Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם .

אז ככה יש לי מגבר של קליפורניה בום 1000W שבשבילי הוא מצויין ( ולתקציב) ואליו מחובר פיוניר 240 וואט ,וסאב בגישור עכשיו השאלה שלי היא כזו, הסאב הוא של מורל 15 אינץ 140 רמס בערך..

ואני חולה על הסאונד שלו , הבעיה היא שיש לי אוטו גדול ואני מגביה חזק את הווליום והוא כבר פעמיים היה אצל מתקן רמקולים (נ.ב גם הוא אומר שזה אחד הסאבים הכי איכותיים שהוא שמע ,דואק) אז כבר אחרי הפעם השנייה שהיה נתק בסליל כבר נשבר לי ושאלתי אותו למה כל פעם קורה לסאב משהו אז הוא אמר לי אולי בגלל שהסאב בגישור והורדתי אותו לשתי אום ,אז הורדתי אותו מהגישור אבל הסאונד לא אותו סאונד, אז מה אני עושה משאיר אותו על גישור ? ולחכות שיקרה לו משהו ואם הוא בכלל צודק בקטע של הגישור.? הסאב אצלי בערך 7 חודש...

תודה לכל מי שעוזר

פורסם

יש לי ניסיון רע, ואף גרוע עם הבן אדם

מדובר עם הבן אדם עם הקוקו ?

אולי ידע בתחום שלו יש לו, אבל זה לא הופך אותו לפחות חאפר.

איך בדיוק הורדת אותו ל2 אוהם ?

בטח שהסאונד לא יהיה אותו סאונד, הסאב מקבל אולי שליש מההספק של ההגברה.

בשביל פיתרון, היתי מחזיר אותו לגישור, ומוריד את הגיין קצת..

או פיתרון אמיתי יותר, היתי הולך לבן אדם קצת יותר אמין מדואק, חאפר לא נורמלי.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

כן אחי זה זה עם הקוקו , בקשר לשתי אום ככה הוא אמר שאפילו שהורדתי את הגיין זה לא משנה כי הסאב בגישור, לי באותו רגע זה נשמע נכון ולמה יש לך איתו ניסיון רע? הוא דווקא תיקן לי את הסאב טוב... . אז אתה אומר להשאיר בגישור וזה לא יהרוס את הסאב..?

פורסם

אתה פשוט צריך לכוון את המגבר כמו שצריך וזהו,תן למישהו שיידע מה הוא עושה,כנראה שהכיוון שלך נותן לסאב את רוב ההספק שהוא יכול בווליום בינוני וזה נשמע לך מצויין ובווליום גבוהה אתה כבר עובר את מה שהוא יכול לקבל ופשוט שורף אותו.

דרך אגב לגבי זה שהוא אמר לך שברגע שגישרת הורדת ל2 אוהם זה חירטוט עצבני,קח את זה לתשומת ליבך (תיקרא את הFAQ ותבין)

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

לא, ברצינות גמורה. אני הרי הולך לקבל סאב חדש. את הסאב שיש לי, שבעצם ככל הידוע לי אין בו חלק פגום אלא רק בעיה שהדבק תפס את הממברנה, אני רוצה לתקן ולמכור. מן הסתם אני איידע את הקונה שהוא עבר תיקון. שמעתי דברים טובים על דואק אבל מה שנאמר באמת נשמע כמו חרטוט. יכול להיות שאותו טכנאי עם קוקו פשוט רצה "לנפנף" את הבחור ושהוא מקצוען בתיקון ובידע אבל זה מוריד מהאמינות ואני לא רוצה שכשאנסה למכור ואציין שהוא תוקן בדואק, שאנשים יחשבו שהוא תוקן אצל חאפר.

היום בעידן האינטרנט והפורומים נותני שירות צריכים לדעת שאין להם ברירה אלא להתייחס במלוא הרצינות לכל לקוח (וכמובן שהיה יפה אם הם היו עושים זאת בכל מקרה) אחרת זה יכול לחזור כבומרנג.

פורסם

כן, שהתיקון כניראה לא היה מוצלח אם הסאב לא יכול להמשיך לעמוד בעומס הסטנדרטי שלו.

ולגבי הניסיון הרע שלי עם הבחור, נתחיל מזה שביקשתי ממנו קרוס אובר פאסיבי, קבלים, ונתתי לו פחות או יותר מה שאני מנסה להשיג, אחד לטוויטר אחד למיד אחד למיד באס, הוא נתן לי 30 קבלים מאותו סוג, ונתן לי כל מיני סוגי חיבורים ביניהם, שאחרי בדיקה קצרה באינטרנט התבררה שאין שום קשר למציאות לבין מה שהוא אמר וטען.

אפילו לא קרוב וגם לא בערך וכמובן שלא דומה, יענטו 50 שקל לפח בשביל אוסף של קבלים שלא עוזרים בגרוש.

נמשיך מזה שתיקנתי אצלו טוויטר בעבר, עם אחריות לשנה כמובן.

נמשיך מזה שהעלות היתה יותר גבוהה ממה שהיבואן מוכן להחליף לחדש. (125) היה עלי רק כסף גדול

ובמקרה מצאתי ברכב עוד 20 ש"ח

אפילו על 5 שקלים הוא לא וויתר, היתי צריך להפוך את חולון בשישי אחר הצהריים בשביל למצוא כספומט, ואז לחזור אליו ולגלות שאפילו לפרוט אין לו, ואז הוא שולח אותי לחפש גם מקום לפרוט כסף.

לאחר מכן אני חוזר אליו ואומר לו שהטוויטר פשוט עושה רעשים ולא עובד כמו שצריך

התשובה הראשונית זה "זה מה שטוויטר אמור לעשות."

לאחר שהוא שמע אותו. הוא אמר "בטח כי הוא מקבל מיד"

אמרתי לו אז תתקן את זה.. הוא אמר שזה לא תלוי בטוויטר, זה קשור לקרוס אובר שלו.

אמרתי לו זה קרוס מקורי. הוא אמר שזה לא צריך להיות ככה

החלפתי בין הטוויטרים, הטוויטר שעבר תיקון, עבר לקרוס השני.. הראתי לו ששמה עדיין יש רעשים, למרות שהטוויטר הקודם היה ללא בעיות.

הוא אמר "בעתיד גם הטוויטר השני יעשה בעיות" .

לאחר כמה ימים של מירמור מסויים חזרתי אליו אמרתי לו תשמע יש לי פה אחריות של שנה על המוצר הנפלא הזה. מה בנוגע לעשות תיקון אמיתי ולא להאשים את הקרוס שאין שום קשר, הוא אמר שבגלל שהטוויטר זז קצת ונשבר אז אי אפשר לעבוד איתו יותר, כי הוא הדביק אותו עם דבק מיוחד

אז אמרתי לו זה בעיה שלך או שלי ? הטויטר לא בא עם בעיות של המבנה שלו, הוא כניראה שבר את המבנה כשהוא פתח אותו, ואז הציף אותו בדבק בשביל לחבר בחזרה.

גם היה לי ניסיון יפה עם רמקולים אובליים שהוא ניסה למכור לי. וגם עם סאב.

התעניינתי אצלו ברמקולים אובליים של לאנזר, שאלתי מה ההספקים ופה ושם, הוא אמר שהם מאוד חזקים, ולא כל כך יקרים... אמרתי לו באמת.... הוא אמר כן באמת, הם הרבה יותר חזקים ממה שיש לך באוטו

(ואז כמובן עלתה לי הנורה לראש, מה פתאום הוא אומר שזה יותר חזק ואיכותי ממה שיש לי ברכב? מתי הוא היה אצלי ברכב ??!!??!!)

אמרתי לו באמת ? אז אני מעוניין לרכוש אותם.

אמר אין בעיה בוא נחבר אותם לרכב שלך, אמרתי לו עזוב אני רואה שאתה עובד.. תסיים לעבוד אני אחבר אותם ברכב.

ותבוא ותכוון לי אותם, אני לא טוב בזה.. אמר אין בעיה

חיברתי אותם ברכב. לתוך התיבות של הבאזוקות שלי.

צד שמאל היה באזוקה, צד ימין היה לאנזר....

אמרתי לו שזה הפוך, ונתתי לו לשמוע כל צד בנפרד... ואז כמובן הוא שיבח ואמר כן תיראה איזה הבדל משמעותי , אין מה להשוות, הרמקולים שלך בטח מאוד ישנים וכו וכו

אמרתי לו באמת................

ואז הוצאתי את הבוקסות ואמרתי לו, כניראה התבלבלתי, צד ימין היה הרמקול שלך אחרי הכל .......

הבן אדם סתם את הפה. כניראה שזאת היתה התשובה הכי טובה שאפשר לקבל מחאפר שכזה.

גם היה לו סאב ישן שהוא ניסה למכור לי באיזה 500 שקל, הוא אמר שהסאב מאוד חזק, ויכול לקבל 300 אר אמ אס בכיף, והוא ככה, וככה.

אמרתי לו יאללה בוא נשמע, חיברתי אותם למאגנט, באמת שלא הגברתי הרבה.. המגבר בסך הכל 200 אר אמ אס בגישור. והוא אמר "תנמיך תנמיך" הסאב לא יכול לעמוד בזה... זה חזק מידי בשבילו

אמרתי לו וואלה................(הסאב נשמע כמו הצרות שלי, נראה כמו משהו ממלחמת העולם השניה.)

בכל אופן. ניסיון מאוד רע עם הבן אדם. חאפר בצורה עצבנית.

איל כבר הסברתי, אולי ידע יש לו, אולי ניסיון יש לו, לפי מה שהבנתי המקום היה של אביו שהיה מקצוען אמיתי.

אבל אמינות!??!?@#?!#?@?!

ידע ?!!?!?!!??!

יותר גרוע מכל מתקין אחר למערכות שהיתי אצלו.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

הדואק הזה חאפר לא קטן

לפני כמה זמן נשרף לי הסליל של הסאב (VMAX)

ובגלל שהוא גר לידי אמרתי במקום לנסוע לאוטופארט אני יתקן אותו אצלו

ביקשתי ממנו הצעת מחיר והוא דופק לי מחיר של 380ש"ח!!!

ושאמרתי לו שזה נראה לי קצת מוגזם המחיר הוא התחיל ממש להשתולל

בסוף תיקנתי את הסאב באוטופארט ב 150ש"ח וגם יש לי ראש שקט שהם שמו לי רכיבים מקורים

ולפני זה גם החליף לסאב אחר שלי (HED)את "הכיפה" והסאב לא עובד כמו פעם

אז כנראה שלא הסקתי מסכנות...

בקיצר לא ממליץ עליו

• תוכן חדש...