Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי שלושה מגברים של המותג רוקפורד, מגבר: T1000-4ad, שני מונובלוק T1500-1bd וקבל אלקטרוני.

השאלה שלי איך הולך החיבור שלהם למצבר.

כבל מתח מהמצבר לקבל אלקטרוני עם פיוס כמובן ומהקבל לחבר את שלושת המגברים?

אם פיוס לכל מגבר?

תודה לעוזרים מראש

פורסם

אתה מגביר 2 סאבים של פיוניר ואתה לא מחבר אותם בנפרד אתה מחבר אותם במקביל או בטור.

תחזיר מגבר אחד וגם ההספק האקטיבי (אני מאמין) של הסאבים הוא לא 1400 וואט, מה הדגם של הסאבים? וגם ארצה לציין שסאבים של פיוניר הם בסיסיים ואם יש לך תקציב כדאי (מאוד מאוד) לקנות סאב\ים אחר\ים.

JL Audio

פורסם

אני ממליץ בחום שתלך למתקין שיבצע את העבודה.

חוסר הידע שלך מאוד ברור פה ואני לא ממליץ לך לנסות לבד. הקבל צריך להיטען קודם לפני חיבור ישיר למצבר (ושאני לא יתחיל לדבר על כמה הוא חסר תועלת) והסאבים של פיוניר בטח שלא יספגו 1400 וואט. אולי 400 במקרה הטוב.

תחזיר את הסאבים ומונו אחד, תביא זוג P3 אתה לא תהיה מאוכזב מבחינת עוצמה, תאמין לי.

פורסם

1400 זה כוח מקסימאלי.

אני בסך הכל רוצה לדעת מה הדרך לחיבור של יותר ממגבר אחד ברכב.

להתקין מגבר אחד אני יודע ועשיתי את זה כמה פעמים כולל רמקולים עם וופר וטוויטר בנפרד.

במקום לתת לי דעה של כל אחד מפה אתם יכולים לענות לי על השאלה שלי, כי להתקין ברכב יותר ממגבר אחד עוד לא ניסיתי

ואני אשמח לדעת, אתם יכולים לעזור לי?

פורסם

אני לפחות, נותן לך דעה כי אני לא רואה דרך המסך מה הנסיון שלך, מה יש לך מותקן או אם חיברת רמקולים עם כמה ברגים.

לא טרחת לציין זאת. אם קשה לך לקבל את זה זו בעיה שלך לצערי.

שוב אני לא מבין למה בזבזת את כספך על זוג מונואים יקרים בשביל זוג סאבים מבין הזולים בשוק.

לעניין הנושא: כפי ששלילי כבר כתב, מפצל מתח. הקבל גם יכול לשמש כמפצל מתח.

מצבר->פיוז->קבל->מפצל מתח->מגברים.

את הקבל יש להטעין קודם דרך נורה 12V של כ60 וואט על מנת להגביל את זרימת הזרם.

עם מונו אחד יספיק לך 2 גייג׳, זוג מונאים דרוש 0 גייג׳.

פורסם

אני (ועוד כל אחד אחר שמבין קצת בתחום) עדיין תומך בדעה של לא לקנות קבל בכלל, תשתמש בDISTRIBUTION BLOCK, תעבוד על שלושת הגדולים עם כאבל 0 גייג', ובמידה ועדיין יש לך נפילות מתח תקנה מצבר פריקה עמוקה (חברת XS מצברים מעולים).

JL Audio

פורסם

אני יכול להגיד לך שהניסיון שלי לא כזה גדול בעולם המדיה ברכב

אבל את הבסיס אני יודע למשל... שהפיוס צריך להיות בין 30 עד 50 ס״מ מהמצבר,

שלא רצוי להוליך את הכבל rca עם הכבל מתח כי זרימת החשמל במכבל מתח תהרוס את

איכות הצליל ב-rca

ואני גם יכול להגיד לך שאני גם לא מתלהב כלכך מהסאבים של פיוניר ואפילו המחיר שלהם מדבר בעד עצמם

פשוט אני מכיר ת׳סאב הזה ואין לי כלכך כוח לחפש.

באפשרותך למצוא לי שני סאבים איכותיים חזקים ויחסית זולים?,הסכום המקסימאלי 3000₪

פורסם

זהו סכום מכובד מאוד לסאבים, בחירה נכונה שאתה מתייעץ כאן ולא קונה פיוניר, איזה סגנון מוזיקה אתה שומע? מה אתה מחפש מהסאבים? עוצמה? דיוק? מהירות?

JL Audio

פורסם

כפי שציינתי למעלה, זוג רוקפורד P3 12" יתנו הרבה עוצמה.

לפני שנה וחצי אני והמתקין שלי בנינו תיבה לבחור מיפו עם זוג סאבים כאלו. תכננתי את התיבה לפי בקשה שלו ״שיהיה חזק, ושיהיה רעידה״

נפח היה 70 ליטר עם זוג פורטים 4״ מכוון ל40 הרץ. מחובר על מונו שנותן 1600 וואט באוהם וזה היה מאוד חזק בשביל זוג סאבים שעולים 700 שקל ליחידה.

אתה יכול לעלות רמה ולקנות זוג T1 אם הם נכנסים לתקציב.

הפיונירים הם פשוט שיא השפל מבחינת סאבים. וחבל על המגברים האלו עם סאבים כלכך חסרי תועלת

• תוכן חדש...