Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 7 דקות, Gosser1860 כתב:

אני? למה ככה?

לא שאלת, אבל אם להתייחס ברצינות אני חושב שתוכן הדברים שהוא אמר בין אם הקריא מהדף ובין אם הגיב לשאלות השופטים היו ברמה מאוד נמוכה, הייתי אפילו אומר מביכה. הוא עונה לשופטים אבל מדבר מן השפה ולחוץ. הוא מדבר על אליטה (בעוד הוא פונה אליהם), זועק "צדק" למרות שהתבקש להגיב על סוגיה משפטית. כשעומת עם סיטואציה "לא סבירה" שעלולה להיווצר אם החוק ישאר על כנו ענה בסגנון "לא מתפקידי/סמכותי לדון על סיטואציות תיאוריות עתידיות". אז עולה השאלה, למה אתה מחוקק?

ואם כן אפשר מילה לגופו של אדם, אז כן, מצופה לאדם שמנהל חקיקת יסוד להיות ברמה גבוהה, או לכל הפחות להעמיד טיעונים מבוססים ושקולים כשמאתגרים את התיקון לחוק. בדיוק כמו שמצופה משרים לא להתרועע עם עבריין מורשע מהרצליה שרץ(?) לעירייה.

הפוך חבר.

רוטמן מגיב כמו טוקבקיסט.

"אם תקשיבו לאנרכיסטים היציאה מהמשבר תתארך" זה כמו הילד בבית ספר שמאיים על 3 ילדים גדולים ממנו "אם תרביצו לי אני אקרא לאבא שלי". 

חוץ מזה שהוא מנסה להכניס העלבות לשופטים כמו טיפש.

• רעיון טוב! 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם

רואים שהבן אדם הזה בא בגישה של לריב ולא בשביל לפתור בעיות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני שעתיים, Gosser1860 כתב:

לראות את רוטמן מול השופטים זו קומדיה ברמה הגבוהה ביותר. זה החבוב שצריך להוביל חקיקת יסוד במדינה?

כמעט כמו השרים הבכירים שחוגגים עם העבריין המורשע מהרצליה, לא להאמין שאלו האנשים שמנהלים פה את העסק 🫠

לפני שעה, יובל .מ. כתב:

מגיב כמו טוקבקיסט בYNET.

שכח לרגע שהוא לא בוועדת החוקה.

פורסם
לפני 48 דקות, יובל .מ. כתב:

חוץ מזה שהוא מנסה להכניס העלבות לשופטים כמו טיפש.

הכמו מיותר.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

רוטמן לא מדבר לשופטים בכלל, הוא מדבר לבייס שלו.

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 2

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

בתור עו"ד, מה דעתך על המייצג של הממשלה? מעבר לפליטת הפה ברמת "חותמי מגילת העצמאות לא נבחרו"..

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

אני עם יותר מדי פגישות עבודה ופחות מדי, לצערי, קשב לדיון כדי לחוות דעה. מכל מקום אם הכוונה לבומבך, הוא עו"ד מעולה.

• מעניין 1

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 24 דקות, RK כתב:

רוטמן לא מדבר לשופטים בכלל, הוא מדבר לבייס שלו.

לכל הארבעה או רק לאשתו?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 4 דקות, Night Driver כתב:

לכל הארבעה או רק לאשתו?

הבייס שלו לצערי הרבה יותר רחב מזה. יש המון אנשים שמתים על הקונספט שהם לא אחראים לגורלם, אלא 15 אנשים שיושבים בירושלים הם אלה שמפריעים להם לחיות טוב.

• אהבתי 1

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

עוד מיליונים עוברים. זה לא נפסק.

https://www.ynet.co.il/economy/article/sklfo0t0h?utm_source=https://www.ynet.co.il&utm_medium=social&utm_campaign=general_share

בזמן הדיונים בבג"ץ: מאות מיליונים הועברו לחינוך החרדי תמורת קיצוץ ברווחה ובביטחון

מדובר ב-478 מיליון שקל שלא נכללו בבסיס התקציב למרות שהובטחו מראש למפלגות החרדיות בהסכמים הקואליציוניים, והעברתם אושרה בוועדת הכספים בצהריים. לצורך ההעברה, אושרו בין היתר קיצוצים של עשרות מיליוני שקלים במשרד לביטחון לאומי, משרד הבריאות, האגף לטיפול באנשים עם מוגבלויות במשרד הרווחה והרשות לניצולי שואה. באופוזיציה זעמו: "בושה וחרפה".

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם
לפני 3 שעות, Gosser1860 כתב:

בתור עו"ד, מה דעתך על המייצג של הממשלה? מעבר לפליטת הפה ברמת "חותמי מגילת העצמאות לא נבחרו"..

ציטוט של בומבק:   "37 אנשים"   כאילו שנאספו מהרחוב.

החתומים על מגילת העצמאות היו חברי מועצת העם,  המוסד העליון של היישוב שהוקם לקראת הכרזת המדינה.

בין ה"אנשים" היו   דוד בן גוריון, יצחק בן צבי, ר' סעדיה כובשי, גולדה מאיר.

בומבח  מציע לבית המשפט לקצץ יד.    בכל מקרה יש לו חיים קשים אבל אם בג"ץ צריך להחליט בעניין,  תפקידו נעשה בלתי אפשרי.

• אהבתי 1

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם

בין כל הרעשים שהיו היום - נסגרו בצורה עקומה שוב, הסכמי שכר במשרד החינוך.

https://www.ynet.co.il/news/article/bkawzs302#autoplay

ציטוט

הושג הסכם בין ארגון המורים למשרד האוצר | כך ייראה לוח החופשות בתיכונים

פרסום ראשון: בתיווך שר החינוך, הושג הסכם לסיום עיצומי ארגון המורים, לפיו המורים יקבלו מענק חד-פעמי של 2,400 שקלים ותוספות שכר בפעימות, והחופשות ישתנו עוד השנה - לימודים יתקיימו בתענית אסתר ואסרו חג פסח ושבועות, תמורת גשר בין יום הכיפורים לסוכות. קיש: "חזרנו לשגרה מלאה"

לאחר פריצת הדרך במגעים, הושג היום (שלישי) הסכם ביניים בין ארגון המורים למשרד האוצר - שיביא לסיום עיצומי המורים שנמשכים מאז השנה שעברה. לפי ההסכם החדש, המורים יקבלו מענק חד-פעמי של 2,400 שקלים עד ה-1 בדצמבר, תוספת שכר של 2,000 שקלים במספר פעימות, עיבוי שכר לגמולי השתלמות ויצירת תפקידי ניהול נוספים שיאפשרו תוספת שכר.

במסגרת שינוי לוח החופשות, יתקיימו לימודים בתענית אסתר, אסרו חג פסח ואסרו חג שבועות. במקום, שלושת הימים בין יום הכיפורים לסוכות יהיו ימי חופש. בהתאם להסכם שהושג עם הסתדרות המורים בימי הממשלה הקודמת, לוח החופשות כבר שונה בגני הילדים, בתי הספר היסודיים והחטיבות.

לפי ההסכם ההוא, חמישה ימי לימודים התווספו בתענית אסתר, אסרו חג סוכות פסח ושבועות, ול"ג בעומר. בתמורה, מורי ההסתדרות קיבלו את ה"גשר" בין יום הכיפורים לסוכות, ועוד שני ימי חופש לבחירתם. כעת, לאחר הגעה להסכם עם ארגון המורים, בבתי ספר שש-שנתיים ילמדו בכיתות ז'-ט' באסרו חג סוכות ובל"ג ובעומר, ואילו בכיתות י'-י"ב לא ילמדו במועדים אלו.

שיהיה לכולנו בהצלחה.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

כשהייתי בצבא, ג'ובניק משועמם בקבע, התחביב שלי וחלק מחבריי היה ללכת לריב עם מפקדי היחידה שלנו על דברים חסרי תכלית, כשכל הפואנטה היתה לזרוק איזה משפט מפגר לקצין שישב מולינו ואחכ לספר על זה בגאווה לחברים האחרים. נראה שזה בערך מה שרוטמן ניסה לעשות היום, לפחות מהקצת שראיתי. זה כנראה מרשים גם אנשים מבוגרים, שעדיין חושבים ש"דוגרי" או משהו כזה, זה איזה ערך.

• אהבתי 1
  • מצחיק 5
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...