Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חווית נהיגה בשלג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
חלחליק - ברור שלא, יצאתי לנהוג בשלג לא למשימת התאבדות :lol:

אוקיי, אז עכשיו זה נשמע הרבה יותר סביר ואחראי :lol:

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

אז הנה הסרטון המיוחל

ניסיתי להוריד את הסאונד אבל לא מצליח אז שיהיה ככה, מצטער על החפירה דיברתי בטלפון (בדיבורית! אל תדאגו)

משום מה גם האיכות ירדה המון, אבל זה מה שהצלחתי להשיג.

*הסרטון ירד, מנסה לסדר את זה.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

בהתחלה זה קצת מטושטש, משתפר עם הזמן (היו אדים על השמשה)

http://www.youtube.com/watch?v=GOXFAXNt6AM דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

http://www.youtube.com/watch?v=GOXFAXNt6AM

- ב19:20 אפשר לראות מכוניות שמחליקות בעליה (כולל אותי), ואפילו אחד מהם נכנע וחזר ללמטה.

- ב22:35 אפשר לראות שהרכב שלי מאבד אחיזה לגמרי ומתחיל לברוח ימינה ושמאלה ואז לכיוון מעקה הביטחון.

- ב24:10 אני מתקרב לרכב שפשוט לא מצליח לעבור את הקטע הזה, יש 2 רכבים, הרכב שצולם מסתיר את הרכב שמחליק, אך תסתכלו על הכביש ותראו בדיוק מה הרכב שלפניו עובר.

- ב33:17 אפשר לראות עוד החלקה קטנה שלי.

- ב 33:30 אני רואה את הפורד פוקוס שהוזכרה כאן מסתבכת לעלות את העליה, לכן אני מחכה שהוא יסיים לעלות על מנת שלא ידרדר עליי.

- ב35:50 אפשר לראות על הכביש מה הפורד פוקוס עברה כדי לעלות את העליה, ואפשר לראות שאני השתמשתי בממש טיפה גז, למרות שהחלקתי לשניה ב36:20, הצלחתי לעבור אותה דיי בקלות עם עדינות על דוושת הגז.

אלה הקטעים העיקריים מהזכרון, יכול להיות שיש עוד קטעים בסרטון (דיי בטוח למען האמת).

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

לא מבין מה נפלתם על הבחור, אפשר לחשוב שהוא ימות ב30 קמ"ש, יצא לבדוק מה זה לנהוג על שלג, חזר בשלום, הכביש נראה יחסית ריק והוא לא נראה משתולל, אז מה קרה?!

אפשר לחשוב שאתם בגיל שלו הייתם עסוקים בסריגה...

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
אני מקווה לפחות שלא נסעת להר אדר דרך קרית ענבים...

אני יצאתי היום בבוקר לקנות כמה ירקות מאבו גוש, אבל זו לא פעם ראשונה שאני נוהג שיש שלג.

שמור על עצמך!

אי אפשר. כביש המלון וביה"ס סגור.

הצחקת את הרוסים הזקנים כאן, החוואים בפיורדים וזקני הכפרים באלפים כשאתה מדבר על נסיעה ב 5 ס"מ שלג , 2 מעלות עם צמיגי קיץ - נהיגת שלג. (בגרמניה לא חוקי לא לשים צמיגי חורף בחורף. עם צמיגי חורף, בשלג כמו שהיה כאן, ממשיכים במהירויות הרגילות באוטובאנים)

פורסם

מצאתי שרשור עתיק שבו כתבו על מקדמי חיכוך במצבים שונים בכביש.

כאן :arrow:

לב העלה שם מידע באדיבות אלטרנתיבי:

כביש יבש נקי 0.7-0.8

כביש רטוב שתוף 0.5-0.6

עפר, חצץ, חול 0.4-0.5

כביש רטוב - לאחר גשם ראשון 0.3

בוץ, שלג 0.2

כביש עם שלולית שמן / קרח 0.1

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אי אפשר. כביש המלון וביה"ס סגור.

הכביש לא סגור עדין, בוודאות (לא גר בהר אדר, אבל נוסע לשם הרבה).

אכן פרסמו שהכביש נסגר ושמו שלט והכל, אבל בפועל הוא פתוח (למרות שהוא מאוד מסוכן).

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

נהג ישראלי ביום שלג צריך לשבת בבית! אין לך לא את הנסיון והכישורים, וגם לא את הציוד המתאים, בדגש על צמיגים מתאימים. בלי זה לא יוצאים לדרך!

אפילו אם הכביש עצמו מפונה משלג וקרח, הוא עדיין יהיה חלק מדי מרטיבות ומהטמפרטורה הנמוכה שבה הצמיגים המשמשים אותנו לא נועדו לפעול (תוצאה דומה, אגב, נוצרת בשימוש בצמיגי חורף בתנאים לא מתאימים, שכן הגומי הרך נמס בבלימה חזקה על כביש חם). אם נתקלנו בפיסת קרח מוצקה, בעיקר סביב טמפרטורה של 7- מעלות אז כדאי שנחייך כי אכלנו אותה. ישנן עוד המון בעיות בחורף מושלג, אבל לדעתי סכנת ההחלקה היא העיקרית שבהן ודי בה כלשעצמה כדי למנוע מאיתנו לצאת לדרך.

כביש יבש נקי 0.7-0.8

כביש רטוב שטוף 0.5-0.6

עפר, חצץ, חול 0.4-0.5

כביש רטוב - לאחר גשם ראשון 0.3

בוץ, שלג 0.2

כביש עם שלולית שמן / קרח 0.1

וכאשר מצוידים בצמיגים לשלג, מקדם החיכוך עולה לכמעט 0.4. הבדל עצום!

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
ברשותי גולף מודל 2001 מנוע 2.0 אוטמוט דגם קומפורטליין עם ABS אך ללא ES

אתה בטוח לגבי זה? למיטב זכרוני, בשנתון הזה כל הדגמים שהספקם היה מעל 100 כ"ס (כלומר: 2.0, GTI, V5, V6 ו-TDI) צוידו ב-ESP.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

וכאשר מצוידים בצמיגים לשלג, מקדם החיכוך עולה לכמעט 0.4. הבדל עצום!

בשביל יום אחד בשנה בו יורד שלג בסביבת ירושלים

אף נהג לא ישקיע ולא ירכוש סט צמיגים מהסוג הזה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...