Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא קל לאדם כשמציבים מראה מולו המוכיחה בשער בת רבים את עליבותו, את חוסר הידע שלו והבורות המופגנת על ידו שוב ושוב.

וכמו במשל החתול המאולף למלצר, שזרק את המגשים העמוסים שבידיו ורץ כל עוד נפשו בו אחרי עכבר שצץ לו במפתיע.

פתאום "הנאור" הוא בעצם חשוך נבער מדעת, כש"הידע" שלו מסתכם בשברי ופירורי מידע והוא עסוק בקדחתנות אובססיבית וחולנית בקופי פייסט מגמתי, כשחלק הארי מהציטטות אינן מובנות לו כלל וכלל, הוא לא אידיוט. הוא אומלל אכול שנאה למשהו שאין לו מושג מהו בכלל. רחמיי עליו.

אך לא בכדי לשמור על כבודי חלילה כתבתי זאת, אלא משום החשיפה הרבה אשר יש לדברי הבלע והשטנה שלו אשר מבוססים על כלום ושום דבר, יש לחדד את העובדות ולהציג את הדברים לאשורם, אשר כל אדם בר דעת יראה לנכון לראות זאת.

1. טרול זהו גולש אשר מפיק הנאה מפעולות שלהוב, חרחור ריב, שיסוי, הסתה, התגרות והלהטת הרוחות.
  2. טרול עסוק בחרחור ריב ומדון. על פי רוב הוא יעשה זאת על ידי הכנסת תוכן שגוי או תוכן שיעורר אנטגוניזם בקרב הגולשים.
  3. הטרול נוהג לעורר מהומות וויכוחים במרחב האינטרנטי.
  4. הטרולים משולחי רסן בהתבטאותם בדפי רשת.
  5. הטרולים מהווים גורם שפוגם בהנאת הגולשים ברשת.
  6. הטרולים אדישים לביקורת של גולשים אחרים.
  7. בטח ובטח שאין אצלם שום מקום אף פעם לאפשרות לנהל דיון מכובד.
  8. אין בהם סממני הקשבה, הבנה והגיון.

מאחר ורצף הודעותיו בזו אחר זו של משתמש מסויים עונים, כל אחד בפני עצמו, על כל ההגדרות הנ"ל יחדיו, ההתייחסות אליו ככזה היא בלתי נמנעת. בימים כתיקונם אנו אמונים על PDNFTT ומתעלמים, רק שכאן יש להציג לאלו שעדיין לא ראו זאת את הדברים באותיות קידוש לבנה.

כפי שמספר חברים ציינו כאן לאחר דבריי הקודמים, כמובן שדיברתי על השחיטה היהודית נכון למיסודה בת אלפי השנים, אז לא היו שוקרים חשמליים, והשיטה בה היא מחוייבת להיעשות היא ההומאנית ביותר ביחס לפעולות ברבריות אחרות בנות זמנן.

כמובן וכמובן שכל כאב, ולו הקטן ביותר, הנגרם לחיה קודם במהלך הדרך לשחיטה, שזהו נושא הת'רד החשוב הזה, אותו חמס באלימות הטרול, מנוגד ואסור בתכלית על פי ההלכה היהודית, אשר יוצאת מגדרה כדי לצמצם למינימום את סבל החיה על ידי הגדרות הלכתיות מדוייקות, בהן בין היתר, הפיכת הבהמה שנועדה לזרז את יציאת מרבית הדם במהירות אפשרית, ועוד.

לרגע אחד בילבלת אותי לחלוטין כאן. מה שכתבת מתייחס בדיוק אלייך. אני מבין אותך, אתה נלחם בחירוף נפש להגנת הדת האיוולת שלך כי אם יוכח שהיא באמת מטומטמת כל עולמך יחרב עלייך. לא יעזור כלום. למרות שהעלתי טיעונים נגד הטימטום של הדת והבאתי הוכחות מוצקות פלוס ציון מדוייק מהיכן נלקחו המקורות הללו אתה בשלך תתעקש להגן על הטימטום של הדת.

אתה לוקה בתופעה שמקצוע הפסיכולוגיה מכנה אותה בשם דיסוננס קוגנקטיבי. אפשר לומר שאתה משקר לעצמך במצח נחושה רק בכדי לא למוטט את העולם שלך שלפיו אתה חיי.

יש ראוי ויש מותר. הרבה דברים שהם מותרים הם לא ראויים. לדוגמה, שוב פעם, הטענה שלי שהתורה שלך מרשה פדופילייה בתנאי שהיא נעשית בתנאים מסויימים. זה מותר אבל זה לא מוסרי ולא ראוי. אז אנא ממך, אל תדחוף את הטענה המטומטמת שאם שוחטים במשך מאות שנים אז זה בגלל שזוהי הדרך הנכונה והכי טובה.

אם היית הגון היית אומר "נכון, התורה מרשה פדופיליה בילדים אבל זה היה נהוג אז, היום ברור שלא ננהג ככה". אם היית מגיע למצב כזה אז היית יכול להבין ששחיטה אולי הייתה יפה ונכונה לפעם אבל היום זה יכול להשתנות.

לגבי "הגאון" זמיר כהן. אני יכול להביא לך שני אנשים משכילים ביותר בעלי תארים שמוכנים להוכיח שמר כהן הוא רמאי, שקרן, נוכל, תחמן ומסלף עובדות ואפילו להיתבע בבית משפט על הוצאת דיבה ובכך להוכיח שהוא אכן שרלטן.

איזה יופי, רב שמגדיר את עצמו כמומחה מצד אחד אבל טוען שהעולם קיים רק 5,000 שנים. פחחחח. מצאת לך על מי להסתמך באמת.

מה שכן, כנראה טעיתי פעם אחת ואני עדיין מברר את זה שכתבתי לגבי נושא החתונה של הקטינים בעזה.

אהה כן, כל יום כיפור לפני שהתרנגולות המסכנות נשחטות תוך כדי שהם מוחזקות בתנאים מחפירים אנחנו באמת רואים עד כמה הדת שלך הומנית.

בינתיים הנה סירטון קצר על הרב המומחה שלך.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תגובות 128
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

"אדום אדום": הרבנות בוחנת הסרת הכשרות

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4319844,00.html

השבוע עתרו העמותות "אנונימוס" ו"תנו לחיות לחיות" לבג"ץ, בדרישה לסגור את בית המטבחיים של "תנובה", ולעצור את המשלוחים מהמקום, בטענה לעבירות חמורות על חוק צער בעלי חיים.

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם

מה שאף אחד לא ציין פה זה התנאי לשחיטה כשרה, כאשר בעל חיים יש בו מום לפני השחיטה אז הוא נחשב לטרף, ותהיו בטוחים ששוקרים ומלגזה גורמים לזה שיהיה מום בבעל חיים.

מזעזע שגוף שהצהיר שכל מוצרי החלב שלו עברו להכשר בד"צ, מתעלל בבעלי חיים ומוכר בשר שעלול להיות טריפה תחת תעודת כשרות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

יש פה אנשים אבל שמדברים קצת שטויות, אולי הטבעונים (בלי הכללה \ ספציפים), אנשים קוראים להחרים את הבשר את הביצים את החלב וכו', בלתי אפשרי להחרים, זה חלק מהחיים, תמיד יהיה, אני אישית לא אפסיק לצרוך חלב, בשר, ביצים, וכו'.

פשוט צריך לשנות את ההתנהגות לחיות, תחשבו על זה-

מתעללים בפרה, היא נשחטת, קניתם.

או

מתעללים בפרה, היא נשחטת, לא קניתם.

מה השתנה חוץ מזה שלא קניתם? כלום. מה אני בא להגיד? ימשיכו את ההתעללות עד שלא יפעלו מהבסיס.

אז להפסיק לקנות חלב לא ישנה את העובדה שהפרה עוברת מסכת התעללויות בדרך, החלב עדיין יהיה שם, בין אם תקנו או לא.

JL Audio

פורסם
יש פה אנשים אבל שמדברים קצת שטויות, אולי הטבעונים (בלי הכללה \ ספציפים), אנשים קוראים להחרים את הבשר את הביצים את החלב וכו', בלתי אפשרי להחרים, זה חלק מהחיים, תמיד יהיה, אני אישית לא אפסיק לצרוך חלב, בשר, ביצים, וכו'.

פשוט צריך לשנות את ההתנהגות לחיות, תחשבו על זה-

או

מה השתנה חוץ מזה שלא קניתם? כלום. מה אני בא להגיד? ימשיכו את ההתעללות עד שלא יפעלו מהבסיס.

אז להפסיק לקנות חלב לא ישנה את העובדה שהפרה עוברת מסכת התעללויות בדרך, החלב עדיין יהיה שם, בין אם תקנו או לא.

נכון מאוד, זה מה שאמרתי בתגובות הקודמות שלי. אנשים אכלו בשר במשך אלפי שנים וזה לא ייפסק בקרוב מרצון. נאמר בתנ"ך שהאל עצמו אוהב את הריח של הזבחים שהועלו לכבודו. בכל מקרה, אם כבר אוכלים את החיה המסכנה למה לא להקל על סבלה? מה זה כבר פאקינג משנה מבחינת הכשרות אם שחטו את החיה המסכנה לאחר שהיממו אותה בעזרת זרם חשמלי? הרי לפני שתי שניות היא הייתה בהכרה ולפיכך בריאה. אי אפשר לשחוט אותה אחרי שהיא איבדה את ההכרה? האם היא חייבת לראות שבאים אלייה עם סכין ולהרגיש שחותכים לה את הצוואר? מה שהיה נכון לפעם לא בהכרח נכון להיום.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

זה גם מה שאני אומר, ועדיין ישבתי עם 3 רבנים ולא קיבלתי תשובה חד משמעית לשאלה הזו.

אני ממשיך לחקור את הנושא לעומקו.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• חברי המעגל הראשון
פורסם

רבנים זה לא הכתובת שלך, צריך לשבת עם ווטרינרים ומומחים שיקבעו מדעית שמכת חשמל לפני השחיטה מפחיתה את הסבל של החיה או לא גורמת לה סבל.

עם ההוכחה המדעית אתה צריך לגשת לרבנים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
זה גם מה שאני אומר, ועדיין ישבתי עם 3 רבנים ולא קיבלתי תשובה חד משמעית לשאלה הזו.

אני ממשיך לחקור את הנושא לעומקו.

אתה יכול לרכוש את הספר "המהפך" של הרב זמיר, יש שם פרק שלם רק על שחיטה כשרה.

מוכח שם ע"י מחקרים של אנשים ללא אינטרסים (לא רבנים ולא דתיים ואפילו לא ישראלים).

פורסם

מה מוכח שם!?

אמרתי לרבנים על מכת חשמל ועל כדור בראש, זה כמו לדבר לקיר.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
תחשבו על זה-

או

מה השתנה חוץ מזה שלא קניתם? כלום.

אתה רציני?

אם צריכת הבשר תרד "ייצרו" פחות בשר

• תוכן חדש...