Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רכב חדש (I30 הדור החדש) וכאשר פתחתי מכסה מנוע לבדיקה כללית, שמתי לב שקופסת פיוזים חצי פתוחה. משני הצדדים יש סוגרים, אבל רק מצד אחד הסוגר נעול. מהצד השני הסוגר לא נעול וניתן להרים קצת את הקופסה כלפי מעלה. העניין הוא שכשמסתכלים מקרוב ומנסים לסגור את הצד השני, זה נראה כאילו זה עשוי כך בכוונה, כי המכסה של הקופסה לא נכנס לשום מקום בשביל סגירה. ניסיתי לפתוח את הסוגר שנעול, בשביל להסיר את כל המכסה ולסגור אותו שוב פעם, אבל לא הצלחתי ולא רציתי לגרום נזק. האם זה אמור להיות ככה או שככה קיבלתי את הרכב מהסוכנות?

אני מתכוון לקופסה שליד המנוע.

פורסם
היי

בדקתי אצלי והכל סגור כמו שצריך

כנראה שאתה לא סוגר את זה טוב יש שם חריץ כזה שזה נכנס פנימה

אני בכלל לא נגעתי בזה אף פעם. במקרה ראיתי את זה.

אצלך שני הסוגרים סגורים? ז"א שניהם בתוך החריצים? כי אצלי רק אחד (זה שרחוק מהנהג). הקופסה עצמה חצי סגורה וניתן להרים קצת את החצי הלא סגור.

אם לא קשה לך, אתה יכול לבדוק אצלך איך פותחים ומוציאים את כל המכסה העליון? כך שאני אחר כך אסגור את הקופסה עם שני הסוגרים באותו הזמן. תודה.

פורסם
RTFM.

רשום לך בספר ההוראות לנהג.

אתה צוחק עלי? זה הדבר הראשון שעשיתי. לא כתוב שם כלום לגבי אופן הפתיחה. רק שני חצים כלפי מעלה בציור. מה אני אמור להבין מזה? רק זה שהמכסה עולה כלפי מעלה ולא שום דבר אחר.

פורסם

מראים לך היכן שני הקליפסים שנועלים את המכסה. כנראה שאף אחד לא העלה בדעתו שצריך להסביר איך ללחוץ על הקליפסים.

תכל'ס, זה באמת פשוט. תלחץ על הקליפסים בחלק העליון שלהם כלפי פנים המכסה. אם זה הולך טיפה קשה זה כנראה בגלל שהוא נכנס עקום. תעזור עם האצבע לחלק התחתון של הקליפס להשתחרר מהזיז על קופסת הנתיכים עצמה. זה יותר קשה להסביר בהתכתבות מאשר לעשות את זה בפועל. תשחק עם זה טיפה ותצליח. עדיין לא הולך? נסה להיעזר בבן\בת זוג או חבר או שתיגש למוסך המטפל.

פורסם
מראים לך היכן שני הקליפסים שנועלים את המכסה. כנראה שאף אחד לא העלה בדעתו שצריך להסביר איך ללחוץ על הקליפסים.

תכל'ס, זה באמת פשוט. תלחץ על הקליפסים בחלק העליון שלהם כלפי פנים המכסה. אם זה הולך טיפה קשה זה כנראה בגלל שהוא נכנס עקום. תעזור עם האצבע לחלק התחתון של הקליפס להשתחרר מהזיז על קופסת הנתיכים עצמה. זה יותר קשה להסביר בהתכתבות מאשר לעשות את זה בפועל. תשחק עם זה טיפה ותצליח.

כנראה גם בשביל ללחוץ על הקליפסים צריך לקבל הסבר. ניסיתי כבר לפתוח את זה וזה לא כל כך ברור שם. גם לא רציתי להפעיל כוח כדי לא לשבור. מי שאף פעם לא התעסק בדברים האלה, אז כן, קצת לא מבין. תודה בכל מקרה.

פורסם

שלום,

הדבר הכי חשוב בשבילך עכשיו זה לבדוק אם יכולים להיכנס לשם מים. אם כן כדאי לך מאוד ללכת לאיזה חשמלאי לא משנה איפה אחד שמכיר את הרכב ויבדוק אם זה מספיק אטום זה לא אמור לעלות לך כסף רק זמן.

ועוד עצה קטנה אל תנסה לסגור את הקופסא בכך את בטעות יכול לשבור שם משהו.

אחלה יום.

להלן חמשת הרכבים הנגררים ביותר לשנת 2013-2014

פז'ו וסיטראן-מזדה-רנו-פורד(קונקט)-יונדאי

• תוכן חדש...