Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

ברשותי רכב מסוג ניסן אמרה 2003 1.8 אוטו'.

לאחרונה הבחנתי שהגיר לא מחליף בזמן הילוך, כלומר הילוך שלישי נכנס ב-70 קמ"ש, והילוך רביעי נכנס בין 90-100 קמ"ש, ולא אני לא לוחץ חזק על הדגשה של הגז, מה שמציק זה שאני אוהב לנסוע על 90 קמש אבל זה על הילוך שלישי, אני חייב לעלות ל100 קמש על מנת להכניס הילוך רביעי, גם אם זה בליטוף של הגז.

 

מה זה יכול להיות?

 

תודה מראש.

פורסם

ממשה שידוע לי בדגם פרפקט/ טקנה יש מצערת חשמלית

צריך לבצע ניקוי בית מצערת וכיוון של עלה הכיוון נעשה ע"י המחשב רכב צריך להתחבר עם הסורק ויש שם 2 או 4 פרמטרים שצריך להגדיר

זה חשוב מאוד להגדיר אותם ולא הרכב לא יניע שהוא קר ,

יש עוד משהו שיכול להשפיע באלמרה זה חיישן כניסת אויר יושב על צינור אויר שמחובר מהפילטר אויר ומצערת ,

פורסם

לא מחייב , אני ביצעתי את הניקוי פעם אחת בכל התקופה שהיה ברשותי הרכב

את הניקוי ביצעתי אצל משה זר בפ"ת ,

אבל ממולץ ללכת למשיהו שמכיר את הרכב ,

פורסם

יש המלצה?

 

יש לי בעיה עם משה, אם הוא היה נותן לחיים נטו לעבוד לי על הרכב אז הייתי מגיע, אבל כל פעם שאני בא הוא נוהג לי ברכב ומשחק לי משחק הנימוקים.

 

לא מתאים לי.

פורסם

מנהלים בבקשה לא לערוך הודעות.

כשכתבתי משחק הניחושים התכוונתי לכך, ולא ל"נימוקים".

ושוב פעם אין לי בעייה עם חיים, הוא עזר לי מאות פעמים, בן אדם נפלא, חבל שיש מישהו מעליו.

 

לענייננו יש המלצה לבעל מקצוע?

 

דרך אגב, מה בנוגע לחיישן מהירות? יש קשר כלשהו?

פורסם

עדכון: לאחר נסיעה של בערך 20 דקות החלפת ההילוכים מתבצעת בזמן וחלק לחלוטין. האם יש קשר שמתבטא בחוםהשמן גיר?

עוד משהו, שאולי קשור ושדיווחתי על כך כבר כמה פעמים בפורום, יש דפיקה במעבר הילוך בין ראשון לשני, אחרי 20 דקות נסיעה זה נעלם.

 

יש קשר בין הדברים?

 

תודה.

×
×
  • תוכן חדש...