Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 11 שעות, David32 כתב:

לפחות אנחנו יודעים מניסיון שביבי לא רץ לפרסם כול פגישה סודית שהייתה.

יותר טוב שיקשיבו לו המשרתים ולא ישרפו גשרים.

אל תסמוך על הזהירות של ביבי מלפני 25 שנה. זה לא אותו אדם.
ביבי עכשיו שורף את המדינה לגמרי. הוא לגמרי מסוגל להתחיל מלחמה מלאה מול חיזבאללה רק בתור הסחה... והעורף לא ישרוד אותה, כי ממשלות ביבי מאז 2006 נתנו לחיזבאללה וחמאס לצבור עשרות אלפי טילים מדוייקים (ועוד הרבה יותר לא מדוייקים).

לפני 17 שעות, יובל .מ. כתב:

צריך להבדיל בין ניסיון חטיפת נשק על ידי ילד בן 8, לניסיון חטיפה על ידי חבורת בנות שיכורות ערסיות מסריחות, לניסיון חטיפה על ידי 4-5 גברים בני 30.

במקרה הראשון לא צריך לירות, במקרה השני נתון לשיקול דעתו, במקרה השלישי שיפרק מחסנית בלי לחשוב פעמיים.

התיעוד הזה מטריד מאוד. היו צריכים להשתמש בהרבה יותר כוח, היו צריכים לעצור את כל מי ששם ושהעז להרים יד, והמצולמת שקיבלה הזדמנות על ידי ערוץ 12 לנסות לצאת צדיקה צריכה לקבל איזה חצי שנה בפנים רק על האיומים והדיבורים שלה כאילו היא אלפרון. ואם היא קשורה לאלפרון שתיכנס ל-20 שנה כי זה איום לרצח של שוטר במדינה.

מדהים הניסיון של התקשורת להשחיר את המשטרה גם שהיא צודקת ב-100 אחוז.

האמת שכמו שרואים ושומעים אותה בסרטון מצלמות הגוף של המשטרה, אני חושב שגם אלפרון צריך לפחד ממנה 🙂.
לא חושב שחייל של אירגון פשע משוגע מספיק, כשהוא לבוש בבגד ים בלבד ולא חמוש אפילו בסכין, לתקוף שוטר חמוש בנשק חם באופן כזה.
ואם היה עושה את זה, אירגון הפשע עצמו היה מחסל אותו אח״כ כי מישהו כזה לא יציב מהווה סכנה לאירגון.

לפני 16 שעות, falou כתב:

אז זהו - שלא. שאלת האונס הוא לא שאלת האלימות או אפילו שאלת הכפייה, אלא שאלת ההסכמה.

לא לפי החוק בארץ.
בוא נוציא לרגע מהדיון מקרים שבהם לא יכולה להינתן הסכמה חופשית (קטינה, קיום יחסי מרות כמו בצבא), אלא רק שני בגירים ללא קשר סמכות ביניהם.
אם זוג מתחיל להתגפף, ובאופן הדרגתי לעבור לאקטים יותר אינטימיים עד חדירה, ויותר מאוחר הבחורה תתלונן על אונס (*),
ישאלו אותה החוקרים אם בשלב כלשהו הביעה התנגדות בדיבור או מעשה. אם לא -- זה לא אונס, גם אם בשום שלב לא עלתה השאלה המפורשת ״האם את רוצה לקיים יחסים?״. כלומר -- אין צורך בהסכמה מפורשת.

(*)למה דווקא בחורה? כי לפי החוק בארץ אונס זה רק של אישה ע״י גבר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני שעתיים, yuvalganim כתב:

ככה בדיוק צריך לעשות.

רק בישראל הפכו חסימת כבישים ראשיים לנורמה.

אפרופו סבירות, זה ממש לא סביר.

מחר למשל, באשדוד הולכים *שוב* לחסום את הכניסה הראשית לעיר (שבוע שעבר הכניסה הייתה חסומה ל-3 שעות עם פקקי ענק) למען הילד האתיופי שנדרס.

עכשיו בואו, אני לגמרי חושב שהסיפור שלו טראגי ונעשה לו עוול גדול. אבל עיר שלמה צריכה להיות נצורה בגלל זה? אני ממש לא חושב.

התקדימים שנוצרו פה עם חסימות הכבישים בכל הארץ (כבישים ראשיים) היא לא הגיונית, לא סבירה ולא מידתית.

רק ראש ממשלה חלש וחסר עמוד שידרה שמוגבל בגלל סדרת כתבי אישום שלא מאפשרים לו להגיב בכלל יכול להביא אותנו לאנרכיה כזאת.

נתניהו מסונדל. אם המשטרה תנקוט ביד קשה אז יגידו "הנה ההוכחה שאנחנו בדיקטטורה!".

שמענו גם עם המשטרה מדברת שהם לא מקבלים הוראות מהממשלה איך הם צריכים לעשות את העבודה שלהם והם פועלים לפי חוק, כך שלא נראה שהישועה תבוא מהם.

שמענו גם את בהארב מלבינה את החסימות, שהן עבירה פלילית, "אין מחאה אפקטיבית בלי הפרעה לסדר הציבורי".

גם לא ראינו כתבי אישום נגד חוסמים.

אפילו אנשים שאיימו לרצוח ראש ממשלה מכהן לא הועמדו לדין.

נראה לי שבפרקליטות המשטרה ובבתי המשפט לא רוצים להגיע למצב שהם צריכים להעניש את העבריינים .

• אהבתי 2

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
לפני 37 דקות, Coro כתב:

אפילו אנשים שאיימו לרצוח ראש ממשלה מכהן לא הועמדו לדין.

נראה לי שבפרקליטות המשטרה ובבתי המשפט לא רוצים להגיע למצב שהם צריכים להעניש את העבריינים .

מה כל כך מפליא,

אין מקום בכלא

• רעיון גרוע 1

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם
לפני שעתיים, Coro כתב:

אם המשטרה תנקוט ביד קשה אז יגידו "הנה ההוכחה שאנחנו בדיקטטורה!".

לול, מסתבר שלפוצץ במכות נער בן 17 שלא הרים יד על אף אחד, לכונן מכתזית לעין של מפגין ולגרום לנזק שייתכן לצמיתות, לחנוק אדם שהביא בקבוק מים למפגינים - כל זה אינו ״לנקוט ביד קשה״ אליבא דקורו.

אולי כשייכנס הנשק החם יגיעו הקורואים של העולם על סיפוקם? <הכנס מים של ראנדי מארש>

לך תבין. מציאות תמוהה.

• רעיון גרוע 3
  • רעיון טוב! 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני שעה, oryo כתב:

אולי כשייכנס הנשק החם יגיעו הקורואים של העולם על סיפוקם? <הכנס מים של ראנדי מארש>

כמה עלוב שאתה שוב משתמש באותה טכניקה של להכניס לי מילים לפה כדי "לנצח".

נמאס לי כבר להפריך את השקרים שלך, אבל הנה שוב אתה מכריח אותי לעשות זאת--

בשום מקום לא תמכתי לירות באנשים כשאין סכנת חיים, 

בטח שאיני סופג מכך "סיפוק".

להיפך, יצאתי נגד זה כשהציעו לירות בבחורה בבריכה (מעניין שאתה לא יצאת נגד זה, יש סיבה?).

תוכיח שכתבתי שאני בעד נשק חם בפינוי חסימות.

אם אין לך הוכחה- הייתי מציע לך שתתנצל, אבל כבר קלטתי איזה טיפוס אתה.

• אהבתי 1

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
לפני 7 שעות, PinkDolphin כתב:

לא לפי החוק בארץ.

עובדה שגם פיתוי לקיום יחסי מין במרמה הוא אונס בארץ... לא?!

לפני 7 שעות, PinkDolphin כתב:

אם זוג מתחיל להתגפף, ובאופן הדרגתי לעבור לאקטים יותר אינטימיים עד חדירה, ויותר מאוחר הבחורה תתלונן על אונס (*),
ישאלו אותה החוקרים אם בשלב כלשהו הביעה התנגדות בדיבור או מעשה

כי ההתנגדות היא סימן לאי הסכמה, היות שהסכמה לא חייבת להיות וורבלית (מה שאתה קורא לו ״מפורשת״), אבל הסכמה היא הבסיס לאונס. לכן גם יש מקרים, כמו שציינת, בהם הסכמה לא יכולה להנתן או שהנאנסת איננה בעלת יכולת לתת אותה (גיל, מצב נפשי, מצב פיסי, יחסי כפייה וכו׳), ולכן זה אונס.

דהיינו, מבחן האונס הוא מבחן ההסכמה, לא מבחן האלימות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

נתקלתי בזה.

הממשלה צפויה לשנות את הגדרת היישובים צמודי הגדר: "מפקירים אותנו" (ynet.co.il)

הממשלה צפויה לשנות את הגדרת היישובים צמודי הגדר: "מפקירים אותנו"

עשרות יישובים במרחק של עד 2 ק"מ מגבול לבנון ועזה זכאים להטבות כלכליות ולסיוע בתחום המיגון, אבל דווקא בצל המתיחות הביטחונית צפויה הממשלה לצמצם את המרחק הקובע לק"מ - ולהוציא מהרשימה יישובים רבים, בהם קריית שמונה ושדרות. ראשי רשויות בצפון: "מפקירים את המגן האנושי של המדינה".

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם

לא חושב.

אם מישהו ירצה למגן את הבית שלו ויגידו לו בגלל ביבי צריך לשלם פי 4 הוא לא יצביע לו שוב.

מה שקרה פה בחצי שנה האחרונה זה גיים צ'יינג'ר ברמה אחרת. 

• רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

יגידו לו בגלל ביבי ואז ביבי יבוא ויגיד שהיתה ממשלה שנתנה 50 מיליאד לערבים ושהוא נלחם להחזיר להם את ההטבות. מיד הם יצביעו לו שוב.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 49 דקות, יובל .מ. כתב:

לא חושב.

למה אתה לא חושב? הוא טוחן את הבייס שלו 20 שנה, והם עדיין מצביעים לו. ההצבעה אליו מגיעה ממנטליות של אהדת קבוצת כדורגל, הוא יודע את זה, אז אם הוא יכול לחסוך - למה לו לא לעשות את זה?

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 11 דקות, RK כתב:

למה אתה לא חושב? הוא טוחן את הבייס שלו 20 שנה, והם עדיין מצביעים לו. ההצבעה אליו מגיעה ממנטליות של אהדת קבוצת כדורגל, הוא יודע את זה, אז אם הוא יכול לחסוך - למה לו לא לעשות את זה?

לא ברמה הזאת.

בסופו של דבר אנשים חיו טוב, היה קל לקנות רכבים בהלוואה, טיסות לחו"ל בכיף, הבייסיק של המנגלים הפך להיות אנטריקוט פרימיום וכל ילד הסתובב עם גלקסי או אייפון חדש. אפילו הביטחון היה סבבה בסה"כ (למעט תקופות).

עכשיו יקר (פיצוצים), ריבית, הדולר יקר וישראל ישראלי מבין שהטיול לכרתים או רודוס יהיה לו יותר יקר משנים קודמות, והביטחון (גם אזרחי וגם ביטחוני) ברצפה.

תוסיף לזה את ההרגשה של דאגה רק לחרדים או מתנחלים ותקבל ציבור שכועס (מאוד). 

יש פה ושם כאלה שעדיין יגידו רק ביבי, לא אומר שלא. לרוב נמאס.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה אמנם מתבטא בסקרים אבל בתכלס אין לזה שום משמעות כי בתקופת הבחירות הדיבור ישתנה וההבטחות מלפני 20 שנה יחזרו, והאידיוטים השימושיים יהיו שימושיים.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...