Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה זה השטויות האלה? :shock:

לך לאקסית שלך ואם צריך תקלף ממנה את הטבעת ולא משנה כמה אצבעות ילכו בדרך :evil: אתה קרעת את התXת בשביל הטבעת הזו-ואם האמא פתחה עליך כזו ג'ורה, אז אתה גם יכול לפתוח עליה בחזרה אחרי שכבר היא השאירה אדמה חרוכה :evil:.

לך תגיד הגומל שלא דפקת לעצמך את החיים עם אישה שלא יכולה לחיות שנייה בלי האמא המחורפנת שלה שקובעת לה (ולך) בכל מצב.

אולי זה רק אני, אבל אני הייתי משאיר את הטבעת אצלי לאחר מכן ונותן אותה למישהי שבאמת שווה את ה 10K האלה כשיגיע הרגע-ודואג לשים את תמונה של הטבעת עם האישה המאושרת לעתיד (שתגיע במז"ט) בפייסבוק כדי שהאקסית והאמא יראו את הטבעת על מישהי אחרת ויתפוצצו כל הדרך אל הרבנות. הטבעת הזו היא אחלה שיעור שיזכיר לך כל חייך שאתה צריך לדעת לבחור טוב טוב עם מי אתה רוצה לחיות, ושהאמא עם הג'ורה הXXXX שלה הצילה אותך מגורל מר הרבה יותר.

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הסיפור קצת מאוד מורכב, מכיוון שהחתונה בוטלה ע"י האימא שלה ששולטת לה על החיים וקובעת לה מה לעשות (האימא התקשרה אלי בצרחות ואמרה לי "החתונה מבוטלת, תעשה מה שאתה רוצה" (זה נבע מכך שלא הסכמתי איתה על כמה דברים, היא אחת שמי שלא מסכים איתה היא ישר צורחת ומשתוללת).

לא יכולתי להמשיך להילחם נגדה כי א' הבחורה לא הייתה איתי באותה דיעה היא לא הייתה בצד שלי אלא בצד של המשפחה שלה ואי אפשר היה לקבל החלטות ככה איתה לבד, ב' ספגתי כבר מספיק השפלות מצד האימא שלה

שאני לא חושב שמישהו יכול לקבל את ההשפלות שאני קיבלתי ממנה ואמרתי לעצמי גם שאם לפני החתונה היא משפילה אותי ככה, מה יהיה אחרי החתונה?.

החלטנו ביחד שזה לא ילך ואין מה להמשיך להילחם נגד האימא שלה ונגד המשפחה שלה.

אני חושב שבאמת אני לא יבקש את הטבעת חזרה, אם היא תירצה היא תחזיר ואם לא- שיהיה לה לבריאות.

תודה לכולם על העצות ושיהיה רק בשמחות :wink:

סיפור עצוב בהחלט שהורים הורסים ככה יחסים, אבל אני חושב שכמו שאמרו פה מתוך עקרון להראות להורים שלה שיש לך ביצים תבוא ותבקש חזרה את הטבעת כיוון שזה לא היה רצון שלך או בחירה שלך או של ארוסתך לבטל אלא בגלל האימא שנדחפה לעיניינים.

מצד שני אם אתה עדיין רואה אור בקצה המנהרה שהאירועים ירגעו ואולי תשב ותדבר עם ארוסתך ויהיה אפשר לסדר את העיניינים אחרי שהכל ירגע שווה כרגע לרדת מהנושא.

אני מתאר לעצמי שזה פורק עקב ויכוחים על עינייני חתונה, המקרה היה עד כדי כך קיצוני שלא היה ניתן לפתור את זה? הרי כולם תחת לחץ בתקופה הזאת עקב המשבר של חתונת החלומות לעומת מה אפשר להרשות לעצמך וכמה אתה רוצה להכניס את עצמך לבור בשביל אירוע כזה.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

בוא נסתכל על זה מנקודת המבט של האקסית שלך, מה סביר להניח שהיא תעשה עם הטבעת במידה ותשאיר לה אותה:

1. תשמור אותה למזכרת לעולמי עד כסמל לאהבה שהייתה ביניכם (חרטא ברטא)

2. תמכור אותה למרבה במחיר ותצא למסע שופינג "התגברות על המניאק" :vamp:

מכיוון שאתה גם המניאק וגם הספונסר בסיפור, קח את הטבעת בחזרה!!!

תמכור אותה, ותפנק בכסף את זאת שלעולם, אבל לעולם, תעמוד לצידך..

פורסם

אני כתבתי בהודעה הקודמת שלדעתי לא נהוג לבקש. אבל לפי מה שאתה מספר, אני עם עכברוני,

לך לאמא, תגיד לה שלא מעניין אותך ואתה רוצה את הטבעת חזרה, וזה כמובן רק בגלל העקרון.

וכמו שאחרים כבר כתבו לך, הרווחת חיים טובים תמורת 10K שקל, יש לך מזל גדול.

אני רואה לא מעט פעמים כמה משפחות יכולות להרוס לזוג, וזה גורם לי תמיד לברך על זה

שלי ולאשתי יש הורים נורמליים, שרק חושבים איך לעזור ולבנות, ולא להרוס.

פורסם

matanfr, למה אתה כועס יותר מ-itamarg?

Ahbarony, העצה שלי אינה גורפת. הבחור מתלבט בשאלה הזו, וזה לגיטימי. אפשר לראות את מצבו באנלוגיה לביטול חד צדדי של חוזה (יש תקדימים משפטיים המתייחסים למתנות שניתנו לבן/בת זוג לפני חתונה שבוטלה). כמובן שהוא צריך לפעול בהתאם לרגישות המקובלת בעדה ובמגזר שלו ושל X-חמותו-לעתיד.

פורסם
matanfr, למה אתה כועס יותר מ-itamarg?

כי אני מבין מה עובר עליו, אני הייתי באותו מצב כמוהו-הלכתי כבר לקנות טבעת והג'ורה של חלק ספציפי מהמשפחה שלה הציל אותי מגירושין מוקדמים ועוד בדרך לחנות :twisted:

פורסם

גם אני הייתי נגד לבקש בחזרה אבל עקב ההתפתחיות החדשות בסיפור אני אומר שבאמת אין מקום לבקש חזרה, צריך לדרוש!

תביא לה מכתב מנוסח יפה מאיזה עו"ד אם צריך, אבל קבל את הטבעת חזרה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
בקיצור, אני מציע שנארגן FLASHMOB ליד הבית של אמה עם כרזות "תחזירי ת'טבעת, יא זו^ה, אמה של בת ז^נה!":idea:

רעיון ענק !:lol:

נשבע לכם שאני הראשון שזורם אם זה באמת יקרה.

אני חושב שפותח את השרשור מעדיף לוותר על הטבעת בגלל המצב הרגשי שהוא נמצא בו (כסף לא מעניין אותו עכשיו כי הוא סיים קשר של 3 שנים, ומצד שני הקלה שלא יצטרך לראות את האמא המשוגעת יותר).

לפי דעתי עוד כמה שבועות אתה תצטער על זה שלא לקחת את הטבעת, אלא אם כן 10K זה לא ממש כסף בשבילך.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

תשמע.... אני הולך להיות בנאדם השלישי שמציע ללכת ולקחת את הטבעת בשבילך.

יאללה מי מצטרף ומארגנים מסיבה מול הדלת של הX חותנת לעתיד שלו?8)

וברצינות- דרוש את הטבעת! זה הכסף שלך ואתה לא אשם! אני הייתי עם מישהי ובגלל חלק מסוים במשפחה אני והיא נפרדנו והיום, כמעט 3 שנים מאז נפרדנו, אני עם מישהי אחרת והכי מאושר בעולם. למזלי לא הגענו לשלב של חתונה או משהו אבל זה באמת היה יכול להיות קשר ארוך כי הבחורה עצמה הייתה בסדר.

תיקח את הטבעת ולך בזבז לך 10K שקל על האוטו 8) או בירה :-P

פורסם

נ.ב. גם אני בתחילת חיי הנישואין שלי סבלתי השפלות מצד מחותנים, אבל במרוצת השנים הם למדו להכיר ולהעריך אותי, ואני למדתי לכבד אותם. היום אנחנו קרובים יותר מאשר להורים שלי.

יש שלב שבו שני הצדדים מספיק פתוחים כדי להגיד את הכל כמו בין בני משפחה אבל לא מספיק פתוחים לקבל את זה כמו שמקבלים מבן משפחה. זה לא שהיחס משתנה עם הזמן אלא שאתה מקבל את הדברים אחרת.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...