Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לאחר שאיבדתי את המטען לאייפון, חיפשתי לקנות מטען מקורי. המחיר מופקע! בערך 150ש"ח.

מצאתי שיש עשרות מטענים זולים מאוד, האם הם יכולים להזיק למכשיר?

פורסם

המלצה שלי, עדיף לא לקנות מטען סיני זול. המחירים בארץ מופקעים, תזמין באיביי מטען. מטענים זולים יכולים לגרום לבעיות בגלל שאין להם CHIP שמנטר OVERCHARGE וגם יכול להיות שהם יספקו פחות מדי או יותר מדי מתח.

פורסם

בקר הטעינה נמצא בתוך המכשיר. בכל המכשירים.

כך שאין שום חשש לטעינת יתר.

לגבי איכות המתח המתקבל - בהחלט יש הבדל בין מטען מקורי לסיניים. לא בטוח שזה חשוב בכלל.

אבל מה שקונים בארץ ב49 שקל זה בדיוק הסיני של דולר וחצי, אחרי פערי תיווך.

אין שום טעם לקנות בארץ אלא אם קונים מקורי שעולה הון.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

למה 49? ברשתות זה מ30שח ומעלה.

בכל אופן יש מאות אלפים (אולי מיליונים? עשרות מיליונים?) של מטענים תואמים אצל אנשים בכל רחבי העולם.

יכול להיות שאני לא מעודכן אבל עוד לא שמעתי על טלפונים שמתפוצצים בגלל שחיברו אותם למטען של SilverLine במקום המקורי.

יש חשיבות לזה במקרים של צריכת מתח גבוהה, לדוגמה מטען דרעק לא הצליח להחזיק את הטלפון שלי ברכב בזמן שהפעלתי GPS וBT בו זמנית (תוך כדי ניווט עם מסך דלוק, מן הסתם), הסוללה התרוקנה עם הזמן. מטען מקורי שהשגתי מצליח להטעין בדיוק באותו מקרה בלי בעיה.

לא חושב שצריך לייחס לזה יותר מדי חשיבות.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אני קונה המון מDX ואיביי וכו' , מטען לאייפון עוד לא יצא לי לקנות , אבל מאז שחבר בעבודה קנה חלופי לS2 שלו והוא נהרס לו

אני חושש :|

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

המון פעמים שמעתי שמטענים "מזוייפים" יכולים להרוס את המכשיר אבל ניסיתי בשנתיים שיש לי אייפון 4 לפחות 5 מטענים שונים מאיביי ומעולם לא הייתה בעיה.

מה שכן, חלקם מתקלקלים מהר מאד.

בקנייה האחרונה שלי קניתי 2 מטענים באורך 2 מטר (משהו כמו 3 דולר למטען) והם עובדים מצויין כבר קרוב לחצי שנה.

פורסם

צריך לשים לב שמטענים זולים יוצרים הרבה פעמים הפרעות למסך, כך שברגע שמחברים את המכשיר למטען או שמסך המגע לא מגיב בכלל או שהוא מתחיל "לקפוץ".

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לפני כמה חודשים הזמנתי מטען ל DVD נייד , לצערי התקמצנתי וחיפשתי בין המון אתרים (DX,FP,TINYDEAL) את ההכי זול והזמנתי.

אחרי רבע שעה הוא התפוצץ וכל החשמל בבית נפל.

בדקתי אלף פעם כמובן לפני שהוא תואם במדוייק ל DVD.

ל DVD שלום

אז לא תמיד שווה להתקמצן , במיוחד לא על מכשיר יקר כמו אייפון.

Miata ND2

פורסם

בדקתם שאתם קונים שנאי 220V? אם ואכן קניתם 110V אז מן הסתם שהוא ישרף מייד.

עברו לי ביידים יותר מ2K מטענים של איייפון מסינים שונים, עד עכשיו אחוז פגם עומד על כ10%-20% (תלוי בספק) היה לי 3 מטענים שהשחירו באיזור השקע ונמס הפלסטיק, לא היה אפילו אחד שאני יכול לומר שהוא התפוצץ.

אודי A4

דימה.

פורסם

מדהים אותי שאתם קונים את המכשיר הכי יקר בשוק ומתקמצנים על המטען, זה כמו לקנות פרארי ולהתקמצן על שמן מנוע.

כבל מקורי של אייפון עולה 70 שקל בארה״ב, 105 שקל באילת, ו120 שקל בתל אביב.

אייפון עולה 2600 בארה״ב, 3400 באילת, 3900 בת"א. מי שקנה לעצמו מכשיר שעולה לפחות 2 וחצי אלף שקל, לא יכול להרשות לעצמו להסתכן בפיצוץ או כל דבר אחר העלול להרוס אותו. או שיש לכם יותר מדי כסף בחשבון.

פורסם
לפני כשנתיים הזמנתי מטען לאייפון 4 שלי מ DX, לאחר שעה בחשמל המטען התפוצץ (!!!) בשקע ומאז ויתרתי על כל מה שקשור בצורה זו או אחרת ל DX.

(אגב, לאייפון שלום).

לבן שלי היה סיפור דומה עם מטען לסמסונג נקסוס S. ההבדל היחיד שלא היה פיצוץ אלא סתם יצא עשן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני מעל ל5 שנים הייתי עם אייפון ואני היום על גלקסי 3.

כל הציוד שלי כולו נקנה דרך איי ביי ולרוב לא עבר את ה3-4$.

חוץ מכמה מטענים שפשוט שבקו עם הזמן או כבל שנקרע לא קרה כלום.

לא פיצוץ לא עשן לא שקע נמס ובטח שלא קרה כלום למכשיר עצמו.

פורסם
בדקתם שאתם קונים שנאי 220V? אם ואכן קניתם 110V אז מן הסתם שהוא ישרף מייד.

עברו לי ביידים יותר מ2K מטענים של איייפון מסינים שונים, עד עכשיו אחוז פגם עומד על כ10%-20% (תלוי בספק) היה לי 3 מטענים שהשחירו באיזור השקע ונמס הפלסטיק, לא היה אפילו אחד שאני יכול לומר שהוא התפוצץ.

דווקא ראיתי אחד סיני שהתפוצץ.

הצורה שלו היא כמו תפוח (הסמל של אפל), לפני שהתפוצץ...

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...