Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה הקומפוננטים הכי מומלצים עד הסכום הזה אני מדבר על גודל 6.5 ואני שומע דברים כמו DAVID GUETTA זה הסגנון כבר הסתבכתי כל שנייה אני רואה זה יותר טוב זה יותר טוב כרגע יש לי CERWIN VEGA ישנים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

Hi energy עולה סביבות 1500-1600 כאשר xl מגיע סביבות 2000 וחוץ מזה היתי חושב בכיוון של פוקל.

יש הגברה לסט? או שהוא ינגן ישירות מ hu ?

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם
Hi energy עולה סביבות 1500-1600 כאשר xl מגיע סביבות 2000 וחוץ מזה היתי חושב בכיוון של פוקל.

יש הגברה לסט? או שהוא ינגן ישירות מ hu ?

כן יש לי MBQUART FX4.100 שילך לקומפוננט ולסאב ועוד מגבר של JBL GTO משהו שמתחבר לרמקולים אחוריים 6X9 של רוקפורד

פורסם
אתה יכול ללכת על :

FOCAL PS165

P6560C JBL

Rainbow SAX 265.20

MOREL VIRTUS

TSD1720C Pioneer

hybrid audio imagine

רציתי לשאול אותך את זה בפרטי אבל אני לא יכול לשלוח הודעה פרטית עדיין על איזה מאלה היית הולך?

פורסם
אני עדיין חושב שאתה תואהב את הHERTZ, ביד 2 יש מציאות (ראיתי מספר פעמים XL באיזור ה1000 ש"ח, וכו').

אם יצא לך לשמוע הייתי ממליץ לך.

אני מפחד מיד2 אחי הולך משהו אין אחריות

פורסם

זה תלוי, אתה יכול גם לראות ממי אתה קונה אם זה חבר פורום מוכר אנשים מוכרים הרבה ציוד מזדמן ככה שאף אחד לא יסתכן בלהרוס לעצמו את המוניטין, וחוץ מזה גם אני פחדתי בהתחלה אבל לאט לאט אתה לומד.

אני לגמרי מבין למה אתה פוחד לקנות אבל רק שתדע שיש הרבה אנשים שמוכרים ציוד במצב מצויין.

JL Audio

פורסם
זה תלוי, אתה יכול גם לראות ממי אתה קונה אם זה חבר פורום מוכר אנשים מוכרים הרבה ציוד מזדמן ככה שאף אחד לא יסתכן בלהרוס לעצמו את המוניטין, וחוץ מזה גם אני פחדתי בהתחלה אבל לאט לאט אתה לומד.

אני לגמרי מבין למה אתה פוחד לקנות אבל רק שתדע שיש הרבה אנשים שמוכרים ציוד במצב מצויין.

אתה יכול להגיד לי את הדגם המלה זה מוצא לי מלא דברים שונים מתחת לשם הזה HERTZ Hi Energy

פורסם

אני גם הייתי ממליץ על ה-RAINBOW SAX.

הרכבתי סט כזה לפני מס' ימים ואני יכול להגיד שזה אחד הסטים הטובים שיש בטווח המחירים האלה.

HI ENERGY מורכב אצל חבר שלי ביחד עים מגבר של DLS CA והוא התחרפן כששמע את את ה RAINBOW.

התלבטתי גם בין ההרץ למורל וירטוס ואני יותר ממרוצה על ההחלטה.

HU:PIONEER COMP:RAINBOW AMP:BOSTON ACOUSTICS SUB:SOUNDSTREAM

• תוכן חדש...