Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב ראיתי ששוב ירדתם מנושא האשכול אז החלטתי להרים את הכפפה, מחכה גם לסרטונים שלכם.

• אהבתי 6

טויוטה פריוס 1.8 2009

יונדאי גטס GLS 2006

פורסם

נראה לי שאתה תהיה גיבור הדיון על המקבץ הזה.

מכל מקום, שני רוכבי האופניים החשמליים מוכיחים למה הכלים האלה צריכים מספרי רישוי בגודל של שלט דרכים.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 4
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בתאריך 29.3.2023 בשעה 07:57, sperial כתב:

שגם הם, טכנית  משאיות (בתקנות הישראליות והאירופיות). אבל לא זה העניין.

לא שזה העניין (אבל סתם מעניין אותי מה קורה בתקנות פה)

אבל מסתבר שבתקנה הישראלית רכב נקרא משאית רק אם המשקל שלו 10 טון ומעלה?

עכשיו עשיתי מבחן הכרת הרכב (חלק מהתאוריה של רישיון C+E) וזה התשובה לאחת השאלות שם.

ש: מה משקלו הכולל המותר של רכב מסחרי כדי שיוגדר משאית

ת: עולה על 10,000 ק"ג

אני לא מוצא שום דבר שמדבר על זה בשום מקום חוץ באינטרנט(חוץ ממדברים שקשורים למבחן הזה, תרגולים וכ'ו), מישהו יודע איפה לחפש? איפה זה מוגדר?

פורסם

לא דייקתי במינוח. הכוונה ל"רכב מסחרי" - ובארץ הוא מוגדר לפי משקל כולל מעל 3500 ק"ג ומצריך רישיון מתאים, בניגוד לארה"ב בה הרישיון הבסיסי הוא עד קצת פחות מ-12,000 ק"ג.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

לא פעם ראשונה שאני נתקל בבריונות משטרתית משוטרי תחנת קסטל.
רכב משטרה מזגזג, נצמד, עוקף מימין ובסוף גם על אי תנועה.
רק בשביל להקדים במשהו כמו 5 שניות?

עריכה אחרונה על ידי bigfoot7375nadav
  • אהבתי 4
פורסם

image.jpeg.967f2e1302b55fc2dfb859aa111e1319.jpeg

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

הנהג יכול היה למנוע את התאונה אילולא נעל את הבלמים.

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם

נכנסתי לסטטיסטיקה לצערי, נסיעת בוקר לעבודה, דרך אבא חושי בחיפה.  מטומטם עם סופרב (מהמגזר..) נצמד לי לתחת, והרכב מלפניי עוצר בחדות יחסית להולכת רגל במעבר חציה (מקום מועד לתאונות כאלה), 
אני בלמתי בזמן, אבל הייתי מודע לזה שמאחורי והיה לי ברור שהוא לא יספיק לבלום, אז שברתי ימינה ואכן הוא נכנס בי והעיף אותי קדימה.

אם לא הייתי מגיב הייתי נהיה סנדויץ׳ וסיכוי טוב שהרכב שלפניי היה גם עף על הולכת הרגל..

לסופרב נזק של כריות אויר בעיקר (ספרתי בערך 4 שנפתחו), לי מעיכה בפח האחורי מאחורי הפגוש, מחר נראה מה יגיד השמאי.

מבסוט שלא התעצלתי להתקין את המצלמה האחורית בסוף אחרי חודשים שהיא ישבה אצלי בהמתנה להתקנה..

• מבאס 8

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

חוכמת הבדיעבד, אבל:

1. היית צריך לחזור לימני הרבה קודם.

2. ה-GPS מסגיר מהירות לא חוקית.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...