Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גם מניסיון של שנים של תיקון רכבים והתקנות חלקים תחליפיים ומקורים, ברוב המכריע של המקרים, הסחורה התחליפית לא מספיק טובה ואיכותית או / ו לא מתאימה, במיוחד שזה מגיע למוצרי גומי ודומיהם.

יופי, עכשיו עברת מהכללה גורפת להכללה עם הסתייגות, עם זה אני יכול להסכים.

בראשונה מספיק דוגמא אחת להפריך את הטענה.

זה נחמד שטיפלת בהרבה רכבים, בטוח יותר ממני, אבל אני יכול להניח שלא בילית באחד כזה במשך שנים כמוני.

בד"כ ההיכרות שונה בין מוסכניק למכונית של אחד הקליינטים לבין בעל הרכב ומכוניתו.

נתייחס לדוגמא שנתת, נהוג לחשוב שתותבים קשוחים עדיפים מבחינת אורך חיים וגם היגוי מדוייק יותר כאשר בפועל הם גורמים לנזק, מעבירים זעזועים לחלקים אחרים של המתלה והמרכב עצמו שסובלים מעומס לא מתוכנן ועלולים להכשל או לא לתפקד כראוי, רעשים ותחושה לא נעימה ברכב ובהגה ואולי אך להתנהגות מסוכנת של הרכב במצבי קיצון.

טוב, בוא נתייחס: בחרת לא להתייחס למה שכתבתי בפוסט הקודם וחבל, אז אני אחזור: זאת שוב הכללה לא נכונה,

מנסיון אישי, תותבי משולשים מגומי קשוח יותר למשל לא גרמו לשום רעשים או תחושה לא נעימה ברכב, להיפך ההיגויי הפך למדויק יותר,

ולא נגרם שום נזק גם לאורך שנים.

שינוי קשיחות של תותב ברמה של התחליפיים המשופרים מחייבים שינוים נוספים במתלה על מנת לפצות על השוני בקשיות, זה משהו שיצרני החלקים האלו לא מתייחסים אליו.

אתה שוב טועה, הסתכלת פעם בקטלוג של פיז'ו ספורט למשל ?

אתה תראה שהם לא מוכנים למכור חלקים כמו תושבות מנוע בנפרד אלא רק כסט שלם, ומשיחה איתם הנציג הסביר

לי כי תפקוד הרכב יפגם והבלאי של החלקים הרכים יואץ.

יש לא מעט חלקים בקטלוג בהם רשום שחלק מתאים להתקנה רק עם קומבנציית חלקים ספציפית.

אגב, תכנון של מתלים והיגוי זה משהו שהשתנה לפני כמה שנים מקצה לקצה, מושקעים שם משאבים רבים מבעבר אצל הרבה יצרנים וזה בעקבות אירוע מכונן בעולם הרכב...אולי אתה יודע על מה מדובר?

לא יודע, אותי מטרידה השאלה איך עדיין ב 2012 עם כל ההתקדמות שנעשתה יש כל כך הרבה מכוניות עם ניהוג בינוני ומטה.

פורסם

גם אצלי ב B4 שנת 2005 היו 2 בוקסות חצי קרועות שנמצאו לפני שנתיים בזמן טסט.

רק הבוקסות עצמן הוחלפו והעלות הייתה 900ש"ח.

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

• תוכן חדש...