Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח לרכב אחרי תאונה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום מחר אני קונה סיאט איביזה 2012

והיום התקשרתי לברר ביטוח לרכב והציאו לי 18 אלף לביטוח מקיף זה הגיוני ???

אומנם אני נהג חדש ישלי רק שנה ו8 חודשים רישיון ועשיתי תאונה אחת לפני שנה ו3 חודשים בערך

בכל זאת זה הגיוני 18 אלףףףף שקל ביטוח ?? זה בסך הכול הסיאט איביזה 1400 ידנית הכי זולה ופשוטה

שהמחירון שלה 80 אלף שקל?

יש לכם אולי המלצה לסוכן ביטוח זול ??

פורסם

שילוב של דגם רכב ונתוני בעלים שאינו קוסם לחברת הביטוח.

נסה בעוד כמה חברות\סוכנויות.

תביא בחשבון שעלות ביטוח לנהג חדש ללא עבר של תביעות או הרכשעות ולדגם רכב, בוא נגיד "שמרני", יעלה סביב 9-10 אש"ח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

האמת שאני מכיר מישהו שיש לו פחות משנה ויש לו את הסיאט איביזה 2012 tsi שעלתה 130 אלף והוא משלם 6 אלף שקל ביטוח

אז אני לא מבין למה אני שהרכב שלי עולה 80 אלף שקל צריך לשלם יותר מ8~9 אלף שקל

פורסם

לחוסר מזלך, אתה מאגד את כל הפרמטרים הכי "גרועים" של פרמיית ביטוח רכב - נהג חדש, (מניח שגם מתחת ל24), רכב גניב ועבר תביעות. 18 אלף על פניו נשמע הזוי אבל בכל מקרה הביטוח שלך בכל מקום יהיה גבוה מהממוצע בגלל הסיבות שמניתי.

תנסה אולי לפנות לחברת הביטוח של צ'מפיון, ל"אלייד" כי הם בטח יותר גמישים בגישה ללקוחות שלהם "מבית".

פורסם

אני במצב הזה הייתי עוצר את קניית הרכב החדש ולא מזמין עד לקבלת הצעת מחיר הגיונית לביטוח.

לשלם 18K על מקיף לרכב של 80K זה הזוי לחלוטין.

אם לא תקבל הצעה נורמלית (הסוכן שלך בדק בכמה חברות?) אז שקול לקנות רכב משומש ב20-25K ולבטח צד ג' בלבד ורק בעוד שנתיים-שלוש כשהתביעה כבר תהיה לא רלוונטית ואתה תהיה מעל גיל 21 לקנות רכב חדש.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...