Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי יש לי מערכת של סוני יש לה 2 יציאות למגבר ועוד משהו שכתוב bus in

בנוסף יש לי מגבר של גי בי אל gto 1004

שני סטים של מורל אחד 4 אינטש מדגם וירטוס

ואחד 6.5 דותק אוביישן

אני רוצה בנוסף לחבר להם סאב וופר לכל העסק הזה ומעוניין לקנות מגבר בשביל הסאב כי הגיביאל יתפוס לי את המורלים

אז:

א. במערכת יש רק 2 יציאות ואת bus in הזה שאין לי מושג מה זה, האם אני צריך להחליף למערכת 3 יציאות?

ב. איזה מגבר וסאב אתם ממליצים עם הסטים שיש לי בטווח מחיר למגבר של עד 600 וסאב עד 1000

הרכב הוא קיה פיקנטו!

ג. במידה ולא צריך להחליף מערכת ומחברים מגבר למגבר האם תהיה שליטה במערכת על הסאב? זה לא פוגע בסאונד כמו ששמים מפצל rca?

בבקשה מי שיכול לענות מפורט

תודה!

פורסם

זה עדיין לא מבל את העניין שיוצא RCA מסויים מהרדיו דיסק שיתפצל בהמשך (זה לא משנה במגבר או לא) ותאבד שליטה על מה שמחו בר אליו.

ופגיעה באיכות לא בהכרח קשור לעוצמה.

סינון חוזר של אות, הוספת העיוות של הרדיו דיסק + מגבר ראשון + מגבר שני.

בקיצור זה אפשרי אבל לא מומלץ.

אם אתה יכול להתאמץ ולהשיג רדיו עם מספר יציאות גדול יותר לך על זה.

• תוכן חדש...