Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא ראיתי את הכתבה. הפרומו הספיק.

מהדברים שאני ראיתי בלולים ורפתות באופן שבו מתנהגים לבעלי חיים אנשים צריכים לחשוב 10 פעמים לפני שישתו חלב, יאכלו ביצים, יאכלו בשר, יאכלו עוף.

פרות חלב עוברות יחס מהגיהנום, לעופות לשחיטה מתייחסים בצורת פיטום בלבד "והמעמד שלהם" בעולם האנושי שלנו לא קיים באמת.

מזל שפירות וירקות לא משמיעים קול..

[CENTER] [/CENTER]

• תגובות 128
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא ראיתי את התחקיר, רק שמעתי אבל מי שעושה דברים כאלו צריך לקבל עונש.

לא ייתכן שאחרי מקרים מזעזעים כאלו אנשים פשוט יפוטרו וחברות פשוט "ישנו נהלים", זה גועל נפש!

אני באמת לא מבין איך יש פה קשר שתיקה, הרי יש מספיק עובדים שנחשפים לדברים כאלו, איך אף אחד לא קם ואומר שמשהו פה לא תקין? רוע לב

פורסם
נכון אבל מצד שני בכל קציר של שדה אנחנו הורגים אוכלוסיות שלמות של חרקים, מכרסמים וזוחלים שנידונים למוות ברעב או ע"י בעלי חיים אחרים שיטרפו אותם בגלל שאין להם יותר מסתור ומזון.

אין מה לעשות, כשתכננו אותנו לא חשבו על צער בעלי חיים ובכל צורה פרט לליקוט (שלא מתאימה לגודל האוכלוסייה האנושית ולצורת החיים שלנו) אנחנו נפגע קשות בבעלי חיים אחרים.

יש הבדל בין לשחוט, לאכול, אפילו לגרום נזק מסויים ובין סאדיזם לשמו.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אין ספק וגם כתבתי כבר בהתחלה שזה שהם מובלים לשחיטה זה צורך אבל חייבים להתייחס לבעל החיים בכבוד.

התגובה הזו באה לכל אלה שטוענים שצמחונות הומאנית.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

עצוב.

אני לא נגד אכילת בשר, אני באופן אישי אוכל בשר.

גם נמר שאוכל עגל\אייל הוא אוכל אותו חיי, ללא שום שחיטה (תהיו בטוחים שזה לא פחות כואב ממה שהם עוברים פה), אבל אנחנו לא חיות ואם אפשר לעשות משהו ואפשר, אז אנחנו חייבים.

מה שמאוד אהבתי זה את האוסטרלים שהם ממש באים לראות את מצב הבקר שלהם לאחר שהוא יוצא לאוסטרליה.

אם תחשבו על זה רגע, זה פשוט יפה.

הבקר כבר יצא משטח אוסטרליה, הם מפחינתם יכולים להמשיך הלאה, אבל לא, חשוב להם גם למי הם מוכרים.

מצד שני גם מרגיז אותי שמגיעה גם איזה מישהי לתוכנית בוקר למכור לבעלי הכלבים למשל ביגוד חורף\קייץ.

ובטוחה הוא משכנעת שזה הדבר הטוב לכלב שלהם.

למה לדעתם זה לא פגיעה בבעלי חיים?

ואני מדבר ברצינות, אולי יש לזה השלכות שאנחנו בכלל לא מבינים....

פורסם

אז נגיד ואף מנהל סלאש אחראי בתנובה לא ידעו על ההתעללות

העובדים הביאו את השוקרים מהבית?

כשהמשלחת מאוסטרליה מגיעה הם פשוט לא מביאים את השוקר מהבית...

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לפי דברי המנכ"ל, השוקרים אמורים להיות שם במטרה להגן על העובדים במקרה שבו אחת הפרות תתקוף אותם. אין בעיה עם זה שהשוקרים שם, הבעיה היא בשימוש שנעשה בהם.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

השימוש שנעשה בהם כולל תדרוך של הקב"ט בעת הקבלה לעבודה של התחקירן ואני מצטט "דחוף להם אותם לת*ת"

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

שלום לכולכם. גילוי נאות קטן, השנה מלאו 20 שנים מאז שנגעתי במוצר בשר כלשהו. אכן, 20 שנים לא אכלתי המבורגר, שווארמה, שניצל וכיוצא בזה ואין לי שום תאווה או תשוקה לבשר.

ההתעלוליות בבעלי החיים לפני מותם זה לא דבר חדש אבל עם כל הכבוד, גם שחיטה כשרה למהדרין היא התעללות קשה בחיה. לקחת פרה ופשוט לשחוט אותה בצוואר ולתת לה לפרפר עד שהיא מתה זה גם לא ממש הומני. שאף אחד לא יבוא לכאן ויעלה את הטיעון המפגר שהתורה טוענת שבצורה הזו חותכים את העורקים הראשיים אז הפרה מאבדת הכרה ולא מרגישה כלום כי היא מרגישה ועוד איך ועובדה שהיא מפרפרת. גם לדפוק לפרה מסמר במוח עם אקדח מסמרים זה אולי לא התעללות אבל זה גם לא ממש הומני. לעומת זה, הרבה מדינות משתמשים בהלם חשמלי לפני ששוחטים בעלי חיים. פשוט מחשמלים אותם קלות עם חשמל, הן מאבדות את ההכרה ואז נשחטות. אבל לא, שחיטה כשרה יהודית מחייבת שהחיה תהיה בעודה בחיים. למה? כובע.

די להיות צבועים, לכולכם קל לראות את הבשר בסופר ארוז בעטיפת צלופן, לכולם נוח לראות את השווארמה מסותבבת בפלפלייה מאיפה אתם חושבים שזה מגיע?

ולכל אלה שאוהבים בשר עגל רך, האם אתם חושבים שהפרה לא מרגישה צער על כך שהעגל שלה נלקח ממנה לאחר היוולדו לשחיטה? האם ידעתם שתקופה מסויימת לפני השחיטה העגל מוחזק בכלוב מסויים שמונע תזוזה שלו על מנת שהשירירים שלו לא יתחזקו או ההפך? האם אתם יודעים שתרנגולת מוחזקת בכלובי סוללה אשר מאלץ אותה לעמוד על רגליה רוב חייה?

בקיצור, איך שלא תסתכלו שחיטה היא לא דבר יפה בכלל וגם אם זה שחיטה כשרה ללא התעללות זה עדין לא עושה את זה ליותר נוח.

ואם מדברים על בני בליעל שהתעללו בחיות אתם תופתעו לגלות שדווקא בארה"ב יהודי היה מעורב באחת מפרשיות התעללות בחיות הגדולה ביותר. אתם רשאים לחפש בגוגל על שלום רובשקין.

ציטוט מהכתבה

"פרשת רובשקין מעסיקה קרוב לשנתיים את הקהילה היהודית בארצות הברית על כל גווניה. ערבוביית ההאשמות בפרשה - מעבירות כלכליות, דרך ניצול עובדים, התאכזרות לבעלי חיים ועבירות על חוקי הכשרות - לא הותירה כמעט איש מיהודי אמריקה אדיש, כל אחד מזווית ההסתכלות שלו. "הסיפור הזה טלטל את הקהילה היהודית האמריקאית כולה", אמר ל"מוסף כלכליסט" מנחם כהן, עורך עיתון חב"ד הישראלי ששב לאחרונה משליחות בארצות הברית. "מדובר במאבק שהוא גם אישי וגם ציבורי, מלא אמוציות, חוצה גבולות בקהילה".

http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3400247,00.html

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

קודם כל אני קונה שחיטה כשרה כי אין אחרת בארץ.

תרנגולות אני קונה רק טבעוף שאמור לגדול בתנאים יותר טובים וביצי חופש שהתרנגולות חופשיות.

ברור שלכולנו נוח יותר כשהבשר מגיע מוכן בדיוק כמו שהצמחוני לא חושב על מאות אלפי בעלי החיים שמתים כשקוצרים את השדד אבל כך העולם בנוי. אתה קונה חולצה ולא חושב על הסיני או הבנגלדשי שתפר אותה בתנאי עבדות, קונים את האימפון החדש תוך התעלמות מתנאי העבודה של היצרנים שכבר גרמו לכמה התאבדויות, משתמשים בדלק שהורס את העולם ועוד דוגמאות רבות. ככה העולם בנוי ולצערי אין בו צדק. הייתי שמח אם לא היינו צריכים להרוג כדי לאכול ושכל היצורים החיים בעולם היו חיים חיים נטולי דאגות וסבל והיו מתים בחיוך בשנתם אבל זה לא המצב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

רק כדרך אגב, אם נרצה או לא נרצה בערך עד שנת 2050 כל העולם ייהפך לצמחוני. בשר יהפוך לנחלתם של עשירים מאוד בלבד.

עוד דבר, אין לי שום טינה חלילה נגד אנשים שאוכלים בשר. זהו מנהג בן אלפי שנים ושום דבר שאנשים יאמרו ויעשו לא ימנע מאנשים לאכול בשר. אני גם לא מנסה לשכנע אנשים להפסיק לצרוך בשר. מן הסתם כי אין גם טעם.

מי שרוצה לאכול בשר שיבושם לו אבל אם הוא חושב שבגלל שהחיה שאותה הוא אוכל לא עברה התעללות אז המות שלה היה יותר הומני ו"נעים" אז הוא טועה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

• חברי המעגל הראשון
פורסם
רק כדרך אגב, אם נרצה או לא נרצה בערך עד שנת 2050 כל העולם ייהפך לצמחוני. בשר יהפוך לנחלתם של עשירים מאוד בלבד.

רגע, זה לפני מתקפת הזומבים או אחרי? :lol:

מאיפה המידע המדוייק הזה?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

"סיבוב איטי", אל תתפוס אותי במילה. זה יכול לקרות גם בשנת 2049 או בשנת 2051. אין לך מה לצחוק או לגחך. זה פשוט עניין של זמן. זה פשוט מדעי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני מתכוון על סמך מה הקביעה שכך העתיד הולך להיות?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

פשוט מאוד, כפי שאתה יודע נכון להיום ישנם בעולם יותר אנשים מאשר כדור הארץ יכול להכיל ולהאכיל. אנחנו מנצלים את המשאבים של כדור הארץ בצורה יותר מהירה מאשר הם מתחדשים. אם להמשיל אותנו ללקוחות ואת כדור הארץ לבנק אז אפשר לומר שאנחנו, האנושות היא במינוס גדול בבנק וכרגע משתמשים במסגרת אשראי שהבנק מעניק לנו. אבל זה לא יימשך לנצח.

אחד הדברים שהמדע היום צריך להתמודד הוא גידול מאסיבי והתפוצצות האוכלוסין בעולם. המדע משתמש בהנדסה גנטית. בעזרת הנדסה גנטית מדענים מצליחים לגרום ליבול להיות עמיד יותר נגד מזיקים ולהניב תנובה גדולה יותר מכל שטח נתון מאשר גידולים בצורה רגילה. אבל גם לזה יש גבול.

נכון להיום יש משוואה פשוטה שטוענת שלכל X ק"ג בשר של פרה צריך להשקיע Y ק"ג תבואה. מיכוון שכמות האנשים בעולם גדלה בצורה מאסיבית וללא כל פרופרציה לא רחוק היום שבו האנושות תצטרך לבחור בין להשקיע את הכמות תבואה בבני אדם או בחיות על מנת שאלה יפיקו בשר. סתם לדוגמה, הגיוני להאכיל יותר אנשים ב 100 ק"ג תבואה מאשר להאכיל פרה אחת ביום בכדי שזו תתן חלב ובשר.

באותו צורה כאילו הדלק בעולם עומד לאזול אז עוברים למכונות יותר חסכוניות אז ככה מדענים טוענים שבעתיד האנושות תעבור מבשר פרה לעוף כי זה צורך פחות תבואה על מנת להפיק בשר ולבסוף גם לעוף לא יהיה מספיק תבואה עודפת לבזבז ואז אנשים יעברו למאכל דגים ואף צמחונות. כמובן שיהיה עדיין בשר אבל מחירו ירקיע שחקים.

אתה יכול לצחוק, אתה יכול לגחך אבל זוהי עובדה. היום יש בעולם יותר אנשים ממה שאפשר להאכיל ובעתיד האנושות תצטרך לבחור בין להשקיע X ק"ג תבואה להאכלת פרה אחת ביום או להשקיע את אותה כמו בכדי להאכיל קבוצה שלמה של אנשים.

ואת כל זה לא אני אמרתי.

http://www.hayadan.org.il/call-for-people-to-be-more-vegeterian-220912/

• תוכן חדש...