Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, avi 1234 כתב:

מרוב שהם מומחי תביעה השופטים מציעים להם באמצע המשפט לחזור מאישום השוחד,

אמרו להם שיהיה קשה להם להוכיח שוחד, לא אמרו להם לחזור מהתביעה.

אני אשמח לראות איפה ראית בדיוק או על סמך מה אתה מתבסס שאתה טוען "שאמרו להם חוזר מהאישום השוחד".

ערוץ 14 לא נחשב כמקור אמין לכלום ושום דבר.

לפני שעה, avi 1234 כתב:

אלשיך אפילו לא הבהיר אחרי הראיון את כוונתו.

אשמח גם שתוכל להסביר את מה שכתבת פה.

מה לא היה ברור בדבריו?האנשים היחידים ששמעתי שאומרים את הדבר הזה הינם תומכי הגוש המשיחי.

איך זה הגיוני בדיוק...?

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 35 דקות, Pika007 כתב:

שימו לב כמה פעמים זה חוזר- אנשים מעלים טענות כאלו ואחרות שמצד אחד יש ביניהן 0 קשר למציאות, ומצד שני- משוכנעים שזו האמת לאמיתה למרות שמאוד, מאוד קל לבדוק מה נאמר בפועל.

למה? יש מכונת תעמולה שקודחת את זה לאנשים בראש

שום דבר חדש. עוד גבלס אמר ששקר מסופר אלף פעמים, הופך לאמת.

• רעיון טוב! 2
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 3 שעות, יבגניפ כתב:

זו ההוצאה מקונטקסט הכי מעצבנת שאני מכיר בהיסטוריה של היקום בערך.

אלשיך לא אמר שהם הגישו כתב אישום כדי שביבי יתפטר.

הוא הסביר שהם חששו להגיש כתב אישום, בגלל שאנחנו חיים בדמוקרטיה שברירית ובתור מפכל הוא הבין את זה, ובגלל שהם הבינו שאם לא - יקרה בדיוק מה שקרה.

הראיון מתומלל בכמה מקומות - אתה יכול לקרוא.

...

עדיין מחכה להבין איך זה יכול להיות שהפרקליטות והדיפ סטייט שרודפים את ביבי כבר 30 שנה שלחו את אולמרט לכלא.

יכול לשים לינק לתמלול? כי בחיי שניסיתי, כל ההפניות שמצאתי בגוגל זה לאתרים ימניים שהוציאו את זה מהקשר...

פורסם

הנה המקור הכי טוב, ישר מתוך הראיון אלשיך אומר בעצמו.

https://glz.co.il/גלצ/תוכניות/יניר-קוזין-וספי-עובדיה/יניר-קוזין-וספי-עובדיה28-06-2023-0801/איש-לא-ניחש-שלא-יתפטר-רוני-אלשיך-על-חקירות-רהמ-נתניהו

מודה לא ציפיתי ל40 דקות של ראיון.

Just now, flytomars כתב:

יכול לשים לינק לתמלול? כי בחיי שניסיתי, כל ההפניות שמצאתי בגוגל זה לאתרים ימניים שהוציאו את זה מהקשר...

הארץ זה הלינק שלישי בחיפוש שאני עשיתי בגוגל

https://www.haaretz.co.il/news/politics/2023-06-28/ty-article/00000189-00c3-db09-adcb-b8f3e6e70000

לפני 7 דקות, flytomars כתב:

מדקה בערך 8 אפשר לשמוע את העניין שעליו אנחנו דנים כבר 5 דפים(?)

https://glz.co.il/גלצ/תוכניות/יניר-קוזין-וספי-עובדיה/יניר-קוזין-וספי-עובדיה28-06-2023-0801/איש-לא-ניחש-שלא-יתפטר-רוני-אלשיך-על-חקירות-רהמ-נתניהו

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 4 שעות, Night Driver כתב:

מה ההבדל בין כסף לשווה כסף?

כי מילצן פנה ולפיד לא עעשה עם זה כלום ולא קיבל ממילצן כלום מהרגע שנכנס לפוליטיקה.

זה לא משנה אם לפיד קיבל ממנו משהו או לא, לפיד היה בניגוד ענינים אם מר מילצן - לפי הסדר ניגוד הענינים שלו

כשנכנס לתפקיד שר האוצר, כך שהיה אסור לו להיפגש איתו ולנסות לעזור לו בעניני הויזה, לפי עדות מילצן לפיד נפגש איתו במרתף ביתו וניסה לעזור לו.

לעבירה הזאת קוראים הפרת אמונים!

לפיד היה אמור לפחות להחקר תחת אזהרה.

הבעיה של הכותבים פה ששנאת נתניהו מעבירה אותם על דעתם, כך שהם מתעלמים מהמציאות ומפרשנות החוק

הגדילו העתונאים ופרקליט המדינה לשעבר שמטנפים על השופטים שהעיזו לומר שאחרי שנתיים ושמיעת העדויות של התביעה, שאין עבירת שוחד. 

הראיון של אלשיך היה 41 דקות, אני בספק אם מישהו פה שמע את כל הראיון,

עד כדי כך שמנדלבליט ישר התנער מדבריו ולא אמר שהדברים הוצאו מהקשרם.

אבל הכל פ ו ז י צ י ה!!!

שאמסלם דיבר סרה על שופטים כולם לרבות נשיאת העליון גינו אותו, אבל שעיתונאים בכירים מדברים סרה ביושר של 3 שופטים במחוזי אין פוצה פה.

רואים לכם.

• אהבתי 3
פורסם
לפני 6 שעות, avi 1234 כתב:

צביעות זה הדבר הכי בזוי בעיני.

• מצחיק 2

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם

ציניקן חסר תקנה.

.

רק שיהיה ברור,  מלאך חבלה, שקרן בן שקרן, מסיתן, שאינו מקיים הסכמים, סכסכן והורס המדינה,

והנה לנו הברקה - "צביעות זה הכי בזוי"  אחי.

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם
לפני 9 שעות, avi 1234 כתב:

לכן מנדלבליט הוציא תגובה נגד המפכל...

אלשיך אפילו לא הבהיר אחרי הראיון את כוונתו.

אתה משווה את העבירות של אולמרט לביבי?!

מעטפות מזומן היה...

ושיבוש הליכי משפט ברמה הכי קשה.

פה הוגש כתב אישום ביזיוני מבחינת חומר הראיות ואישום בשוחד תקדימי.

למה לפיד לא מואשם בהפרת אמונים בפרשת הויזה?!

וכתבתי מקודם שאני מעדיף לחשוב שיש לנו פרקליטים בינונים.

תקרא את התמלול. המצאתם משהו שאלשיך לא אמר. מה שהוא כן אמר, זה שהדמוקרטיה הישראלית שברירית ושהמצב שאנחנו נמצאים בו, זה מה שהם פחדו ממנו, והיה נמנע אם ביבי היה מתפטר. ואם הם היו יודעים שלא יתפטר - אולי היו מוותרים על הכל, לא כי לא חשבו שהוא אשם, אלא כי זה לא שווה את המחיר.

אני לא משווה את העבירות של ביבי ואולרמט, בין היתר כי משפטו של אולמרט נגמר והוא הלך לכלא. אגלה לך יותר מזה: אני לא בפרטים. אני לא אובססיבי סביב המשפט של זה, כמו שלא הייתי סביב המשפט של ההוא. הנחת המוצא שלי היא שפוליטיקאים בישראל מושחתים, כן, יש סיכוי טוב שגם מהצד שלי. והעניין כאן זה לא אם אולמרט יותר מושחת מביבי, אלא העובדה שאולמרט הולך לכלא ממש קצת לפני שביבי עלה לשלטון ל-10 שנים. ושאי אפשר כל הזמן להתבכיין על זה שרודפים את ביבי וגם להתעלם מזה שקודמו הלך לכלא גם כן.

וכן גם אני מניח שיש לנו פרקליטים בינונים. האופן שבו הם מנהלים את המשפט מראה את זה. זה אפילו לא מתחבר למשהו הגיוני עם תאוריות הקונספירציה שלכם. כי, כמו שכבר כתבתי, התוצאה תהייה שאף אחד לא יעז להתקרב לנבחרי ציבור יותר, ואני גם מאוד לא בטוח שביבי ילך לכלא או יפרוש בסוף. ונראה לי קצת מוזר לחשוב שהפרקליטים הכל יכולים, שהסיטו אנשי ימין מדרכם האידיאולוגית, להציק לראש ממשלה חזק מהימין, התרשלו כל כך בתכלס, ובעיקר ירו לעצמם ברגליים.

לפני 4 שעות, avi 1234 כתב:

רואים לכם.

אגב, מוזמן לחזור 10 שנים אחרוה בשרשור (כן, כן, זה עצוב, אני יודע), ולחפש מה אני כתבתי וחשבתי על לפיד לפני שנים.

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

אם כבר מדברים על צביעות.

אתמול אנשי "אחים לנשק" תקפו באלימות קבוצה של מפגיני שמאל שנשאו דגל פלסטין.

אנשים שצועקים דמוקרטיה לא אמורים למנוע מאנשים אחרים לנופף בדגלים. האם הם צבועים? אולי. 

מבחינתי זה יותר גרוע מצביעות. זה מאפיין של הרוח הלאומנית פשיסטית צבאית שתמיד הייתה קיימת פה.

שירות צבאי לא אמור להקנות זכויות יתר. זה שגם מחאה שאמורה להיות בעד ערכי הדמוקרטיה מקבלת צדדים כאלו זה רע מאוד בעיני.

עריכה: לא נשאו דגלי פלסטין אלא שלטים נגד טרור המתנחלים.

אותו דבר.

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • רעיון טוב! 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 10 שעות, avi 1234 כתב:

מרוב שהם מומחי תביעה השופטים מציעים להם באמצע המשפט לחזור מאישום השוחד,
לא מה שהשופטים אמרו, בבקשה לא לסלף! ציטוט מהשופרות בערוץ 14 לא מחזק את דבריך.

2  עדי מדינה הם גייסו ונאדה...

מדובר בפרקליטים בינונים או רשלנים במקרה הרע, אני מעדיף לחשוב שהם בינונים.

אתם צריכים להבין שכדי להוכיח אישום לא מספיק אם זה לא עומד ברף המוסרי

אלא זה צריך להיות ברף הפלילי
נכון. והרבה לפני שזה הגיע להגשת כתב אישום זה עבר הרבה בדיקות בהרבה רמות. זה לא דו״ח של החזקת טלפון נייד ששוטרת מסויימת החליטה להדביק למישהו ואז זה הפך לזימון אוטומטי למשפט (שזה גם כתב אישום).

אם המאשימה היתה בוחרת להאשים את רוהמ על איסור קבלת מתנות, הוא בסך הכל היה צריך להשיב הכל, לא מעבר לכך.
ממש, ממש לא נכון! איסור קבלת מתנות זה מהתק״שיר, ועבירה עליו זו עבירת משמעת של עובד מדינה. לא במשפט הפלילי. והסיבה שזה בתק״שיר למנוע הגעה למצבים בעייתיים מלכתחילה. על זה עזר וייצמן התפוטר מלהיות נשיא, למרות שלא היה בשום מצב לעשות טובות למי שנתן לו את המתנה.
כשמדובר ב-700000 ש״ח לאורך הרבה שנים של פריטים שהזוג נתניהו הזמין כמו מספק אבל לא שילם עבורם, או למעטפות המזומן שאולמרט קיבל זה ברור שזו שלא ״מתנה״. לו רק היה צריך להחזיר והכל היה טוב, כל פקיד במשרד התחבורה היה דורש את זה בשביל כל פעולה שהוא עושה, מכסימום מחזיר אם נתפס, ושיטת מצליח היתה מככבת (ו״חוק מתנות״ שהקואליציה מנסה לקדם זה בדיוק זה, אם כי הוא נחקק בעיקר לאפשר לביבי לקבל עוד כסף למימון המשפט שלו, דבר חסר תקדים)

לתביעה עד כה לא היתה שום ראייה חפצית
אין חולק על כמויות ה״מתנות״ וסוגיהן. עדות מילצ׳ן איששה בנושא השה לחלוטין את העדות של העוזרת שלו שקנתה את הדברים.

אלא נסמכת על עדים שסותרים אחד את השני

יהיה מאוד קשה להרשיע בנסיבות הללו.

מאיפה אתה יודע? אי פעם קראת פרוטוקול של משפט פלילי? אני כן. יש הרשעות על רצח שמתבססות רק על עדויות של אנשים.

פחות מתאים לי לחיות במדינה שהמפכל אומר שבהגשת כתב האישום נגד רוהמ הם חשבו שהוא יתפטר.
הוא לא היה המפכ״ל כשהוגש כתב האישום, וזו לא היתה ההחלטה שלו. הוא סה״כ חזר על מה שכל המערכת הפוליטית הניחה בהתבסס על המקרים שלכל השרים לשעבר, אולמרט והנשיא קצב שהואשמו בעבירות פליליות חמורות. לא היה אחד שלא התפטר כדי להתפנות להגנה. וכשאולמרט התפטר (עוד לפני שהיה כתב אישום, כשרק התפרסם שהמשטרה החלה בחקירה על עבירה משמעותית), ביבי אמר שכך צריך לעשות. תיכף אמצא לך את הסרטון.

פחות מתאים לי לחיות במדינה שיש אכיפה בררנית - ללפיד היה אסור לעזור למילצן עקב ניגוד הענינים שהוא היה מצוי בו,
לאיזה ניגוד עניינים בדיוק אתה מתכוון? וככל הידוע, הוא לא עזר. להיפך, כשביבי פנה אליו בנושא ישירות, הוא אמר לו שזה לא ניראה לו מתאים. עצם זה שלפיד פגש את מילצ׳ן? לא בטוח שהוא ידע מה הוא רוצה. מילצ׳ן גם נדבן לא קטן להרבה מטרות, ועשה הרבה לסייע להסברה ישראלית בחו״ל, בעיקר בהוליווד.

ביבי נחקר ונאשם ולפיד לא.
שוב, בדיוק על מה לדעתך לפיד היה צריך להיחקר? הוא לא קיבל שום מתנות, ולא שמעתי שמישהו טוען שקיבל שום טובות הנאה ממילצ׳ן. אם אתה יודע (עובדתית, לא כי אחד השקרנים בערוץ 14 אמר) אחרת, חובתך לפי חוק להודיע למשטרה.

באמת? בוא אראה לך מה זו צביעות:
הנה מה שאמר ביבי על אולמרט בראיון ב-2008, כשנודע על חקירה בפרשת טלנסקי.

https://news.walla.co.il/item/3135122
בינתיים מי שצבוע כאן זה אתה.

• אהבתי 1
פורסם

לפני 19 שעות, רוןS כתב:
בתאריך 1.7.2023 בשעה 21:13, avi 1234 כתב:

לפני 20 שעות, avi 1234 כתב:

רואים לכם.

https://www.ynet.co.il/news/article/bjqj2zkkn#autoplay

ציטוט

כל חטאו או רצונו לגור ביהודה ושומרון. הוא קורבן של המערכת. כל מי שהדמוקרטיה חשובה לו חייב להזדעק ולעצור את הסאגה המטורפת הזו. אני קורא לכל חברי הקואליציה - תשברו את הכלים.

אהבתי שתומכי הרפורמה המשפטית אשר חיים בהתנחלות ובנם מבצע מעשי טרור מדברים על דמוקרטיה.

האירוניה התאבדה ונולדה ביהודה ושומרון.

פורסם
לפני 17 דקות, arturkopit כתב:

https://www.ynet.co.il/news/article/bjqj2zkkn#autoplay

אהבתי שתומכי הרפורמה המשפטית אשר חיים בהתנחלות ובנם מבצע מעשי טרור מדברים על דמוקרטיה.

האירוניה התאבדה ונולדה ביהודה ושומרון.

אני איש ימין, אבל מאז ומעולם לא הבנתי למה קיים המנהג הבזוי של צוים מנהליים. גם לפלסטינים, גם לתושבי יו״ש.
אם יש ראיות ממשיות לעבירה חמורה -- כתב אישום וענישה בהתאם. סיוע לאירגון טרור (והפוגרומיסטים בעלי וחווארה היו אירגון טרור בהגדרה)  זה בד״כ 7-8 שנות מאסר. כך לסייענים למחבלים פלסטינים, וזה היה גם גזר הדין למי שסייע למחתרת היהודית בשנות ה-80.
וממש לא ברור למה בן-גביר לא ישב 15 שנה בכלא על זה, אחרי שהורשע בעבירה הזו פעמיים.

בסרטונים של הפוגרומים האחרונים בבירור רואים פוגרומיסטים עם נשק צה״לי אוטומטי, כלומר חיילים בחופשה על אזרחי. איתור שלהם צריך להיות עדיפות של מצ״ח והשב״כ.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 21 שעות, פינדר כתב:

אם כבר מדברים על צביעות.

אתמול אנשי "אחים לנשק" תקפו באלימות קבוצה של מפגיני שמאל שנשאו דגל פלסטין.

אנשים שצועקים דמוקרטיה לא אמורים למנוע מאנשים אחרים לנופף בדגלים. האם הם צבועים? אולי. 

מבחינתי זה יותר גרוע מצביעות. זה מאפיין של הרוח הלאומנית פשיסטית צבאית שתמיד הייתה קיימת פה.

שירות צבאי לא אמור להקנות זכויות יתר. זה שגם מחאה שאמורה להיות בעד ערכי הדמוקרטיה מקבלת צדדים כאלו זה רע מאוד בעיני.

עריכה: לא נשאו דגלי פלסטין אלא שלטים נגד טרור המתנחלים.

אותו דבר.

מחזיק מהם על זה.

המחאה מורכבת ממאות אלפי ישראלים טובים, וזכותם למחות.

ארגוני שמאל קיצוני רוכבים על המחאה כדי להתסיס ולגרום למחאה להפוך להפגנות בצרפת (אגב איפה הרצוג ומיכאלי שרצו להכניס לפה מאות אלפי פליטים מסוריה?)

אנשי ימין שיושבים בבית ורואים דגל אשף בהפגנה הולכים יותר לקיצון, וזה מה שאתה תמיד פחדת ממנו לא?

אם האנשים השקרנים של שלום עכשיו ושוברים שתיקה רוצים להרים הפגנה משלהם שירימו, שלא ילכו ויצבעו חצי מיליון ישראלים ששירתו ומשרתים בצבא כתומכי אשף.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 7 שעות, PinkDolphin כתב:

אני איש ימין, אבל מאז ומעולם לא הבנתי למה קיים המנהג הבזוי של צוים מנהליים. גם לפלסטינים, גם לתושבי יו״ש.
אם יש ראיות ממשיות לעבירה חמורה -- כתב אישום וענישה בהתאם. סיוע לאירגון טרור (והפוגרומיסטים בעלי וחווארה היו אירגון טרור בהגדרה)  זה בד״כ 7-8 שנות מאסר. כך לסייענים למחבלים פלסטינים, וזה היה גם גזר הדין למי שסייע למחתרת היהודית בשנות ה-80.
וממש לא ברור למה בן-גביר לא ישב 15 שנה בכלא על זה, אחרי שהורשע בעבירה הזו פעמיים.

בסרטונים של הפוגרומים האחרונים בבירור רואים פוגרומיסטים עם נשק צה״לי אוטומטי, כלומר חיילים בחופשה על אזרחי. איתור שלהם צריך להיות עדיפות של מצ״ח והשב״כ.

הצווים המינהליים באים למנוע בעוד החוק מאפשר להעניש על ביצוע.

אני גם נגד הדברים האלה לכולם באופן גורף אבל כשאתה מחזיק שטח שהחוק האזרחי לא חל בו אלא חוק צבאי הוא מנוהל כמו צבא.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני שעה, Night Driver כתב:

הצווים המינהליים באים למנוע בעוד החוק מאפשר להעניש על ביצוע.

אני גם נגד הדברים האלה לכולם באופן גורף אבל כשאתה מחזיק שטח שהחוק האזרחי לא חל בו אלא חוק צבאי הוא מנוהל כמו צבא.

אבל מה צריך למנוע ולמה? אם האדם לא השתתף אקטיווית בפעולת טרור, אבל, נניח, הפיץ או פירסם חומר תעמולה של אירגון טרור, או היה בקשר עם (נניח) אנשי חמאס בחו״ל, אלה עבירות בפני עצמן, ואז אפשר וצריך להישפט עליהן.
אם האדם עדיין לא עשה כלום, אבל חושדים שיעשה כי יש לו חברים פעילי ג׳יהאד או נערי גבעות, צריך לבצע מעקב (אחרי אישורים מתאימים) ולחכות שזה יקרה. בשביל זה יש אמצעםי טכנולוגים.
ברגע שעוצרים מעצר מנהלי מישהו שלא עשה כלום, הבטחת שהוא יהפוך לקיצוני ופעיל (כיון שכבר נענש, מה יש לו להפסיד?)
אם הטענה היא שיש הוכחות שלא ניתן להראות, כי המקור מסווג -- לא מקבל את זה. בכוונה הרי דואגים שיהיו שופטים ועו״ד עם סיווג גבוה שיוכלו לדון בתיקי ריגול, למשל. את וענונו שפטו בדלתיים סגורות. אפשר בהחלט שעו״ד של חשוד יהיה מורשה לראות חומר מסויים גם אם החשוד עצמו לא.

בקיצור, אני מחפש דוגמה מתי זה דבר סביר, ולא מוצא.

מעבר לזה, החוק האזרחי כן חל על אזרחים יהודים ביו״ש (היתה תקופה קצרה שלא, ואז אי אפשר היה לאכוף חוקי תנועה שם, עד שהעבירו תקנה מתאימה; באופן דומה, בתקופה שעוד היתה אגרת טלויזיה בשנות ה-80, היא לא חלה מעבר לקו הירוק. המתנחלים אז ניסו לדרבן את הכנסת לחוקק שכן, כדי לחזק את מעמד יו״ש כשטח המדינה דה-פקטו). נכון, גם החוק הצבאי חל ואני לא יודע מה קורה כשיש סתירה.

כמובן, עד היום רק שר הבטחון היה יכול לאשר מעצר מנהלי, והחוק בקנה הוא שגם לבן-גביר תהיה הסמכות (לא משנה ששנים רבות, עד לפני שנה, טען שהוא מתנגד לאמצעי הזה לחלוטין).

• תוכן חדש...