Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאסר בפועל על עבירת מהירות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הזוי, במיוחד לאור העובדה שיש אנשים שדורסים אחרים (בגלל אשמתם שלהם), או "סתם" פוגעים עם רכבם ברכבו של אחר תוך גרימת מוות (או "סתם" הפיכתם לצמחים מן המניין) ואלו, אשר פגעו והרגו, נענשים קלות ע"י שירות הציבור.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

היות ומוכח ביום יום באוטובאנים של גרמניה שניתן לנסוע מהר בלי למות ולפגוע באף אחד אחר אני טען שכל עניין ההקפדה על המהירות מיותר והמקרה בכלל לא היה צריך להגיע לבית משפט.

מה שעושה המדינה בהגבלות המהירות זה לקיחת האחריות האישית מהאזרח. למעשה המדינה אומרת לו תשמע אנחנו יודעים יותר טוב ממך כמה מהר הרכב שלך יכול לנסוע בבטיחות. אם החלטתי לנסוע מהר וקרתה לי תאונה באשמתי אני אשלם את המחיר.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אקשה עליך אמיר:

התשתיות (כבישים) שלנו ממש לא ברמה של גרמניה וגם לא "איכות הנהיגה/נוהגים" מבחינת הפאן האנושי (חוץ מזה יש הגיון בטענה שלך, אבל לדעתי היא קצת מתייתרת בגלל מה שציינתי).

alfa 156 2.5.

פורסם

אמיר - אתה משוה את כביש 25 לאוטובאהן? כביש 6 - ניחא, אולי אפשר לנסות להשוות, אבל לא כביש פריפרי שבודאי לא תוכנן למהירויות גבוהות, ובודאי לא כאשר השותפים לכביש הם ישראלים ולא גרמנים.

לא לשכוח - חלק נכבד ממה שהופך את האוטובאהנים לבטוחים הם הנהגים שיודעים לנהוג ולהתחשב באחרים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני לא משווה את הכבישים בארץ לאלו שבמדינות אחרות אלא רק מוכיח שמהירות לא הורגת בהינתן התנאים הנכונים, מכאן שכל נהג צריך לקחת אחריות לחייו כמו שכל בוגר לוקח אחריות לחשבון הבנק שלו.

אני לא מעוניין להתנגח בנושא אבל על האוטובאנים לא עולים רק נהגים גרמנים שעברו הכשרה אצל שומאכר.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

פסק הדין לא מגוחך כלל, הנימוקים מעט מגוחכים, אבל ההחלטה לדעתי מצויינת.

במקרה מדובר בכביש שאני מכיר בע"פ, הייתי נוסע בכביש הזה יום יום, לעיתים כמה פעמים ביום, במשך כמה שנים, ואני האחרון שיסכים ש-90 זו מהירות מקסימלית הגיונית, אבל בכביש הזה בטח ובטח שלא 195.

פורסם

איך אוהבים תמיד לשלוף את תירוץ "מצב הכבישים בארץ"...

כל אלו לא גורמים למאות מעברי אור אדום כל יום, חציית קוים לבנים, עקיפות חסרות אחריות והתנהגות ברברית של רוכבי הקטנועים, המשאיות והאוטובוסים בכבישים. תוסיפו את זה לRoad Rage הישראלי הנקמני וקיבלתם בדיוק את הסיבה למה נדרסים למוות כל-כך הרבה אנשים, כל-כך הרבה תאונות פגע וברח ותאונות רכוש שטותיות שעולות לנו מיליארדים.

מצב הכבישים בארץ לא משהו, אבל הייתי בכמה וכמה מדינות שמצב הכבישים שם הרבה יותר גרוע ואפשר בכיף לנהוג שם ללא חשש וגם במהירויות גבוהות ממה שמוגדר בחוק הישראלי.

תרשת את כל ישראל בכבישים כמו האוטובאנים והמצב לא ישתפר, אולי אפילו יחמיר...

תעניש בחומרה את השקיי חרא שמחזיקים רישיון נהיגה בארץ למרות רקורד עבירות תנועה שחוצה כל הגיון (כולל הרשאות בגרימת מוות ברשלנות והריגות למינהן בכבישים) ואולי אתה תעשה משהו. לפחות בפן ההרתעתי.

אבל עזבו, הרבה יותר פשוט, חסכוני וכלכלי לטווח הארוך לפרוש מצלמות מהירות במקומות שהכי בטוח לנהוג בהם במהירות גבוהה וסידרת לעצמך יופי של הכנסה במקום.

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

נסעתי לא מעט באוטובאנים של גרמניה, וגם שם הנהג הממוצע לא נוסע ב-195 קמש. כשכן נסעתי בקרוב ל-200 קמש, הייתי בערך הכי מהיר על הכביש, אבל כמובן בהפרשים יותר קטנים ממה שהבחור הזה היה מהסביבה שלו, וגם זה פקטור. אוהבים תמיד לדבר על האוטובנים, וגם אני מאוד אוהב אותם וכו', אבל המהירות הממוצעת שם היא בפרוש לא משהו שמתקרב ל200 קמש, לפחות לא בכל האזורים שלי יצא לנהוג. במקטעים ממוצעים כאלו נסעתי ב150-160, והייתי רחוק מלהיות הנהג האיטי על הכביש. זה שאין הגבלת מהירות ממש ךא אומר שבפועל כל נוהג מוריד את הדוושה, עד שמגיע למהירות המקסימלית של הרכב, לא משנה עד כמה הכביש פנוי, ולהבין מה המגבלות הפרטניות שלך כנהג, זה גם חלק מתרבות נהיגה, שאין במקומותינו.

יש הבדל בין להבין שאפשר לנסוע מהר, לבין לחיות באיזה סרט שאתה עושה הקפות ברינג, ושהכל מותר.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.

• תוכן חדש...