סיפורים שזה "לא כל העזתים", חארטבונה כמו שאומרים. כולם שם חמאס. אם לא היו חמאס כבר היו מוציאים אותם מהמערות ומשפדים על שיפוד, הרי יש שם 2 מיליון "אזרחים" שחמאס עושה להם רע לא? 2 מיליון עם גרזנים מול 10K חמושים מפוזרים, החמושים יגמרו את הקריירה מהר מאוד.

רצועת עזה לא מקיימת כרגע ולא קיימה אף פעם 2 מיליון פלסטינים מאיפה ההמצאות האלו? כל הקיום של העזתים מבוסס על תרומות וסיוע חיצוני.
החשמל? ישראל.
המים? ישראל.
כל שאר הצרכים, מזון, תרופות, "חינוך" הכל זה תרומות וכל מני ארגונים כמו אונר"א.
תחתוך את כל אלה והם כולם שם גוועים ברעב ומתים מצמא בחושך.
בעבר בימים טובים בעזה הכל היה בנוי על תעסוקה בישראל. עשרות אלפי פועלים שיוצאים כל יום לישראל לעבוד. שום יוזמה מקומית. שום התקדמות לאורך השנים.

כדי ששטח כזה קטן יקיים את האוכלוסיה בלי תרומות וסיוע מבחוץ אתה צריך לבנות שם סינגפור. וואלה לא רואה שהם בונים שם סינגפור גם בעוד 200 שנה.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 4

פורסם
לפני 16 דקות, Pika007 כתב:

Thanos much?

ובנושא קצת אחר, דיברתי בימים האחרונים עם מספר חברים בחזית ועוד 2 תומכ"לים. למען האמת, התמונה שעולה די מדאיגה.

נראה שאיפושהו ישראל הפכה את יעדי המלחמה ל "להרוג מחבלים" ו "למוטט תשתיות"

כל כמה ימים איזו ידיעה מפוארת על "חוסל מפקד גדוד הטילים עם הראש השפיצי של חמאס" שלאחריו "וואלה בעצם חוסל גם מפקד גדוד הטילים עם הראשים העגולים" וכל מיני כאלו.

את מי לעזאזל זה מעניין, הם מחליפים אותם בחדשים תוך יום.

גם מנסים איכשהו לשכנע אותנו שבעצם העזתי הממוצע כרגע כבר נגד חמאס. (רמז: הוא לא.)

"נחשף השימוש של חמאס במגנים אנושיים"

"נחשפו הזוועות שביצעו מחבלי חמאס ב 7 לאקוטובר ובחטופים בשבי"

נחשף נחשף נחשף. בפני מי? אף אחד בחוץ לא מקשיב לזה ולא קורא את זה. חיסלנו לעצמנו את הלגיטימיות מזמן, ומנסים לפמפם לנו שהנה, עכשיו בעצם כולם יבינו.

אני שואל רק דבר אחד ומודאג לגבי דבר אחד.

הדאגה- ישראל כחברה הופכת ליותר ויותר מיליטנטית מרגע לרגע, בחסות ממשלה שרוצה הכל חוץ מלהתפרק, ולא הזוי להגיד שתתחזק את המלחמה הזו כתירוץ להיאחז בקרנות המזבח.

איך הם חיים?

מתרומות

אתה מדבר על איזה חלום אוטופי. 

לפני 12 דקות, יבגניפ כתב:

הוא לא מדבר לבייס. זו האידיאולוגיה. כמו כלכלה בחסות אלוקים וכו.

בכלליות, יש אנשים שמסתובבים עם זקפה כבר חודשיים, כי תכף מגשימים את הפנטזיות: גירוש ערבים ווילות על החוף בעזה.

חסר סיכוי? יפגע בישראל אנושות אם יצליח? זה מעולם לא עצר אותם. ואני חוזר כמו תוכי: הטענה שבטחון הוא קו מנחה כלשהו אצל פנטים דתיים, ושמעשיהם, מעבר לשירות בצבא, תורמים לבטחון, זה השקר הכי גדול בהיסטוריה של ישראל.

הטענה היא שדבר כזה יתן יותר ביטחון מאשר דמיונות על איזה בן גוריון פלסטיני

שחרר. מבחינת המוסלמים אין לישראל זכות קיום.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 24 דקות, Supertigre כתב:

תבחין בין חבר למכר, יש לי מספר מכרים מהיישוב שלי שחלק מהם לדוגמה הצביע לבן גביר כי הם לא סובלים את ביבי אבל לא יציבעו למישהו שהוא "לא מספיק יהודי" כי הם חוזרים בתשובה. היחסים שלי איתם מצוינים עם כבוד הדדי האחד לשני, אבל חברים? זה כבר משהו אחר. 

לא חייב להיות חבר של אף אחד אבל גם לא לייצר אצלו את האנטי שהוא מייצר אצלך.

פורסם (נערך)
לפני 33 דקות, Pika007 כתב:

באמת, נו. שאלה של שמאלנים (מקווה שברור שאני סרקסטי)

לפני 15 דקות, עדי-אל כתב:

הטענה היא שדבר כזה יתן יותר ביטחון מאשר דמיונות על איזה בן גוריון פלסטיני

שחרר. מבחינת המוסלמים אין לישראל זכות קיום.

מה "שחרר"? זה העתיד שלי בדיוק כמו זה העתיד שלך. 

גם מה זה  רלוונטי מה יש ומה אין מבחינת המוסלמים, כשאנחנו דנים באידיאולוגיה שדוגלת בגזענות דתית יהודית?

..

דיווחים שסער הולך להפגש עם ביבי ואולי לחזור לליכוד. ספקולציות כמה זה יציל את המלך?

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני כשעה, farkash7 כתב:

הבעיה? אני לא רואה את זה קורה. אני מוכן לעשות עסק עם הדביל סמוטריץ', תגרום לחצי מיליון לעזוב ואני בא לגור בקרוואן בהתנחלות בעזה.

מזכיר לך שגם לנו אין שום משאבים ובנינו יופי של מדינה.

ולגבי הגירה ואף אחד לא רוצה אותם הם לא הראשונים שבמצב הזה. לקודמים מצאו פיתרון סופי די יעיל ועם סמוטריץ והכנופייה שלו אני מאוד חושד ממועד ב'.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני 14 דקות, Night Driver כתב:

אתה באמת משווה אותנו אליהם?
קודם כל לישראל יש משאבים. לישראל יש הון אנושי. בנו אותה אנשים משכילים שהגיעו מהגולה והניחו כאן יסודות כמו מוסדות אקדמאיים איכותיים.
הפלסטינאים לא שינו פאזה מ-1947. הם לא רוצים לבנות מדינה הם רוצים להרוס מדינה אחרת. כל אדם משכיל שהיה שם עם טיפה שכל בקודקוד כבר ברח מזמן לאירופה/ארהב/קנדה/אוסטרליה רק תבחר.

תראה מה קורה בארצות ערב כאן מסביבנו, מצרים, ירדן, כולן מדינות נכשלות שבלי סיוע כבר היו קורסות מזמן, ויש להן שטח גדול פי כמה מעזה.
לא מדבר בכלל על סוריה/לבנון.
המדינות הערביות היחידות שמתפקדות במזרח התיכון אלו מדינות שיושבות על אוקיינוס של נפט וגז טבעי, אבל זה לא חוכמה, אפילו ביבי היה מצליח שם.
אולי איראן יוצאת דופן, כלומר יש להם המון נפט וגז אבל גם המון מהנדסים ואנשים משכילים, אבל איראן היא לא בדיוק מדינה ערבית.

אז ה-2 מיליון ערבים של עזה יהפכו את רצועת עזה לסינגפור? הרשה לי לגחך, גם לא בעוד 200 שנה.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

פורסם
לפני 10 דקות, Night Driver כתב:

השילוב של אינטיליגנציה + רצון לחיות + שלטון דמוקרטי זה פחות או יותר מספיק.

תסתכל על כל המדינות הנחשלות, ללא המרכיבים האלו גם כשיש לך אוצרות טבע זה לא עוזר.

• אהבתי 2
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני כשעה, Pika007 כתב:

את הליגיטימיות להגן על עצמנו לא חיסלנו, את זה תמיד יש לנו. זאת גם ההצהרה הרשמית של בעלות הברית שלנו.

זה שהתקשורת צריכה לספק דופמין לצרכנים שלה עם זיוני מח מפה ועד הודעה חדשה לא שייך, ואם אנחנו צריכים אישור מאיזה חברת חדשות כדי להצדיק את עצמנו מגינים על האזרחים שלנו, אפשר לחלק לכולם גלולות ציאניד ולסגור את המדינה.

אנשים שיושבים בבית ומחוברים לצריכת חדשות חייבים את ה"נחשף" הזה אחרת הם ישתעממו ויעשו דברים אחרים. 

בפועל הצבא ממשיך להתקדם, כנראה לא בקצב שמספק אותך אבל זה מה שיש. 

לדעתי זה די תמים להאמין שעל כל הישג הם רצים לדווח כמו ילד שעשה קקי בסיר בפעם הראשונה והרבה דברים מספרים שבועות אחרי שהתרחשו, ככה שאין לנו מושג מה הולך שם.

לפני כשעה, Pika007 כתב:

מה האנדגיים שלנו פה?

מה אתה מגדיר אנדגיים? שלום עם הפלסטינים בחיים לא יהיה. למה? כי כל הלגאסי שלהם זה שגנבנו להם את הארץ. אין שום דבר מעבר לזה. אין להם חזון להקים מדינה, רק לגרש את הכובשים. מי מהם שכן חושב מעבר לזה, רוצה לברוח משם. 

הם עובדה בשטח והם לא הולכים לשום מקום, ככה גם אנחנו.

התוצאה הריאלית פה זה שעזה תעבור הארד ריסט, והטרור יפסיק לכמה עשרות שנים בודדות. אם נהיה מספיק חכמים, בכל פעם שיתחיל מחדש נהרוג את זה כשזה קטן ולא נתגונן ונחזק את המפלצת כמו הרופס ששלט פה 15 שנה וגידל שטן מעבר לגבול. אותו דבר בצפון.

אם במהלך הזמן הם יחליטו בעצמם לצאת מהלופ הזה של טרור וחורבן, מה טוב. אבל זה תרחיש מאד אופטימי.

מה יהיה עם החברה הישראלית? אם נמשיך לבחור בליצנים חלשים ניכחד. אם מתוך הקושי נצמיח מנהיגות חזקה עם חזון, נישאר. פשוט.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

• תוכן חדש...