Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

פוסטים מומלצים

פורסם

אז למה הוא רוצה לשרוף? זה ציטוט שלה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

  • SlowRide

    7465

  • פינדר

    6174

  • יבגניפ

    5964

  • Night Driver

    5067

פורסם
לפני 6 דקות, sperial כתב:

אז למה הוא רוצה לשרוף? זה ציטוט שלה.

המדינה צריכה להישרף כי לא קיבלתי את המידע שאמור להיות נגיש עבורי.

 

לא משנה, יש עוד רשות יותר מתקדמת (אני חושב) - רשות המיסים.

שלחתי אליהם גם בקשת חופש מידע, כרגיל אני לא כל כך מצפה לראות משהו מהם וגם אם כן בטח זו תהיה תשובה לקונית כמו שקיבלתי מביטוח לאומי וחישוב סטטיסטי שייקח להם הרבה זמן להפיק אותו..

 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

 Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני שעה, DareDevil כתב:

אין הרשות חייבת לעבד את המידע לצרכי המבקש

יפה. ככה אפשר לטעון על כול פיסת מידע ''צריך עיבוד'' ויאללה לך תקוועד. שקיפות מעולה.

  • אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 8 דקות, פינדר כתב:

לוחמי אנטבה הם לא פנסיונרים?

 

מניח שכן או כמעט. אבל טענה הייתה שהם כולם יברחו ברגע שיגיעו כמה ערסים מהימין.

פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, פינדר כתב:

בן גביר לוקח שעורי הסתה מביבי, ומעלה את הרף.

כשזה מגיע מהשר שממונה על המשטרה, זו כבר הכנה של הקרקע לפעולות אלימות נגד המתנגדים.

 

 

איך הטרלה נולדת? 

 

מתחילים בלהוציא/לפרסם הצהרה, שתהיה כמה שיותר מקטבת ומוגזמת, דמיין את הכותרת של מחר ואז תאמר את מה שצריך לומר. 

זה ממש בסדר אם אין סימוכין, זו הפואנטה 🙂

 

עכשיו ביססת תנאי התחלה, מכאן המוטרלים לא יעסקו בזוטות כמו "רגע, על בסיס מה זה נאמר?" אלא יגיבו להצהרה עצמה עם פרשנות שלהם 

 

לפני 5 שעות, Nemesis כתב:

אני לא פוסל את זה שיש מספר קטן של אנשים אלימים מאוד במתנגדים שישמחו לפתור את כאב הראש בעזרת כדור

 

לפני 5 שעות, פינדר כתב:

אף פעם אי אפשר לפסול אפשרות כזו לגמרי.

 

ומכאן יכול להתפתח שיח על האם זה כן או לא אפשרי, תגובת נגד טיפוסית תהיה משהו בסגנון "אז אתם אומרים שרק הימין אלים?! או הצביעות!" ומשם אפשר לדון בסטטיסטיקת רוצחים וכו', ובינתיים מה שהתקבע בתודעה זה אותו שקר בסיסי שלעולם לא עבר אימות. 

(ולכן "הנדסת תודעה") 

 

היות ולשקר אין מחיר, זה כלי שנהיה מאוד שימושי בידיים של אותם מהנדסי תודעה. ביבי שכלל את זה לאמנות, והמטומטמים שאוהבים שהוא משקר לשמאל לא קולטים ששקרן הוא שקרן, ואין לו באמת גבולות. מזכירים לי את אותם מטומטמים שאוהבים לעבוד עם נוכל בתחום כלשהו כי חושבים שכך יקבלו עסקה טובה יותר, מבלי להפנים שנוכל ישמח לעבוד גם עליהם, כי הוא.... נוכל. 

 

הסיפור הזה של dftt (don't feed the troll) אמנם נולד באינטרנטים, אבל המנגנון הוא נכון ודורש שימוש בצורה רחבה. לטרול אין שום יכולת אופרטיבית להטריל אם לא זורמים עם ההטרלות שלו, בלי יחס אין ויראליות, בלי ויראליות אין השפעה (ובזבוז זמן). מה שנכון מול משתמשים מסוימים בפורום נכון בחזקת שמונה מול טרולים נושאי תפקיד. 

 

כל השיחה היתה אמורה לעצור בשאלה על מהימנות, שאלה רטורית ופשוטה: אם היה לבן גביר מידע כזה, האם לא היה מפרסם אותו כמוצא שלל רב? 

עזבו בן גביר, ביבי - לא היה מהדהד את זה? 

 

(...) 

ולכן חבל להאכיל את הטרול, צריך רק לצטט אותו בשביל לראות את מכונת ההסתה ולהתייחס לפועליו, וכמובן לא להדהד את השקר לדון במהימנותו ולקבע את הספין. 

עריכה אחרונה על ידי oryo
  • אהבתי 3

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 10 דקות, oryo כתב:

מכאן יכול להתפתח שיח על האם זה כן או לא אפשרי, תגובת נגד טיפוסית תהיה משהו בסגנון "אז אתם אומרים שרק הימין אלים?! או הצביעות!" ומשם אפשר לדון בסטטיסטיקת רוצחים וכו', ובינתיים מה שהתקבע בתודעה זה אותו שקר בסיסי שלעולם לא עבר אימות. 

(ולכן "הנדסת תודעה") 

 

 

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 5 שעות, Pika007 כתב:

הוא, כמו מספר אחרים בליכוד, מנסה לא לנענע את הסירה ולא ממש פועל בהתאם לצו מצפונו כי הוא רוצה להיות היורש של נתניהו. יש הרבה מאוד אנשים שכרגע עושים מה שהם לא רוצים- כי מי ששובר שורות אוטומטית מתויג ונקבר (ע"ע סער, אדלטשיין)

ראש הליכוד של היום רוצה אידיוטים שימושיים, לא אנשים מוכשרים. 

ואגב, זה אחד הסממנים של דיקטטורה במסווה של דמוקרטיה- איוש המשרות נעשה על פי נאמנות ולא על פי מקצועיות. זו הסיבה שצבאות מדינות ערב כושלים, כנ"ל ברוסיה. מקדמים את מי שנאמן, לא את מי שמציג תוצאות.

 

בלי קשר לקידום ההפיכה, בלי קשר לצד פוליטי, בלי קשר לשמות- במדד הביצועים והמגמות (כלומר מה שנמצא בעיקר הטיפול ומה הושם בצד), הממשלה הנוכחית הם חבורת אפסים ברמה שלא נראתה פה כבר הרבה זמן. גם ממשלות קודמות שלא היו ממש טובות לפחות שמו על סדר היום את חלק מהדברים שצריך לטפל בהם.

 

כל מילה בסלע.

 

לפני 5 שעות, קורן בן אשר כתב:

נתניהו הרס את הליכוד עד עפר - ולכן ברגע שהוא יירד מהמפה הפוליטית יתחיל החלק המעניין באמת. סביר שהליכוד במתכונתו הנוכחית יתנפץ לרסיסים וייעלם, ממש כמו מפלגת העבודה. משעמם לא יהיה.

 

או זה, או שיהיה מאבק על הליכוד בין הפורשים ההיסטוריים - סער, ליברמן, אולי אפילו בנט ושקד. בהחלט יהיה מעניין.

 

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

_______________________

ZC6 | JB43 | 932

  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 53 דקות, oryo כתב:

ולכן חבל להאכיל את הטרול, צריך רק לצטט אותו בשביל לראות את מכונת ההסתה ולהתייחס לפועליו, וכמובן לא להדהד את השקר לדון במהימנותו ולקבע את הספין

ציטוט


A person is smart. People are dumb, panicky dangerous animals and you know it

 

וזה למה ההטרלות והספינים האלה עובדים כל כך טוב.

  • אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

צריך לציין את המובן מאליו - עצם זה שנתניהו לא מוטרד ולו במעט מעתיד התנועה שלו (וכפועל יוצא- עתיד המדינה שלו, בהנחה שהוא מאמין שהליכוד צריך לשלוט לנצח) מוכיח איפה נמצא סדר העדיפויות של האיש.

גם אם פלוני מאמין בפריזמה של ״הוא בטוח שהוא פרוטקטור אוף ישראל״ ושזה בראש מעיניו - אין אף הסבר רציונלי מדוע הוא מחסל בצורה שיטתית אנשים מוכשרים-יחסית במפלגה שלו, מעבר ל״השרדות איי הבלפור״. ההסבר היחיד זה ״אסור שיהיו בסביבתי אנשים שיכולים להחליף אותי כי ישראל תפגע מכך״ וזה מדבר בעד עצמו.

 

קודם ומעל הכל - ריכוז כח אצלו,

אחריו המבול.

רק ביבי!

(ליטרלי)

  • אהבתי 2

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אם יש משהו ראוי "להערצה" אצל חלק מהשמאל זה שאין להם פרות קדושות. עכשיו הם התחילו להפגין גם בבית עלמין.

 

השלב הבא - מחאה במחלקות טיפול נמרץ ברחבי הארץ.

 

והנה חבר של יבגני ופינדר, מלח הארץ, הייטקיסט, מילואימניק טייס ושריונר, ממשיך דרכו של חיים נחמן ומשלם המיסים.

כמה תסכול, שנאה וזעם, אבל למזלו של הכתב, רוב האנשים הללו פשוט פחדנים מדי מכדי "לעשות משהו".

 

  • מצחיק 1

פורסם
לפני 19 דקות, gadik6 כתב:

והנה חבר של יבגני ופינדר, מלח הארץ, הייטקיסט, מילואימניק טייס ושריונר, ממשיך דרכו של חיים נחמן ומשלם המיסים.

כמה תסכול, שנאה וזעם, אבל למזלו של הכתב, רוב האנשים הללו פשוט פחדנים מדי מכדי "לעשות משהו"

גברת, רק שאלתי מה לשים על הפיצה...

----

 

וברצינות, אני לא מבין את הדוגמא, ולמה אתה מקשר את פינדר ויבגני?

ובכלל, כאילו נגמרו הטיעונים הענייניים ועברנו לטעון לגופם של אנשים?

 

ואני חושב שכל ה"מוגלה", כמו שתיאר אחד החבובים פה, יוצאת בצורה מאוד (מאוד) מנומסת. אבל עוד מוקדם לדעת.

  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

×
×
  • תוכן חדש...