Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 3 דקות, יובל .מ. כתב:

אז עכשיו מכעס על תפילה בהפרדה בתל אביב החילונית עברנו לכעס על מגפון בתפילה?

מה השלב הבא? כעס על סידור ותפילין?

קראת את הפוסט שלי? 

הכעס, שלי, הוא לא על תפילה בהפרדה ולא על מגפון. הכעס שלי הוא על מסע צלב שמנוהל נגדי, כנראה אחרי מיצוי מסע הצלב נגד הערבים או במקביל אליו, על ידי נערי או גברי גבעות. במקרה הזה, תוך ניצול ציני של הטרגדיה האישית של אחד מהם (ובכנות, בנקודה הזו לי יש 0 אמפתיה לאיש הזה).

אין סיבה שמשיחיים מקדשי מוות מעפרת יגיעו לתל אביב. ואני נשבע לך ביקר לי מכל, שאני לא אבוא לעופרה, בטח לא להקים חנות לממכר בשר אחר בשבתות בבוקר.

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 1 דקה, יבגניפ כתב:

בטח לא להקים חנות לממכר בשר חזיר בשבתות בבוקר.

תיקנתי לך..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 11 דקות, יבגניפ כתב:

קראת את הפוסט שלי? 

הכעס, שלי, הוא לא על תפילה בהפרדה ולא על מגפון. הכעס שלי הוא על מסע צלב שמנוהל נגדי, כנראה אחרי מיצוי מסע הצלב נגד הערבים או במקביל אליו, על ידי נערי או גברי גבעות. במקרה הזה, תוך ניצול ציני של הטרגדיה האישית של אחד מהם (ובכנות, בנקודה הזו לי יש 0 אמפתיה לאיש הזה).

אין סיבה שמשיחיים מקדשי מוות מעפרת יגיעו לתל אביב. ואני נשבע לך ביקר לי מכל, שאני לא אבוא לעופרה, בטח לא להקים חנות לממכר בשר אחר בשבתות בבוקר.

כן.

עם כל הכבוד - הפוסט שלך הוא המשך של הפחד המטורף שקיים אצל החילונים. רובו הגדול לדעתי, כמו שכבר הבנת, לא מוצדק בעליל.

זעירא מטומטם, אבל שמעתי אותו היום ברדיו ומיד אחריו אחת ממובילות המחאה בדיזינגוף, עצוב לי על המגזר החילוני.

הוא נותן טענות, והיא סיסמאות.

להגיד "התרסה, כפיה, מלחמת דת" זה קל, להביא טיעונים אמיתיים זה קשה. הדבר האמיתי היחידי שהיא אמרה זה "אנחנו לא רוצים את הדתיים בדיזינגוף", וזה עצוב, כי זה מראה מה המטרה האמיתית שלה (ולפי דעתי זה נפלט לה).

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 25 דקות, יובל .מ. כתב:

אז עכשיו מכעס על תפילה בהפרדה בתל אביב החילונית עברנו לכעס על מגפון בתפילה?

מה השלב הבא? כעס על סידור ותפילין?

מי שבא לתקוע אצבע בעין צריך לקבל ב2 עיניים. 

לפני 8 דקות, יובל .מ. כתב:

עם כל הכבוד - הפוסט שלך הוא המשך של הפחד המטורף שקיים אצל החילונים. רובו הגדול לדעתי, כמו שכבר הבנת, לא מוצדק בעליל.

אין שום פחד, זאת מציאות קיימת כאשר מנסים לדחוף את הדת מכל החורים. כבר היום, לא מחר. אבל תמיד ישנו קש ששובר את גב הגמל. וזה מה שהיה ביום כיפור. 

עריכה אחרונה על ידי mikyl
פורסם

אגב יום כיפור, הלוואי שלממשלה ב1973 היה את הלוחמנות להקדים תרופה למכה כמו שיש פה.

אתה הולך לקיצון חבר. 

אם אתה רוצה עם גרזן תוכל להוריד לליאו די את כל הראש, לא רק את העיניים.

פורסם
לפני 21 דקות, יובל .מ. כתב:

רובו הגדול לדעתי, כמו שכבר הבנת, לא מוצדק בעליל.

.

.

.

להביא טיעונים אמיתיים זה קשה.

כך יצא שיבגני חננה ומביא טיעונים אמיתיים. להם אתה עונה, שלדעתך הפחד שלו שמבוסס על הטיעונים האלה, הוא לא מוצדק בעליל.

מה אתה רוצה יובל? מביאים טיעונים, אתה מבטל אותם ואז מתלונן שאין טיעונים.

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 22 דקות, יובל .מ. כתב:

כן.

זעירא מטומטם, אבל שמעתי אותו היום ברדיו ומיד אחריו אחת ממובילות המחאה בדיזינגוף, עצוב לי על המגזר החילוני.

להגיד "התרסה, כפיה, מלחמת דת" זה קל, להביא טיעונים אמיתיים זה קשה. הדבר האמיתי היחידי שהיא אמרה זה "אנחנו לא רוצים את הדתיים בדיזינגוף", וזה עצוב, כי זה מראה מה המטרה האמיתית שלה (ולפי דעתי זה נפלט לה).

קראת כמה עמודים אחורה את מה שכתבתי בנוגע לשיטת ההשתלטות על מרחב ציבורי?

יש לא מעט ערים בישראל שהמלחמה בהן מתנהלת ברגע זה, ולא מעט שכבר נפלו.

צריך להיות עיוור כדי לחשוב שמה שקורה כרגע בתל אביב זה רצון תמים לתפילה.

אם כן- מדוע חלק כל כך גדול מהפעילים בסיפור הזה הם כלל לא תושבי תל אביב?

למה שמספרים גדולים של אנשים מישובים בכל מיני חורים בארץ ובשטחים יעשו את המאמץ כדי להתנקז בתל אביב לאירוע הזה? לא מדובר באתר דתי, לא בקבר צדיקים וכו' וכו', וכל הסיפור הזה מנוהל ע"י ארגון שחורט על דגלו החזרה בתשובה.

אני לא טוען שצריך לאסור על אף אחד לערוך כל אירוע- אם הוא עומד במה שהחוק קובע, במה שהחוק העירוני קובע, מאושר ע"י הרשויות ומנוהל בצורה בטוחה.

סתם לדוגמה, מצעד הדגלים- אני מתעב את הרעיון ועוד יותר את ההתנהלות כל שנה, אבל החוק מאפשר. אין לי שום טיעון שיכול להצדיק איסור מיידי של הביזיון הזה, עד כמה שלא הייתי רוצה שהוא יתקיים.

המחב"תים שמנסים להשיג דריסת רגל גם בתל אביב ממש לא עושים את זה בתמימות- ודורשים שישנו את החוק העירוני בשביל האירועים שלהם.

פורסם
לפני 3 דקות, Pika007 כתב:

קראת כמה עמודים אחורה את מה שכתבתי בנוגע לשיטת ההשתלטות על מרחב ציבורי?

יש לא מעט ערים בישראל שהמלחמה בהן מתנהלת ברגע זה, ולא מעט שכבר נפלו.

צריך להיות עיוור כדי לחשוב שמה שקורה כרגע בתל אביב זה רצון תמים לתפילה.

אם כן- מדוע חלק כל כך גדול מהפעילים בסיפור הזה הם כלל לא תושבי תל אביב?

למה שמספרים גדולים של אנשים מישובים בכל מיני חורים בארץ ובשטחים יעשו את המאמץ כדי להתנקז בתל אביב לאירוע הזה? לא מדובר באתר דתי, לא בקבר צדיקים וכו' וכו', וכל הסיפור הזה מנוהל ע"י ארגון שחורט על דגלו החזרה בתשובה.

אני לא טוען שצריך לאסור על אף אחד לערוך כל אירוע- אם הוא עומד במה שהחוק קובע, במה שהחוק העירוני קובע, מאושר ע"י הרשויות ומנוהל בצורה בטוחה.

סתם לדוגמה, מצעד הדגלים- אני מתעב את הרעיון ועוד יותר את ההתנהלות כל שנה, אבל החוק מאפשר. אין לי שום טיעון שיכול להצדיק איסור מיידי של הביזיון הזה, עד כמה שלא הייתי רוצה שהוא יתקיים.

המחב"תים שמנסים להשיג דריסת רגל גם בתל אביב ממש לא עושים את זה בתמימות- ודורשים שישנו את החוק העירוני בשביל האירועים שלהם.

יש בתל אביב 430 אלף תושבים, מפלגות הקואליציה קיבלו 27 אחוז שזה 117 אלף תושבים.

נוסיף עוד כמה אלפים שהם דתיים ממפלגות האופוזיציה ותקבל סביבות 125 אלף אזרחים תל אביביים שבסבירות מאוד גבוהה תומכים באירועים.

לפני 10 דקות, David32 כתב:

כך יצא שיבגני חננה ומביא טיעונים אמיתיים. להם אתה עונה, שלדעתך הפחד שלו שמבוסס על הטיעונים האלה, הוא לא מוצדק בעליל.

מה אתה רוצה יובל? מביאים טיעונים, אתה מבטל אותם ואז מתלונן שאין טיעונים.

כי אין לי כוח כבר לדיונים מעגליים.

בסדר, כל הדתיים רוצים להשתלט. 

מכיר את הגישה של יבגני. לא חדש.

פורסם
לפני 3 דקות, יובל .מ. כתב:

נוסיף עוד כמה אלפים שהם דתיים ממפלגות האופוזיציה ותקבל סביבות 125 אלף אזרחים תל אביביים שבסבירות מאוד גבוהה תומכים באירועים.

לפני 13 דקות, David32 כתב:

אז שהם יתפללו. אבל הם לא, אנשים באים לשם במיוחד. אם זה תמים לדעתך, יש לי הרבה אוויר למכור לך.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)
לפני 38 דקות, יובל .מ. כתב:

כן.

אתה אמיתי?!

הארגונים שזעירא חבר בהם עוסקים בהדתה. זו המטרה שלהם. מיסיונריות. זו עובדה אובייקטיבית לחלוטין. מכיוון שזה לא הולך להם ככ, הם מנסים לקבוע עובדות בשטח. כבר כתבתי פה כמה פעמים - זה לא רק כיפור וסוכות, אלא הפיכת הכיכר לבית כנסת מאולתר גם בימי שישי (כי במה שהיה פעם בית כנסת אמיתי זעירא גר, מסתבר, עם כל 8 הילדים שלו בניגוד לחוק). וכבר כתבתי פה כמה פעמים - לא, בניגוד לשקר שלהם, זה לא נועד כדי לשרת תושבי תל אביב שכמהים לקצת קירוב לבבות. וזה שהם הביאו את המשוגע הזה, די, היישר מאפרת - זו הוכחה לזה. וזה היה ככה גם בכיפור.

אני מבין שבעולם האידיאולוגי שלך איראן יהודית זו מדינה סבירה לחיות בה, העיקר שתהיה "משילות". אבל בוא. אל תמציא שהצד שלי נותן סיסמאות. זה בולשיט שלא מככבד לא אותך ולא אותי. המטרות של המשיחיים ברורות וגם לא מוסרתות כל כך. וכל הקשקשת המאולצת שלהם על "חופש" היא ככ פתטית בכמה שהיא צבועה ומנותקת מהמציאות, שאני לא מאמין שמישהו שהוא לא נער גבעות בעצמו מתייחס אליה ברצינות. וזה שכל זה לא מפריע לך, לא הופך את זה ללא בעיה.

אגב, האח שלהם, צבי סוכות, הקים סוכה בחאוורה, אחרי שהקריב כבר ילד בן 18 לפני איזה חודש, בשביל הזכות להתפלל באיזה טקס פגני על איזה קבר. מה איכפת לו שימותו עכשיו עוד כמה חיילים? קידוש החיים, בטח של אחרים, מעולם לא היה ערך אמיתי אצל המשיחיים.

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
  • אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 6 דקות, יובל .מ. כתב:

יש בתל אביב 430 אלף תושבים, מפלגות הקואליציה קיבלו 27 אחוז שזה 117 אלף תושבים.

איפה הם ומדוע הם לא נכחו באירועים בכיפור+בהפגנות "הימין"?

במיוחד באירועי כיפור. מדוע הנוכחות בתפילות הייתה בצורה כמעט מובהקת כזו של אנשים מבחוץ ולא מתל אביב עצמה?

חוץ מזה שאתה משחק פה עם מספרים בצורה מאוד לא נכונה. החשבת אחוזי הצבעה? החשבת אחוזי הצבעה של תומכי הקואליציה לעומת תומכי האופוזיציה? למה החלטת שכל אותם 117 אלף תומכים בסיפור הזה? הרוב המוחלט מתומכי הקואליציה בתל אביב הם מצביעי ליכוד, לא מצביעי ש"ס וכדומה, ומתוכם חלק נכבד כבר התבטא כנגד התנהלות הממשלה הנוכחית.

אתה אומר 117 אלף, אני אומר שאופתע אם תצליח לגרד 17 אלף.

פורסם
לפני 4 דקות, יבגניפ כתב:

אתה אמיתי?!

הארגונים שזעירא חבר בהם עוסקים בהדתה. זו המטרה שלהם. מיסיונריות. זו עובדה אובייקטיבית לחלוטין. מכיוון שזה לא הולך להם ככ, הם מנסים לקבוע עובדות בשטח. כבר כתבתי פה כמה פעמים - זה לא רק כיפור וסוכות, אלא הפיכת הכיכר לבית כנסת מאולתר גם בימי שישי (כי במה שהיה פעם בית כנסת אמיתי זעירא גר, מסתבר, עם כל 8 הילדים שלו בניגוד לחוק). וכבר כתבתי פה כמה פעמים - לא, בניגוד לשקר שלהם, זה לא נועד כדי לשרת תושבי תל אביב שכמהים לקצת קירוב לבבות. וזה שהם הביאו את המשוגע הזה, די, היישר מאפרת - זו הוכחה לזה. וזה היה ככה גם בכיפור.

אני מבין שבעולם האידיאולוגי שלך איראן יהודית זו מדינה סבירה לחיות בה, העיקר שתהיה "משילות". אבל בוא. אל תמציא שהצד שלי נותן סיסמאות. זה בולשיט שלא מככבד לא אותך ולא אותי. המטרות של המשיחיים ברורות וגם לא מוסרתות כל כך. וכל הקשקשת המאולצת שלהם על "חופש" היא ככ פתטית בכמה שהיא צבועה ומנותקת מהמציאות, שאני לא מאמין שמישהו שהוא לא נער גבעות בעצמו מתייחס אליה ברצינות. וזה שכל זה לא מפריע לך, לא הופך את זה ללא בעיה.

אגב, האח שלהם, צבי סוכות, הקים סוכה בחאוורה, אחרי שהקריב כבר ילד בן 18 לפני איזה חודש, בשביל הזכות להתפלל באיזה טקס פגני על איזה קבר. מה איכפת לו שימותו עכשיו עוד כמה חיילים? קידוש החיים, בטח של אחרים, מעולם לא היה ערך אמיתי אצל המשיחיים.

אז החל מעכשיו פסטיבל ערד יאורגן רק על ידי תושבי ערד והופעות בפארק הירקון רק על ידי תושבי תל אביב.

מי זה זעירא בחייאת ראבק?? עד שלא הפכתם אותו לגיבור ההפיכה אף אחד לא שמע עליו. כולה יושב ראש של איזה ארגון מושתן.

ושוב - "איראן יהודית", סיסמא. כן, כל מי שלא בעד פיצוץ תפילות הוא בעד חיג'אב לנשים, הפרדה באוטובוסים ותליית אוכלי חזיר.

די נו יבגני תעשה טובה.

*חרא על צבי סוכות.

לפני 1 דקה, Pika007 כתב:

איפה הם ומדוע הם לא נכחו באירועים בכיפור+בהפגנות "הימין"?

במיוחד באירועי כיפור. מדוע הנוכחות בתפילות הייתה בצורה כמעט מובהקת כזו של אנשים מבחוץ ולא מתל אביב עצמה?

חוץ מזה שאתה משחק פה עם מספרים בצורה מאוד לא נכונה. החשבת אחוזי הצבעה? החשבת אחוזי הצבעה של תומכי הקואליציה לעומת תומכי האופוזיציה? למה החלטת שכל אותם 117 אלף תומכים בסיפור הזה? הרוב המוחלט מתומכי הקואליציה בתל אביב הם מצביעי ליכוד, לא מצביעי ש"ס וכדומה, ומתוכם חלק נכבד כבר התבטא כנגד התנהלות הממשלה הנוכחית.

אתה אומר 117 אלף, אני אומר שאופתע אם תצליח לגרד 17 אלף.

צודק. משפחות של תומכי הקואליציה גדולות יותר מתומכי האופוזיציה. כנראה זה יותר מ117 אלף.

פורסם
לפני 6 דקות, יובל .מ. כתב:

צודק. משפחות של תומכי הקואליציה גדולות יותר מתומכי האופוזיציה. כנראה זה יותר מ117 אלף.

מצד אחד אתה כותב פה שאין טיעונים, אבל מצד שני משחק עם אנשים בסרקזם ומספרים תלושים.

זה לא שבאמת אפשר לנהל ככה דיון. אני גם יכול לבחור מתוך טקסט רק את מה שמוצא חן בעיניי ולהתייחס אליו בלעדית, רק שאני יודע שככה די אבזבז את זמני.

oh well.

פורסם (נערך)
לפני 26 דקות, RK כתב:

אז שהם יתפללו. אבל הם לא, אנשים באים לשם במיוחד. אם זה תמים לדעתך, יש לי הרבה אוויר למכור לך.

כשהבחורה ברדיו* מהמחאות נשאלה למה היא לא הפגינה נגד התפילה של המוסלמים שהייתה בהפרדה היא אמרה "לא יודעת להגיד, לא ידעתי, אני לא יודעת על הכל, פעם הבאה אני אמחה נגד זה".  טוב אחותיייייייי. 

אז מי תמים פה שזה נגד הפרדה ולא נגד יהודים דתיים?  יכול למכור לך אוויר במיכלים של 100 ליטר אם אתה רוצה.

בקרית מנחם בירושלים היה אירוע הקרנה לנשים ונערות, הפמיניסטיות התגאו שגברים בני 40 נכנסו והתיישבו להם באמצע. אני גם לא סגור שהגברים שהגיעו היו מירושלים, אז הם גם כמו זעירא או שהם בסדר?

* צריך להגיד שהמראיין היה סבבה, גם את זעירא הוא התקיל ולא ויתר לו.

עריכה:

נ.ב 1 אם אתה נגד תפילות של מי שמחוץ לתל אביב, אני מציב מחסום בכניסה לירושלים ורק ירושלמים יגיעו להפגנות מול הכנסת.

נ.ב 2 אתה יכול לקרוא את התגובות של יבגני, הפחד שלו הוא נטו מדתיים יהודים. הוא לא מעוניין להלחם על השטח הציבורי באופן כללי, רק נגד מגזר ספציפי.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
פורסם
לפני 2 דקות, יובל .מ. כתב:

כשהבחורה ברדיו* מהמחאות נשאלה למה היא לא הפגינה נגד התפילה של המוסלמים שהייתה בהפרדה היא אמרה "לא יודעת להגיד, לא ידעתי, אני לא יודעת על הכל, פעם הבאה אני אמחה נגד זה".  טוב אחותיייייייי. 

אז מי תמים פה שזה נגד הפרדה ולא נגד יהודים דתיים?  יכול למכור לך אוויר במיכלים של 100 ליטר אם אתה רוצה.

בקרית מנחם בירושלים היה אירוע הקרנה לנשים ונערות, הפמיניסטיות התגאו שגברים בני 40 נכנסו והתיישבו להם באמצע. אני גם לא סגור שהגברים שהגיעו היו מירושלים, אז הם גם כמו זעירא או שהם בסדר?

* צריך להגיד שהמראיין היה סבבה, גם את זעירא הוא התקיל ולא ויתר לו.

אתה ממשיך בראש הפסול שעוולה אחת מצדיקה אחרת. היא לא.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...