Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא, אין לי מי שחוזר עדיין מחו"ל לארץ או בא לבקר (כנראה הם לא בוטחים בכיפת ברזל). אבל אין לי בעיה לבקש ממישהו לשלוח לי בדואר. עד היום טפו טפו שום חבילה שנשלחה אלי מארה"ב לא נעלמה בדרך.

אם אתה רוצה, הנה האפשרות לפנייך. אני פשוט לא רוצה שתתמכר לדברים מעבר למרשמלו. :wink:

אל תתבייש כי מי שמתבייש מתייבש. רק תן OK ואני אדאג שישלחו לארץ.

יאללה תגיד לו שישלח חבילה אחת של Jet-Puffed הטעם הרגיל, יש כאלה קטנים או גדולים לא משנה לי.

נראה אם יגיע, אם כן, יש קונספירציה נגדי בדואר, הם יודעים שאני מכור ומישהו החליט להיות מלאך.

ואל תדאג, ההתמכרות שלי בשליטה, כבר שנים רבות שאני שומר על מינון קבוע של האבקה הלבנה.

כשזה יגיע, נפגש, נעשה את הבדיקה שרצית, ואז הזוכה מקבל את המרשמלו. :)

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם
איתם, כבר היינו פה עם קראפט בעניין גבינה פילדלפיה שוקולד ורשמתי שם את הטלפון ונדמה לי המען של היבואן בישראל.

זה לא רחוק מבית ינאי, אז נסה לפנות אליהם ולענין אותם, בתמורה לכך שיבטיחו לך קרטון מהמשלוח הראשון...

מתחיל להיות מעניין (וטעים..) עם המוצרים שלהם.

שווה בדיקה!

תודה!!

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם
יאללה תגיד לו שישלח חבילה אחת של Jet-Puffed הטעם הרגיל, יש כאלה קטנים או גדולים לא משנה לי.

נראה אם יגיע, אם כן, יש קונספירציה נגדי בדואר, הם יודעים שאני מכור ומישהו החליט להיות מלאך.

ואל תדאג, ההתמכרות שלי בשליטה, כבר שנים רבות שאני שומר על מינון קבוע של האבקה הלבנה.

כשזה יגיע, נפגש, נעשה את הבדיקה שרצית, ואז הזוכה מקבל את המרשמלו. :)

תראה, כשאני חושב על זה אז אני מתחיל להביון מדוע הדברים האלה נעלמים לך בדואר. 300 גרם של הדבר הלבן הבלתי מזוהה הזה לא נראים כדבר תמים. אולי חושבים שזה באמת סוג של "אבקה" כלשהיא במצב מוצק. לך תדע. אתה בטוח שאתה רוצה רק חבילה אחת?משלוח לארץ של חבילה אחת יכול לעלות מינמום $20 דולר. עדיף לשלוח כמה בכדי שיהיה שווה בכלל לשלוח את זה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
תראה, כשאני חושב על זה אז אני מתחיל להביון מדוע הדברים האלה נעלמים לך בדואר. 300 גרם של הדבר הלבן הבלתי מזוהה הזה לא נראים כדבר תמים. אולי חושבים שזה באמת סוג של "אבקה" כלשהיא במצב מוצק. לך תדע. אתה בטוח שאתה רוצה רק חבילה אחת?משלוח לארץ של חבילה אחת יכול לעלות מינמום $20 דולר. עדיף לשלוח כמה בכדי שיהיה שווה בכלל לשלוח את זה.

ראה תשובה בהודעה הפרטית :)

גם להזמין מרשמלו במדינה הזאת אי אפשר?? :(

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

החברה הזו כל מוצר שלהם זהב

אני חולה על האבקת גבינה שלהם (כמו פרמזן) ועל הגבינה ״טוסטי״ שלהם (לא כמו הטוסטי שמוכר בארץ)

על דגני הבוקר, החטיפים, המשקאות, המעדנים ומה לא

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני גר בנתניה, אם אמצא את עצמי באזה"ת הישן, אדאג לחפש את הקראפט פודס האלה, ולראות במה מדובר. רק לא הבנתי דבר אחד, זו חנות? או שאלה משרדים? כי לא מצאתי אתר אינטרנט ישראל שלהם, מצאתי רק מוצרים שלהם שנמכרים באינטרנט. כל מיני עוגיות אוראו עם 12 שכבות וכולסטרול מומס מלמעלה, כמו שהאמריקאים אוהבים את זה (וגם אני).

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
ראה תשובה בהודעה הפרטית :)

גם להזמין מרשמלו במדינה הזאת אי אפשר?? :(

חבר, לצערי הרב בני הבליעל לא חוסכים משום דרך לנסות להבריח את הסמים לארץ. פעם היה פטנט של להספיג חולצות באדים של סמים, השתמשו גם בספרי ילדים בכדי לטבול דפים של הספר בסמים, במקסיקו כבר תפסו רכבים שפירקו את האמא של הדש בורד להבריח סמים. לא חסרים פטנטים. כמה אנשים אתה מכיר בישראל שיהיו מוכנים לשלם 100 שקל בכדי לקבל 300 גרם מרשמלו שעולים פחות מ 2 דולר בארה"ב? לא נשמע הגיוני נכון? גם למישהו במכס זה לא נראה הגיוני ולכן המרשמלו שלך אבד אי שם במעבדות הזיהוי הפלילי של מדינת ישראל.

בבקשה, קבל, כולה נודלס תמימים לכאורה.

http://news.walla.co.il/?w=/10/2562137

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

פורסם

כל כך מטופש.

הסיבה היחידה שמבריחים סמים זה בגלל שזה כלכלי. זה כלכלי בגלל שזה אסור.

אם זה היה חוקי ומותר, אף אחד לא היה יכול להתעשר מזה, הייתה תחרות במשק, והכל היה בפיקוח.

כנ"ל לגבי סמים קלים וקשים. מדינה מטופשת. כמה כח אדם של מנגנוני הבטחון למיניהם מתבזבז על השטויות האלה...

שיתנו למי שרוצה לעשן בשקט, ולמי שרוצה משרמלו לאכול בשקט!!!

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

שמע, יש צדק בדברייך, אולי כדאי שנפתח שירשור אחר? לא חבל ששירשור על מרשמלו טעים יתדרדר לשירשור על סמים?

גם אלכוהול היה פעם לא חוקי ובמשך הזמן הוא הפך לחוקי. תראה מה הולך היום? נהיגה בזמן שכרות הפכה לכמעט מגפה.

ורק כדרך אגב, עד היום יש את אלה שמייצרים אלכוהול מזוייף ואנשים מתים בגלל זה.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

אני שמח לעדכן, שקבלתי משלוח של לא פחות מ 3 חבילות גדולות, בדואר, מחבר מארה"ב.

אני לא יודע כמה עלה כי זה היה היום הולדת שלי :)

אז לחודשיים הקרובים אני מסודר.

Peugeot 208 GTI 2016

• תוכן חדש...