Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אההה פתאום פה מותר לכם להיות פה ביקורתיים אבל שאני אמרתי שהספויילר נראה זול ומכוער זה היה נורא ואיום! ואיך העזתי להגיד דבר כזה... :roll:

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

• תגובות 114
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אההה פתאום פה מותר לכם להיות פה ביקורתיים אבל שאני אמרתי שהספויילר נראה זול ומכוער זה היה נורא ואיום! ואיך העזתי להגיד דבר כזה... :roll:

המממממממ בעצם לא חשוב

אני בטוח שאתה איש מדהים...

חבר צוות פיברקלאב

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

"אני מעריץ אותך," אמר הנסיך הקטן ומשך קלות בכתפיו "אבל מה יוצא לך מזה?"

פורסם

יש לך נראה לי בעיית הבנת הנקרא קלה, זה לא היה שום ביקורת כלפי המהלך האחרון שלך...

מצידי תעשה מה שאתה רוצה אלא ביקורת כלפי הצביעות של חברי שהציעו שיסקלו אותך או שזה בעעעעעעע (ביטוי לזה מכוער לאללה).

וזה שאני איש מדהים זה בטוח רק מה זה קשור :roll:

1969 Pontiac Firebird

פורסם

זה באמת מה שאתה מבין מזה? תקרא שוב את מה שכתבתי אי-פעם (ובמיוחד בשרשור הזה) ותגיד לי היכן, אפילו בפעם אחת, ביקשתי רק תגובות מפרגנות, דחיתי ביקורת או משהו כזה. אני אחסוך לך: אף פעם. כי זו מהות העניין. תעבור על השרשור הזה מאז האפיזודה הקודמת שלנו ותראה כמה ביקורות נוספות על מהות עלו כאן, בסגנון שאינו פוגע ואינו מגמד אף אחד. נהפוך-הוא: הוא מקדם ומחזק.

מצד שני, יותר מפעם אחת, דיברתי (גם כאן) על סגנון בוטה שמתחיל בקטילה על הרעיון של אחר, ואז העלאת רעיון משלך שכמובן עדיף. ואגב, אולי הוא באמת עדיף, אבל הסגנון מעקר את המהות.

אתה מבין למה אני חותר? אתה מדבר על מהות, ואנו מדברים על סגנון.

שהרי המטרה שלך היא מבורכת: להעביר ביקורת בונה, להציע, לשפר. וכן, אולי גם לנסות למנוע טעות, להציע רעיון שיעלה בחזרה את "הרכבת" לפסים. אבל סגנון עשוי למסמס את המהות ולהפוך אותה לביקורת הורסת.

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

פורסם
רגע וסקילה או ביטויים בסגנון בעעעעעע הם ברמה יותר גבוהה אני מבין... :|

"בעעעע" - זה ממש לא ברמה גבוהה; "סקילה" - זה ביטוי ציני לא מעליב בעיני. אבל האם אתה מסכים איתי שאם היינו מכירים וחברים (השם משתמש שלי הוא השם שלי, השם משתמש שלך הוא קוד. אני באמת לא יודע מי אתה), הייתי יכול להגיד לך גם משהו בסגנון ממש פוגעני והיית יודע שאין כוונת זדון, שהמדובר בציניות וכדומה ושאותן מילים מאדם זר היו מוציאות ממך את הצד הרע? אז מי שכתב "בעעעע" הוא חבר ממש טוב של רענן וגם אמר לו בפנים מה שהוא חושב.

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

פורסם

אווו ופה הגענו לנקודה שכיוונתי אליה.

יש פה אלמנט של פרשנות האישית שלך למה מעליב ומה לא. אני לא מסכים איתך ולכן אני מציע שבעתיד נחסוך את הדיון של רמת השפה של מה מעליב ומה לא כי כל עוד זה נכתב על גבי דפי הפורום זה ממש לא משנה אם אתה מכיר במציאות או לא.

לא הכפשתי לא השתמשתי בשפה מעליבה לדעתי אלא פשוט לא התייפיפתי ולכן זה דיון עקר.

בנוסף בחירתך לשם משתמש שהוא שמך היא בחירה אישית לחלוטין שלך, למרות זאת אני אגיד שהרבה אנשים פה כן מכירים אותי במציאות ואולי זה יפתיע אותך אבל פגשת אותי הרבה מאוד פעמים באירועים שונים לא שזה משנה משהו.

1969 Pontiac Firebird

פורסם
אווו ופה הגענו לנקודה שכיוונתי אליה.

יש פה אלמנט של פרשנות האישית שלך למה מעליב ומה לא. אני לא מסכים איתך ולכן אני מציע שבעתיד נחסוך את הדיון של רמת השפה של מה מעליב ומה לא כי כל עוד זה נכתב על גבי דפי הפורום זה ממש לא משנה אם אתה מכיר במציאות או לא.

לא הכפשתי לא השתמשתי בשפה מעליבה לדעתי אלא פשוט לא התייפיפתי ולכן זה דיון עקר.

בנוסף בחירתך לשם משתמש שהוא שמך היא בחירה אישית לחלוטין שלך, למרות זאת אני אגיד שהרבה אנשים פה כן מכירים אותי במציאות ואולי זה יפתיע אותך אבל פגשת אותי הרבה מאוד פעמים באירועים שונים לא שזה משנה משהו.

אתה מנהל איתי כאן קרב הורדות ידיים? מישהו חייב לנצח כאן? זו תחרות? או שיש סיכוי שאפשר להחליף דעות וללמוד משהו וששני הצדדים יצאו מרוצים?

ולנושא עצמו:

יש אלמנט של פרשנות אישית למה מעליב ומה לא? יש תקן להיעלבות? סטנדרט? ומי קובע אותו, אתה? זה אני שלא בתקן? שמע, אני לא מנסה לחנך אותך. גם כנראה לא נגיע לעמק השווה, כי אני בכל פוסט ניסיתי להסביר לך שאני מהצד שלי כן מבין למה אתה חתרת בפוסט המקורי שלך, ואתה מצדך ממשיך להתבצר ולהשתמש במילה "לדעתי" ובמילה "התייפיפות" (שאני ממש לא מבין בפעם העשירית מדוע אתם חוזרים עליה כמו מנטרה, כצידוק לשימוש במילים פוגעות, למרות שאף אחד כאן לא ביקש מילים טובות, התייפיפות או רק ביקורת חיובית) ולא מבין שלא חשובה דעתך על המילים שאתה השתמשת בהם, אם הצד השני כן נפגע מהם. היית יכול להגיד את אותו הדבר, מבלי לפגוע, אבל איך כתבת: "לא הכפשתי לא השתמשתי בשפה מעליבה לדעתי".

מאחר שכך ומאחר שזה אכן מסתמן כדיון עקר, האם יש דבר אחד שאפשר להסכים עליו, והוא: זה דבר אחד לדבר לגופו של עניין ודבר אחר לגמרי לדבר לגופו של אדם. אם דיון, כל דיון, ישאר ברמת דיון על העניין - אנחנו מיושרים. זו הרי המטרה של כולנו, לא? להפרות האחד את השני ברעיונות (וגם בביקורת) ולא לרדת לפסים אישיים, כפי שקורה כאן יותר מדי פעמים בשרשורים אחרים.

חבר צוות פיברקלאב.

פורסם

רק אבהרה קטנה, ובלי לצאת לוויכוח סרק,

שכתבתי שהוא הציל עצמו מסקילה התכוונתי דווקא מחברים כמוך "CAMERORS69" ולקוביסו,

להבנתי (אני לא פרשן) ההערות שלכם מעט יותר פוגעניות ומאחרים בצורת השפה.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

:mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah:

אתה מנהל איתי כאן קרב הורדות ידיים? מישהו חייב לנצח כאן? זו תחרות? או שיש סיכוי שאפשר להחליף דעות וללמוד משהו וששני הצדדים יצאו מרוצים?

ולנושא עצמו:

יש אלמנט של פרשנות אישית למה מעליב ומה לא? יש תקן להיעלבות? סטנדרט? ומי קובע אותו, אתה? זה אני שלא בתקן? שמע, אני לא מנסה לחנך אותך. גם כנראה לא נגיע לעמק השווה, כי אני בכל פוסט ניסיתי להסביר לך שאני מהצד שלי כן מבין למה אתה חתרת בפוסט המקורי שלך, ואתה מצדך ממשיך להתבצר ולהשתמש במילה "לדעתי" ובמילה "התייפיפות" (שאני ממש לא מבין בפעם העשירית מדוע אתם חוזרים עליה כמו מנטרה, כצידוק לשימוש במילים פוגעות, למרות שאף אחד כאן לא ביקש מילים טובות, התייפיפות או רק ביקורת חיובית) ולא מבין שלא חשובה דעתך על המילים שאתה השתמשת בהם, אם הצד השני כן נפגע מהם. היית יכול להגיד את אותו הדבר, מבלי לפגוע, אבל איך כתבת: "לא הכפשתי לא השתמשתי בשפה מעליבה לדעתי".

מאחר שכך ומאחר שזה אכן מסתמן כדיון עקר, האם יש דבר אחד שאפשר להסכים עליו, והוא: זה דבר אחד לדבר לגופו של עניין ודבר אחר לגמרי לדבר לגופו של אדם. אם דיון, כל דיון, ישאר ברמת דיון על העניין - אנחנו מיושרים. זו הרי המטרה של כולנו, לא? להפרות האחד את השני ברעיונות (וגם בביקורת) ולא לרדת לפסים אישיים, כפי שקורה כאן יותר מדי פעמים בשרשורים אחרים.

eran lanski

חבר מס- 14084

• תוכן חדש...