Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממשלת ימין על מלא מלא מלא.

https://www.ynet.co.il/news/article/bk72uyydo

הושלם פירוק משרד החינוך: ש"ס תקבל שר במשרד, דרעי יהיה המשנה לרה"מ

החוק שיאפשר לדרעי לשמש כשר טרם עבר, אבל הליכוד הגיע להסכם עם המפלגה - שמשלים את פירוק משרד החינוך לגורמים. דרעי ישמש כמשנה לנתניהו וכשר הפנים והבריאות, ומאמצע הקדנציה - כשר האוצר. ש"ס תקבל גם את משרדי הדתות והרווחה, וכן שרים במשרד הפנים ובמשרד החינוך המקוצץ

• מצחיק 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

אז הקטע עם דרעי שר אוצר לא הייתה הטרלה?

חוץ מזה, קודם היו לנו ראשי ממשלה מתחלפים, עכשיו גם שרים?

שים לי רבע קנדציה שר התחבורה וגם חצי שר החקלאות.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 13 שעות, SurfHigh כתב:

מס הכנסה 10%!

אוכל לדרוש את זה לעצמי, אם אני כהן? 

• אהבתי 1

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני שעתיים, RK כתב:

אם אני כהן

אבל בטוח שאתה כהן? או שאולי אתה צריך לעשות בדיקת דנ''א כדי שהאדון דרעי יסכים שאתה בכלל יהודי?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 3 שעות, RK כתב:

אוכל לדרוש את זה לעצמי, אם אני כהן? 

אתה יכול לעבור לרוסיה ולהנות ממס הכנסה אחיד של 13%.

בין אם אתה פועל ניקיון או אוליגרך.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני שעתיים, David32 כתב:

אבל בטוח שאתה כהן? או שאולי אתה צריך לעשות בדיקת דנ''א כדי שהאדון דרעי יסכים שאתה בכלל יהודי?

באמת שלא דואג לזה.

לפני 50 דקות, vadim6385 כתב:

אתה יכול לעבור לרוסיה ולהנות ממס הכנסה אחיד של 13%.

בין אם אתה פועל ניקיון או אוליגרך.

אין שום דבר שקושר אותי לרוסיה, וגם מעולם לא היה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• חברי המעגל הראשון
פורסם
בתאריך 21.11.2022 בשעה 12:49, יבגניפ כתב:

אנקדוטלי, אבל בארה"ב בית משפט קבע לאחרונה שבית ספר חרדי לא באמת העניק לילדים שלמדו בו משהו שאפשר לקרוא לו "חינוך" (אפשר לחפש באינטרנט).

יופי, אז שההורים שלהם ישלמו על הטעויות שלהם, אולי הדור הבא יהיה פחות דתי בזכות זה. 

בתאריך 21.11.2022 בשעה 12:49, יבגניפ כתב:

אתה מערבב בין כמה בעיות שונות. אנחנו לא יכולים לחתוך להם את הקצבאות כי הם שולטים במדינה הזו. זו בעיה מעשית. בעיה עקרונית יותר היא מה הופך את ישראל ל"מדינה" אם כל קבוצה עושה מה שבראש שלה והחוקים לא באמת מחייבים. אתה יכול להשוות אותנו ללבנון בשביל תשובה אפשרית אחת.

החזון הסופר ליברלי או ליברטריאני, לא יודע מה המינוח הנכון, בו המדינה לא מתערבת בכלום בערך וכל קבוצה מתנהלת לפי סט החוקים שלה לא סתם לא מוגשם באף מקום במציאות. אם לאנשים אין שום דבר מינימלי במשותף הם פשוט לא נופלים תחת קטוגריה של עם. זו אפשרות אחת. אפשרות אחרת היא פשוט מדינה לא דמוקרטית בה אין שוויון בפני החוק ויש קסטות שלכל אחת זכויות וחובות אחרות.

אני חושב שהסיבה שכנראה הולכים לדחוף לנו את הדת לגרון בשנים הקרובות היא שהם חושבים שאנחנו מנסים למנוע מהם את הדת. זה קרב אבוד כי נבחרי הציבור שלהם יותר יעילים משלנו והדרך היחידה לנצח במלחמה הזאת היא לא להשתתף בה.
לא צריך להיות ליברלי/ליברטריאני, צריך להעביר את הגבול איפה שמקובל על כולם. אחרי הכל מדובר על אנשים, לא חייזרים. כולם מסכימים שאסור לגנוב, לאנוס, לרצוח וכו'. אם יש קבוצה שרוצה הפרדה בין נשים וגברים, שווה לעשות מהם עבריינים על זה? אני לא חושב. בסוף הנה, אחרי שניסית לכפות עליהם ערכים, הם ינסו לכפות עליך את הערכים שלהם. ובגלל שנבחרי הציבור שלהם יעילים יותר, הם יצליחו.

בתאריך 21.11.2022 בשעה 20:34, oryo כתב:

עם כל הפטרנליזם המובנה, יש משהו די מזעזע שלוקחים נשים ומדירים אותן מהמרחב, ועוד יותר מזעזע שמי שמקבל את ההחלטה הם בהגדרה לא-נשים כי אסור להן לקבל ייצוג. מנגד, מדובר באנשים בוגרים, ואם נשים בוגרות מעוניינות לחיות ככה אז זכותן. השאלה המרכזית היא האם הממשלה צריכה לתמוך בהתנהלות הזו, והתשובה של ממשלת ישראל הנכנסת היא קרוב לוודאי ״כמובן״.

הממשלה צריכה לתמוך בזה שמי שחי פה יוכל לחיות איך שהוא מעדיף כל עוד הוא לא פוגע באף אחד אחר.
הממשלה לא צריכה לפתור בעיות שלא קיימות, כי מי שזה מזעזע אותו לא חייב לחיות את החיים האלה. 

סליחה על התגובה המאוחרת, חודש עבודה מטורף. אחרי הכל הקיצבאות שלהם צריכות להגיע מאיפשהו...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 30 דקות, SlowRide כתב:

לא צריך להיות ליברלי/ליברטריאני, צריך להעביר את הגבול איפה שמקובל על כולם. אחרי הכל מדובר על אנשים, לא חייזרים. כולם מסכימים שאסור לגנוב, לאנוס, לרצוח וכו'. אם יש קבוצה שרוצה הפרדה בין נשים וגברים, שווה לעשות מהם עבריינים על זה? אני לא חושב. בסוף הנה, אחרי שניסית לכפות עליהם ערכים, הם ינסו לכפות עליך את הערכים שלהם. ובגלל שנבחרי הציבור שלהם יעילים יותר, הם יצליחו.

אבל עולם הבעיות שלך הוא לא "אל תרצח". אחרת האנושות הייתה חיה בחברותא מושלמת ולא היו עמים ומדינות כמו בשירים של ג'ון לנון :)

פרקטית אי אפשר להעביר את הגבול בנקודה כל כך נמוכה, כי היא לא מסוגלת לפתור בעיות כמו האם מפעילים תחבורה ציבורית בשבת, מי משרת בצבא או מה מלמדים ילדים בבית הספר. ואי אפשר לתת לכל קבוצה להחליט לבד מה עובד לה, כי אנחנו לא מופרדים לא גאוגרפית, לא כלכלית, לא בטחונית, לא כלום. וזה לא מקרי שמה שאתה מציע לא קיים באף מדינה בעולם.

מה שאתה מציע הוא גם לא דמוקרטיה וגם לא ממש מדינה, אלא משהו חצי אבסטרקטי שלא יצליח להתקיים. והחרדים או החרדלים או אפילו חלק מהציונות הדתית זו לא הדוגמא הראשונה והיחידה לקבוצות לא ממש דמוקרטיות בתוך מדינות דמוקרטיות או דמוקטריות חלקית. והפתרון לזה הוא לא לוותר להם. ואם אי אפשר להגיע איתם למכנה משותף דמוקרטי - אין לנו באמת מדינה.

למזלם, בכל מקרה, יש מספיק ישראלים שלא רואים בכל זה בעיה ולחלוטין חיים בשלום עם מדינה מבוססת קסטות פרימיטיבית שבה יש כאלו שצריכים לעבוד ולשרת בצבא, ויש כאלו שצריכים להתפלל. 

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 48 דקות, SlowRide כתב:

זה קרב אבוד כי נבחרי הציבור שלהם יותר יעילים משלנו והדרך היחידה לנצח במלחמה הזאת היא לא להשתתף בה.

לא מנצחים במלחמה עם הרמת ידיים.

לפני 50 דקות, SlowRide כתב:

אם יש קבוצה שרוצה הפרדה בין נשים וגברים, שווה לעשות מהם עבריינים על זה?

הבעיה שאנחנו חיים באותה מדינה. אין קווי תח"צ  "לחרדים בלבד". הם כבר כפפו מספר פעמים את צה"ל. 

פורסם
לפני 30 דקות, mikyl כתב:

לא מנצחים במלחמה עם הרמת ידיים.

לפעמים צריך להרים ידיים ולתת להם לעשות את מה שהם רוצים כי כבר הם "חוו" את השמאל. 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 21 שעות, SlowRide כתב:

אני חושב שהסיבה שכנראה הולכים לדחוף לנו את הדת לגרון בשנים הקרובות היא שהם חושבים שאנחנו מנסים למנוע מהם את הדת

אם זאת הייתה הסיבה האמיתית, היה אפשר לעשות הסכם בדומה למה שיש לי עם הבחור המזוקן שיושב על עננים - אתה לא מטריד אותי עם מצוות, אני לא מטריד אותך עם דרישות.

בפועל "למנוע מהם את הדת" אומר מבחינתם "מה ששלי שלי, מה ששלך שלנו".

ז"א אני לא אמנע מהם אורח חיים דתי, אבל הם ימנעו ממני אתאיזם וחילוניות.

לפני 21 שעות, SlowRide כתב:

זה קרב אבוד כי נבחרי הציבור שלהם יותר יעילים משלנו והדרך היחידה לנצח במלחמה הזאת היא לא להשתתף בה.

מכיר את המשפט "אם בחרת לא להחליט, עדיין עשית החלטה"?

בזכות כל אלה ש"בחרו לא להשתתף" ולשבת בבית עם אצבע בתחת, קיבלנו את מה שקיבלנו.

כן, נבחרי ציבור שלהם יעילים יותר. ונחש מה - בוחרים בהם.

אבל גם לנו יכולים להיות נבחרי ציבור יעילים (ויש כאלה), אם רק הייתם טורחים להרים את הderriere שלכם מהספה ולבחור בהם.

פורסם
לפני 45 דקות, vadim6385 כתב:

אבל גם לנו יכולים להיות נבחרי ציבור יעילים (ויש כאלה), אם רק הייתם טורחים להרים את הderriere שלכם מהספה ולבחור בהם.

כן? מי?

מי הנבחר ציבור היעיל שהיה עלי להצביע לו כדי למנוע ממשלה עם השפעה מסיבית מהחרדים? לפיד?

• אהבתי 1

- By lifting money bags

• תוכן חדש...