Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הכנת RCA.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדגש העיקרי בכבל RCA הוא על סיכוך הכבל ולא בהכרח על המוליכים

כבל RCA מעביר סיגנל במתח נמוך ,בניגוד לכבל רמקול רגיש בהרבה

לשאלתך כן זה יעבוד ,אבל יתכנו הפרעות חיצוניות לסוג כבל כזה.

פורסם

מעטפת סביב האות שאתה מעביר, כביכול ה"פלוס" שלך הוא האות, המעטפת זה המוליך החיצוני, הוא מונע כניסת רעשים, אני לא מבין הרבה כמו אנשים פה, אבל אני מקווה שההסבר שלי מספיק טוב

עשיתי בשבילך חיפוש, באמת שחיפשתי הרבה... כבל יותר זול..

http://www.ebay.com/itm/Van-damme-Classic-Black-XKE-Microphone-Cable-/150550535297?pt=UK_Computing_Sound_Vision_Audio_Cables_Adapters&hash=item230d82dc81 ניראלי זה יכול להיות נחמד

פורסם

לאודיו משתמשים בכבל אודיו... ועדיך כבל קואקס

כבל רמקול אומנם יעבוד אך התנגדותו תהיה בעייתית ואתה אלול לשבש את הסיגנל שמגיע מהרדיודיסק למגבר...

G-Media

יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע ותקשורת.

www.g-media.org

052-5634010

פורסם

ממש תודה על העזרה! אבל מחיפושים בשל נסיון להבין טוב יותר התבלבלתי לגמרי.

ראיתי כמה סוגי כאבלים RG6, RG59, כאבלים שנראה שיוצא מהקצוות +, -, ועוד משהו חשוף, מה מטרתו, מה לעשות איתו כשאני חושף את הכאבלים לפני ההלחמה? האם לעשות את אותו הדבר בשתי הצדדים?

JL Audio

פורסם

המסכך, זה הנחושת החיצוני, שלא מבודד עם כלום.. (החיצוני כביכול)

האדום זה הפלוס שלך... אתה לוקח את המסכך, מלפף אותו על הכחול (תלחים אותם אחד להשני) ואז תלחים אותם לאדמה בRCA שלך..

פורסם
הכבל הזה, לצורך העניין הוא אצלי, איך אני עובד איתו?

הכבל הזה נועד לחיבור XLR של מיקרופון..

אני משתמש בכבל של REVELATION

אם אתה רוצה בזול ועדיין בסדר תשתמש בRG59 הרגיל שניתן לרכוש בחנויות אלקטרוניקה

G-Media

יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע ותקשורת.

www.g-media.org

052-5634010

פורסם

המדריך הזה עזר לי מאוד להבין יותר טוב את העניין, עכשיו רק נותר לי להבין מאיפה אפשר לקנות כאבל כזה שיהיה גם איכותי יותר מהRG59.

נראה שבאיביי אין הרבה מבחר, או שאני פשוט לא יודע מה לחפש?

JL Audio

פורסם

כל כבל מיקרופון (תלת גידי) סיכוך / מינוס / פלוס או (דו גידי) סיכוך / ופלוס.

יעשה את העבודה.

** אבל כבל איכותי יסנן את הרעשים הרבה יותר טוב מכבל פשוט.!

ולכן לא הייתי רץ להכין את הכבל מכבל פשוט. כי בשונה מבמה / חדר הקלטות וכו. ברכב יש הרבה יותר מקורות "רעש" שהכבל יול לקלוט.

אתה ממש רוצה להשתגע. תקנה קלוץ. כבלים איכותיים .

לדוגמא כבל

בארץ המחירים הם סביב ה 10 שקלים למטר.! לא יקר. (ביחס לכבל RAC איכותי לש חברה מפוצצת)

אתה צריך כ 10 מטר (2 כבלים) = 100 שקל.

תוסיף לזה 4 ראשים איכותיים (לא ה 5 שקלים) לכיון של ה10-15 שקל כבר יש לנו עוד כ50 שקל.

או ראשים כאלו נויטריק פרופי RCA. זה עוד כ 50 שקל לזוג! אתה צריך 2 זוגות.

ויש לך כבלים באיכות גבוהה ביותר. כמובן הלחמות ברמה גבוהה. עם בידוד מתכווץ בפנים ועבודה יפה ויש לך כבלים

שלא יפלו מכבלים של מאות דולרים

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...