Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 8 דקות, פינדר כתב:

אני מניח שבסוף זה יגיע לזה, אבל רק אחרי שלוין ורוטמן חשפו את ה end game שלהם.

אובדן האמון שהם יצרו, ירדוף אותנו הרבה שנים.

- בחירת שופטים ע״י הממשלה

- הגדרת חוקים כחוקי יסוד שביהמ״ש לא יכול לבטל

- ביטול חוקים - רק פה אחד, ע״י שופטים שהממשלה בחרה

- הדחת שופטים שלא מתאימים לממשלה

זו לא דמוקרטיה. זו עריצות הרוב.

- בחירת שופטים תהיה על ידי ועדה ציבורית בשקיפות מלאה עם דיונים פתוחים ובשידור ישיר למי שחפץ יהיה לראות.

- מה הבעיה עם חוקי יסוד שבית משפט לא יוכל לבטל אם יתקבלו ברוב של 65חברי כנסת ? , ואו אולי סביר שחוקי יסוד נפסלים ברו של 2 כנגד1 בבית המשפט ?

- ביטול חוקים ברוב גם בבית המשפט , ולא ברוב מיקרי של 2 כנגד 1 , אני מניח שאתה סומך בעינים עצומות על בשופטים אשר בחרו את עצמם ואו בקומבינה עם אירגון עורכי הדין.

- הדחה של שופטים תהיה על בסיס מקצועי \ איכותי \ ביצועי בלבד.

עריצות המיעוט זה לאיים במשבר כלכלי \ ביטחוני אם יהיה שינוי כלשהוא במערכת.

דרך אגב , זה מה שקורה כאשר אין פיקוח על השופטים בארץ... וזו אינה הפעם הראשונה:

נשיאת העליון הפרה את כללי ניגודי העניינים שהיא עצמה ניסחה - גלובס (globes.co.il)

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

אתה מראש הפסקת לסמוך על שופטים. 

זה לא משנה לך איזה רוב.

אולי גם נגדיר ששוטר תנועה לא יכול לתת לי דוח בלי רוב של עוד 3 לפחות? 

• אהבתי 1

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

פורסם
לפני 16 דקות, Coro כתב:

שימו לב לדברים המסוכנים וחסרי הביסוס שכתב פרידמן לפני 15 שנה ועליהם בנויה ההפיכה המשטרית:

"רוממות שלטון החוק וזכויות האזרח הן בגרונם של בתי המשפט.המציאות שונה לחלוטין. ישראל נמצאת בדרכה למדינת משטרה. הגשת כתב אישום חורצת תמיד את גורל הנאשם. סיכויי הזיכוי דלים ביותר. דיני הראיות רוככו בצורה המקלה עד מאוד על השגת הרשעה גם במקרים מפוקפקים. לכך מצטרפות אשמות המוגדרות בצורה רחבה ופעמים מעורפלת (בעיקר הפרת אמונים). כך יכולה התביעה למצוא כמעט אצל כל איש ציבור שתבחר דופי כלשהו שניתן להגדירו כעבירה פלילית ולעצום את עיניה כשמדובר באחרים.
חברי הממשלה וחברי הכנסת כפופים למעשה ליועץ המשפטי, הפועל בחסות בתי המשפט (שרבים משופטיהם באים משורות התביעה). הם מבינים שבידו להגיש כתב אישום נגד איש ציבור או חבר כנסת, ובכך להביא לחיסולו.
הדמוקרטיה הישראלית פועלת איפוא רק למראית עין. אנו עדים למעבר הכוח והשלטון למקום אחר. זוהי המהפכה האנטי דמוקרטית המתרחשת תחת דגל המשפט."

בבון ימני , ביביסט טיפש , מה הוא כבר מבין מהחיים שלו, לא טייס ,לא בוגר שייטת ובוודאי שאינו בוגר "היחידה".

פורסם
לפני 3 דקות, CX25GTI כתב:

ואו אולי סביר שחוקי יסוד נפסלים ברו של 2 כנגד1 בבית המשפט ?

יש לך דוגמא לתת לזה? או שאתה מתכוון לתיקון שהתקבל אד הוק בשושו למטרה פרסונאלית? הרי חוץ מזה מעולם לא הייתה התערבות בחוק יסוד.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

שרת התעמולה חסרת המדפסת ביקשה מהעוקבים שלה להשתתף בסקר קטן היום ולעשות לייק לפוסט אם הם בעד הרפורמה.

התוצאה נכון לעכשיו: 150 אלף צפיות. פחות מ-7 אלף לייקים. 

מעניין אם זה ימחק.

galit.jpg

• מצחיק 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)
לפני 2 דקות, יבגניפ כתב:

שרת התעמולה חסרת המדפסת ביקשה מהעוקבים שלה להשתתף בסקר קטן היום ולעשות לייק לפוסט אם הם בעד הרפורמה.

התוצאה נכון לעכשיו: 150 אלף צפיות. פחות מ-7 אלף לייקים. 

מעניין אם זה ימחק.

galit.jpg

היא תמחק. 

ברגע שביבי יבין שזה משרת את ה"אנרכיסיטים"

עריכה אחרונה על ידי ArikM
  • רעיון טוב! 1

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

פורסם
לפני 1 דקה, ArikM כתב:

אתה מראש הפסקת לסמוך על שופטים. 

זה לא משנה לך איזה רוב.

אולי גם נגדיר ששוטר תנועה לא יכול לתת לי דוח בלי רוב של עוד 3 לפחות? 

אתה בוודאי סומך על מערכת משפט עם 85% הרשעה, מה לעשות אני לא .

מציע לקרוא את הכתבה עם עו"ד חוטר ישי:

עו"ד דרור חוטר־ישי: "המהפכה החוקתית הפכה לאנטי דמוקרטית" | חדשות מעריב (maariv.co.il)

מכניס לפרופורציות ומראה את השיטה , לא איתנו = אתה נגדנו ונפעיל כלפיך את כל המערכת , לא עבד במקרה שלו, האישומים הופרכו לחלוטין , אבל השיטה קיימת עד היום.

פורסם

אחת המטומטמות. כל בן אדם מעל גיל 12 יכול להגיד לה שתומכי הימין לא נמצאים בטוויטר יותר מדי.

שתעשה בפייסבוק תקבל 450 אלף לייקים בשעה.

• רעיון טוב! 2
פורסם

דווקא מהצד זה נראה שזה קהלים זהים. בפייסוש קיבלה 8000 לייקים. יש לה שם 85 אלף עוקבים. אני מתאר לעצמי שהחשיפה די זהה.

אבל אני אישית חושב שהכל בגלל שאין לה מדפסת (כן הבדיחה הזו לא תמצה את עצמה בחיים)

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 28 דקות, יובל .מ. כתב:

למרות מה שאתה כותב - אין לי שום בלבול.

בטווח המיידי - הטייסים, לוחמים ואנשי מודיעין שמודיעים בגאווה שלא ישרתו. אם יש בעיות פותרים אותן בבית, לא צריך להראות לכל העולם שאנחנו מפולגים. 

ממליץ לך לקרוא את הפוסט של אבו עלי, ארגוני הטרור ומדינות ערב באקסטזה ברמה אחרת ממה שקורה כאן, יכולים לשבת בשקט ולתת למדינה להתפורר לבד.

אני חושב שכבר הבהרתי את עמדותיי בכל העניין הפנימי פה אז לא אחזור על זה שוב.

הריבון קיבל החלטה לבצע שינויים, חלק קוראים לזה הפיכה, חלק רפורמה, לגיטימי. שפוליטיקאים יעשו את מה שמשלמים להם לעשות וימצאו פשרה. 

הכותב לוחם במילואים שממשיך לשרת וימשיך לשרת כל עוד יקראו לו. לא רק לוחמי יחידות מיוחדות וטייסים מסכנים את חייהם, תודה לך אבל על הדאגה לשירות שלי. 

אולי אם ממשלת שמאל תעלה לשלטון אני גם אגיד שאני לא משרת יותר? זה סבבה? 

1. אני בטוח שהם מבסוטים, אתה עדיין לא מבין את מה שאני כותב ואין לי דרך לפשט את זה עוד יותר. 

אתה מאשים את הקורבן. אלו לא הטייסים שמבעירים את השטח, זה רה"מ שלך. 

2. שוב, אתה לא יורד לסוף דעתי. זה לא מעניין או רלוונטי אם אתה עושה מילואים כן או לא, לדעתי אתה לא יכול לבקר אנשים אחרים שבוחרים לסכן את חייהם כפי שהם לא יכולים לבקר אותך. 

או בהמחשה: אם מחר טיבי היה מצביע עם הקואליציה למשהו והיית אומר "לא עושה מילואים יותר", לאף אחד לא היתה את הזכות להכריח אותך אחרת, גם לא לטייסים. השעטנז הזה של "צבא חובה אבל לא באמת" נשען על אחריות הדדית ותנאי התחלה. הממשלה הזו שוברת לכל הפרדיגמה את הצורה. 

לצערי נראה שאין לי יכולת לכתוב דברים שאתה תקרא כלשונם, נפרד כאן, בהצלחה (באמת) 

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אני לא מבין למה כל הטיזינג הזה עם החקיקה, זה כמו משחק צ'יקן ברמה של מדינה/לאום? 

כאילו מה ה-end game כאן? הרי על פניו החקיקה לא תעבור "בשקט" שאליו פיללו היוזמים. הקלפים נחשפו. 

רוצים להגיע למשבר חוקתי על מלא? 

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 6 דקות, oryo כתב:

1. אני בטוח שהם מבסוטים, אתה עדיין לא מבין את מה שאני כותב ואין לי דרך לפשט את זה עוד יותר. 

רה"מ הולך לכיוון שאני גם לא מסכים איתו לגמרי, אבל נבחרי הציבור שלהם צריכים לטפל בזה, לא הם בצורה כזאת.

לפני 7 דקות, oryo כתב:

2. שוב, אתה לא יורד לסוף דעתי. זה לא מעניין או רלוונטי אם אתה עושה מילואים כן או לא, לדעתי אתה לא יכול לבקר אנשים אחרים שבוחרים לסכן את חייהם כפי שהם לא יכולים לבקר אותך. 

או בהמחשה: אם מחר טיבי היה מצביע עם הקואליציה למשהו והיית אומר "לא עושה מילואים יותר", לאף אחד לא היתה את הזכות להכריח אותך אחרת, גם לא לטייסים. השעטנז הזה של "צבא חובה אבל לא באמת" נשען על אחריות הדדית ותנאי התחלה. הממשלה הזו שוברת לכל הפרדיגמה את הצורה. 

חבר, שירות מילואים זה חובה (נכון שזה גם זכות, אבל כרגע זה חובה).

כמו שתומך ביבי נלהב לא יכול להגיד שהוא לא מתגייס לגולני כי ביבי נכנס לכלא (אם יכנס). יש חוק במדינה, וכן, יש כרגע בעיה עם גיוס החרדים, זה לא סותר.

גם כשרע"מ היו בשלטון, ולפיד אמר על חבר כנסת שהוא לא הכי ציוני שהוא "נפל בקרב" בזמן שהיה עם נערת ליווי, הלכתי למילואים, כי זה לא קשור למי שנמצא בשלטון, זה קשור לחברה הישראלית עצמה.

לפני 8 דקות, oryo כתב:

לצערי נראה שאין לי יכולת לכתוב דברים שאתה תקרא כלשונם, נפרד כאן, בהצלחה (באמת) 

גם לך.

דוגמא למחאה יפה:

קשיים באיוש אנשי צוות לטיסת נתניהו לאיטליה (ynet.co.il)

אם לא מחויבים להטיס אותו, שלא יתנדבו. שיפתח skyscanner ויחפש טיסות של ריינאיר מצידי, או שיעבור לזום.

פורסם
לפני 27 דקות, CX25GTI כתב:

חירת שופטים תהיה על ידי ועדה ציבורית בשקיפות מלאה עם דיונים פתוחים ובשידור ישיר למי שחפץ יהיה לראות.

גם ועדת החקיקה של רוטמן מנוהלת בשקיפות מלאה ובשידור ישיר. זה לא מונע ממנו להתנהג שם כמו דיקטטור.

אם אתה לא מבין איך השילוב של כל האלמנטים שמניתי הופך את הממשלה לדיקטטורית, לא רואה איך אפשר להמשיך בדיון.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 20 דקות, oryo כתב:

אני בטוח שהם מבסוטים, אתה עדיין לא מבין את מה שאני כותב ואין לי דרך לפשט את זה עוד יותר. 

במקרה עכשיו ראיתי ראיון עם איזה גיבור מבצע אנטבה. הסביר את זה בצורה פשוטה אולי ככה יובל יבין.
זה כמו שיש  לך חנות מכולת ואתה צורח, מקלל ומפטר את העובד שלך,ואז העובדת שהייתה אמורה לעבוד מחר מודיעה לך שהיא חולה, ואז אתה מתקשר לעובד שפיטרת אתמול ומבקש ממנו לבוא מחר לעבוד ולעשות ג'סטה "נו אחי מצטער מצטער שצעקתי עליך קיללתי אותך ופיטרתי אותך, תעשה ג'סטה אחי מחילה".

או בשפה "יותר גבוהה וקשה להבנה" כמו שהוא אמר, "זה כמו שרבין היה קורא לי אנרכיסט ואז מבקש ממני לעלות על המטוס לאנטבה".

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 26 דקות, יבגניפ כתב:

שרת התעמולה

כשהייתי ילד קראתי את המלך מתיא הראשון מאת יאנוש קורצ'אק.

יש שם חלק שבו המלך (שהוא ילד) מחליט שהילדים צריכים להתחלף בתפקידים עם המבוגרים. זה גורם לסצנות משעשעות כשהילדים שולחים את ההורים להכין שיעורי בית וכו' אבל גם למצבים מסוכנים וקטלנים, כמו ילדים שמפעילים רכבות קיטור וגורמים לתאונות.

בימים האחרונים כל הממשלה הזו מרגישה לי כמו אוסף של ילדים שהציבו אותם בתפקידים של מבוגרים והם לא באמת יודעים מה לעשות עם הכח שקיבלו.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...