Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לכל מי שרשום בALIBABA/EXPRESS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נרשמתי לאתר, בצעתי הזמנה עם כרטיס אשראי מסטרקארד בינלאומי

לאחר שכבר הזמנתי את המוצר וקיבלתי אישור על ההזמנה, מחלקת הביטחון שלהם מבקשת דרך הממשק של האתר כמובן, שאעביר להם CREDIT CARD STATEMENT (וצילום של האשראי+תעודה מזהה)

עד כמה שאני זוכר, ההצהרה היא בעברית מה זה עוזר להם בדיוק?

האם גם מכם ביקשו?

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם

בחיים לא.

ואני קונה אצלם יותר מבסופר השכונתי.

בגלל שזה דרך ממשק האתר זה כנראה לא פישינג, אבל הייתי עונה להם במייל מתפלא לפני שהייתי שולח משהו.

מה סכום ההזמנה? הזמנתי לפני חודש ב180$ (טאבלט לבן הגדול) ולא ביקשו כלום.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

אין מצב לפישינג וזה לחלוטין דרך הממשק (הם אפילו שינוי לי את הסטטוס של ההזמנה לCANCELED, אגב בחשבון העיסקי שלי בPAYPAL דרשו ממני גם סוגים שונים של הוכחות ולמזלי אחרי שהבאתי להם רק חלק מהרשימה ירדו ממני, לא יאומן לאן הדרישות הללו יכולות להגיע, יש להם סעיף שהם יכולים לבקש חותמות מהספק שלך שאכן זה הוא שמספק לי את המוצרים), כי את הגנב לא מעניין הצהרה לכך שהכרטיס אכן שלי :)

הזמנתי גם טאבלט ב100$ , כנראה בגלל שזו הזמנה ראשונה ואולי יש להם שינוי במדיניות ונבחרתי ללקוח שנפל על בדיקה 1 מתוך 10. סתם מעצבן. עכשיו אני צריך לחפור בניירת בארונות לחפש מבין אלפי מכתבים את ההצהרה, ואם לא אמצא אז לבקש שוב מהבנק זה עוד יותר סיוט.

בכל אופן אחרי ששלחתי למחלקת הביטחון שלהם מייל, ענו לי כמו רובוטים

[email protected]

We have received the documents you provided, thank you for your cooperation.

To further review your account, please provide following documents for verification:

A copy of the card bank statement.

Please visit http://channel.alibaba.com/complaint/home.htm and view case no. 410736112 to upload the document(s) after you sign in to your account.

If you have any further questions, please visit our Help Center at http://help.aliexpress.com

Sincerely

AliExpress Order Verification Team

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם

נתקלתי באותה דרישה.

בתגובה וכדי להימנע מהמצאת מסמכים ומהטרחה הכרוכה בכך מצאתי ספק סיני שעובד עם PAYPAL וממנו ניתן לרכוש ישירות.

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

שיחררו לי את החשבון אחרי ששלחתי להם גם פירוט עסקאות של החודש האחרון, סוג של STATEMENT

אבל מה שיותר יפה זה שלאחר שהחשבון השתחרר, הם אמרו לי להזמין מחדש את אותו מוצר, 1-2-3 הנה הקאטץ'

המוכר כנראה טעה בתמחור שלו ופרסם מוצר שאמור לעלות 170$ ב100$ וכך גם כמעט כל המוצרים שהיו לו

לאחר שהחשבון שלי "הופשר", כל המוצרים חזרו למחיר האורגינל.

לכן לא יודע עד כמה תמים או מקרי כל הסיפור הזה הזה.

כשאני רואה את המכירים, נראה לי שעדיף כבר לקנות בBUYINCOINS.COM

SEAT LEON TSI 1.2 2012

• תוכן חדש...