Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Bmw 135M

Roiey2459
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אין קשר ביניהן.

האופל היא מכונית מנהלים גדולה וחזקה. בוחנים בעולם ממש קטלו אותה בסעיף ההתנהגות והכוח, תיארו אותה כאכזבה.

ה-BMW בדיוק הפוך, אין מקום אחד (ממה שראיתי) שלא הפסיקו לשבח אותה על התנהגות, ניהוג וביצועים.

חבר אמור לקבל אחת לבנה ב-10 בינואר. לחבר אחר יש 1M לבנה. מעניין יהיה לראות ולהרגיש את ההבדלים ביניהן

רק חבל שהם יוצאים לטייל ב-4 בבוקר :roll:

תודה. קראתי איפה שהוא ביקורת מרשימה על הOPC, כנראה שזו הייתה ביקורת חובבנית, כי אחרי הודעתך קראתי ביקורות במגזינים יותר מפורסמים, ואף את הביקורת של "אוטו". בהחלט ציפיתי ליותר מהאינסיגניה, בעיקר בתחום התמורה שהיא נותנת תמורת 300K (מבחינת ניהוג, לא אבזור).

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בין ה m1 קופה שהופסק יצורה לבין ה m135i.

ה-M שיובאה ארצה יובאה ע"י קמור, וה-135 דאז הייתה עולה כ-370-390 אש"ח. תראה איזה פלא, המחיר צנח בכמעט 100K ש"ח רק ע"י החלפת יבואן, ככה שה-M (האמיתית) ככל הנראה תעלה 330 אש"ח להערכתי.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

כמה שטויות.... האוטו מגיע מאובזר יפה בהחלט -

ב.אקלים מפוצלת

מסך 6.5 אינץ וגוי סטיק לשליטה על כל מערכות האוטו לרבות-

בולמים

הגה

מצערת

קסנון עם אנגל אייז

מושבי אלקנטרה עם קיפול גב חשמלי

סאן רוף

בלוטוף

סטראו אימתני 7 רמקולים 207 ואט

חיישני גשם ותאורה אוט

חיישן לחץ אוויר

שליטה מלאה מההגה {כולל פלאפים באוט]

כל הקיט של הM ספורט כולל ספים ודוושת רגל שמאל אלומיניום,חישוקי 19 וקליפרים כחולים.

והאוט עולה כמו גולף R ומאיץ כמעט כמו 911----אז עם זה לא עסקת הביצועים של השנה ? מה כן ?

המגאן למכירה -כאן ועכשיו :oops:

פורסם
ה-M שיובאה ארצה יובאה ע"י קמור, וה-135 דאז הייתה עולה כ-370-390 אש"ח. תראה איזה פלא, המחיר צנח בכמעט 100K ש"ח רק ע"י החלפת יבואן, ככה שה-M (האמיתית) ככל הנראה תעלה 330 אש"ח להערכתי.

כרגע לא מתוכננת גרסת M "אמיתית" לסדרה 1, יש דיבורים/שמועות על סדרה 2M

נחכה ונראה כמה השמועות נכונות.

כמה שטויות.... האוטו מגיע מאובזר יפה בהחלט -

ב.אקלים מפוצלת

מסך 6.5 אינץ וגוי סטיק לשליטה על כל מערכות האוטו לרבות-

בולמים

הגה

מצערת

קסנון עם אנגל אייז

מושבי אלקנטרה עם קיפול גב חשמלי

סאן רוף

בלוטוף

סטראו אימתני 7 רמקולים 207 ואט

חיישני גשם ותאורה אוט

חיישן לחץ אוויר

שליטה מלאה מההגה {כולל פלאפים באוט]

כל הקיט של הM ספורט כולל ספים ודוושת רגל שמאל אלומיניום,חישוקי 19 וקליפרים כחולים.

והאוט עולה כמו גולף R ומאיץ כמעט כמו 911----אז עם זה לא עסקת הביצועים של השנה ? מה כן ?

המגאן למכירה -כאן ועכשיו :oops:

המסך + שליטה מהגה+בלוטות' מגיע סטנדרט בכל הדגמים של ה1, לעומת זאת בשביל ג'אנטים צריך להוסיף.

19'' ? אאוץ', אני כרגע נוסע ב-1 החדשה עם 18'' ומרגיש כל ג'וק בכביש... מעניין איך 19 יהיה, מצד שני הבולמים שונים לגמרי.

פורסם
19'' ? אאוץ', אני כרגע נוסע ב-1 החדשה עם 18'' ומרגיש כל ג'וק בכביש... מעניין איך 19 יהיה, מצד שני הבולמים שונים לגמרי.

בולמים קשיחים יותר

פורסם

רובי אני ידעתי מה קיים ברכב פשוט צינתי מה אין, וכן את כל התוספות האלו שאמרת יש ברכבים שגם עולים פחות מ 200, כמובן שיש להוציא את המנוע ושאר המכלולים של הרכב שעל זה אין ויכוח, בהחלט זאת החבילה הטובה ביותר שיש כיום בארץ , אני נטו דיברתי על איבזור, ריפודי עור וכיסאות חשמליים לנהג ולנוסע הם דבר די בסיסי שצריך להיות ברכב בכזה תג מחיר.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

לא מסכים איתך-במקום כסאות עור חשמליים שיש גם קיה או בMGM יש לך מנוע רוצח ושאסי שמתנהג...וזה עולה הרבה יותר מעוד איבזור ובאוטו כזה שווה גם יותר, רוצה פאר ? תקנה "מכונית מנהלים"...

פורסם

מישהו רוצה לתת לי הסבר הגיוני למה ה135M היא לא M אמיתית מבחינתכם?

זה שBMW החליטו למתג ולתמכר דברים מחדש בהתאם לשוק לא גורם למכונית הזאת לא להיות M בכל הכוח.

זו אחת מההוט האץ הכי טובות שיש היום,ויש המון מצויינות...

פורסם
מישהו רוצה לתת לי הסבר הגיוני למה ה135M היא לא M אמיתית מבחינתכם?

כמה אנשים לדעתך נהגו ב M אמיתיות ו ב 135M, מהפורום?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
כמה אנשים לדעתך נהגו ב M אמיתיות ו ב 135M, מהפורום?

לפי התגובות שמתבססות באמת על כלום,כנראה שאף אחד...

לעניין הרכב,אז המחיר 300K הוא באמת מאוד גבוה אבל זה המצב בכל הרכבים בארץ

מה שכן מקבלים פה מכונית ספורט אמיתית שאפשר למשוך להרבה זמן,

למי שיש את הכסף זאת אחת ה בחירות..

פורסם

התמחור הגיוני ה370 Z עולה יותר והיא הרבה פחות פרקטית מהבמוו.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

מענין, ה 316 העלובה נמכרת ב 217K כשה 135M המאובזרת והחזקה פי 2.5 עולה 300K.

זה פער מחירים יחסית נמוך וכבר מתקרב לקניבליזציה בין הדגמים.

פורסם

פרוקסימה ההשוואה לא נכונה כי באותה מידה אתה יכול לומר שבעלות רכישת דגם הכניסה של סדרה 5 אתה יכול לקנות דגם טוב יותר של סדרה 3.

סדרה 1 וסדרה 3 פונות לקהל יעד שונה, הסדרה 1 לקהל הצעיר יותר, סדרה 3 למשפחות.

אני עם ילד בן שנתיים וחודשיים ועכשיו גם תינוק בן 5 ימים לא אשקול רכישת סדרה 1 כי כבר בתא המטען היא תיהיה גבולית עד לא עוברת, סדרה 3 לעומת זאת יכולה להיות אופציה לא רעה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...