Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מסיק שזו הבעיה, כי עד הרוט המכשיר היה יציב למדי ואחריו החל להכבות כמה פעמים ביום.

כרגע עם 4.1.2, לא יודע אם מקורי או לא, ואין לי ota זמין.

e4a5enaz.jpg

מה חתימה? תתפשטי!

• תגובות 1.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני מסיק שזו הבעיה, כי עד הרוט המכשיר היה יציב למדי ואחריו החל להכבות כמה פעמים ביום.

כרגע עם 4.1.2, לא יודע אם מקורי או לא, ואין לי ota זמין.

תנסה להוריד FIRMWARE מ SAMMOBILE ולהתקין עם ODIN כמו שרשום באתר

תבחר את ה FIRMWARE שמתאים למדינה שממנה המכשיר הגיע

פורסם

אני מאמין שהקרנל שהתקנת (שכולל פתיחה של הרוט) עושה לך את הבעיות.

אם אתה רוצה לשים גרסה רשמית ורגילה, תוריד את ה-rom stock של המכשיר ותתקין (זה גם יסגור לך את הגישת רוט).

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם (נערך)

לא הורדתי קרנל, ועד כמה שידוע לי פתיחת רוט לא כוללת אחד אוטומטית.

זה היה רוט בקליק, דווקא נחמד.

חיפשתי גרסה מקורית ולא מצאתי. נראה גם שkies לא מזהה את המכשיר משום מה, למרות שעודכן.

האם אני יכול להתקין גרסה מקורית מתקדמת יותר, או שצריך קודם כל 4.1.2 מקורי, ולתת לו לעשות ota עצמאית?

עריכה אחרונה על ידי Talgaz

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

עדכון: היום הפלאפון חזר מתיקון מהרשת הסלולר. הוא עובד תקין בנוסף הדביקו לי מגן מסך זכוכית.

והכלל החשוב שלמדתי מכל הסיפור הזה שלא אתעסק עם הרומים יותר.

עלות הנזק 83 ש"ח.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
לא הורדתי קרנל, ועד כמה שידוע לי פתיחת רוט לא כוללת אחד אוטומטית.

זה היה רוט בקליק, דווקא נחמד.

חיפשתי גרסה מקורית ולא מצאתי. נראה גם שkies לא מזהה את המכשיר משום מה, למרות שעודכן.

האם אני יכול להתקין גרסה מקורית מתקדמת יותר, או שצריך קודם כל 4.1.2 מקורי, ולתת לו לעשות ota עצמאית?

יש ב-SAMMOBILE רומים 4.2.2: http://www.sammobile.com/firmwares/1/?model=GT-I9105P&pcode=0

לפי מה שכתוב פה, יש עברית בגרסא הגרמנית, אתה יכול להתקין דרך האודין.

אתה גם יכול לנסות לעדכן OTA, מנסיוני עם כמה מכשירי S2 זה לא צלח.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

שאלה של newbie:

איך אני גורם לאפ-סטור להתקין אפליקציות בזכרון הפלאש ולא בזכרון הפנימי?

בטלפון שלי (4.0) אני יכול להעביר אפליקציות, אבל בדונגל של הילדים (4.4.2) אני לא מוצא אופציה כזו. הזכרון הפימי מלא וה-SD בגודל 16G ריק לגמרי.

:turn-l:
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שלום לכולם.

היומן בנקסוס 5 שלי שמסונכרן ליומן גוגל החליט על דעת עצמו להזיז את כל הרשימות שעה אחת אחורה. הגיוני שזה קשור לשעון קיץ/חורף אבל אני לא מוצא בשום מקום את האפשרות לתקן זאת.

ביומן גוגל (דרך המחשב) הכל תקין. הנייד החליט על הזזה עצמאית.

מה עושים?

BMW 120i*Ford Focus III 2000cc

MINI 998cc*MINI 998 cc*Ford Focus I 1600cc

פורסם

תחליף את השעון לאתונה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
שלום לכולם.

היומן בנקסוס 5 שלי שמסונכרן ליומן גוגל החליט על דעת עצמו להזיז את כל הרשימות שעה אחת אחורה. הגיוני שזה קשור לשעון קיץ/חורף אבל אני לא מוצא בשום מקום את האפשרות לתקן זאת.

ביומן גוגל (דרך המחשב) הכל תקין. הנייד החליט על הזזה עצמאית.

מה עושים?

גם חתימת הזמן בשליחת הודעות בוואטסאפ היא שעה אחת אחורה.

איזה כייף לי :)

פורסם
תחליף את השעון לאתונה.

ולאחר ששעון קייץ מסתיים שוב פעם להזיז את השעון.

השעה בשעון המערכת נכונה רק ביומן ובווטסאפ השעה לא נכונה.

איזה כייף לי :)

פורסם

אחד הבאגים ההזויים, קרה גם אצלי (נקסוס 4)..בכל האפליקציות (כולל ג'ימייל) הכל מופיע שעה אחת אחורה..הקטע שהשעון מכוון לשעה הנכונה.

מעבר לשעון אתונה אכן סידר את זה, נקווה שלא יעשה פאדיחות עם השעון המעורר או משהו..

• תוכן חדש...