Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם הכנסת למייבש את הגרביים והתחתונים אחרי כביסה לא אמורה להיות בעיה מאדי מים נקיים עם ריח מרכך. אם לפני כביסה טוב עם מסיכת אב"כ .

פורסם

צינור הפליטה הוא לא בשביל הריח, אלא בשביל אדי המים. אם תשחרר את כל האדים האלו בחדר לא מאוורר, מהר מאוד תתפתחנה בו צורות חיים לא מוכרות למדע.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לא אמורה להיות בעיה?

בוא ותסביר לי את התשובה שלך!

פיזור אדים ע"י המייבש[אדי מים חמים] בסופו של דבר בעיקבות הפרשי טמפ בחלל החדר לעומת טמפ האדים היוצאים מהצינור השירשורי במייבש ,אותם אדים יעברו תהליך של חום כמוס לנוזל על דפנות הקירות/תקרה בחלל החדר מה שיגרום לתנאי "חממה" עבור פטריות עובש ותחב.

והתופעה תתגבר בעיקבות חוסר איוורור וסירקולציה בחלל .

ומכך ניתן להסיק שתשובת קודמי היא תשובה לא מקצועית.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
תשובת קודמי היא תשובה לא מקצועית.

אהם...

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אל דאגה, הבנתי מיד. עדיין רציתי קצת צומי :)

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

אם תדאג כל פעם לשים מים קרים מאוד בתוך זה, או משהו בסגנון קרחום אז זה עשוי לעזור קצת.

אין לך אפשרות להאריך את הצינור לפתח החוצה?

פורסם
אם תדאג כל פעם לשים מים קרים מאוד בתוך זה, או משהו בסגנון קרחום אז זה עשוי לעזור קצת.

וזאת למה?

פעפוע אדי מים חמים דרך מים בפזה נוזלית לא יעבה את האדים?

כמובן שהמים יתחממו תוך כדי כך אבל אם מישהו טרח לייצר ולמכור מוצר כזה אני מניח שכמות המים שאמורה להיות בארגז מתאימה למחזור ייבוש ממוצע.

אם כבר הייתי חושש שהתנגדות המים תגביל את כמות האדים שתפלט מהמייבש כי המפוח הפנימי מן הסתם לא תוכנן לעבוד מול התנגדות, אבל אולי התכנון של הארגז מביא זאת בחשבון ומפחית את הלחץ הנדרש, אולי יש רק שינוי כוון זרימה של האדים כך שישקו לפני המים בתיבה, לא יודע.

יוסי

פורסם

לפי ההוראות המעטות שיש על המוצר הזה, הצינור אינו מיועד להיות שקוע בתוך מים (אם הבנתי אותך נכון). רשום שם להוסיף 1.5 אינץ' של מים, ובאתר אחר עם מוצר דומה/זהה מצוין שעל המים להיות קרים.

ברור שתהיה התעבות בכל מצב. גם לצורך הענין המים יהיו חמימים, אבל אפקט מקסימלי יושג כששטח המגע הוא קר.

• תוכן חדש...