Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אמינות של Clarion CZ500

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אתמול בזמן נסיעה, הופיעו גם אצלי מילות הקסם MCU UPG בקלריון CZ500 :(

הרדיו דיסק מת. אני יודע שאין פתרון באמצעים ביתיים (אני לא הראשון עם הבעיה הזאת) והפתרון הוא להחליף אותו במסגרת האחריות. אני זוכר שבזמן האחרון לפחות לשני חברי פורום הייתה את הבעיה הזאת.

מאחר והמכשיר הזה (וכל ליין מוצרי ה CZ) די מומלץ כאן בפורום, אני רוצה לערוך איזשהו סקר לגבי אמינות המכשיר. כל בעלי הקלריונים CZ מוזמנים להגיב:

1. דגם המכשיר

2. כמה זמן המכשיר בבעלותכם

3. האם הייתה את בעיית ה MCU UPG או בעיה אחרת שדרשה מעבדה/אחריות

4. כל דבר אחר

אני אתחיל:

1. CZ500, נקנה בארץ

2. נקנה בנוב' 2011

3. אחרי שנה וחדש (!!!) MCU UPG תוך כדי נסיעה ועבודה רגילה של ה HU

4. סה"כ נהניתי מאוד מהמכשיר בזמן שהיה אצלי. כרגע כועס מאוד על המרפי הידוע, כי אני חודש אחרי שנגמרה האחריות וגם כי בדיוק סיימתי לשדרג את ההתקנה בדלתות (בידוד, בניות MDF, ...) :twisted:

פורסם

שלום

מה המשמעות של ההודעה הזאת?

ומה קורה בפועל?

ראיתי בחיפוש שנתת בעבר המלצה למישהו איך לטפל בבעיה, זה לא עובד? (הודעה אחרונה)

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=443485&highlight=MCU+UPG

יש לי את ה CZ500 כבר שנה וחצי, ללא בעיות מיוחדות.

אין לי מגבר ברכב, סה"כ זוג רמקולים מקדימה, כך שאין לי שום דעה לגבי איכות הצליל.

אני רכשתי את המכשיר בגלל הדיבורית והאמת שהיא לא משהו, לא שומעים אותי כל כך טוב גם אחרי עידכון התוכנה.

אם נעזוב לרגע את איכות הצליל, אין לי חיבה מיוחדת כלפי המכשיר, הוא לא מעוצב יפה והתצוגה מאוד לא מעניינת.

בכל מקרה לא היו לי בעיות מיוחדות במכשיר, הוא פשוט עובד.

פורסם

בהודעה ההיא כתבתי: "במידע וטעית וההודעה היתה MCU ULG".

ההודעה MCU ULG מופיעה כאשר המכשיר ננעל (נראה לי אחרי ניתוק מהמצבר). זה מנגנון למניעת גניבות. במצב הזה אפשר לשחרר את המכשיר ע"י הכנסת קוד פתיחה.

ואילו ההודעה MCU UPG מופיעה כאשר המכשיר נכנס למצב עידכון קושחה. הבעיה היא שזה קורה כאשר אין את הקושחה ב USB. אצלי האייפון היה מחובר ל HU באותו רגע שזה קרה. במצב הזה המכשיר מנסה לעדכן קושחה ואין לו גירסה לצרוב. הוא נמצא במצב הזה עד הכיבוי. לאחר כיבוי והדלקה של הסוויטץ' המכשיר פשוט דולק אם האור הכחול בלי שמשהו מופיע על המסך ואחרי RESET, הוא פשוט מת. :(

פורסם

עכשיו אני מבין מדוע המוכר שאני קונה ממנו כבר כמה שנים הפסיק למכור קלריונים. הוא סיפר לי שהרבה מאוד מכשירים חזרו אליו ושהוא רק מפסיד מהם. לא האמנתי לו, כי אז עוד לא שמעתי על בעיות כלשהן. כנראה שאכן יש אמת בדבריו.

בפעם האחרונה שהייתי אצלו נשאר לו מכשיר אחרון בקפוסא סגורה, והוא פשוט לא היה מוכן למכור אותו.

מצער מאוד לשמוע שכל האלקטרוניקה הבידורית (ולא רק) של השנים האחרונות מוחלפת עקב תקלות למיניהם ולא מתוך רצון להשתדרג. :?

פורסם

לדעתי זה בגלל שאין להשיג אותם יותר בארץ .

אני בזמנו התעניינתי לגבי המכשיר , וזה היה לפני שנה בערך וכבר לא היה לספק .

"יש לי על השמשה הקדמית שריטות כנראה של חתול, שריטות קלות לא עמוקות.

יש מקום אולי שמשייפים שם זכוכית והם יכולים לשייף קצת כדי שזה יראה חדש?"

פורסם

אני בדיוק לפני רכישה של קלריון 302 . האם יש למישהו את המכשיר? האם הדיבורית שלו עובדת היטב?

או שלרדת מהקלריון???

HU-Pioneer 4250SD, Comp- Morel Tempo 6, Sub- ES200, AMP- Hertz HE4

פורסם

כן, ראיתי את זה היום. :) לפי דעתי הבחור שם לא הגיע לתוצאות הרצויות למרות כל העבודה שהשקיע בזה. אומנם אני מהנדס תוכנה במקצוע, אבל תהיה בטוח שאני לא הולך לעשות reverse engineering ל HU באלף ש״ח. :)

אנשים, קחו את הדברים בפרופורציה, זה לא שבמכשירים אחרים אין בעיות. ה HU הזה לפי דעתי נותן תמורה מצויינת למחיר הן מבחינת הסאונד והן מבחינת הפיצ׳רים. אני גם די בטוח שהבעיות האלה הם לא כ״כ שכיחות. פתחתי את השירשור רק כדי לוודע שזה החוסר מזל שלי.

מצער מאוד לשמוע שכל האלקטרוניקה הבידורית (ולא רק) של השנים האחרונות מוחלפת עקב תקלות למיניהם ולא מתוך רצון להשתדרג. :?

ככה זה כשהסינים מכתיבים את חוקי ומחירי השוק.

• תוכן חדש...