Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 1 דקה, DareDevil כתב:

אז המרחק באורך הגלות בין הרפורמה הנוכחית לבין תחלואי המערכת. אין שום סיכוי שישתפר פה משהו

ברור. זה לא שלא צריך לעשות רפורמה במערכת. המערכת חולה. פשוט אם למישהו יש חום, נותנים לו אקמול, לא כורתים לו רגל.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

החרדים כרגיל מתמקדים במה שחשוב (להם).

אבל הם יגנו את אלו שמסרבים להתנדב למילואים.

image.thumb.png.7974b50b0a09dbae1a0809d8e1cb7acc.png

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 4

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 6 דקות, DareDevil כתב:

אז המרחק באורך הגלות בין הרפורמה הנוכחית לבין תחלואי המערכת

כי רומן מדבר על דברים שנוגעים בך בתור אזרח בהתנהלות שלך/עורך דינך עם בתי המשפט. 

והרפורמה יותר בין הרשויות.

אין פשוט קשר בין הדברים.

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

וזה בדיוק מה שאני אומר. מטרת הרפורמה היא לא תיקון מערכת המשפט, מטרת הרפורמה היא הבטחת עריצות.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לא הבנתי איך הם בדיוק מדמיינים את העניין של חוק הגיוס. יש להשתין מהמקצפה ויש את זה..

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 2 דקות, Gosser1860 כתב:

לא הבנתי איך הם בדיוק מדמיינים את העניין של חוק הגיוס. יש להשתין מהמקצפה ויש את זה..

כמו שכתבתי, הרפורמה נועדה בדיוק לזה, שיוכלו להשתין מהמקפצה. זה כל הרעיון של פסקת ההתגברות. חוקקנו חוק שנוגד חוקי יסוד, באופן כל כך חריג שבית המשפט פסל אותו, על הזין שלנו, נחוקק אותו שוב. 

• אהבתי 4
  • מבאס 1

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

בדיוק!

הרפורמה נועדה לאפשר אכיפת חוקים של אפליה על בסיס דת, כמו חוק הגיוס או חוק החמץ.

ולהבטיח שביהמ״ש לא יפריע בהתנחלויות על שטחים פרטיים והמשך פגיעה בזכויות אדם בשטחים (למרות שגם כיום נעשים דברים כאלו שביהמ״ש אישר).

לפני 7 דקות, RK כתב:

ה כל הרעיון של פסקת ההתגברות

זה לטווח הקצר, עד שיספיקו להכניס מספיק שופטים מטעם הממשלה, עד שלא יהיה צורך בפסקת ההתגברות.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

אל תדאגו. הם אמרו שאנחנו לא צריכים לדאוג. הם ישמרו עלינו. לא ברור לי ממה אתם מודאגים.
בן גביר ישמור עלינו, ואם הוא לא יעשה עבודה טובה יש את סמוטריץ' וגפני ממש אין לכם מה לדאוג.

*איך מוציאים רשיון נשק? 😑

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 52 דקות, Gosser1860 כתב:

טוב, אז אחד הטייסים הודח, https://www.ynet.co.il/news/article/ryb2vsdyn

חלק מהטייסים מקפיאים את ההתנדבות. מעניין מה יהיה עם שאר טייסי המילואים.

לפני 29 דקות, RK כתב:

הוא לא יכול, כי זה סירוב פקודה. אז עשה מה שעשה, לקח אל"מ (בכל מקרה כנראה אחד שכבר לא טס כל כך הרבה ודי קרוב לגיל שבו פורשים מטיסה קרבית) והקריב אותו, אחד בשביל להשאיר את היתר. משפט שלמה עם כנפיים.

דבר ראשון הוא לא הודח אלא הושעה עד להודעה חדשה.

דבר שני סיבת השעיה היא לא סירוב פקודה אלא רעיון לטלוויזיה ועידוד קריאות לאי-התייצבות.

דבר שלישי ח"א לא יכול להרשות לעצמו להדיח "סרבנים". למה? כי כפי שאני יודע מדובר בכמעט כל טייסי מילואים. וזה פי כמה מ-37. אלה הם אנשים שמבצעים ומתאמנים לבצעה משימות הכי מורכבות. ולא צריך לשכוח באיזה תקופה אנחנו חיים. מתן כהנא אישר מה שכבר שמעתי - "הניצנים שראינו מטייסת 69 זה קצה הקרחון של מה שקורה בשאר החיל."

פורסם

נו, מה אתה מביא את מתן כהנא. אשכנזי סמולני מתנשא שכמותו.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 8 דקות, farkash7 כתב:

אל תדאגו. הם אמרו שאנחנו לא צריכים לדאוג. הם ישמרו עלינו. לא ברור לי ממה אתם מודאגים.
בן גביר ישמור עלינו, ואם הוא לא יעשה עבודה טובה יש את סמוטריץ' וגפני ממש אין לכם מה לדאוג.

חלילה מי דואג, למעשה כבר עכשיו הם עוסקים בהכנת רשימת שמירה ללילה הקרוב ("...קרעי יא בן אלף, אני שמרתי לילה קודם, הלילה אתה לוקח את המשמרת של שתיים, שמעת יא זבל עופות?!")

חזיר דיזל

פורסם
לפני 16 דקות, RK כתב:

נו, מה אתה מביא את מתן כהנא. אשכנזי סמולני מתנשא שכמותו.

אתה צודק, אבל הוא גם טייס קרב בעבר 🙂 ולפי עדותו מרבית חבריו הם טייסים. חוץ מזה מאותה כתבה:

מדובר באנשים שמתנדבים ליותר מ-60 ימי מילואים בשנה

אז אני לא יודע אם אפשר לקרא להם "סרבנים".

פורסם
לפני 13 דקות, קורן בן אשר כתב:

חלילה מי דואג, למעשה כבר עכשיו הם עוסקים בהכנת רשימת שמירה ללילה הקרוב ("...קרעי יא בן אלף, אני שמרתי לילה קודם, הלילה אתה לוקח את המשמרת של שתיים, שמעת יא זבל עופות?!")

מזכיר לי את השבת הראשונה בהר קרן. נשארתי עם שני חבר'ה שתפרו את כולם בשמירות, המפקד עשה תרגילי מתמטיקה למתקדמים לקזז את הכל :lol:

לפני 1 דקה, mikyl כתב:

אתה צודק, אבל הוא גם טייס קרב בעבר 🙂 ולפי עדותו מרבית חבריו הם טייסים. חוץ מזה מאותה כתבה:

מדובר באנשים שמתנדבים ליותר מ-60 ימי מילואים בשנה

אז אני לא יודע אם אפשר לקרא להם "סרבנים".

הייתי ציני, כן?

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני שעה, RK כתב:

קטעים איתך, תישאר. כשמצהירים מה שהוא הצהיר, ומתנסחים איך שהוא התנסח, 3 חודשים זה לא מה שמתכוונים. אבל שים לב, אתה אשכרה לא רואה שום פסול בשר מורשע 3 פעמים, על מזבח לדפוק את מי שנתפס בעיניך כצד שכנגד. וזאת תמצית ההתנגדות. למחנה שלך הערך היחיד (ו-CX מדגים את זה היטב) זה לדפוק את הצד השני. לא מעניין אם יהיה טוב במדינה, אם נחיה טוב, אם העולם לא יפנה לנו עורף - כל זה בולשיט. העיקר שסוף סוף נדפוק את האשכנזים/מפא"י/ישראל הראשונה. ולא נשב עם ערבים.

עם כל ההזדהות שלי איתם, זה מוצדק. אבל המחאה עשתה את שלה, אין ספק. אני מרשה לעצמי להניח שאם הוא אל"מ במילואים הוא כבר לא ממש לוחם חוד חנית, אלא באמת היה יותר סוג של קול ברקע. הדחת פשרה ראויה בנסיבות העניין.

חשבתי להגיב, אבל זה ממש אינו רלוונטי ומתחת לכבודי .

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...