Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 50 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני הבנתי את הפואנטה שלך

לא הבנת את הפואנטה.

אני יוצא נגד הקונספציה שמדינת ישראל היא המקום הכי בטוח ליהודים.

אני אומר שלא משנה מי ישלוט פה, תמיד תהיה נקודה בגלובוס שיהיה לך יותר בטוח לחיות בה, גם בתור יהודי.

למעשה, מאז קום המדינה מתו פה יותר יהודים, בגלל יהדותם, מאשר בכל מדינה אחרת בעולם.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)
לפני 26 דקות, CX25GTI כתב:

תסלח לי על השאלה , מה אתה עושה פה ?

הרי חיים טובים יותר אתה יכול למצוא לשיטתך בארה"ב.

בגדול כי הורים שלי בחרו לעלות לישראל במקום להגר לאוסטרליה/ארה"ב כפי שהם יכלו לעשות בקלות כי יהודים אחרי התמוטטות ברית המועצות היו נחשבים לפליטים. אז אני תקוע פה יחד עם ליאור וכנופיית בוני הטריבונות. 

עריכה אחרונה על ידי Avatar Schnitzel
פורסם
לפני 57 דקות, vadim6385 כתב:

איך יידעו אם אני יהודי או לא?

יש לי חזות מזרח אירופאית, מבטא רוסי, ואני לא מחובר ליהדות בשום צורה.

חשבתי שברוסיה היתה אנטישמיות איך ידעו שאבותיך יהודים?

• רעיון טוב! 1
פורסם

זה מזכיר לי את הבכי של ההורים שלי. למה עלו לפני 30 שנה לפה ולא לאמריקה או גרמניה. ויודע מה, אולי הם צודקים אבל בכל זאת חיו פה 30 שנה וחיים לא רעים בכלל. אז למה לבכות על משהו שלא ניתן להחזיר אחורה? כולם בארץ בכיינים וכולם חיים חיים מעולים. רוב העם מפונק וקצת חי בסרט. יש פה מזג אויר פצצה , יש פה חיי ערב בטוחים לילדים , אנשים יוצאים מהפרופורציות. רוב אירופה גמורה מערבים , בארהב כושים משתוללים. אז יש פה מדי פעם אזעקות וזה חרא ומפחיד אבל גם קצת פרופורציות. בטקסס יורים חולי נפש באמצע רחוב, מה שונה מעזה?

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

• מצחיק 1

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם
לפני כשעה, m3x7r3m3 כתב:

אני רק שאלה - הצעת חוק שנועדה למנוע מביבי קבלת מנדט, היא לא לשנות את חוקי המשחק כל חודשיים כדי להתאים את המדינה לצרכי גוש השינוי?

בטח שכן.

אתה מתכוון להצעות חוק שמונעות מנאשם להקים ממשלה וכל זה?

בנושא הזה אני לא תומך למרות שהרעיון טוב (וביבי די מוכיח למה) הוא אכן פרסונלי מידי וכאמור, אני נגעל ממשחק בהצעות חוק כאילו היו פוגים בהפסקת בית ספר לפני 30 שנה.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם
לפני 15 דקות, 98civic כתב:

רוב אירופה גמורה מערבים , בארהב כושים משתוללים. אז יש פה מדי פעם אזעקות וזה חרא ומפחיד אבל גם קצת פרופורציות.

וואו. יפה.

אז ישראל גם גמורה מערבים לא ככה?

פלוס אזעקות, פיגועים...

אבל קצת פרופורציות חברים.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 46 דקות, SlowRide כתב:

מי למשל?

כל אחד בקטגוריה אחרת (מי פעיל, מי עודד, מי שתק, מי לא עשה כלום) כל המשותפת (לשעבר, כולל רע"מ) על כלל גווניה - מבל"ד ועד חד"ש, מר"צ, העבודה, יש עתיד, כחול לבן, הליכוד, תקווה חדשה.

היחידים שאיכשהו ניסו לפעול זה בנט (בעיקר שקד), ארדן פעם הקל על תנאים לקבלת נשק (אבל הוא בהגליה בחו"ל), סמוטריץ', בנגביר.

וגם אצלם זה לא שכולם פעלו בנושא, בנט למיטב ידיעתי עשה כלום ושום דבר בנושא הזה חוץ מלהתלונן שהוא לא יכול לרדת לטייל עם המשפחה בנחלים בדרום בלי שיפרצו לרכב בזמן שהם מטיילים.

אבל הבנת את הפואנטה אני מאמין.

לפני 43 דקות, פינדר כתב:

לא הבנת את הפואנטה.

אני יוצא נגד הקונספציה שמדינת ישראל היא המקום הכי בטוח ליהודים.

אני אומר שלא משנה מי ישלוט פה, תמיד תהיה נקודה בגלובוס שיהיה לך יותר בטוח לחיות בה, גם בתור יהודי.

למעשה, מאז קום המדינה מתו פה יותר יהודים, בגלל יהדותם, מאשר בכל מדינה אחרת בעולם.

הבנתי, אני אפילו מסכים איתך בנוגע למסקנה שלך.

עכשיו שיש לנו מסקנה, לפיה מדינת ישראל היא לא המקום הכי בטוח ליהודים - זה המצוי.

מבחינתי לפחות - הרצוי הוא שמדינת ישראל כן תהיה המקום הכי בטוח ליהודים, גם כי ציונות וזה, וגם כי אני חי פה ואני כן רוצה להיות בטוח.

אני מניח שגם אתה מעדיף שישראל תהיה המקום הכי בטוח ליהודים, כי גם אתה חי פה (כרגע לפחות).

אז אנחנו מגיעים לדבר על איך מקרבים את המצוי, לרצוי.

וכאן נכנסת השאלה שלי, במי בחרת?

לפני 39 דקות, Avatar Schnitzel כתב:

בגדול כי הורים שלי בחרו לעלות לישראל במקום להגר לאוסטרליה/ארה"ב כפי שהם יכלו לעשות בקלות כי יהודים אחרי התמוטטות ברית המועצות היו נחשבים לפליטים. אז אני תקוע פה יחד עם ליאור וכנופיית בוני הטריבונות. 

אני לא תקוע פה, כל כך.

לפני 24 דקות, MadCat_LE כתב:

אתה מתכוון להצעות חוק שמונעות מנאשם להקים ממשלה וכל זה?

בנושא הזה אני לא תומך למרות שהרעיון טוב (וביבי די מוכיח למה) הוא אכן פרסונלי מידי וכאמור, אני נגעל ממשחק בהצעות חוק כאילו היו פוגים בהפסקת בית ספר לפני 30 שנה.

גם, למשל.

(יש לזכור שההצעות חוק הללו הן בהגדרה רוצות לשנות את חוק יסוד הממשלה).

הרעיון טוב בעיניך רק כי הפרקליטות היא פוליטית, ובמקרה נמצאת בצד שלך :)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 1 דקה, m3x7r3m3 כתב:

אני מניח שגם אתה מעדיף שישראל תהיה המקום הכי בטוח ליהודים, כי גם אתה חי פה (כרגע לפחות).

אני מעדיף שישראל תהיה גן עדן עלי אדמות ליהודים.

אבל אני לא חושב שהיא אי פעם תהיה המקום הכי בטוח ליהודים. יש לה יתרונות אחרים, עבור יהודים.

לפני 3 דקות, m3x7r3m3 כתב:

וכאן נכנסת השאלה שלי, במי בחרת?

אתה חוזר על השאלה כבר פעם שלישית, למרות שכבר עניתי על זה לפני אי אילו עמודים.

ולדיון הנוכחי, זה לא רלוונטי.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 2 דקות, פינדר כתב:

אני מעדיף שישראל תהיה גן עדן עלי אדמות ליהודים.

אבל אני לא חושב שהיא אי פעם תהיה המקום הכי בטוח ליהודים. יש לה יתרונות אחרים, עבור יהודים.

הבנתי, אז פה ההבדל בינינו, אתה כבר החלטת שהיא כנראה לא תהיה אי פעם המקום הכי בטוח ליהודים ולכן אתה רואה בניסיון לקרב את המצוי לרצוי, כביזבוז זמן ומשאבים.

לפני 3 דקות, פינדר כתב:

אתה חוזר על השאלה כבר פעם שלישית, למרות שכבר עניתי על זה לפני אי אילו עמודים.

לא ראיתי שזה כתוב, הלכתי לפרופיל שלך וזה גם לא מופיע בעמוד הראשון שם.

כמובן שאם אתה לא רואה מטרה בשיפור הביטחון ליהודים במדינת ישראל, אז ההצבעה שלך לא רלוונטית.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 4 דקות, m3x7r3m3 כתב:

לא ראיתי שזה כתוב, הלכתי לפרופיל שלך וזה גם לא מופיע בעמוד הראשון שם.

image.png.16c208a162158575a96c9b32fff2ede7.png

לפני 6 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אתה כבר החלטת שהיא כנראה לא תהיה אי פעם המקום הכי בטוח ליהודים

לפני 6 דקות, m3x7r3m3 כתב:

כמובן שאם אתה לא רואה מטרה בשיפור הביטחון ליהודים במדינת ישראל

בא תסביר לי, מר לוגיקה בגרוש, למה זה שאני לא חושב שישראל תהיה המקום הכי בטוח ליהודים, אומר שאני לא חושב שצריך לשפר את הביטחון של היהודים בישראל?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 20 דקות, פינדר כתב:

image.png.16c208a162158575a96c9b32fff2ede7.png

כבר שכחתי שצחקתי על זה 😂

אגב למען הסדר הטוב זה היה לפני 46 דפים, 12 יום ומבצע צבאי אחד (אחד אלוהינו אלוהינו אלוהינו, שבשמיים...)

לפני 20 דקות, פינדר כתב:

בא תסביר לי, מר לוגיקה בגרוש, למה זה שאני לא חושב שישראל תהיה המקום הכי בטוח ליהודים, אומר שאני לא חושב שצריך לשפר את הביטחון של היהודים בישראל?

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אתה כבר החלטת שהיא כנראה לא תהיה אי פעם המקום הכי בטוח ליהודים ולכן אתה רואה בניסיון לקרב את המצוי לרצוי, כביזבוז זמן ומשאבים.

לפני 30 דקות, פינדר כתב:

כמובן שאם אתה לא רואה מטרה בשיפור הביטחון ליהודים במדינת ישראל, אז ההצבעה שלך לא רלוונטית.

יש הבדל בין "אני חושב שצריך לשפר את הביטחון של היהודים בישראל" (AKA "כן זה רעיון טוב, אבל לא מספיק חשוב"), ובין "רואה מטרה בשיפור הביטחון ליהודים במדינת ישראל" (AKA "זה מספיק חשוב").

השאלה אם אתה מסתפק בזה ש"צריך לשפר את הביטחון של היהודים בישראל", או שאתה רואה בזה ממש מטרה.

בקורס ניהול כלשהו פעם דיברנו על זה שאם המשפט מתחיל ב"צריך ל..." - זה משהו שבעיני הדובר לא מספיק חשוב, הוא זורק איזה רעיון לשפת האגם, אולי מישהו ירים אותו ואולי לא.

מישהי אז נתנה דוגמה שכשהיא רוצה שבעלה או הילדים יזרקו את הזבל, היא אומרת "צריך לזרוק את הזבל", אז המנחה שאל אם כשהיא אומרת את זה זה קורה, אז אמרה שלא ואז היא מתעצבן וצורחת על הילדים ובעלה שמישהו ייקח אחריות, אז המנחה אמר לה - אז תתני את האחריות מהתחלה, את זורקת "צריך לזרוק את הזבל", בלי אחריות, בלי לפנות למישהו ספציפי, ואז את מופתעת שזה נשאר באוויר?

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)
לפני כשעה, yd b-4 כתב:

חשבתי שברוסיה היתה אנטישמיות איך ידעו שאבותיך יהודים?

מאיפה אני יודע מה לפני 100 שנה?

וגם אין לי מה לחפש ברוסיה, או מדינת חבר העמים אחרת

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 5 דקות, m3x7r3m3 כתב:

השאלה אם אתה מסתפק בזה ש"צריך לשפר את הביטחון של היהודים בישראל", או שאתה רואה בזה ממש מטרה.

זו עוד מטרה מני רבות.

זו בטח לא מטרה שצריך לשלם עליה כל מחיר.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

היחידים שאיכשהו ניסו לפעול זה בנט (בעיקר שקד), ארדן פעם הקל על תנאים לקבלת נשק (אבל הוא בהגליה בחו"ל), סמוטריץ', בנגביר.

וגם אצלם זה לא שכולם פעלו בנושא, בנט למיטב ידיעתי עשה כלום ושום דבר בנושא הזה חוץ מלהתלונן שהוא לא יכול לרדת לטייל עם המשפחה בנחלים בדרום בלי שיפרצו לרכב בזמן שהם מטיילים

מה עשה סמוטריץ חוץ מקשקושים גזעניים שהוא לא רוצה שאשתו תשכב ליד ערבייה במחלקת יולדות. או בנגביר, שחוץ מפרובוקציות (שחלקן דווקא טובות) שהאחרונה בהן רק פגעה בביטחון של האזרחים היהודים?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...