Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה לא היחיד. רוצים עדכון!

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני חייב קצת טרחנות ו"אמרתם לכם":

אלא אם קוראים לכם נוחי דנקנר/ לב לבייב/ שרי אריסון, לא קונים טבעת אירוסין ב10,000 שקל

פשוט לא

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

תכלס. אין שום דבר רע בשייבה. אפילו יותר שימושי!

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

ומה עם עדכון?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

עדכון:

אחותי התקשרה אלייה לא ממזמן בטעות. בהתחלה דיברו יפה ואז אחותי העלתה את הנושא של הטבעת (מבלי שאני ידעתי ורציתי)

וקיבלה מבול של צרחות. אחותי אמרה לה שהיא אוהבת אותה ושהיא לא עשתה לה שום דבר רע, ושיהיה לה בהצלחה.

לאחר שהבחורה סיימה לצרוח ואחותי הבהירה לה שהיא לא שונאת אותה, הבחורה זרקה ש"כל הדברים שאיתמר הביא לי אצל אימא שלי ואני לא יכולה לקחת ממנה אותם..."

אז תבינו לבד... :-D

אני התקדמתי כבר הלאה, שתהיה בריאה ושיהיה לה בהצלחה :)

פורסם

ברכותיי, שילמת כופר בסכום נמוך מאוד יחסית למה מה שהיית סובל בשבי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

נשמע כאילו הרעיון של שמר טומן בחובו גם את החזרת הטבעת וגם את ההנאה בהורדת האצבע של העלמה.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

עכשיו אני מבין למה אמא שלי כל הזמן אומרת לי להיזהר מהאמהות של הבחורות ושלא אעיז להתחתן עם בחורה שאמא שלה בעייתית.

איתמר אתה חתיכת בר מזל :idea:

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

מה שמזכיר לי:

בחור צעיר חרמן חיפש סטוץ באינטרנט, והתחיל להתכתב בצ'אט עם מי שכינתה את עצמה "סקסית וחרמנית 45".

הבחור חשב לעצמו שבת 45 אמנם מבוגרת עבורו, אבל אם היא סקסית זה שווה. קבע איתה דייט, הגיע למקום וראה מולו אישה בת 60.

"תגידי", שאל אותה במבוכה, "את לא קצת מבוגרת לסטוצים?"

"מה פתאום", ענתה הגברת, "אני חולת מין ועושה דברים שלא חלמת עליהם… שמעת פעם על סקס אמא-בת!"

"מה זה אומר?", שאל הבחור, "שלישיה?"

השיבה הגברת, "אתה במיטה עם אמא ובת! מתאים לך?"

הבחור התלהב וחשב בלבו שאם האמא נראית סביר בגיל 60, הבת בטח כוסית.

הגברת הוציאה את הסלולרי שלה, חייגה מספר ואמרה, "היי מאמי, אני מגיעה עם בחור הורס לשתינו, תלבשי את הכותונת הסקסית ותדליקי נרות בכל הבית."

הבחור החרמן כבר הזיל ריר, נסע איתה מהר לכיוון הבית שלה וממש מהתרגש.

בכניסה לביתה היא הוציא את המפתח, פתחה את הדלת ואמרה, "אמא הגענו…"

• תוכן חדש...