Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 1 דקה, ALÞћÃ כתב:

תתפלא כמה ביביסטים משוכנעים שזה בגלל זה. זה וה"פילוג בעם" באופן כללי.

חחח. אני גם כל הזמן רואה תגובות שמאשימות את "האנרכיסטים" בכך שהם לא התייצבו לאימונים ולכן הכל קרה, אבל בעצם הם לא קולטים שהם מודים בכך שאין מספיק ביביסטים שכן מתגייסים.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 7 דקות, Coro כתב:

פינדר, צריך שניים לטנגו. מחנה הלא-ביבי גם אחראי לשיסוי ולקריעה.

אני לא ביביסט, אני איש שמאל ישן, אבל תמיד שאני מעביר ביקורת חושבים שאני ביביסט.

מקווה שאחרי היום יצאו קצת מהחשיבה הקבוצתית ויראו שגם הם אחראים.

אני יודע שהשמאל החדש הוא לא פחות פשיסטי וגזעני מהימין המשיחי, תתעוררו כבר.

לך קצת לנוח ולארגן את מישבותיך. אין בהןנשום סדר.

אגב, אם ישהו השווה את ארועי היום ל-9/11 הוא לא יודע חשבון. הרי ברור דמדובר בהרבה יותר מ-100 הרוגים וב-9/11 לא היו חטיפות לצורך מיקוח.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חבל שסגרו לתגובות את השרשור הנפרד שנפתח.

מה דעתכם שממשיכים בנוהל הקש בגג/אזהרה? (אפשר לדעת כי המצלמות מוכנות להפצצה)

https://twitter.com/sentdefender/status/1710683585206780078/video/1

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

אני אתן כדוגמא את העיר חיפה.

לפני הבחירות האחרונות הרבה שנים היה בשלטון יונה יהב.

הוא לא היה ראש עיר מצויין אבל גם לא גרוע, בסהכ עשה את התפקיד שלו בסדר.

ואז לפני הבחירות הגיע הגב עינת קליש רותם, היא בנתה את כול מערכת הבחירות שלה על הסיסמא "רק לא יונה", ואנשים הלכו אחריה כי נמאס כבר מיונה וצריך מישהי חדשה, וכך היא זכתה. אנשים הצביעו בלי להבין מי היא בכלל או מה הניסיון שלה העיקר לא יונה.

כמובן שבמשך הקדנציה שלה היא הרסה כול דבר טוב שהיה בחיפה.

מה עשה יונה? הוא נתן לה לעשות את העבודה שלו. נתן לה במשך 4 שנים להראות כמה הוא היה יותר טוב ממנה. הוא לא הוציא אנשים להפגנות, הפעילים שלו לא חסמו כבישים, הם פשוט חיכו בסבלנות לבחירות.

השאלה למה כול האנטי ביבים שבטוחים שעוד כמה ימים ביבי יהרוס את המדינה, יבזבז את כול כספי הציבור על חרדים, ימוטט את הכלכלה, פשוט לא מחכים בסבלנות לבחירות?

הרי אם באמת כול נבואות הזעם יתגשמו אף אחד לא יבחר ביבי.

לפי דעתי גם הם מבינים שזה לא יקרה וביבי ישאר בשלטון עוד הרבה שנים...

לפני 2 דקות, Coro כתב:

חבל שסגרו לתגובות את השרשור הנפרד שנפתח.

מה דעתכם שממשיכים בנוהל הקש בגג/אזהרה? (אפשר לדעת כי המצלמות מוכנות להפצצה)

https://twitter.com/sentdefender/status/1710683585206780078/video/1

פשוט טמטום

• רעיון גרוע 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 8 דקות, Coro כתב:

שים לב. אני לא אמרתי מפגינים. למה לעוות את דברי? אתם מבינים איזה סלט נהיה לכם בראש?

טענת שבגלל שמתנגדים לממשלה לא התייצבו למילואים, הצבא לא הצליח לתפקד.

משמע, אתה גם טוען שאין מספיק ביביסטים ימנים שמתגייסים לצבא כדי שהוא ימשיך לתפקד בלי אותם מתנגדים.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 15 דקות, Coro כתב:

שים לב. אני לא אמרתי מפגינים. למה לעוות את דברי? אתם מבינים איזה סלט נהיה לכם בראש?

צודק, לא אמרת מפגינים, התייחסת אלי אישית. אדם שלא היה בהפגנה אחת וחסר יכולת להשפיע על מדיניות ישראל.

אני זה שצריך לקחת אחריות אישית על מחדלי ממשלת ישראל, אליבא דקורו.

ואתה עוד מדבר על סלט בראש?

איש קטן וחוצפן.

• אהבתי 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 4 דקות, דניאל1983 כתב:

אני אתן כדוגמא את העיר חיפה.

לפני הבחירות האחרונות הרבה שנים היה בשלטון יונה יהב.

הוא לא היה ראש עיר מצויין אבל גם לא גרוע, בסהכ עשה את התפקיד שלו בסדר.

ואז לפני הבחירות הגיע הגב עינת קליש רותם, היא בנתה את כול מערכת הבחירות שלה על הסיסמא "רק לא יונה", ואנשים הלכו אחריה כי נמאס כבר מיונה וצריך מישהי חדשה, וכך היא זכתה. אנשים הצביעו בלי להבין מי היא בכלל או מה הניסיון שלה העיקר לא יונה.

מה עשה יונה? הוא נתן לה לעשות את העבודה שלו. נתן לה במשך 4 שנים להראות כמה הוא היה יותר טוב ממנה. הוא לא הוציא אנשים להפגנות, הפעילים שלו לא חסמו כבישים, הם פשוט חיכו בסבלנות לבחירות.

השאלה למה כול האנטי ביבים שבטוחים שעוד כמה ימים ביבי יהרוס את המדינה, יבזבז את כול כספי הציבור על חרדים, ימוטט את הכלכלה, פשוט לא מחכים בסבלנות לבחירות?

הרי אם באמת כול נבואות הזעם יתגשמו אף אחד לא יבחר ביבי.

לפי דעתי גם הם מבינים שזה לא יקרה וביבי ישאר בשלטון עוד הרבה שנים...

פשוט טמטום

מה שאתה אומר לגבי יונה לא ממש נכון - הוא מעולם לא עזב, או לפחות האנשים שלו.

הם לא נתנו לקליש לעשות כלום והיא מחוסר הנסיון שלה רק המשיכה להלחם בהם.

יונה יהב לא היה ראש עיר טוב, ומה שקרה אחרי שהוא עזב רק מעיד על כל השחיתות שהוא הביא איתו.

פורסם
לפני 4 דקות, דניאל1983 כתב:

אומנם לא קשור למצב כרגע אבל שאלת ואענה.

בסוף של ה"רפורמה" תהיה שליטה גם במערכת הבחירות. הבחירות יהיה לשם הבחירות אבל התוצאות יהיו ידועות מראש. ברגע שהקואליציה שולטת בועדת בחירות ומחליטה מי יכול להתמודד ומי לא, מחליטה מי יכול להצביע ומי לא אז הבחירות הן רק לפרוטוקול. כדאי שתקרא ותעמיק על מה שקרה בהונגריה, פולין, טורקיה. תבין שברגע שמערכת המשפט נהיית פוליטית גם ועדת הבחירות תהיה פוליטית. 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 2 דקות, asix כתב:

בסוף של ה"רפורמה" תהיה שליטה גם במערכת הבחירות. הבחירות יהיה לשם הבחירות אבל התוצאות יהיו ידועות מראש. 

פחות או יותר כמו שקורה אצל אבו-מאזן היום. למה הוא לא עושה בחירות ? מתרץ שהיהודים מונעים ממנו לעשות את הבחירות בירושלים !. בשורה התחתונה - למה בירושלים ? תעשה בשכם או ברמאללה וכל העם שלך יוכל לבוא בקלות להצביע. אבל בגלל שהוא יודע שהוא לא יחזיק מעמד על הכיסא שלו, הוא מאשים את ישראל שלא נותנת לא להציב קלפיות בירושלים.
השלב הבא זה שביבי יגיד שהוא לא יכול לעשות בחירות בגלל המפגינים האנרכיסטים שחוסמים את הדרכים לקלפיות.

• אהבתי 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לפני 16 דקות, דניאל1983 כתב:

אני חיפאי. מה למשל?

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם (נערך)
לפני 8 דקות, asix כתב:

אומנם לא קשור למצב כרגע אבל שאלת ואענה.

בסוף של ה"רפורמה" תהיה שליטה גם במערכת הבחירות. הבחירות יהיה לשם הבחירות אבל התוצאות יהיו ידועות מראש. ברגע שהקואליציה שולטת בועדת בחירות ומחליטה מי יכול להתמודד ומי לא, מחליטה מי יכול להצביע ומי לא אז הבחירות הן רק לפרוטוקול. כדאי שתקרא ותעמיק על מה שקרה בהונגריה, פולין, טורקיה. תבין שברגע שמערכת המשפט נהיית פוליטית גם ועדת הבחירות תהיה פוליטית. 

ואני ארחיב את הדוגמא שנתת כדי שיהיה ברור:

יש הצעת חוק של הממשלה הזאת שיו"ר ועדת הבחירות לא יהיה שופט, דהינו איש מקצוע לא תלוי כמו שהיה נהוג עד היום.    אלא מישהו שימונה על ידי יו"ר הכנסת וברורה המשמעות הרקובה....

אחר כך יצאו כמו שהיה פעם באיראן בבחירות 52% לשלטון ו50% לאופוזיציה... (לא זוכר את המספר האמיתי שהיה)...

עריכה אחרונה על ידי yb
  • אהבתי 3

פורסם
לפני 16 דקות, דניאל1983 כתב:

רשות מקומית זה לא מדינה. לא מחכים סתם *עוד* 4 שנים.

• אהבתי 2

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אחרי 12 שעות, חתמו על הצו להפסיק להם את החשמל.

מעניין למה רק עכשיו. אולי לא שמע את הטלפון מצלצל בחגיגות בסוכה אצל החבר שלו בהרצליה.

• אהבתי 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...