Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה אתה עושה בשעה כזו במחשב ? כנראה שהיינו צריכים להמשיך לדבר במחסן :lol: .

הניקל יצא מבריק ,אצלם אותו מחר במפגש השרון.

אריק

מחכה לתמונה של הניקל:wink:

חזרתי הביתה עם חום ונרדמתי עד לפני כשעתיים נראה לי הלך הלילה:-(

חבר צוות פיברקלאב

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

"אני מעריץ אותך," אמר הנסיך הקטן ומשך קלות בכתפיו "אבל מה יוצא לך מזה?"

• תגובות 114
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מחכה לתמונה של הניקל:wink:

חזרתי הביתה עם חום ונרדמתי עד לפני כשעתיים נראה לי הלך הלילה:-(

רפואה שלמה ,אני קיבלתי חום ממה שהראית לי במחסן :-D .נראה לי שבקצב ההתרחבות של הפיברקלאב תצטרכו לפתוח ולתת שרות סביב השעון :lol: .

אריק

פורסם
אני חושב שאתם מגזימים ביג טיים

לא ראיתי שבשירשור הזה היה שום דבר חוץ מפרגון על הרעיון

בזמן שברור לחלוטין שזה NOT MY CUP OF TEA , כולל פירגון לשיפוץ של און וכו

שוב זה שאני מסוג האנשים שלא אוהב להיות צבוע שאני רואה חאפריות וכן להעיר לא עושה אותי מעליבן ותשהיו בראים אתם צריכים לקרוא את החתימה של בני ל כי הוא צודק.

שורה תחתונה אני לא מתכוון להיות שותף ל תיסמונות lipstick on a pig .

אתה באמת לא מבין? הטיב לכתוב זאת רענן, אבל אחדד, כי הרמת לעצמך את דגל אמירת האמת (שלך, אגב) ולא לפרגן אוטומטית כעדת תרנגולות ולא להיות צבוע - הכל מילים שלך. ואגב: מסכים עם הרעיון.

לקחת על עצמך את תפקיד ״מצליף הפורום״? סבבה. זה חשוב, צריך אחד כזה.אבל השאלה פשוטה ואחרת: איפה בשרשור הזה או בכלל מישהו ביקש פרגון בלבד? איפה בשרשור הזה או בכלל מישהו ביקש רק מילה טובה? ממש, אבל ממש לא הכיוון! נהפוך-הוא: תן ביקורת, תביע את דעתך (וזה נכתב על ידי בתגובה הראשונה). רק הישמר לך בבחירת מילים (כי הן עשויות לפגוע באדם. באדם, לא ברעיון) ודבר לגופו של עניין ולא לגופו של אדם. בין המילים האלו שכתבתי למנטרה שאתה אומר וחוזר אומר על צביעות ופירגון שלא במקום - אין ולו כלום. אפשר להביע דעה מנוגדת (וגם רצוי), אבל לא צריך בשביל זה לבטל, לגמד ולהשפיל את הדעה המנוגדת לך, על מנת להעצים ולתת משקל לדרך חשיבתך.

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

פורסם

בעניין הוויכוח כן מקורי לא מקורי 8 V...

אם הייתי שואלים אותי לפני כמה שנים, הייתי עונה ללא היסוס "כמו שיצא מהמפעל"

אם זה היה רכב נדיר בארץ או בעל ערך אספני עדיין אני בעד שיפוץ לרמת המקור.

היום אני חושב שיש גם מקום למכוניות "מחוץ לקופסה" כל עוד הם עומדות על פי כללי החוק.

אני בעד לשנות את החוק בעניין הוטרוד, אבל כל עוד המצב קיים אין מה לעשות.

אני חושב שהרום אינה המכונית המתאימה כבסיס לשיפורים דינמיים ושיפורים קוסמטיים

הם עניין של טעם.

אם הבעלים של הרכב מרוצה, כך גם אני.

הייתי שמח לראות סברה, שתיקנו בה את כל מחלות הילדות, והיא ראויה לנהיגה כמו הסופר 7

זה לדעתי אתגר אמיתי!

יש מקום למכונית שנראות קצת אחרת גם אם הם לא קלעות בול לטעם שלי, ממש כמו בשוק

יש המון פירות ותבלינים אני נהנה להסתובב לראות להרגיש ולהריח, וקונה רק מה שאני אוהב...

אחלה תמשיכו - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
אתה באמת לא מבין? הטיב לכתוב זאת רענן, אבל אחדד, כי הרמת לעצמך את דגל אמירת האמת (שלך, אגב) ולא לפרגן אוטומטית כעדת תרנגולות ולא להיות צבוע - הכל מילים שלך. ואגב: מסכים עם הרעיון.

לקחת על עצמך את תפקיד ״מצליף הפורום״? סבבה. זה חשוב, צריך אחד כזה.אבל השאלה פשוטה ואחרת: איפה בשרשור הזה או בכלל מישהו ביקש פרגון בלבד? איפה בשרשור הזה או בכלל מישהו ביקש רק מילה טובה? ממש, אבל ממש לא הכיוון! נהפוך-הוא: תן ביקורת, תביע את דעתך (וזה נכתב על ידי בתגובה הראשונה). רק הישמר לך בבחירת מילים (כי הן עשויות לפגוע באדם. באדם, לא ברעיון) ודבר לגופו של עניין ולא לגופו של אדם. בין המילים האלו שכתבתי למנטרה שאתה אומר וחוזר אומר על צביעות ופירגון שלא במקום - אין ולו כלום. אפשר להביע דעה מנוגדת (וגם רצוי), אבל לא צריך בשביל זה לבטל, לגמד ולהשפיל את הדעה המנוגדת לך, על מנת להעצים ולתת משקל לדרך חשיבתך.

און בשיא הרצינות תחזור אחורה ותקרא את התגובות שלי הם היו מפרגנות לרעיון כולל דעה או מתן רעיון על מנוע וכיוון כללי של פרויקט

לא רשמתי שום דבר שפגע בגופו של אדם או בילדיו אז אני לא מבין על מה אתה מתלהם.

בקשר לעדת תרנגולות ולהצביעות שדיברתי אליה, יש vibe של רק פירגון סתמי לlipstick on a pig ואחרי זה תגובות של אם לא מפרגנים אז לא להגיב בכלל , אז סלח לי , לי זה נראה כמו מקהלה וזה נראה לי צבוע וזאת דעתי.

שורה תחתונה אם הייתי פוגע לגופו של אדם ברוך השם יש פה מנהלים בפורום עם אצבע על ההדק וזה אחד מכללי הפורום

אז תבדוק את עצמך אם באמת תקפתי מישהו או ״ביטלתי״ אותו

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
עזוב אתה באמת לא מבין !!!

מצטער, גם אני לא מבין, הבן אדם חושב מחוץ לקופסה, אומר את דעתו - בדבריו הוא מתייחס לפרוייקט ולא לאדם ! אני חושב שלרוב הערותיו מעניינות ( לפחות אותי ) והאו גם בן אדם מעניין ( מי שמכיר ). אני תמיד נהנה לקרוא את דעתו, בין כל ה "כל הכבוד" " תתחדש" "אוטו יפה" (אני יכול לכתוב תוכנה שמוציאה כאלה אוטומטית ואז לא צריך את הפורום בכלל .. ). יש הבעת דעה יצירתית ושונה + דוגמאות וגם עקיצה קטנה ..., So what ? אני בטוח שהרעיונות שלו שינו כבר כמה שיפוצים בפורום ... , קובי תמשיך להעיר ולהאיר, לא בא לי להירדם כל פעם שאני קורא שירשורים !

פורסם
און בשיא הרצינות תחזור אחורה ותקרא את התגובות שלי הם היו מפרגנות לרעיון כולל דעה או מתן רעיון על מנוע וכיוון כללי של פרויקט

לא רשמתי שום דבר שפגע בגופו של אדם או בילדיו אז אני לא מבין על מה אתה מתלהם.

בקשר לעדת תרנגולות ולהצביעות שדיברתי אליה, יש vibe של רק פירגון סתמי לlipstick on a pig ואחרי זה תגובות של אם לא מפרגנים אז לא להגיב בכלל , אז סלח לי , לי זה נראה כמו מקהלה וזה נראה לי צבוע וזאת דעתי.

שורה תחתונה אם הייתי פוגע לגופו של אדם ברוך השם יש פה מנהלים בפורום עם אצבע על ההדק וזה אחד מכללי הפורום

אז תבדוק את עצמך אם באמת תקפתי מישהו או ״ביטלתי״ אותו

מצטער, גם אני לא מבין, הבן אדם חושב מחוץ לקופסה, אומר את דעתו - בדבריו הוא מתייחס לפרוייקט ולא לאדם ! אני חושב שלרוב הערותיו מעניינות ( לפחות אותי ) והאו גם בן אדם מעניין ( מי שמכיר ). אני תמיד נהנה לקרוא את דעתו, בין כל ה "כל הכבוד" " תתחדש" "אוטו יפה" (אני יכול לכתוב תוכנה שמוציאה כאלה אוטומטית ואז לא צריך את הפורום בכלל .. ). יש הבעת דעה יצירתית ושונה + דוגמאות וגם עקיצה קטנה ..., So what ? אני בטוח שהרעיונות שלו שינו כבר כמה שיפוצים בפורום ... , קובי תמשיך להעיר ולהאיר, לא בא לי להירדם כל פעם שאני קורא שירשורים !

מתלהם? אני?

עברית שפה יפה. המילים אותן מילים - הפרשנות אחרת לגמרי... לא מבין מה קראתם בין השורות שלא כתבתי, אבל נראה שנסתפק בכך שבסופו של דבר, מה שחשוב הוא העיקר שאנו אוהבים את אותו התחביב.

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

פורסם

אחל'ה רעיון. מחכה לראות את התוצאה הסופית. אין כמו טאץ' אישי..

ד"א הגגון שהיה עליה ישאר? (אם לא, יש לי סובארו סטיישן 78 לבנה שרק מחכה לגגון כזה)

פורסם

הייתי שמח לראות סברה, שתיקנו בה את כל מחלות הילדות, והיא ראויה לנהיגה כמו הסופר 7

זה לדעתי אתגר אמיתי!

יעקב שליט כבר עשה את זה:

1962-sabra-gt-jacob-shalit.jpg

Jacob_Shalit_1962_Sabra_Sport_1_Portlands_historic.jpg

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

פורסם
אחל'ה רעיון. מחכה לראות את התוצאה הסופית. אין כמו טאץ' אישי..

ד"א הגגון שהיה עליה ישאר? (אם לא, יש לי סובארו סטיישן 78 לבנה שרק מחכה לגגון כזה)

הוא יורד ומצידי שירד מהארץ !! :wink:

משהו קטן לגדולים מהחיים והוא שלך (בפעם הבאה שנטוס תיקח לנו את המזוודות).

רענן

חבר צוות פיברקלאב

פורסם

מלאכת איסוף החלקים נמשכת :-D

כמובן שסבטלנה לא תמשיך לגמגם עם הסטרומבג 150 שלה

אלה תקבל קרבורטור דו שלבי עומד.

לצורך כך אותרה סעפת חדשה דנדשה באנגליה ובביקורי שם לפני שבועיים עשתה עליה(תודה און)

ובגלל שקרבורטור עומד לא יתן למכסה המנוע להיסגר צריך כונס

היום קיבלתי מידיד חדש שחר גושפנץ כונס עדיין לא סופי אבל מועמד ראשון!!

009.jpg

הפרסה היא למזל ברכה עין הרע ושאר מני ירקות (יש סוס בסוסיתא לא?)

רענן/אופק/יניר

חבר צוות פיברקלאב

פורסם
מלאכת איסוף החלקים נמשכת :-D

כמובן שסבטלנה לא תמשיך לגמגם עם הסטרומבג 150 שלה

אלה תקבל קרבורטור דו שלבי עומד.

לצורך כך אותרה סעפת חדשה דנדשה באנגליה ובביקורי שם לפני שבועיים עשתה עליה(תודה און)

ובגלל שקרבורטור עומד לא יתן למכסה המנוע להיסגר צריך כונס

היום קיבלתי מידיד חדש שחר גושפנץ כונס עדיין לא סופי אבל מועמד ראשון!!

[ATTACH]316351[/ATTACH]

הפרסה היא למזל ברכה עין הרע ושאר מני ירקות (יש סוס בסוסיתא לא?)

רענן/אופק/יניר

אהבתי את הרעיון של הקרבורטור המשופר, גם אני הולך להכניס

לקורטינה שלי קרבורטור 32/36 weber שיעלה קצת את ההספק. 

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

• תוכן חדש...