Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הורדתי את המקלדת הנ"ל לגלקסי 4 שלי. לדעתי זו המקלדת המוצלחת ביותר שיצא לי להשתמש בה, לאנדרואיד.

שווה לנסות.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

• תגובות 1.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הורדתי כרגע אני אבדוק אותה גם

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
בוקר טוב

שאלה של מתחילים - למה צריך להוריד מקלדת לגלקסי 4? מה, המקלדת שהוא בא איתה לוקה בחסר?

כל מקלדת נראית אחרת, החלוקה לכפתורים היא שונה, חיזוי טקסט (למשל אם כתבת בעבר "חבר יקר" וגם "חבר טוב", בפעם הבאה שתקליד "חבר" הוא יציע לך את שתי האופציות), כתיבה באמצעות Swift שזה סוג של יצירת קווים בין האותיות (כמו אצל ילדים, בלי להרים את האצבע מהמסך, כשהרמת האצבע משמשת לרווח) ועוד כיד הדמיון.

עד היום לא נתקלתי במקלדת מושלמת לחלוטין באף מכשיר סלולרי (ואם תעקוב אחרי הודעות שלי תראה שנגעתי בכל מערכת הפעלה סלולרית שקיימת), בסופו של דבר אתה פשוט בוחר מה יותר חשוב לך ומה פחות ולפי זה בוחר את המקלדת שלך.

למשתמש חדש אין ברירה אלא לנסות עד שתמצא מקלדת שהיא טובה לך.

יש כאלה שיסבלו עד קץ הימים כי המקלדת שמגיעה עם המכשיר לא נוחה להם, אבל לא מנצלים את העובדה שיש להם אנדרואיד והם יכולים להחליף בקלות את המקלדת.

מצד אחד יש את המקלדת המקורית של ה-S4 שהיא טובה בהכל אבל יש לה דברים קטנים שמציקים בכל קטגוריה, יש גם A.I.Type Keyboard שמבחינתי היא הייתה הכי טובה למעט העובדה שהיא כבדה יחסית (לוקח הרבה זמן עד שהיא מופיעה), המקלדת של האנדרואיד 4.4 שפורסמה בשרשור האנדרואיד שהתכווץ במים קרים בינתיים מצוינת חוץ מחלוקת המקשים - אבל זה יכול להיות עניין של התרגלות (החלוקה שם אגב מאוד דומה למקלדת של אייפונים).

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
גם אני קניתי את המכשיר שלי מKSP אילת והתעקשתי על מכשיר מהיבואן הרשמי.

במידה והמכשיר שלך מהיבואן הרשמי ואני מבין שיש לך סוללה מסדרת יצור BD כמו שהייתה לי אז יחליפו לך במקום.

אם תרצה להזמין מאיביי יש לך את המוכר הזה

http://www.ebay.com/itm/Genuine-OEM-SAMSUNG-Battery-for-Galaxy-S4-i9500-i9505-i545-M919-R970-L720-i337-/121141866257?pt=US_Cell_Phone_PDA_Batteries&hash=item1c349e2f11

חוזר לעדכן אתכם בנוגע לבעיה שנתקלתי בה בפלאפון שלי (גלקסי 4)

הפלאפון היה משתגע לבד באחוזי סוללה מתחת ל70 . מאתחל את עצמו לבד ,נתקע , נכנס ללופים של כיבוי והדלקה ועוד דברים דומים.

כל פעם אחרי כל זה היה מציג לי 0% סוללה גם אם שניה לפני היה 70 .

הזמנתי את הסוללה מהקישור הנ"ל ב26.10 והיא הגיעה אלי אתמול .

תענוג של דבר , ממש כמו פלאפון חדש . ההבדל ממש מורגש באורך חיי הסוללה .

RnB תודה על העזרה !

פורסם

ליאור קלה,

לחיצה פנימה לשם הוצאה (בדומה להוצאת כרטיס זיכרון) לא עוזרת?

אם לא, קח סכין יפנית חדה, ובזהירות תנעץ בסים עצמו (לא חזק, רק שייתפס בפלסטיק של הסים) ותמשוך אותו החוצה. אני מדגיש- למשוך ולא לדחוף!

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם
הסים צריך לצאת בקלות במשיכה, זה לא מנגנון קפיצי כמו של הכרטיס זיכרון.

יש מכשירים שבהם הסים גם ננעל במנגנון לחיצה כמו כרטיס הזכרון. לפי הסרטון פה למטה מסתבר שS4 זה אחד המכשירים האלה.

איך לכל הרוחות מוציאים את הסים מהטלפון?? מדובר בגלקסי 4 :evil:

you're welcome

Qtmucxbr15U דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

התחדשתי אתמול ב-S4 אורגינל (אתם קוראים לזה "סטוק"?) מ"פלאפון". אין לי כוונה בשלב זה לבטל את האחריות, כך שאני לא בכוון של רוט ורום.

שאלות של מתחילים:

1. אני מבין שקובץ "apk" הוא תחליף להורדה מהסטור להתקנה ישירה. לאן מורידים אותו (לאן בסמארטפון) ומה עושים כדי להתקין?

2. נתקלתי באפליקציה WhatsApp Plus בפוסט הזה. במקום אחר קראתי שאת גירסת ה-Plus ניתן להתקין רק עם (הרשאות) root. זה נכון, או שקובץ apk עוקף root?

3. איך אתם עושים צילומי מסך שמצורפים לשרשור הזה?

תודה.

• תוכן חדש...