Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

XBOX 360 פוסט ייאוש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כמו שהכתורת אומרת,יש לי XBOX 360 כבר המון זמן כמעט 5 שנים.

כמובן שלא ברצף,לצערי הראשון חטף את טבעת המוות והייתי צריך לקנות אחד חדש. נו יש ברירה? פאק שלצערי ידוע מאד במכשיר.

בסדר,הבלגתי את הענין המעצבן הזה,האמת שאני בכלל לא פריק של משחקים באקסבוקס,כל שעות המשחק שלי ושל אחים שלי מתחילים בפרו ונגמרים בקצת GTA .

הבעיה מתחילה בפריצה,יש לי פריצה LT משהו,האמת שאני לא כל כך מבין בזה. הבוקס נפרץ כל פעם שיוצא דיסק חדש וזה באמת מייאש אותי. השקעתי על הפריצה המזורגגת הזאת כבר יותר מחצי מחיר של XBOX חדש כמעט 800 ש"ח.

הקש ששבר את גב הגמל הגיע היום,סה"כ רציתי לשחק בFIFA,הרמתי טלפון לבחור מסוים קניתי ממנו את המשחק הצרוב+עוד 2משחקים אחרים, אחרי שכבר הרמתי ידים מכל הסיבוך הזה ולנסות לצרוב לבד. פעם זה היה עובד ממש טוב היום כבר הלכתי לאיבוד עם כל הפריצות האלה.

באתי להתחיל לשחק,וטראח עוד פעם ""disc unreadable" שלושת הדיסקים אותו דבר.

הרמתי טלפון לבחור והוא אמר שמע,הפריצה שלך לא מעודכנת, לעדכן אותה יעלה לך 150 ש"ח,יש לך עוד אופציה לעשות פריצה הארדיסק חיצוני שתעלה 700 שקל כולל הארדיסק.

אין סיכוי שאני משלם את זה שוב. כבר עדיף לקנות דיסקים במחיר מלא אם כל פעם צריך לעדכן את הפריצה.

מישהו יכול לתת עזרה ראשונה ונואשת לפני הולך להפרד מכזה סכום?

יש פריצות אחרות? אפשר לעדכן את הפריצה לבד?

פורסם

תזמין משחקים מחול יש ים סיילים באתרים של מיקרוספט בתקופות חגים וכדו'. אני הבאתי פיפא 13 ב25 דולר.

אתה עושה קנייה מרוכזת של 4 משחקים ב400-500 משלוח דרך BUY2 עוד 100 במקום להתעסק כל יומיים בפריצה..

פורסם

תבדוק מחירים שוב , פריצת RGH עולה 500 בערך בחנות , ו350 בערך אצל אנשים פרטיים (FXP וכאלו).

פריצת RGH תפתור לך את הבעיה , אבל אם אתה משחק רק GTA ופרו , אז מה הבעיה לקנות רק אותם?

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

משחקים באיביי או בחנויות אינטרנט עולים שליש מהמחיר בארץ

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

LT ניתן לעשות לבד בבית עם קצת ידע טכני.

RGH עולה כ 300-350 אצל אנשים פרטיים

ואם אתה רוצה את היתרונות של RGH עם הידע הטכני שדרוש בשביל LT- תקנה XKEY 360

כל מה שזה דורש זה פירוק המכשיר וחיבור כבל SATA, העדכונים נטענים למכשיר דרך USB, ולעולם לא תצטרך להוציא שקל נוסף.

אישית? אני עם מכשיר לא פרוץ, קונה מקוריים בגרושים או ביד שניה ב FXP (משחקים ב 50-80 שקל! בדיחה לשמה) או באיביי, ומדי פעם דרך כרטיסי הורדה (סקיירים= 20 דולר) מהלייב.

פורסם
תבדוק מחירים שוב , פריצת RGH עולה 500 בערך בחנות , ו350 בערך אצל אנשים פרטיים (FXP וכאלו).

פריצת RGH תפתור לך את הבעיה , אבל אם אתה משחק רק GTA ופרו , אז מה הבעיה לקנות רק אותם?

האמת שזה קצת מצחיק,אבל בעיקר בגלל שלא תיהיה לי ההגבלה לשחק רק במשחק מקורי קניתי את הבוקס ולא את הסוני. מי יודע באיזה משחק ארצה לשחק מחר.

תודה רבה על כל התגובות,כנראה שזה מה שאעשה וארכוש משחקים מקוריים מהאייבי וזהו.

PIKA007 ידע טכני יש,ניסיון בפירוק XBOX גם כן יש וגם ידע במחשבים. יש מצב להסבר קצת יותר מפורט?

פורסם

killer2004 השיטה לפריצת XBOX די פשוטה, מוציאים את הכונן החוצה, מחברים למחשב דרך SATA רגיל, צורבים קשוחה חדשה ומחזירים הכול חזרה.

תתחיל מפה, אני לא חושב שתצטרך יותר מזה :)

אודי A4

דימה.

פורסם

לא כל הכוננים ניתנים לפריצה.

אני גם חשבתי לפרוץ, אבל זה לא כלכלי מבלי להזכיר את העדכונים, הצריבות והבלאגן.

אני קונה 2-3 משחקים בשנה, החיסכון הכספי לא כזה משמעותי.

אם אתה משתמש כבד רק X360KEY

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

בטח אני היחיד שיכתוב את זה, אבל אל תפרוץ.

לי יש פס3. אני קונה משחק חדש פעם בחצי שנה בערך. יש אתרים וחנויות גם בישראל, שמוכרים במחירים קרובים לאלו של חול (הבדל של 20-30 שח למשחק, 150 שח למשחק חדש, שזה לא כ"כ נורא), ואפילו נותנים לך משלוח חינם עד לבית, אם אתה קונה בסכום מסויים. כל פעם שיוצא עדכון חדש לתוכנה של סוני, אני לא צריך לשבור את הראש או לדאוג מה יקרה עם כל מה ששחקתי בו עד עכשיו או כל מה שארצה לשחק בו בעתיד.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

LT ניתן לעשות לבד בבית עם קצת ידע טכני.

RGH עולה כ 300-350 אצל אנשים פרטיים

ואם אתה רוצה את היתרונות של RGH עם הידע הטכני שדרוש בשביל LT- תקנה XKEY 360

כל מה שזה דורש זה פירוק המכשיר וחיבור כבל SATA, העדכונים נטענים למכשיר דרך USB, ולעולם לא תצטרך להוציא שקל נוסף.

אישית? אני עם מכשיר לא פרוץ, קונה מקוריים בגרושים או ביד שניה ב FXP (משחקים ב 50-80 שקל! בדיחה לשמה) או באיביי, ומדי פעם דרך כרטיסי הורדה (סקיירים= 20 דולר) מהלייב.

רק בפאקינג מדינת ישראל אתה הולך ברחוב ורואה על חלונות של חנויות אלקטרוניקה מחירים לקונסולת משחקים. אחת פרוצה והשניה לא.

בארה"ב היו נכנסים באמ אמא של החנויות הללו. החברות הגדולות ממש שולחות סוכנים מטעמה בליווי של אנשי חוק לכל מיני מקומות שפריטים מזוייפים נמכרים ומטפלים בסחורה. המצב הגיע עד כדי כך שאפילו הסינים בציינה טאון בניו יורק שזה השוק הכי גדול למכירת מוצרים מזוייפים התחילו לפחד. פעם היו מוכרים שם חופשי זיופים של משקפי שמש, שעונים וכיוצא בזה. היום זה כבר לא באותה חופשיות. עוד דוגמה, קרוקס, בארה"ב לא תמצא זיופים של נעליים ואילו בישראל יש אותם חופשי. שם אסור אפילו לייצר סנדל או קפקף שנראה כמו קרוקס ובישראל אתה מוצא אותם בכל מקום במחיר של 10-20 שקלים ולא רק זה, אלא שאפילו שמים שלטים על הזיופים הממש לא דומים האלה ורושמים "קרוקס ילדים" ב 20 שקלים.

מה אני מנסה לומר בעצם? שאולי שבישראל אם פורצים ומזייפים משחקים וכיוצא בזה אז בעצם אל לנו להתפלא כאשר מתגלים בחנויות פלגים מזוייפים, שמן מנוע מזוייף, פילטרים של שמן מזוייפים ורק השד יודע מה עוד.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

להזכירך - אזרחים אמריקאים הם אלו שפיצחו ומפצחים את ההגנות של מיקרוסופט , הקהילה שם היא כל כך גדולה , הם בעצמם מפרסמים את כל המדריכים של ה MODDING , אבל עזוב את זה,

לא יודע אם אתה מודע לזה או לא , לפני שאתה פותח פה עוד דיון ארה"ב-ישראל , אין פה שום עבירה על החוק.

המכשיר הוא שלי , וגם אם אני בעל חנות וקונה 200 מכשירים , הם כולם שלי.

מותר לי לזרוק אותו מהחלון וגם מותר לי לפתוח אותו ולעשות לו מודיפיקציה.

הדבר היחיד שאני עובר עליו ברגע שאני עושה MODDING , הוא האחריות שמתבטלת במקום.

מה שלא חוקי הוא למכור משחקים צרובים , ולהוריד מהאינטרט , ואת זה החנויות לא עושות , לפחות לא שאני יודע (גם לא שאלתי כי אין לי מה לקנות משחק צרוב מחנות.)

פורסם

אתה טוען שזכותך המלאה "לשדרג" את הקונסוליה באופן כזה שהיא כן תקרא משחקים צרובים? למרות שבמפעל שמו את "ההגנות" הללו למנוע מהמכשיר לקרוא משחקים צרובים? האינטרס של היצרן הוא ידוע, זה פוגע במכירות שלו גם מהמשחקים שנמכרים בשוק שהרי גם מהם הוא מקבל נתח.

כאמור, בלי שום רצון לפתוח שירשור ישראל ארה"ב שם עדיין עוד לא ראיתי שלטים למכירה שחור על גבי לבן על חלונות הרוואה או באמצעי המדייה השונים שמוכרים קונסלויות שעברו "שידרוג" בישראל כן ראיתי.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אתה מניח שהוא רוצה לפרוץ בשביל משחקים צרובים, אבל חוק לא יכול להניח דברים. אתה יכול לעשות בקונסולה מה שאתה רוצה. זה כמו שיצרני דיוידי נועלים אותם לאיזור מסויים כדי שתהיה חייב לקנות שם, ולא נגיד במקום אחר ששם יותר זול. אז וואלה יופי, אם זה המצב אני אפרוץ בריש-גלי את המכשיר.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אני לא טוען , אני יודע ובטוח שזו זכותי המלאה , מה שהחברה עשתה - שיבושם לה , ברגע שקניתי את המכישר , הוא בחזקתי המלאה , ואם ארצה לבטל אחריות , אבטל , ואם ארצה אזרוק אותו מהחלון , ואם ארצה אפתח אותו ואתחיל להחלים ומה לא , לבקש מהחברה שירות ואחריות כמובן שלא אבקש , אני לא מבין איפה אני עובר על החוק , אתה גם טוען שאסור לי לעשות גיבוי למשחק שקניתי מחנות? שאם יקרה משהו לדיסק? החוק אומר שאסור לי להוריד מהאינטרנט משחקים , זה הכל , אין הבחנה בין קונסולות , החוק לא אומר לי מה מותר ומה אסור לי לעשות עם הקונסולה שלי ולא קונסולה ש"שכרתי" ממיקרוסופט.

שישימו גם 1000 הגנות , אני אבחר מה לעשות.

עוד לא ראית שלטי חוצות כי אתה מסתכל במקומות הלא נכונים , כמו שBIG BOX לא מוכרים פה , כך גם BEST BUY לא מוכרים בארה"ב קונסולות מוסבות , לך לחנויות אלקטרוניקה קטנות פרטיות ותמצא כל מבוקשך.

לך לפורום xbox360iso וגם ילמדו אותך לעשות את כל זה לבד ולהזמין מהאינטרנט לבד.

• תוכן חדש...