Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ואני מצטט:

"ושוב הבורות, בני מתי תבין שאתה לא יודע הכל? נהיגה מונעת לא תעזור לך בהרבה מקרים שעלולים לקרות לך על הכביש (כאן זה אתה זה שמסתמך על ה' והמזל, לא אני).

כאשר יתחילו באמת להזיז כאן עניינים בארץ בכל הקשור למוטוריקה, ויבנו מסלולים וכו' אני מזמין אותך ליום מסלול לראות שיש גם דברים מעבר למה שאתה מכיר (ובניהם להשאר בשליטה מלאה על רכב במצבים יותר מסוכנים מאשר פנצ'ר בצמיג הקדמי)."

ראשית, וולקום למועדון מעריציי שעוסקים בגופו של אדם ולא בגופו של ענין. ממתי אמרתי שאני יודע כל? נהפוך הוא. מוקירי וידידי באוניברסיטה יודעים שאני פורח דווקא במקום שיש חכמים (וחכמות) ממני כי אז זה מגרה אותי יותר ללמוד. ואני מציע שתנקוט בשיטה הזאת גם אתה ותפנים חלק מהדברים שאמרו לך כאן, כי אתה הוא זה שמצא עצמו מתפנצ'ר ב 160 והמזל, כן, המזל (קרא לזה ה', ישו או בודהה..לא משנה) גרם לכך שיצאת מזה בשלום ושנהג שהיה עלול להיו במסלול הנגדי אחר קצת....

ברוך הבא גם למועדון המתרצים:"אני אשם? הכביש אשם, המדינה אשמה, העץ אשם, בעל המוסטנג המסכן שהעז לנסוע בנתיב הנגדי אשם".

לגבי הנהיגה המונעת התשובה שלי היתה ממוקדת לעוד חבר מועדון "גופו של אדם" שהתלבש על המוסטנג שלי...אבל בכל מקרה, סלח לי כי אעיז ואומר שנהיגתך ב 160 היתה עלולה להגמר באסון.

ודבר אחרון: כחבר כבוד במועדון גופו של אדם, ברר קודם באיזה מסלולים נהגתי ואז תחווה את דעתך.

והעיקר, סע בזהירות ובאחריות. אני רוצה אותך כאן, אפילו כדי לריב איתך, ולא בבית חולים...

בני אני לא רב איתך ("לגופו של אדם") להפך אני מכיר אותך המון זמן מהפורום הזה וקודמיו ומכבד אותך מאוד, תמיד היית עם הדעות הללו והעניין שהדעות הללו ממש לא מעודכנות (אולי בגלל שאתה חובב רכבים ישנים ובכלל?).

זה כמו שיש אנשים שיודעים שבעבר מכוניות צרפתיות/אטלקיות הן לא אמינות ויש להתרחק מהן כמו ממצורע, עדיין חושבים כך ואף אחד לא ישכנע אותם אחרת.

ואם נתייחס לזה לגופו של עניין אז אני חושב ועוד כמה אנשים ("שנחשפו לאור") חושבים כמוני שאפשר גם לסוע במהירות 160 ויותר בלי לסכן אף אחד כולל את עצמם.

לגבי הפנצ'ר. אני מבטיח לך שאם יקרה למי שאין ידע ונסיון פנצ'ר בגלגל האחורי (לא משנה באיזה רכב) גם במהירות 100קמ"ש הוא עלול לעוף לאיזה נתיב שרק ירצה (או לא) אם הוא לא ידע איך להתמודד עם זה.

במוסטנג ("לגופו של אדם") אם יקרה לך מה שקרה לי גם אם זה יהיה ב- 90קמ"ש סביר להניח שאתה לא תסיים את המקרה כמוני (ואני ב- 160+).

בידידות.

Finger's gonna kill me.

• תגובות 88
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עם כל הכבוד לכל בעלי הידע בפורום זה אני מאמין ומניח שגם ל-172 וגם ל-106 (לירן) היה נקר שגרם לאובדן אוויר במהירות יחסית ולא היה פיצוץ של הצמיג שזה ארוע שונה לגמרי.

אם הנחתי נכונה ומדובר בצמיג קידמי ומכוניות מודרניות המצויידות בין הייתר בהגה כח אזי ניתן לסיים את הארוע בחתיכה אחת ללא "ידע" מיוחד.

פיצוץ של צמיג ובמיוחד אם מדובר בצמיג אחורי ובמהירויות שצוינו כאן יסתיים ברוב רובם של המיקרים רע עד רע מאד גם לאותם אנשים שמחזיקים מעמצם בעלי יכולת

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

אנשים יודעים מה ההשלכות של נהיגה במהירות ולוקחים את זה בחשבון !

פה אתה טועה, רבים הטייסים שאין להם מושג ירוק לגבי ההשלכות האמיתיות של המהירות שלהם. זה למה אני מאמין שלהטיף צריך, או לפחות להציע את העובדות בצורה יבשה.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם
עם כל הכבוד לכל בעלי הידע בפורום זה אני מאמין ומניח שגם ל-172 וגם ל-106 (לירן) היה נקר שגרם לאובדן אוויר במהירות יחסית ולא היה פיצוץ של הצמיג שזה ארוע שונה לגמרי.

אם הנחתי נכונה ומדובר בצמיג קידמי ומכוניות מודרניות המצויידות בין הייתר בהגה כח אזי ניתן לסיים את הארוע בחתיכה אחת ללא "ידע" מיוחד.

פיצוץ של צמיג ובמיוחד אם מדובר בצמיג אחורי ובמהירויות שצוינו כאן יסתיים ברוב רובם של המיקרים רע עד רע מאד גם לאותם אנשים שמחזיקים מעמצם בעלי יכולת

עפר , אצלי היה פיצוץ של הצמיג ולא איבוד אוויר פתאומי .

הצמיג פשוט התפוצץ ברעש גדול .

בכל מקרה לא היה כזה קל להשתלט על הרכב , בכל מקרה אני מודע לעניין שצמיג אחורי

הוא הרבה יותר בעייתי בשעת מצוקה שכזו.

אגב לכל אלו ששברו את הראש על ההגבלה האלקטרונית של 250 , ההגבלה הזו היא הגבלה

"ירוקה" בלבד.

פורסם
אנשים יודעים מה ההשלכות של נהיגה במהירות ולוקחים את זה בחשבון !

אני נאלץ להסכים לחלוטין עם הפסיכול.

אין לרוב האנשים טיפת מושג איך יגיב הרכב שלהם במצב שהוא לא המצב הרגיל. ב-99 אחוז מהזמן ניתן לנסוע ללא חשש גם על 200 קמ"ש ,ואפילו כאן בארץ.

האחוז הבודד הזה הוא הבעייתי.

מי שלא עבר קורס נהיגה מתקדמת /נהיגת מסלול/נסיעה על המגבלות ומעבר להן - לא יידע לעולם מהי ההרגשה של רכב שיוצא משליטתו. גם אם נדמה לו שהוא שולט כהלכה בהגה ,והכביש פתוח וריק - והכל טוב ויפה.

רכב מסוגל להכיש אתכם בלי שתדעו מהיכן זה בא לכם. שנו משתנה אחד או שניים במשוואה המסובכת ששמה נהיגה ואכלתם אותה.

בני חושב , וכבודו במקומו מונח , שנסיעה במהירות כזו הינה חוסר אחריות. זכותו המלאה.

אני מאמין שלבני אדם יש שיקול דעת מספיק (נכון - לא לכולם , זו כבר בעייה שנבצר ממני לפתור) לדעת באיזו מהירות הם יכולים לשלוט ברכב , ודווקא בגלל זה אני מאוד מעודד נהיגה על המגבלות -

בין אם זה בקורס נהיגה מתקדמת , או במסלול , או בשטח מבודד ומבוקר.

עם זאת - ללמוד על מגבלותיך שלך ועל מגבלות הרכב בכביש ציבורי פתוח לקהל הרחב - לא לעניין.

(כן ,אני יודע ש-160 קמ"ש ויותר בקליאו172 הם רחוקים מהמגבלה , תודה).

איך לעשות את ההבחנה בין מי שיודע מה הוא עושה על הכביש לבין אותו אחד שאין לו מושג ירוק בנושא - לזה כבר אין לי תשובה - אבל לבוא בקביעה מראש שאי אפשר לנסוע במהירות 160 נניח ? לא מקובל עליי. זה עובד בלא מעט מקומות בעולם - רק חינוך ואימון.

פורסם

ואם כבר מדברים על מקומות מבודדים ומבוקרים, איפה אני מוצא אחד כזה שלא עולה כסף?

כי אני ממש רוצה ללמוד איפה עומדים הגבולות של תת היגוי והיגוי יתר ברכב שאני נוהג בו. ולעשות את זה על כבישים ציבוריים זה מסוכן וסתם דבילי.

מצד שני לקורס נהיגה מתקדמת אין לי ממש כסף.

אנטון, שעדיין מחכה שהביטוח יגיד לו כמה השתתפות עצמי יש לו על הפגוש של היודאי גטס שהוא ריסק.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

אין לרוב האנשים טיפת מושג איך יגיב הרכב שלהם במצב שהוא לא המצב הרגיל. ב-99 אחוז מהזמן ניתן לנסוע ללא חשש גם על 200 קמ"ש ,ואפילו כאן בארץ.

מי שלא עבר קורס נהיגה מתקדמת /נהיגת מסלול/נסיעה על המגבלות ומעבר להן - לא יידע לעולם מהי ההרגשה של רכב שיוצא משליטתו. גם אם נדמה לו שהוא שולט כהלכה בהגה ,והכביש פתוח וריק - והכל טוב ויפה.

רכב מסוגל להכיש אתכם בלי שתדעו מהיכן זה בא לכם. שנו משתנה אחד או שניים במשוואה המסובכת ששמה נהיגה ואכלתם אותה.

בני חושב , וכבודו במקומו מונח , שנסיעה במהירות כזו הינה חוסר אחריות. זכותו המלאה.

אני מאמין שלבני אדם יש שיקול דעת מספיק (נכון - לא לכולם , זו כבר בעייה שנבצר ממני לפתור) לדעת באיזו מהירות הם יכולים לשלוט ברכב , ודווקא בגלל זה אני מאוד מעודד נהיגה על המגבלות -

עם זאת - ללמוד על מגבלותיך שלך ועל מגבלות הרכב בכביש ציבורי פתוח לקהל הרחב - לא לעניין.

איך לעשות את ההבחנה בין מי שיודע מה הוא עושה על הכביש לבין אותו אחד שאין לו מושג ירוק בנושא - לזה כבר אין לי תשובה - אבל לבוא בקביעה מראש שאי אפשר לנסוע במהירות 160 נניח ? לא מקובל עליי. זה עובד בלא מעט מקומות בעולם - רק חינוך ואימון.

שמר, אתה אומר בערך אותו דבר כמוני, בניסוח קצת שונה. ואל תתפוס אותי במילה או משפט, אבל

הכוונה היא שמי שכותב כאן שהוא נוסע על מהירות כזו או אחרת עשה את השיקולים שלו, ולוקח בחשבון

את הסיכון שיש בזה. רוב האנשים בפורום שנוסעים במהירויות כאלה כן עברו קורסים או תירגלו מצבים

לא רגילים עם הרכבים שלהם, ויודעים לשלוט ברכב שלהם. הבעיה היא שכל אחד שכותב כאן על מהירות, ישר באים איזה 100 צדקנים ומטיפים לו שזה אסור ומסוכן, ולא חוקי, ולא הגיוני, ולא מוסרי, ואני לא יודע מה עוד. וזה קצת נמאס, כי הבינו כאן את הקטע. וכבר דשו בזה 80,000 פעם. אז די,

צריך לעשות לזה סוף. כבודם של בני וכל אלה שחושבים אחרת מונח במקומו, אבל די, בסדר, הבנו אתכם, ולא רוצים לשמוע את זה יותר. יש הרבה דברים שלא מסכימים עליהם, אם לסוע מהר זה מותר או לא, ועל זה אנחנו לא מסכימים וזהו.

פורסם

שמר סיכם עוד נושא :wink::mm_yeah:

Finger's gonna kill me.

פורסם
שמר, אתה אומר בערך אותו דבר כמוני, בניסוח קצת שונה. ואל תתפוס אותי במילה או משפט, אבל

הכוונה היא שמי שכותב כאן שהוא נוסע על מהירות כזו או אחרת עשה את השיקולים שלו, ולוקח בחשבון

את הסיכון שיש בזה. רוב האנשים בפורום שנוסעים במהירויות כאלה כן עברו קורסים או תירגלו מצבים

לא רגילים עם הרכבים שלהם, ויודעים לשלוט ברכב שלהם.

לא מסכים איתך. מי שלא יודע מה הסיכון , ורוב הנהגים בארץ אין להם שמץ של מושג מה האוטו יעשה ואיך יתנהג במהירות הזו (ראה איך כל הממהרים בישורת בולמים כמו ילדות בכל עיקול) - לא יכול לקחת את הסיכון בחשבון.:idea:

פורסם
מהשורה האחרונה אני יכול להבין שאתה מדבר שטויות.

הרי מהירות הנהיגה שנקבעת ע"י "המבינים" מתאימה, כפי שציינת, ל...

1. מצב הכבישים? אז איך ייתכן שבכבישים עם רמת בטיחות ואיכות שונות מותרת מהירות זהה?

המהירות בכביש 6 זהה למהירות באיילון? או בגהה?....יש שוני במהירויות בכבישים(אותם שלטים עגולים עם מספרים שונים)

2. מצב הנהגים? אז איך ייתכן שלסבא בן 80 מותר לסוע באותה מהירות כמו גבר צעיר בן 25?

מה הקשר? כשאמרתי "מצב הנהגים" התכוונתי לאותם אנשים שחושבים שהם שומאכר והם כל יכולים בנהיגה והם לא צריכים נהיגה מונעת כי הרי שולטים במכונית בצורה מוחלטת.

או לחילופין אלה שחושבים שהכביש הוא של אבא שלהם ומותר להם להשתולל עם המכוניות "המשופרות שלהם".

3. עומס תנועה? אז איך ייתכן שמגבלת המהירות לא משתנה עם העומס?

המהירות לא משתנה?בטוח? אז איך זה שמעל נתיבי איילון יש גשרים כאלה שעליהם מוטבע מספר דיגטלי ומציין את המהירות המותרת הוכחית? וזה בהחלט משתנה לפי העומס תנועה.

או בקיצור, אין לך מושג מה אתה רושם כאן.

עכשיו בו נראה, 30 קמ"ש מעל המותר בכביש 6 זה... 140. 140 זה לא נורא. פתאום ה-160 של עדי לא נראה מי יודע כמה...

דיברו כאן על הסכנה הכרוחה באיבוד צמיג במהירות שאינה מתאימה לתנאי הדרך והכבישים.

ולא כמה מותר לנסוע וכמה אסור בחוקי התעבורה בארץ.

ומי אמר ש-140 זה לא נורא?

אז כולם ממשיכים לשחק את משחק החתול והעכבר הזה. והבטיחות? תהיה בטוח שהבטיחות שלך היא לא השיקול המרכזי כאן...זה המשפט היחיד שאני מסכים איתך.

אני מציע שתקרא שוב את התשובה שלך לתגובה הקודמת שלי.

דיברת פה על דברים שלא קשורים לנושא המדובר.

והדברים שרשמת שכן קשורים לנושא המדובר- הם ממש לא לעניין.

פורסם
וואלה? באמת?

אוקיי, אז נהג נוסע להנאתו בכביש בצרפת ופתאום רואה ממולו משאית סמי-טריילר כבדה ואיטית מאוד.

הנהג,זהיר מאוד, בודק היטב את האפשרות לעקיפה, בודק אפילו כמה פעמים, ומחליט שהוא יוצא לעקיפה.

פתאום, משום מקום (או כביש נידח לצורך העניין, דרך עפר צדדית נגיד) הופיעה פתאום מכונית בנתיב הנגדי.

הנהג רוצה להאיץ כדי לסיים את העקיפה בבטחה(אין ברירה אחרת) אבל אז הוא מגלה שהרכב מוגבל ל-150, כי המהירות המקסימלית בצרפת היא 130 ולא קמ"ש אחד יותר!!!

והסוף ידוע.

לא סתם בכל העולם יש רק הגבלת מהירות סדירה אחת והיא 250 קמ"ש.

תראה את זה כמעין קביעה והסכמה של כל התחבורה העולמית. בסדר?

לא אמרתי שזה מה שאני חושב..

אמרתי שזה מה שאמרה חברת-כנסת (המעמד הצרפתי המקביל) בצרפת בקשר למהירות.

אני אחפש לינק לכתבה על כך - ואביא לכאן:roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
לא אמרתי שזה מה שאני חושב..

אמרתי שזה מה שאמרה חברת-כנסת (המעמד הצרפתי המקביל) בצרפת בקשר למהירות.

אני אחפש לינק לכתבה על כך - ואביא לכאן:roll:

לא אמרתי שאתה אמרת...

זה פשוט ידוע ומוכר שהצרפתים חושבים הפוך...:wink::-P

פורסם
[/color]

אני מציע שתקרא שוב את התשובה שלך לתגובה הקודמת שלי.

דיברת פה על דברים שלא קשורים לנושא המדובר.

והדברים שרשמת שכן קשורים לנושא המדובר- הם ממש לא לעניין.

יש לך קושי די רציני במעקב אחרי השתלשלות הדברים

1. מצב הכבישים? אז איך ייתכן שבכבישים עם רמת בטיחות ואיכות שונות מותרת מהירות זהה?

המהירות בכביש 6 זהה למהירות באיילון? או בגהה?....יש שוני במהירויות בכבישים(אותם שלטים עגולים עם מספרים שונים)

אני מדבר על כבישים עם הגבלת מהירות זהה והבדלים מהותיים בבטיחות ובאיכות ואתה מדבר על כבישים עם הגבלת מהירות שונה. רוצה דוגמא? כביש החוף. בקטעים ישרים עם שלושה נתיבים לכל כיוון יש אותה הגבלת מהירות כמו בעקומות עם שני נתיבים לכל כיוון ובלי גדר בשוליים. למה?

למה בכביש הערבה, כביש דו סטרי מותר 90, אותה מהירות בדיוק כמו באיילון? למה?

איפה פה ההיגיון של "המומחים"?

2. מצב הנהגים? אז איך ייתכן שלסבא בן 80 מותר לסוע באותה מהירות כמו גבר צעיר בן 25?

מה הקשר? כשאמרתי "מצב הנהגים" התכוונתי לאותם אנשים שחושבים שהם שומאכר והם כל יכולים בנהיגה והם לא צריכים נהיגה מונעת כי הרי שולטים במכונית בצורה מוחלטת.

או לחילופין אלה שחושבים שהכביש הוא של אבא שלהם ומותר להם להשתולל עם המכוניות "המשופרות שלהם".

אתה באמת חושב שמגבלות המהירות נועדו לטפל באנשים "שחושבים שהם שומאכר". זה מה שמומחי משרד התחבורה חושבים עליו ושוקלים אותו כשהם מכתיבים מגבלת מהירות? על עדת משפרי המכוניות? "פה לא נעלה את המהירות כי יבואו השומאכרים עם המשופרות ויחגגו". זו הלוגיקה מאחורי הגבלת המהירות?

בגלל זה מונעים מהישראלי הממוצע לסוע במהירות סבירה?

זה הטיעון הכי לא דמוקרטי ששמעתי בחיי. אם למדינה יש בעייה עם קומץ מתפרעים שיטפלו בהם ולא יחייבו את כל השאר לסוע יותר לאט מהבטוח.

3. עומס תנועה? אז איך ייתכן שמגבלת המהירות לא משתנה עם העומס?

המהירות לא משתנה?בטוח? אז איך זה שמעל נתיבי איילון יש גשרים כאלה שעליהם מוטבע מספר דיגטלי ומציין את המהירות המותרת הוכחית? וזה בהחלט משתנה לפי העומס תנועה.

נתיבי איילון זו דוגמא אחת ומאוד מוגבלת. דרך אגב, מישהו יודע אם היא יותר מאשר בגדר המלצה?

אז בגהה מותר 90 כי המתכנן הביא בחשבון עומס ממוצע מסויים. אז בהחלט ייתכן שאם הכביש ריק אפשר לסוע בו 160 בביטחה, לא? כי הרי המהירות החוקית היא איזשהו ממוצע שנועד לענות על צרכים משתנים.לא?!

לך אולי אין מושג על מה אני כותב. לי דווקא יש מושג

עכשיו בו נראה, 30 קמ"ש מעל המותר בכביש 6 זה... 140. 140 זה לא נורא. פתאום ה-160 של עדי לא נראה מי יודע כמה...

דיברו כאן על הסכנה הכרוחה באיבוד צמיג במהירות שאינה מתאימה לתנאי הדרך והכבישים.

ולא כמה מותר לנסוע וכמה אסור בחוקי התעבורה בארץ.

ומי אמר ש-140 זה לא נורא?

מי אמר ש-140 זה לא נורא?!

המחוקק.

המחוקק אמר שאם אתה נוסע עד 140 בכביש 6 תשלם קנס לא גדול (חצי מחנייה במקום אסור. חצי מלדבר בנייד בלי דיבורית) ולא תרשם כעבריין מועד, לא תזומן למשפט, לא תקבל שלילה. זה אומר שזו עבירת בטיחות קטנה. לא משמעותית.

ולמה הכנסתי את החוק לעניין?

כי זה אתה שטענת שהחוק קבע את מגבלת המהירות משיקולים של "מומחיות". אז הראתי לך שה-"מומחים" שאתה מעריץ דווקא חושבים ש-140 זה בסדר ובטיחותי מספיק. אתה לא דיברת על הסכנה הכרוכה באיבוד צמיג ב-160 אלא הצהרת שהמהירות הזו חריגה כי היא לא חוקית.

אז הראית לך ש...

1. החוק הוא שרירותי ולא מבוסס על שום "מומחיות"

2. המהירות הזו לא כל כך חריגה מבחינת החוק.

האם היא חריגה מבחינת תנאי הדרך?

לעניות דעתי - בתנאי שהכביש פנוי - לא.

על סמך מה?

על סמך ניסיון עם כבישים ומגבלות מהירות אחרות בחו"ל

על סמך סטטיסטיקה של תאונות בארץ (כמה תאונות יש עם רכבים שנסעו במהירות מופרזת באוטוסטרדה ריקה)?

על סמך הניסיון שלי בקורסים.

זה שתמיד יכול לקרות הבלתי צפוי ולחרב לך את החיים - זה נכון.

וזה שמסוכן יורת לסוע 16- מאשר 90 - גם זה נכון.

אבל האם בתנאים שצויינו זה סיכון לא סביר?

לדעתי לא.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני מוצא לנכון להעיר הערה שדווקא אינה קשורה במהירות אלא דווקא בביטחון העצמי -

חלק מהכותבים כאן חושבים כי לאחר כמה וכמה קורסים לנהיגה מתקדמת (פחות או יותר) הם הפכו לנהגי מירוץ קשוחים.

אבל - הכל בעצם בראש - אומנם תירגול סיטואציה יכול לעזור במצבי חירום - ואולם גם נגיעה באש מלמדת שהאש שורפת היא לאו דווקא מלמדת כיצד למנוע כוויה.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם
מצחיק , ביום חמישי קרה לי בדיוק אותו הדבר בפאלקן שלי בירידות של ירושליים בצמיג קדמי ימני

ב 160 קמ"ש בערך , בסיבוב ארוך ימינה שמעתי בום חזק , כל האוטו התחיל להזרק לצדדים

היה מאד קשה לשלוט עליו ( בדיעבד הצמיג יצא בכלל מהג'אנט ) התחלתי להחליק להנאתי

באמצע כביש מהיר מזלי שהיה מאד מאוחר בלילה ומאחורי לא היו מכוניות , אחרת מי יודע

איפה הייתי היום .

הצמיג הוא פאלקן Z 502

תמונה:

אותו המיקרה......רק עם מזדה לאנטיס(אבן אחת יותר מדי על הכביש).

אומנם במהירות נמוכה יותר אבל הצמיג בכלל נקרע בצורת ח' ומצאתי את עצמי על השולים(הרחבים תודה לאל).

ביציאה של יום שישי זה ממש מבעס ללכלך את הידים.

*סעו בזהירות יא שועלי קיוטי שכמותכם.

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

• תוכן חדש...