Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מעוניין לקנות את הרדיו דיסק הבא יש לי שתי שאלות:

לינק:

http://zap.wallashops.co.il/shopmind_sites/dss/product.asp?pf_id=JIslmp5

1)האם יש לו יציאה למגבר וסאב באתר הקנייה לא רשום אבל לא נראה לי היגיוני שלא יהיה אבל אני לא בטוח ב 100%

2)אני ממש נדלקתי עליו ולפני שאני רץ לקנות אותו רוצה לשמוע את דעתם של המומחים בפורום אדיו לרכב

מה טוב בו מה לא האם המחיר ראילי למכשיר מסוג אם יש הערות מיוחדות אשמח לשמוע

http://photos.walla.co.il/sagishu <--אלבום תמונות של הרכב
פורסם

אם לא רשום אז כנראה שאין, אבל בדרך כלל במכשירים פשוטים כאלה יש מקסימום יציאה אחת. אפשר לחבר אותה למגבר ומשם לרמקולים ולסאב, אבל לא תהיה לך שליטה עליהם.

פורסם

מה זה סאנקיו? תגיד לי אתה השתגעת

מי יקנה דבר כזה

לא נראה לי יש לזה יציאות בכלל חחח

או שתוסיף 200 שקל תקנה פיוניר חדש עם MP3 או שתקנה יד שניה במצב טוב

או שאם כבר ללכת על זבל חבר שלי קנה מהמחסן של קליפורניה בום באזור רדיו דיסק של חברה בשם טורנדו (הכל מיוצר באותו מפעל בסין) ב500 שקל ככה שאם כבר אז למה לשלם יקר

פורסם
מה זה סאנקיו? תגיד לי אתה השתגעת

מי יקנה דבר כזה

לא נראה לי יש לזה יציאות בכלל חחח

או שתוסיף 200 שקל תקנה פיוניר חדש עם MP3 או שתקנה יד שניה במצב טוב

או שאם כבר ללכת על זבל חבר שלי קנה מהמחסן של קליפורניה בום באזור רדיו דיסק של חברה בשם טורנדו (הכל מיוצר באותו מפעל בסין) ב500 שקל ככה שאם כבר אז למה לשלם יקר

ממש לא שימחת אותי דווקה כבר היתי מוכן לנסוע ולקחת אות.

אהה ולא ממש הבנתי למה זה זבל מה כל משלא פיונר זה זבל הוא דווקה נראה מכשיר איכותי .טוב אולי אני טועה.

חיפשת המון מכשירים מפי 3 ברשת מצאתי הרבה במחירים זולים ורצית ללכת על זה בגלל העיצוב היפה אם זה לא טוב אולי אתה מכיר חברה אחרת זולה שתיהיה יותר טובה מזה .

אז מה אתה מציע לי בתקציב עד 700 שח לרדיו דיסק מפי 3 שיהיה אם כל היציאות הדרושות (למגבר ולסאב) ואם עיצוב יפה

יש איזה מקום שאתה מציע עליו שאפשר לקנות שם בזול משאני מחפש או שאולי אתה מכיר מישהו שמוכר יד שנייה במצב טוב

בקיצור אני צריך שתיעצו לי אני כבר חודש נוסע בלי מוזיקה והגיע הזמן לקנות רדיו דיסק .

אהה ולא ממש הבנתי למה זה זבל מה כל משלא פיונר זה זבל הוא דווקה נראה מכשיר איכותי .טוב אולי אני טועה

http://photos.walla.co.il/sagishu <--אלבום תמונות של הרכב
פורסם

תשמע אחי אני מעדיף לבאס אותך ושתקנה משהו טוב מאשר לא להגיב ולדעת שהייתי יכול לעזור לך

תפנה אליי בפרטי או לאייסיקיו 78214906

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

סנקיו זה באמת זבל ולא רק מה שלא פיונר זבל זה חברה יפנית חבר שלי קנה אחד והפאנל הנשלף

נשלף בכוח והתאורה בקושי עובדת אם אתה הולך על מערכת תילך כבר על משו טוב.

אני מכיר חנות בכרמיאל באזור המערבית שם אני קונה הכל כי שם באמת המחירים פצצה

אתה יכול לקנות קנווד MP3 במחיר פ33ה. עדיף לך להוסיף כסף לפיונר או קנווד ולהנות מזה.

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

• תוכן חדש...