Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סבטלנה שלנו כבר לא ילדה בת 32 כבר בעצם אחד המוצרים האחרונים של המפעל

שנסגר בשנת יצורה !

אז תגידו אתם מה הסיכוי למצוא ריפוד מקורי לגג של רום סטיישן ישורות ממדף המחסן

כזה שלעולם לא הורכב?

(ויהיו עוד הרבה הפתעות)

011.JPG

חבר צוות פיברקלאב

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

"אני מעריץ אותך," אמר הנסיך הקטן ומשך קלות בכתפיו "אבל מה יוצא לך מזה?"

• תגובות 114
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
סבטלנה שלנו כבר לא ילדה בת 32 כבר בעצם אחד המוצרים האחרונים של המפעל

שנסגר בשנת יצורה !

אז תגידו אתם מה הסיכוי למצוא ריפוד מקורי לגג של רום סטיישן ישורות ממדף המחסן

כזה שלעולם לא הורכב?

(ויהיו עוד הרבה הפתעות)

[ATTACH]316271[/ATTACH]

006.JPG

חבר צוות פיברקלאב

פורסם
אין לי בעיה לא מקורי ואפילו אני מעדיף לרוב אבל יש לא מקורי ובטוב טעם ויש מכוער.

לגבי הג'אנטים, יכולתם לעשות בחירה קצת יותר יפה אבל נגיד... הספוילר מחריד, זה יראה כמו אוטו משופר מאוטודיפו בשני גרוש ואני בטוח שזה לא המראה שאתם מנסים להגיע אליו.

מראה יפה יכול להיות ג'אנט יותר גדול משהו כמו 17' והנמכה לאוטו, יראה קרבי ואלגנטי הרבה יותר.

והנה דוגמא פלוס מינוס, מראה דיי מקורי אבל לא נראה כמו המקור לחלוטין.

הוצאת לי את המילים מהפה

מראה לי רעיון חולה!

גם לשתול לה איזה קוזי

ידידיי, מבלי להיכנס לנושא הטעם והריח, אני חושב שהנקודה שדורשת התייחסות היא באופן בו מוצגים הדברים. הפורום הוא במה להעלאת רעיונות, לשיתוף, לסיעור מוחות - וזה מצוין. יתרה מזאת, כמספר האנשים - מספר הדעות, וגם זה מצוין.

עלה רעיון לפרוייקט שונה והוא שותף עם באי הפורום, בכדי לשמוע דעות. אתם לא אוהבים את הסגנון? תגידו. אבל אתם לא צריך לפסול דעות של אחרים ולגמד אותם בכדי לקדם את הדעות שלכם. אולי מסגרת התקציב מאפשרת רק את זה? אולי רענן ושני בניו כן אוהבים את זה כך? במקרה כזה, המילים "מכוער", "מחריד", "אוטו משופר מאוטודיפו בשני גרוש", "רעיון חולה" - הן מילים פוגעות. באדם, לא ברעיון.

דעתכם מבורכת ורצוי שתשמע, אבל כל הרעיון הוא לדבר לגופו של עניין ולא לגופו של אדם. אני חושב שזה יוסיף הרבה יותר לתרבות הדיון ולא יעורר אנטיגוניזם בקרב החברים.

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

פורסם

לדעתי כבר נאמר בעבר - מה שיפה בסוסיתות / כרמלים / רומים זה שאלו רכבים שמימלא מורכבים מאסף חלקי חילף שונים של עשרות יצרנים שונים , ידיות של פיאט פנסים של אלפא , פנס קדמי מלבני של אנא עארף וכו' .

כל שינוי שנעשה ברכב כל עוד כמובן לא חריג בצורה מופרעת כמ שראינו כבר ספויילרים מעץ של איקאה וג'נטים של טנדר טיוטה על מיני מיינור וכל עוד זה לא נוגד את החוק ובעיקר מצא חן בעיני בעל הרכב - אני שמח בשמחתו !

גם אני הייתי שמח לו היה ניתן להרכיב לדוגמא בעליזה מנוע 1600 של רנו מגאן עם מזגן ולהשאיר מעטפת ישנה , זה מה שיפה בכרכרות שלנו - כל אחד משפץ כטוב ליבו וכטוב ארנקו .

ולסיום כמו שאבא שלי ז"ל היה אומר : טוב לך טוב לי , לא טוב לך לא טוב לי ...

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם
לדעתי כבר נאמר בעבר - מה שיפה בסוסיתות / כרמלים / רומים זה שאלו רכבים שמימלא מורכבים מאסף חלקי חילף שונים של עשרות יצרנים שונים , ידיות של פיאט פנסים של אלפא , פנס קדמי מלבני של אנא עארף וכו' .

כל שינוי שנעשה ברכב כל עוד כמובן לא חריג בצורה מופרעת כמ שראינו כבר ספויילרים מעץ של איקאה וג'נטים של טנדר טיוטה על מיני מיינור וכל עוד זה לא נוגד את החוק ובעיקר מצא חן בעיני בעל הרכב - אני שמח בשמחתו !

גם אני הייתי שמח לו היה ניתן להרכיב לדוגמא בעליזה מנוע 1600 של רנו מגאן עם מזגן ולהשאיר מעטפת ישנה , זה מה שיפה בכרכרות שלנו - כל אחד משפץ כטוב ליבו וכטוב ארנקו .

ולסיום כמו שאבא שלי ז"ל היה אומר : טוב לך טוב לי , לא טוב לך לא טוב לי ...

נכון אבל לא משנה מה תעשה עם כרמל זה עדיין חרה של אוטו

אספנות = סבלנות

פורסם
ידידיי, מבלי להיכנס לנושא הטעם והריח, אני חושב שהנקודה שדורשת התייחסות היא באופן בו מוצגים הדברים. הפורום הוא במה להעלאת רעיונות, לשיתוף, לסיעור מוחות - וזה מצוין. יתרה מזאת, כמספר האנשים - מספר הדעות, וגם זה מצוין.

עלה רעיון לפרוייקט שונה והוא שותף עם באי הפורום, בכדי לשמוע דעות. אתם לא אוהבים את הסגנון? תגידו. אבל אתם לא צריך לפסול דעות של אחרים ולגמד אותם בכדי לקדם את הדעות שלכם. אולי מסגרת התקציב מאפשרת רק את זה? אולי רענן ושני בניו כן אוהבים את זה כך? במקרה כזה, המילים "מכוער", "מחריד", "אוטו משופר מאוטודיפו בשני גרוש", "רעיון חולה" - הן מילים פוגעות. באדם, לא ברעיון.

דעתכם מבורכת ורצוי שתשמע, אבל כל הרעיון הוא לדבר לגופו של עניין ולא לגופו של אדם. אני חושב שזה יוסיף הרבה יותר לתרבות הדיון ולא יעורר אנטיגוניזם בקרב החברים.

און אני לא מבין מה אתה רוצה,אני חושב שגם אני וגם דור התלהבנו מהרעיון של לבנות את הרכב קאסטום ופירגנו

וכן זה יהיה מדהים לראות סטיישן כזאת עם מתלים ספורטיבים וג`אנט ענק ועם איזה YB שתול שם עם גיר T5

1967_Volvo_Amazon_Custom_600hp_Hotrod_2006_02.jpg

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
נכון אבל לא משנה מה תעשה עם כרמל זה עדיין חרה של אוטו

לא אגיד שזה האוטו הכי טוב אבל זה מה שהיה בזמנו ואנשים רבים נסעו במכוניות אלו המציינות פרק בהיסטורית תעשיית הרכב הישראלי.

היו בזמנו רכבים יותר מוצלחים ופחות מוצלחים. רואים היום רכבים משופצים להפליא ולא רוצה לנקוט בשמות של יצרנים שהיו ידועים בזמנו כדי גרועים . לפעמים הם לא שרדו במספרים גדולים וזה הופך אותם למיוחדים ולנדירים.

אני נהנה לנהוג ב"חרה " של אוטו בן 38 שנים:-D

בברכה אריק

פורסם

האיכות המקורית של הכרמל היא כל כך ירודה, שכל מה שתעשו - יהיה רק לטובה.

עם קצת מאמץ תגיעו לרכב הרבה יותר טוב משהיה במקור.

קבלו ח.ח., בהצלחה !

פורסם
און אני לא מבין מה אתה רוצה,אני חושב שגם אני וגם דור התלהבנו מהרעיון של לבנות את הרכב קאסטום ופירגנו

וכן זה יהיה מדהים לראות סטיישן כזאת עם מתלים ספורטיבים וג`אנט ענק ועם איזה YB שתול שם עם גיר T5

1967_Volvo_Amazon_Custom_600hp_Hotrod_2006_02.jpg

קובי אתה באמת לא מבין? המילים , הסיגנון , ודרך הבעת הדעה שלכם לעיתים פוגעת ב אדם באשר הוא אדם!! הדעה שלכם חשובה ולפעמים הגיונית אבל הדרך והשפה שבה היא נכתבת מעקרת אותה והופכת אותה ללא רלוונטית יש פה גם אנשים רגישים (מאין לך אולי הבנים שלי הם ילדים "מיוחדים") תאר לך כמה אתה פוגע בילד כזה עם ביטוי כגון "חרא" "מכוער" ואוטו בשני גרוש" לא אל דאגה הם לא אבל היזהר בלשונך היא יכולה להיות חדה כתער ולפגוע

יום מדהים

אנחנו ממשיכים

רענן/אופק/ויניר

חבר צוות פיברקלאב

פורסם
אם הילד שלך בקטע של ספויילרים, יש לי מדבקות מגניבות לצדדי הרכב

מתנה ממני! :)

"אנשים טובים באמצע הדרך "

תודה

חבר צוות פיברקלאב

פורסם

אני חושב שאתם מגזימים ביג טיים

לא ראיתי שבשירשור הזה היה שום דבר חוץ מפרגון על הרעיון

בזמן שברור לחלוטין שזה NOT MY CUP OF TEA , כולל פירגון לשיפוץ של און וכו

שוב זה שאני מסוג האנשים שלא אוהב להיות צבוע שאני רואה חאפריות וכן להעיר לא עושה אותי מעליבן ותשהיו בראים אתם צריכים לקרוא את החתימה של בני ל כי הוא צודק.

שורה תחתונה אני לא מתכוון להיות שותף ל תיסמונות lipstick on a pig .

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
אני חושב שאתם מגזימים ביג טיים

לא ראיתי שבשירשור הזה היה שום דבר חוץ מפרגון על הרעיון

בזמן שברור לחלוטין שזה NOT MY CUP OF TEA , כולל פירגון לשיפוץ של און וכו

שוב זה שאני מסוג האנשים שלא אוהב להיות צבוע שאני רואה חאפריות וכן להעיר לא עושה אותי מעליבן ותשהיו בראים אתם צריכים לקרוא את החתימה של בני ל כי הוא צודק.

שורה תחתונה אני לא מתכוון להיות שותף ל תיסמונות lipstick on a pig .

עזוב אתה באמת לא מבין !!!

חבר צוות פיברקלאב

פורסם
עזוב אתה באמת לא מבין !!!

מה אתה עושה בשעה כזו במחשב ? כנראה שהיינו צריכים להמשיך לדבר במחסן :lol: .

הניקל יצא מבריק ,אצלם אותו מחר במפגש השרון.

אריק

• תוכן חדש...