Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל אני חדש פה אז תאחלו לי מזל טוב ובהצלחה ;) .

אוקי לתוכן העניין, אני מחפש רכב לנהג חדש שיהיה זול (עד 25 אלף גג) ידני כמובן, זריז (עדיפות לנפח מנוע 2000 אבל לא יותר, אפשר פחות.)מהנה לנהיגה, צריכת דלק ממוצעת וכמה שפחות יותר טוב, עלויות אחזקה אפשר להתפשר אבל שלא יהיו בשמיים. אני מחפש בעיקר רכבי קופה, קבריולט(יבוא ממש בטוב חח) או שלוש דלתות אבל כל דבר מעניין אקבל בשמחה.

Seat ibiza Cupra 1.8T :vamp:

פורסם

פיג'ו 206 - 3 דלתות (רצוי מדגם XS עם 110 כ"ס) תתאים מצויין לדרישותיך.

יתכן אפילו שעם קצת מזל תוכל למצוא אפילו 206cc בתקציב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני חושב שבתקציב הזה קליאו דור ראשון תתן לך את הכי הרבה פאן לשקל אבל אתה צריך לקחת בחשבון שמדובר ברכב שצרפתי, ספורטיבי מזדקן = אחזקה לא זולה.

אולי איזה אלפא 156 ישנה תכנס בתקציב (פה מדובר על רכב מהנה אבל בעל מימדים הרבה יותר גדולים על כל המשתמע מכך).

אם אתה בכיוון של הקבריולט אז יש פה חבר פורום שמוכר רנו 19 קבריולט פחות או יותר בתקציב שלך.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אלפא 156 אולי תכנס בתקציב - אך לא הייתי ממליץ עליה למי שאין לו כיסים עמוקים - האחזקה מ-א-ד יקרה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...